|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytul kolejnego wątku | |||
| Raczkujemy i wstajemy, wszsytko w domu popsujemy II-IV 2011 |
|
9 | 23,68% |
| Kilka ząbków już mamy, teraz pierwsze kroki stawiamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Pół roczku już za nam,i coraz mniej czasu mamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Dzieci nasze już raczkują, a mamusie ciągle plotkują III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Dzieci wiosną się rodziły.. pierwszą gwiazdkę obchodzimy III-IV 2011 |
|
1 | 2,63% |
| Lato, jesień już za nami, pierwsza choinka z maluchami III-IV 2011 |
|
2 | 5,26% |
| Coraz mniej czasu na wizaz mamy, ale chętnie tu zaglądamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| "Mama" mówić zaczynają, dzieci łezka w oku się kręci III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| I do taty i do mamy sami już się przemieszczamy - III-IV 2011 |
|
1 | 2,63% |
| Zęby szczerzą, wszędzie właźą, co potrafią nam pokażą III-IV 2011 |
|
22 | 57,89% |
| Kilka ząbków już mamy, więc raczkować zaczynamy III-IV 2011 |
|
0 | 0% |
| Na czworaka świat zwiedzamy, pierwszego Mikołaja wyglądamy III-IV 2011 |
|
3 | 7,89% |
| Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Cytat:
[QUOTE=ada32;29671889 tzn.. kupic też mm(mleko)?? a te z bobowity np. bananowe z mm tzn ze już mają w składzie mm i wystarczy na wodzie zrobic..?? a na swoim mleku mogę cos zrobic..sa takie kaszki?? ![]() [/QUOTE] jezeli jest kaszka ryżowa lub kleik, to nie maja w sobie mleka i trzeba zrobić na mleku, mm lub Twoim jeżeli jest mleczno-ryzowa to tylko na wodzie Cytat:
ja jeszcze nie wiem czy kombinezon czy kurteczkę Cytat:
szkoda, że musialaś wrócić do pracy zaglądaj częsciej a ja zrobiłam zupke z buraczka, ziemniaczka i kurczaczka ciekawe czy małemu bedzie smakowało trzeba zacząć oszczedzać na tych sloiczkach, bo juz tylko dwie pensje mi zostaną a potem ..... ach nawet nie chce mi się myśleć |
|||
|
|
|
#2822 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() wpadłam na chwilę powiedzieć że obrona za mną i jestem już szczęśliwą Panią Magister dziękuję za wszystkie kciuki do nadrabiania mam tyyyyyyyle że nie wiem kiedy to zrobię, ale zrobię ![]() wracam do Was jutro. dziś świętujemy bo mąż ma jeszcze wolne ![]() buziaki i do usłyszenia jutro
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki za życzenia.Tak,mam dzis urodziny-30-te! ![]() ![]() Cytat:
![]() klask i:
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
||
|
|
|
#2824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2825 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
skrótowo, bo mały marudzi tak że szok, uwierzcie, że te zęby to nic przyjemnego
ani dla mnie ani dla niego, chociaż dentinoxem smaruję, ale nie można częściej niż 4 razy dziennie wg ulotki...ada, współczuję nocki, może faktycznie znów skok albo co, w sumie pasuje wiekiem, 23 tygodnie, ja podejrzewam, że u nas do zębów jeszcze to dochodzi... ale dopiero po 6 miesiącu coś podam. subtelle, jak fajnie, że się odezwałaś! Dobrze, że jesteście szczęśliwi i mały zdrowy ![]() Cytat:
Cytat:
może u Was dentinox zadziała?Cytat:
