|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Cytat:
![]() ![]() Co z kamerzystą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2042 | |
Zadomowienie
|
Udaliśmy się do najlepszego kamerzysty w naszym mieście rok wcześniej...Ledwo zdążyliśmy z terminem.
Firma ma 6 ludzi kręcących różne imprezy... Uzgodniliśmy, że chcemy kamerzystę od błogosławieństwa od 16 do ostatnich gości na weselu...byli tam lekko zdziwieni, że tak długo...bo oni zazwyczaj do 2 są na weselu...a nie do rana...niechętnie się zgodzili...choć zaznaczyłam, żeby byli nastawieni, ze zostaną do samego rana...minimum do 6. Był do jakoś 4 30... Nagrania zawsze 4 godziny robią...my chcieliśmy 6 godzin na 3 płytach. Wybraliśmy sobie czołówkę...jedną z dziesięciu do wyboru...była w miarę nowoczesna...i okładkę na płytę z wesela... Kamerzysta przybył na czas i był na weselu tak jak uzgadnialiśmy... Po 2 tygodniach odebraliśmy naszą wyczekiwaną płytkę ![]() Ale przejść na płycie żadnych, typu koniec zdjęć i na ekran wskakuje obraz z napisem błogosławieństwo.U nas był nagrany koniec zdjęć, urwany utwór z podkładu muzycznego...kilka sekund czarnego obrazu i już film jak mama nas błogosławi...żadnego przejścia, jak to nieraz jest na nagraniach... No dobra...potem nakręcony był kościół i nasz przyjazd...a w kościele nagrana cała msza...ale kilka razy nie zmieściliśmy się w kadrze, a dokładniej K. gdzie obraz się kończył na górze, tuż przy samej głowie...jakby nie można było krok dalej stanąć i ładnie nas objąć...Potem życzenia...ładnie ładnie...ale na koniec życzeń, gdy już się wesele zaczynało, wrzucił jakiś smętny utwór...który się ciągnął przez całe bramy, a mieliśmy ich 5...dwóch bram wcale nie nakręcił...dwóch pierwszych, trzecia była cała...czwarta była z daleka i jeszcze od tyłu, że tego pana wcale nie widać, co nam bramę robił...a ostatnia była przy sali weselnej gdzie nam grała orkiestra osp i tutaj wszystko nagrał...potem na sali weselnej zero przejść między poszczególnymi etapami...i zacięcia płyty...gdzie kamerzysta tłumaczył, że to była wada kamery, którą trzeba co 12 minut resetować, i najwyraźniej kamerzysta zapomniał....kilka razy...a jest to tak ordynarne...że masakra...A na koniec, gdzie jest już podsumowanie płyty i przeżyjmy to jeszcze raz to nagrane było owszem, ale bez muzyki...BUBEL BUBEL BUBEL!!!Za 1850 zł:-( ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() A nad plenerem się zastanawiałam, ale u nas nie ma nic ciekawego...a w parku tam gdzie wszyscy po prostu nie chciałam...Nie miałam koncepcji, gdzie by go zrobić... ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Jak widziałam teledyski ślubne dziewczyn np.Frezyjki to mi gały z orbit mało nie wypadły...albo podziękowania dla rodziców od JennyAniolek...Śliczne... Aż wstyd tą płytę pokazywać. Dodam, że owe studio filmowe ma super renomę...w czasach mojej studniówki i K. to chyba wszystkie szkoły kręciły sobie tam filmy...I co?Teraz najwidoczniej na ilość lecą, a nie na jakość... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2043 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o rajuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zachowania kamerzysty już nie skomentuję. To jakiś wstrętny kamerun (kiedyś była o nich cała strona w necie) a nie kamerzysta ![]() Aż szkoda, że nie będziecie mieli takiej pamiątki na jaką liczyliście ![]()
![]() |
![]() |
#2044 | |
Wtajemniczenie
|
Supeeeeeeeer widomość! Gratulacje!
![]() Cytat:
A co do tego, że nie ma u Ciebie fajnych miejsc, to uwierz mi, że dobre zdjęcia można zrobić wszędzie. My mieliśmy pierwszą część sesji pod starostwem powiatowym i pod pomnikiem, ale w niebanalnych pozach itp, więc myślę, że tu bardziej o nas chodziło a nie o tło. Byliśmy też na starej żwirowni i boisku piłkarskim. Tak więc miejsca takie sobie, ale Piotrek ciągle się cieszył, że fajne zdjęcia wychodzą...
![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo można gdzieś pojechać i już.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia ślubne robione tydzień po fakcie...nie przemawiają do mnie... No już trudno... A film z wesela sami obrobimy...właśnie dziś K. odebrał wersję roboczą...A że robimy takie rzeczy na swoje potrzeby czy rodzinki, to poradzimy sobie również z tym...będzie od początku do końca, tak jak chcemy...zajmie to czas...ale będzie się opłacało... ![]() Umieram z głodu idę na kolacyjkę ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- U mnie to tylko by morze lub jakiś klub jachtowy wchodziły w grę...żadne parki...jeziora...stare kamieniczki...coś z czym wiązały by się jakieś fajne wspomnienia... Z centrum nad morze w dniu ślubu...hehe taki spontan ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Na odnowienie przysięgi za ileś tam lat...odbijemy sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Zadomowienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Zadomowienie
|
To z Anglii...znajomy robił fotkę...i jak się podoba?Ja mam mieszane uczucia...
