|
|
#3301 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
ano bo na ciuchy to trzeba polować..ja w sumie nic dziecku nie kupuje w regularnych cenach .nawet w sklepach typu snc czy costam-takie hutrownie z dziadostwem, czasem trafiają sie porzadne ciuchu-bo tak trafiaja np rzeczy juz po 10 wyprzy,albo w małymi wadami..ale ogolnie wiekszosc to chinszczyzna,ale upolowałam w takich sklepach tshirty happoy kids-za 12 zeta ( w sklepie 39 ) bluze hello kitty (oryginalna) za 25 vs 59. w smyku albo 5.10.15 są czasem długie spodnie na wyprzy po 19 zeta-to kupuje na zapas większe, kurtki zimowe na wiosne i tak sie to toczy....
|
|
|
#3302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze mi napisała wczoraj sms: "wiesz, czym się różnimy? tym, że ja nigdy na nic nie skąpiłam i przez to los tak mi sprzyja, a Ty zawsze to robiłaś i starałaś się wykorzystac sytuację. pytam po co? Lepiej liczyć na siebie" Ha ha ha! Jak to śmiesznie brzmi w ustach kogoś, kto przez 5 lat studiów jeździł na imprezy i do facetów zamiast na wykłady, a uczyć się nie chciało, tylko na kazdym egzaminie było "Maja podpowiadaj! Maja podpowiadaj!" No, różnimy się- tym, że ja jej nigdy tego nie wypominałam ![]() Praca - załatwił jej brat. Wyprowadzka - do mieszkania brata. I to ja wykorzystuję zawsze sytuację i nie liczę na siebie Cytat:
Cytat:
niech sobie w doopę wsadzi taką pomoc ![]() edit: smerdolone all, jak czegoś mi trzeba, to akurat nikt nie ma a wtedy były 2 do wyboru do koloru
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 10:23 |
|||
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też czasem szaleję w textil marketach, pepco czy ciuchlandach... ex przywozi z decathlonu fajne sportowe ubrania czy buty, też z promocji. |
|
|
|
|
#3304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pachnie w kajblu czy e tam? Cytat:
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, już czapki na zimę dzieciu kupiłam Bo jedną znalazłam z szalikiem i rękawiczkami w licytacji i wygrałam aukcję
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
nalajzłam piosenkę pod Idole de Lubin
![]() ![]() Rum! Rum! Rum! Give me more rum! ![]()
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
niestety, ten procesu następuje na etapie gimnazjum
![]() i można do zwariowania łazić po sklepach za CZYMŚ, konkretnym umyślonym , upatrzonym i nie ma zmiłuj.. kurde... no , to znaczy można sie nie zgodzić i nie kupić , jak się nie chce... ale ja tego nie robię, mój did nosi raczej to co mu się podoba, o ile nie ma tyłka na wierzchu i nerek
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie (chyba Win o nich pisała lub podobnych) http://www.henkel.pl/cps/rde/xchg/he...am1=000001FJ2D No ja obecnie mam i gluta i kulki i mi pachnie, a wczoraj jak same kulki miałam to też pachniało, ale może dlatego że nowe?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi pafnąć
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam siebie, nie byłam bardzo wymagająca, a trendy miałam gdzieś... ale na odzień dostawałam sumy, których nie umiałam wydać inaczej jak podzielić na ciuch, książki i kasety ![]() a buty zawsze miałam markowe... dżiny też co jakiś czas, ale zraziłam się do stosunku cen do jakości... kupowałam sama, nie pytając o zdanie, czasem kręcili tylko nosem, że za duże i wiszące
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo z jednej strony najpierw założyłam kulki ![]() yyy zdjęcia nie będą wstawiać...
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
echs...