ładnie waży![]() ja mam wrażenie, że się starzeję, jak są takie dni jak dziś ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myśle ze jednak na swoim mleku to trochę zachodu.. raz ze ściągac dwa ze podgrzewac..bo przeciez w zimnym nie rozrobie.. a znowu osobno mm i kaszka hmmm..to też wprawy chyba nie będe miała ![]() spróbuje jednak chyba tą na wodzie.. tak jak mówisz że mleka i tak ma pod dostatkiem.. ![]() nawet już zrobiłam..bananową.. zrobiłam z czterech płaskich łyzek stołowych na 140ml wody.. nawet nie była aż taka gęsta .. mały jadł z uśmiechem..z butli wypił 50ml.. bo mu więcej nie dałam.. po tym luksusie smakowym dostał pierś i dopił sporo ![]() iii... spi.... ciiiii .... zobaczymy jak długo nie będzie głodny.. ![]() prunelle zrobiłam to..dałam kaszkę ![]() agucha jej ale ładna waga ![]() ego coralady ![]() marta gratuluję |
|
|
|
|
#2828 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak na szybko tylko, bo łeb mi pęka od kiedy wrócilismy z dworu. Dobrze, że Dawid zasnął, bo jakby miał mi jeszcze marudzić to bym zwariowała
![]() coralady sto lat i spełnienia marzeń z okazji urodzin marta gratulacje Pani Magister! ![]() aguchaw Twój Szymek chyba z tego samego dnia co mój syn, prawda? 8600 waży?? Wow, masz co ponosić ![]() Nie wiem czy uda mi się jeszcze dziś zajrzeć, bo biorę się za obiado-kolację, potem pewnie mały wstanie, a na dokładkę jeszcze mam w mieszkaniu sajgon, bo przywieźli meble i muszę to ogarnąć. Jutro rano jedziemy na 4 dni do rodziców, bo mąż ma urlop, więc pewnie dopiero w poniedziałek się odezwę. No chyba, że od siostry mi się uda. Nie pisać za dużo
|
|
|
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
coralady Wszystkiego Najlepszego
Marta gratulacje ![]() No a my niedawno wróciłyśmy do domu. Chyba jutro kupię zwykłą kaszkę mleczno-ryżową i spróbuję zrobić jej na noc a dziś będę podawała wodę, może nauczy się żeby nie budzić się co godzinę. Eh czuję, że niezła przeprawa przede mną.ada32 i jak śpi jeszcze?
|
#2830 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiunia,izunia dziękuje dziewczyny za życzenia
Muszę się pochwalić jaką mi Tż niespodzianke zrobił Korzystam z okazji,że wyszedł,ale niedługo wróci![]() Karmiłam Lili jak wrócił z pracy,pokrzątał się w kuchni i wchodzi z tortem ze świeczkami i słonecznikiem wielgaśnym w ręce.Ja w szoku skąd on ten tort wziął (okazało się,że teściówka upiekła Złozył mi życzenia,buzi buzi i wyszedł.Po chwili wchodzi z torebką a w niej prezenty Sam wybrał mi zapach"Saharienne"YSL-normalnie trafił,bardzo mi sie podobają Mało tego patrze dalej a tam kolczyki i dysk przenośny,który chciałam.Normalnie zaszalał facet!![]() Chleb z masłem teraz będziemy jedli
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-09-28 o 18:47 |
|
|
|
#2831 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jestem pod wrażeniem! Też tak chce ![]() Natlaka dzisiaj bardzo mało spała i marudziła że szok a na nogach od 6:30 Teraz już godzine po kąpieli i chyba powoli sobie zaśnie, ciekawe czy zje. A my szukamy mebli do sypialni i ciężko, tyle tego a sami nie wiemy co nam się podoba. Chodzimy już dwa dni i ciężko się zdecydować. Ach a ja mam nadzieje że choróbsko przez to mi się nie rozwinie i nie mogę za bardzo przytulać się do małej
|
|||||
|
|
|
#2832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuje zakupów,bo ja to nigdy nie moge się zdecydować,a już w ogóle zgrać to Tż to istny cud!amiętam horror jak kupowaliśmy meble do dużego pokoju-cosmy sie najeździli,naoglądali i nie potrafili wybrać
|
|
|
|
|
#2833 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2834 | ||||||
|
Raczkowanie
|
moje dziecko chciało mnie dzis wykonczyc, co sie namarudził
...Cytat:
Cytat:
![]() a jak robisz tą manne? jakie proporcje wody i manny? ja na dniach musze zacząć wprowadzac, ![]() a ta manna taka zwykła?a mieszasz z owocami czy taką samą dajesz? ja zielona w tym temacie jeszcze Cytat:
klaski : i zdrowka dla LiliCytat:
![]() Cytat:
, taka stara sie juz poczułam i jakby wiecej zmarszczek przybyło![]() Cytat:
, super niespodziankaco do ubranka na zime, to ja na pewno jakis kombinezon kupie, własnie szukam na allegro czegos, moze kurteczke tez jakąs, do auta praktyczniejsza chyba
15.IV.11r. Edytowane przez maggol111 Czas edycji: 2011-09-28 o 20:52 |
||||||
|
|
|
#2835 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbym mojego brzdąca widziała ale jemu to już nie wystarcza i jak wstanie to od razu puszcza si tego co trzyma i bęc na tyłek![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Jak ten czas zasuwa - już tylko 2 dni do weekendu , a całkiem niedawno nie dzieliłam tygodnia .......wydaje mi się że pracuję już bardzo długo, prawie jakbym przerwy nie miała - tylko pierwszy dzień był inny, luźniejszy a od wczoraj młyn jak dawniej, ech... Pocieszające w tym wszystkim jest to, że Lenka jest cudowna a druga strona medalu jest taka, że babcia łapie ją na ręce jak tylko wyda jeden jęk ![]() oczywiście jestem bardzo wdzięczna za to że mama przyjechała i opiekuje się niunią, ale mam obawy czy za bardzo mi jej nie rozpuści......... zawsze musi być coś za coś??? no dobra, nie będę się użalała, tylko poczytam...
|
#2837 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nabierz sił i wracaj ![]() Cytat:
a że usną w wózku to skorzystałam z okazji i pojechaliśmy do tesco (wóziem oczywiście) po pampersy.. póki są jeszcze te w promocji .. jak wróciliśmy to sie zbudził.. ale zjadł cysia dopiero po około trzech godzinach od kaszki ![]() hmm.. na noc jeszcze mu nie dam .. ![]() poczekam na reakcje.. choc już się zastanawiam bo zaszła zmiana w pieluszce.. zauważyłam mocno śluzowatą kupkę.. odrobine jej było ale sam przeźroczysty śluz ..może troche potrzebuje mały czasu na adaptację tego posiłku??? Cytat:
dużo miłości.. zdrowia szczęscia i radości.. samych w życiu słodyczy.. tego i więcej ada z Wikusiem Tobie życzy ![]() a Twój tż to super się zachował.. zazdroszcze ![]() fajne prezenty ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- szymelka że cieszę się że nie masz problemów rozłąkowych z malutką( tzn malutka nie ma )fajnie że babcia sobie radzi i że mała pije super z butli
Edytowane przez ada32 Czas edycji: 2011-09-28 o 21:07 |
|||
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuc zdjecie Lenki![]() marta-gratuluje ![]() klask i:Lena zasnela 10 minut temu. Dzis pol dnia udawala lwa jutro bedzie ja gardlo bolec
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
marta
gratulacje
|
|
|
|
#2840 | ||||||
|
Rozeznanie
|
dziękuję - nie jest tak źle jak myślałam, że może być
![]() Cytat:
- oby tylko takie dobre wiadomości były każdego dnia!!Cytat:
No i STO LAT!!! Doczytałam o niespodziance męża - jestem pod wrażeniem!! musiałaś się wspaniale czuć - udał mu się prezent i niespodzianka. gratuluję i brawo dla męża ![]() Cytat:
dla klocuszkaCytat:
Cytat:
Jakiś czas temu też martwiłam się o to, że mam coraz mniej pokarmu, bo Lenka przez kilka nocy wisiała mi na cycu i wysysała wszystko, ale to minęło. Może Twoje maleństwo też ma jakieś gorsze chwile i potrzebuje bardziej Twojej bliskości, a może po prostu głodomora go dopadła?? Oby wszystko szybko się wyjaśniło i uspokoiło!! Cytat:
a zdjęcia może w weekend jakieś porobię to postaram się w luźniejszej chwili wrzucić...