Coś innego...dla Barbie jakiejś... ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Przykułoby uwagę na pewno... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Wtajemniczenie
|
kareta nieciekawa
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- i też muszę powiedzieć, że nienawidzę tych zdjęć w studio ![]()
![]() |
#2054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do karety...mam znajomą, która jak to zobaczyła, to stwierdziła: Muuuuuuuuuuuuszę to mieć ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Kwestia gustu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do miejsc - my też nie mieliśmy takich 'naszych' miejsc ale fantastyczne foty mogą wyjść wszędzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2057 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2058 | |||
Zakorzenienie
|
Sukienka boska ![]() ![]() Gdzie kupiłaś buty? Bo wyglądają na nieziemsko wygodne, a potrzebuję czegoś takiego na zmianę. Kolor obojętny, byleby były wygodne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My chyba w poranek poślubny nie wyjdziemy - 45 ddś a TŻ ma jako pokutę celibat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Za studio taką kasę? Na plener zawsze da się coś znaleźć - ja mam tyle pomysłów, że fotograf nam coś chyba doliczy na końcu ![]() ![]() ![]() Weź teścia czy kogoś i róbcie plener ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chcę więcej przy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez bo sa takie sztuczne i ustawiane ![]() No chyba ze madziares będzie miała inne. Cytat:
![]() Pewnie, pokaże wam cały ![]()
![]() |
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi rodzice się bardzo ucieszyli, teściowa trochę bez entuzjazmu, rodzeństwo też się cieszy ![]() szprotka_mada, sweetieSS, hania207 Świniaczek dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2063 | ||
Zakorzenienie
|
nie wyobrażam sobie zdjęć w studio
![]() każde miejsce byle na zewnątrz jest lepsze stwierdziłam że w dniu ślubu musi być ładna pogoda bo była tylko opcja zdjęć na dworze ![]() Cytat:
![]() jak pisałam wyżej jakikolwiek plener jest lepszy niż studio ![]() Cytat:
ja miałam koło mojego bloku w ogródku cioci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję ! szybciutko Wam poszło ![]() Cytat:
Cytat:
my bylismy we wtorek nagrac teledysk ślubny :P normlanie poczulismy sie jak gwiazdy ![]() Madziares mam wrazenie ze szukasz problemów. z jednej strony zazdrościsz zdjec innym a z drugiej zastrzegasz ze nie wyobrazasz sobie sesji w inny dzien... podobaja Ci sie inne zdjecia ale sama nie widzisz miejsc gdzie mozna by było je zrobić... załzujesz teraz ze nie było pleneru ? zrób jak radza dziewczyny weź kogoś znajomego i jedźcie gdzies poszalec przed aparatem - moim zdaniem warto ! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2065 | |||
Rozeznanie
|
Witam serdecznie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W Barcelonie było REWELACYJNIE. Te 12 dni zleciało nam na intensywnym zwiedzaniu miasta- jest tam tyle rzeczy do zobaczenia...Udało nam się trafić też na MERCE2011- święto patronki miasta, katalończycy potrafią się bawić ![]() I takie coś polecam- samodzielny wyjazd, a nie zorganizowaną wycieczkę, przewodnik w dłoń i można ruszać, bo tam jest wszystko świetnie oznakowane, ludzie chętni do pomocy, a centra informacji turystycznej pełne materiałów promocyjnych ![]() ![]() Cytat:
![]() Buty kupiłam u Ryłki, bo też nie toleruje obuwia nieskórzanego ![]()
![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
Margola zapraszam Was z mężem do nas
![]()
![]() |
#2067 |
Zadomowienie
|
niunia32 GRATULACJE,
mąz normalnie szacun , że taki szczęśliwy:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2069 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() kareta ?! co to w ogóle ma być ![]() ![]() Cytat:
Z tego co kojarzę to Micia nie ma/nie miała neta we Wrocku, gdzie obecnie mieszka ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po co Wam cała msza nagrana itd? ![]() Czy Wy to chociaż raz całe - bez przewijania - obejrzycie ?? ![]() Takie nagrywanie co opisujesz to było modne chyba z 10-15 lat temu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeżeli to Twoim zdaniem jeden z najlepszych kamerzystów w mieście to pewnie leci na wyrobionej opinii, a filmy robią takie jak robią. A czemu nie mogliście poszukać fotografa i kamerzysty z innego miasta ? Może byś dopłaciła ciut za dojazd ale może wtedy byłabyś zadowolona i ze zdjęć i z filmu. --- My wzięliśmy kamerzystę z innego miasta - nie był to żaden problem, za dojazd policzył tylko 100 zł, za film wersja na 1 kamerę bierze 2200 zł, a sama widziałaś co potrafi wyczarować ![]() Cytat:
![]() nie zazdrość innym, nie szukaj na siłę problemu tylko jak masz w rodzinie osoby, które mogą Wam zrobić zdjęć to wskakuj w suknię i na zdjęcia. Nie widzę żadnego problemu. A jeśli taka sesja nie dla Ciebie itd to nam nie marudź ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kamerzysta tak samo był z nami od przygotowań do oczepin (godz. 7:00- ok.1:30) + mieliśmy do wyboru teledysk z sesji narzeczeńskiej albo pleneru, ale wybraliśmy klip-podziękowanie dla rodziców ![]() ![]() Mieliśmy też 3 sesje z moją szwagierką w kilku innych miejscach. A ze wszystkich zdjęć planujemy zrobić jeszcze jeden wielki fotoalbum/fotoksiążkę dla siebie + po fotoksiążce na pamiątkę dla rodziców, dziadków i mojej chrzestnej. Nie żałujemy ani jednej wydanej złotówki, a piękna pamiątka zostanie na lata ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-09-29 o 15:25 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2070 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teści9owej co nie pasi? ![]() co prawda to prawda ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- ja jestem ciekawa kiedy będzie nasz film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.