![]() parę lat pomagania na studiach, podpowiadania na egzaminach, ba! nawet jak był test, to podmieniała kartki i pisałam za siebie, a potem za nią. Kilka lat pracy, nauki i stresu. A w zamian podesłała moje cv do firmy, w której potem pracowałam "I moim zdaniem jesteśmy kwita!" bardzo się przy tym napracowała szkoda, że rozmowa kwal, awans itp, to już moja robota. Chociaż nie - "widzisz? jakbym ci nie powiedziała, żebyś się próbowała dostać do mojego działu to byś nigdy się tu nie dostała to dzięki mnie masz awans!" hahaha! się uśmiałam! ![]() Ale dobra, ja jej nie wypomnę ile dla niej rzeczy zrobiłam i ile razy, dla mnie to żałosne ![]() edit: łoo, i jeszcze pisze :teraz zaczęłam ci wypominać, bo się zmieniłaś na gorsze! to twoja wina!" Taa... wypominała od zawsze, od kiedy pamiętam ![]() A zmieniałam się na gorsze, bo już jej nie włażę w dupę i nie jestem na każde zawołanie , nie jeżdżę na dyskotekę jak nie mam ochoty, tylko dlatego, że mnie prosi, nie daję sobą manipulować jak inni albo faceci, których wodzi za nos na wielkie oczy i udawanie niewiniątka itp...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 10:56 |
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Tego też mogę
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co opisujesz to ona jest zła i niedobra, przypisuje sobie zasługi oczekując wdzięczności, a sama nic od siebie nie chce dać... aluzje i tłumienie negatywnych emocji to nie jest żadna metoda... |
|
|
|
|
#3322 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zaczełam myśleć ale TŻ mnie wyciągnął na oglądanie serialu a później zasnęłam i śniły mi się imiona
Cytat:
piękna ściema Cytat:
![]() co do koleżanki to nie skomentuję, ja bym się nie męczyła z kontaktem z taką panią Cytat:
![]() A Twoje imię fakt ale i tak ładne fogóle moja siss ma tak na imię też oraz będzie mieć prawie tak samo na nazwisko jak Ty Cytat:
![]() Jaki tu ruch dziś od rana, nie poznaję Baru zawsze do tej pory to najwyżej trzy machnięcia znad kawy
|
||||
|
|
|
#3323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie, mi się śniła Red! Ale nie pamiętam co, a rano jak się obudziłam pamiętałam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-29 o 11:14 |
||
|
|
|
#3324 | |||
|
BAN stały
|
dziś nie znad kawy, bo wypiłam zanim nadrobiłam Cytat:
Ex-współlokatorka mówi: "Chodziło się do tesco po brokuły i ruskiego szampana zamiast w totka grać!" ![]() Cytat:
![]() Skoro to nie pierwsza taka sytuacja, a laska w dodatku jest chamska i bezczelna, to chyba jedynym wyjściem jest się odciąć i nara. Tak nawiasem mówiąc, słuchałam sobie wczoraj mistrza Świetlickiego i nadal twierdzę, że w większości sytuacji w życiu są trzy opcje do wyboru: Umrzeć, wyjechać, nie zareagować? ![]() Ja na ten przykład wyjeżdżam. Maja może nie zareagować. Olać, znaczy się. Pasuje, nie? ![]() Cytat:
![]() Dzwonię do sekretariatu i... 3 dni przed rozpoczęciem roku dalej nie wiadomo na jakiej zasadzie będą przyznawane stypendia naukowe. A nie dalej jak przedwczoraj jakaś 'ministerka' w Faktach zapewniała, że Jarek ✂✂✂✂✂✂✂i, bo mają więcej kasy na stypendia niż kiedykolwiek.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-29 o 11:31 |
|||
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"W zamian pracowałaś w N - jakbym ci nie złożyła cv to byś tego nie miała. Jedna rzecz i wystarczy, moim zdaniem jesteśmy kwita. Strasznie się zmieniłaś i to na gorsze. Odzywasz się tylko jak czegoś potrzebujesz." a za chwilę: "Nie mamy tematów, żeby pogadać, nie interesuje mnie twoja muzyka, twój styl, twoje perfumy ani żadne takie" no to niech się w końcu zdecyduje - mam się odzywać czy nie ![]() Mnie tez nie interesowały jej opisy jakiegoś mulata co ją podrywał ani za ile wielbłądów chciał ją kupić Arab w Tunezji, ale wysłuchałam i się nie odezwałam albo napisałam pare miłych słów. nie ma sensu z nią dalej gadać, i tak wie lepiej tylko się denerwuję
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie no laska jest naprawdę chamska, takie teksty...
Cytat:
|
|
|
|
#3328 |
|
Nindżopesz
|
No dobra, będę eks-Daff. A T4T się pozbyła wnioskując po perełkowym
![]() Maja, kurde... Weź olej te laske jako i ja swoją "przyjaciółkę" olałam. Nawet mi się nie chciało jej wygarniać tylko przestałam się odzywać i już. Oficjalnie to ona się obraziła, że nie mam dla niej czasu - pal licho. TŻ mnie czasem bajeruje żeby wyciągnąć rękę ale po kiego grzyba? Ta Twoja to chyba podobny typ. |
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze mi na zakończenie napisała "w moim dziale właśnie sa przyjęcia, ale twojego cv nigdy w życiu nie dam!" A jak pisałyśmy predwczoraj to nie było, robią przyjęcia na jej życzenie? Ściema, znam ją, chce mi zrobić na złość, żebym żałowała.Jak kiedyś się pokłóciła z facetem i z nim zerwała, to na odchodne powiedziała mu, że jest w ciąży. "bo wiedziałam, że to go bardzo zaboli, bo sam wychowywał się bez ojca i jest na tym punkcie strasznie przewrażliwiony..." ehs... ![]() A że mi nie może odbić faceta (to jej ulubiony sposób "zemsty" jak to nazywa), to próbuje inaczej ![]() Trzeba sie odciąć wreszcie od starych znajomości, goopia Maja, goopia
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Wiem, że nie odkryłam nic nowego, ale qrcze np taka kurtka (podoba mi się kolor
żeby tam razem nie była róziowa kurtka
)
Bez żadnych Myszek Miki, Księżniczek, Syrenek, Hello Kitów czy Barbie 
) bluze hello kitty (oryginalna) za 25 vs 59. w smyku albo 5.10.15 są czasem długie spodnie na wyprzy po 19 zeta-to kupuje na zapas większe, kurtki zimowe na wiosne 

Każdy z nas tutaj Ci chętnie pomoże ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, jutro sprawdzę,
ale i tak ładne