|
|
#2841 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pozniej to co 3h, czasem 4, pozniej znow 2 a teraz jak juz jest tylko na mm to mamy juz tylko 1 wstawanko tak miedzy 3 a 4.Poprobuj - nic sie malemu nie stanie Cytat:
izunia - tak jak u ady, moze sie uda jak dasz? Ale nie licz na szybki rezultat. Trzeba czasu Cytat:
I 100 lat 100 lat!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam wieczorowa pora Dopiero teraz mam czas na Wizaz, bo wczesniej Nino mial dzien marudera + byla bardzo ladna pogoda, wiec i na spacer dlugi sie wybralismy Teraz siedze sobie wykapana, pachnaca i zrelaksowana i czytam co u was ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Tez takiego chce ![]() W ogole to ja chce meza miec ![]() Subtelle - witaj ponownie!!
|
|
#2842 |
|
Rozeznanie
|
Idę spać, choć lubię sobie posiedzieć, ale muszę o 6 wstać
![]() no i w nocy czeka mnie pobudka jedzeniowa... dobrej nocy
|
#2843 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wtedy miala od nocy, a pozniej skonczylo sie po poludniu, okolo 16 ostatnia. Nie dajemy jej nic. Tutaj w UK twierdza,ze jest wszystko ok. Nawet chcieli szczepić ją jak miala biegunke i kaszel, tylko ja nie zgodzilam sie. Wczesniej miala 5-6dni biegunke i juz miala w niej smużki krwi, chyba z podrażnienia. Wtedy odstawilam jej "dorosle jedzenie" i byla tylko na mleku (zawsze miala po nim zatwardzenie) i przeszlo w pól dnia , a tutejszy lekarz, a pozniej health visitor opiepr.zyli mnie, ze jak moglam zrobic cos takiego. Martwi mnie to bardzo, no ale sama nie wiem co robic. Tak mysle, ze moze wplyw ma fakt, ze ma tą nietolerancje laktozy i moze zle reaguje na wprowadzanie nowych pokarmow, sama nie wiem. Ale ja mam alergie pokarmowa na wiele produktow. Cytat:
Cytat:
Jaka pszczola z Lamaze? Chodzi Ci moze o motyla Emanuela? Cytat:
Kupy unormowaly sie, dzisiaj juz licze, ze jest ok (bo zapisuje jej kupy, jedzenie, wszystko, mam dzienniczek maluszka Brioko) , ale byly 2 takie rzadziochy co wyszly na bąkach Cytat:
Jaki fotelik kupisz? My mamy 3 kombinezony ale takie grube welurowe z kapturami ( z uszkami Juz pare razy miala ubrany na ranne spacerki jak jazdy robiła. Bylo zimno i rosa i mglisto. Ale pod spodem miala tylko bodziala z krotkim rekawkiem , wiec bylo jej akuratnie. A w tych wrzaszkach ciezko byloby mi ja ubrac w inne body, bluzeczke, spodeneczki, bluzunie, czapunie. Poza tym TŻ zawsze jak jąkładzie do wózka , to i tak ma pozawijane na plecach ubranie. A w kombinzeonie tego problemu nie ma. Polecam! Cytat:
Suuuuuuuuuuuuuper! Gratuluje! Napisz jak świetowałas! Jeszcze raz gratuluje i podziwiam,ze dalas rade przygotowac sie ![]() Chyba jeszcze zdazylam. wiec: Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!! Duzo zdrówka! A szczescie juz masz- spi w łózeczku i wszystkiego , o czym jeszcze marzysz A maz zrobil Ci taka niespodzianke,ze az pozzadroscic ![]() Cytat:
A o szukaniu mebli tez cos wiem, bo tez powoli szukam. Chce kupic nowe lozko. Juz prawie wybralam. Bedzie z drewna, ciemne, z baldachimem i powiesze sobie takie biale szmaty z tiulu. Zawsze o takim marzylam i bedzie mi pasowac do stylu safari. Nie wiem tylko jaka toaletke dobrac My dzis od godz 10 do godz 20:10 w parku. U nas jest cieplutko, a i Lila zachwycona spacerem. Tylko TŻ przyjechal po nas i zabral nas na obiad do domu jak mial przerwe lunchowa i pozniej odwiozl nas spowrotem. A jak Młoda pospala sobie, a ja w koncu mialam czas na czytanie e-booka, bo jak spi w domu, to siedze na wizazu :P Edytowane przez kasienkakg Czas edycji: 2011-09-28 o 23:40 |
|||||||
|
|
|
#2844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czy Nino jak był jeszcze na piersi i dodatkowo dawałaś mm to tez miał jakieś kłopoty brzuszkowe?? witajcie kochane w nocy niestety u mnie co godzine karmienie i tulenie ![]() bez entuzjazmu mam nadzieje ze wróca do mnie szybko nocki z jednym wstawaniem.. wcale długo nie trwały.. a tak było pięknie he he ![]() idę zrobic kawusie i śniadanko.. no i mały już wstał i trzeba ubrac mojego misia ![]() babcia do mnie przyjechała .. pomoże mi trochę..ach jak ja to lubię.. no i zrobiła małemu dwa śliczne sweterki na jesień potem zrobię zdjęcia.. w ogóle może w wolnym czasie uzupełnie album.. widzę że niektóre albumy na wspominki sie wżięły he he .. tez tak zrobie |
||
|
|
|
#2845 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ada przybijam Ci piątkę bo u nas noc identyczna. Próbowałam małą oszukać butlą z wodą ale po 10 minutach znowu się budziła więc nic z tego. A ty pijesz kawę? Ja jak zrobię sobie puszczalską z 1 łyżeczki to mała ma problemy ze snem. Coralady brawa dla męża no i teściowej za torcik ![]() Ślicznie dziękujemy za wczorajsze głosy i prosimy o dzisiejsze http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3843
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas 2x180ml wylane. Natalka nie chciała jeść, usnęła jak kamień. O 2:30 wypiła 50ml a o 6:00 60 ml. Ciekawe czy zje śniadanie
![]() kasienkakg też marze o takim łóżu ale nie mamy miejsca na nie bo to jednak optycznie zmniejsza pokój. Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2011-09-29 o 08:30 |
|
|
|
#2847 |
|
Wtajemniczenie
|
izunia no to piątka
![]() tak.. piję słabą kawe ze śmietanką od zawsze( mała filizanka z jednej łyzeczki).. nawet w ciązy piłam ..z przykazaniem ginka ponieważ mam bardzo niskie ciśnienie..90/50.. a w ciązy miałam 110/60 ( zawsze i to po kawce) ![]() kofeina jest w wielu innych tez napojach czy produktach spoż.. dlatego.... nie piję za to żadnej innej herbaty jak rumianek lipa czy z szuszu owoców ![]() żadnej coli ani napojów słodkich czy gazowanych.. nawet dlatego że nie lubie tego typu specyfików.. kompoty i soki domowej roboty oraz woda niegazowana to moje... pragnienieeee ![]() a kawa cel przyjemności i dla zdrowotności he he ![]() mały nie reagował od początku na kawę.. głos oddany ![]() kasienka ale miałaś wczoraj dłuuuuugi spacer
|
|
|
|
#2848 | ||
|
Wtajemniczenie
|
heloł
my juz kawkę pijemy, ale cożeśmy przeszli z Olkiem w nocy ok 1:30 się obudzil i nie chcial spać wstawalam co 5 minut dawać smoka o 2:30 dałam mu wodę i chciałam go utulić, żeby zasnął, nic nie dało wstał mąż żeby go ponosić, ale ten jeszcze większy ryk o 3:50 dostal paracetamol i 150ml mm i dopiero poszedł spać to chyba niemożliwe, żeby moje dziecko o 1:30 bylo głodne, no bo o tej 4 to już rozumiem bo sie zmęczył przez te godziny, ja nie wiem co mu jest bo ostatnio mi sie tak budzil ale nie spał góra pół godziny i potem przytulał sie i spał ledwo na oczy widzę, a mamy tyle spraw dzis do załatwienia, że sie nawet nie zdrzemnę Cytat:
fajnie, że babcia Ci pomoze, a sweterki napewno śliczne ![]() Cytat:
ale jak będziesz konsekwentna każdej nocy, to zobaczysz efekty, ja tak malego uczylam smoka, pierwszej nocy wstawałam ze 100 razy potem coraz mniej i mniej![]() zaglosowane no więc spadam bo mamy dzisiaj duzo spraw do załatwienia buziaki |
||
|
|
|
#2849 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() jejku, nadrobiłam wszystko. całe 14stron. zaczęłam wczoraj wieczorem ale nie dałam rady. przede wszystkim dziękuję bardzo za gratulacje. i te dotyczące pół roczku i te dot. chrzcin i te dot. obrony. baaaardzo dziękuję i dla wszystkich małych solenizantów gratulacje za skończone m-ce ![]() coralady i dla ciebie stooo lat i spełnienia marzeń z okazji urodzin ![]() ja czuję się już lepiej. katar nadal mam ale gorączka minęła. Mateusz ma ciągle katarek ale już mały. mam nadzieję że przejdzie ja się leczyłam sokiem z cytryny, sokiem z malin, rutinoscorbinem i wodą morską. czyli leczenie prawie naturalne hehe ![]() no to odpisujemy Cytat:
![]() ale zębolki fajne. i głowę kaczce tymi ząbkami odgryza ![]() Cytat:
Cytat:
jagnięcina ze słoiczka Hipp. puree z marchewki ziemniaczka i jagnięciny. Cytat:
ładnie Idalka waży ![]() Cytat:
![]() my chyba zostaniemy przy spacerówce od naszego wózka. mały jeszcze w gondoli jeździ i mam nadzieję że chociaż do końca roku pojeździ. a później zamontujemy spacerówkę i pewnie cały przyszły rok będzie jeździł. a laskę jakąś kupimy pewnie za 1,5 roku. trochę żałuję że kupiliśmy wózek 2w1 a nie samą gondolę. jak pomyślę ile ta spacerówka waży i że jakoś będę musiała ją znieść z 3 piętra to odechciewa mi się. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie byłam dobrze przygotowana do tej obrony. za dużo się zwaliło przed i nie miałam za bardzo sił i czasu na przygotowanie i zjadły mnie nerwy niestety. ehh szkoda bo mogło być lepiej. ale najważniejsze że już koniec.
|
||||||||
|
|
|
#2850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuuu ego współczuje nocki.. teraz te nasze dzieciaczki chyba tak mają ![]() a paracetamol dałaś bo co.. miał gorączkę czy uważałaś że go coś boli?? spokojnego załatwienia spraw życzę ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- w weekend wyjeżdżamy do tż rodziców ( koło mazur) w odwiedziny.. boję się trochę..bo nie wiem jak mały to zniesie.. boje się nocy w nowym miejscu.. ![]() że będzie się bał i marudził.. no ale musimy spróbowac ![]() planuje wyjechac autem tak żeby przez całą drogę było jasno..(około 3,5godz) .. mały śpi przy swiatełku więc pomyślałam że może się wystraszyc ciemnego wnetrza auta i błysków innych świateł..prawda?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

a czas płynie, nowe wątki powstają, tu na forum tyle nowych osób, ze 'starej ekipy' widzę tylko kilka aktywnych osób 

klask i:
ani dla mnie ani dla niego, chociaż dentinoxem smaruję, ale nie można częściej niż 4 razy dziennie wg ulotki...

, taka stara sie juz poczułam i jakby wiecej zmarszczek przybyło
szkoda....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)