|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
|
|
#3452 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a co do ziół-to jaki według was jest fajny zapach ziołowy?
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Jade
![]() i Fou d'Absinth ![]() jeszcze Fougere Bengale, ale mi maggi zalatywało
|
#3454 |
|
Nindżopesz
|
Stricte ziołowy to żaden. Pseudo - Dune, Nu i BC. |
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
ale natrzaskaliście postów nie nadążam ![]() Cem f kszaczory na fajkę i piwo, ktoś idzie ze mną?
|
#3456 |
|
Nindżopesz
|
Ach, poproszę o anonimową
ankietę. Który kolor róż jest najfajniejszy a który do bani (i d starego złota pasujący)? Chcę wybrać trzy - moje typy to pierwsze trzy, ciąg dalszy nastąpi.
|
|
|
|
#3457 |
|
Nindżopesz
|
Cd.
|
|
|
|
#3458 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale one som absynciane bardziej..a mi chodzi bardziej o takie ziła, ziło..na wpół suche na polu,albo juz całkiem suche kurde...dune musze se przypomniec...dawno fonchauam i mi sie nie podobały fogle, reszte snam i to nie to
|
|
#3459 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaaa
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3460 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to obczajta. była butelkowa zieleń (ale czy aby nie za jasna?) oraz Red Wieczorowy - bronzoń z bardzo mikro gdzieniegdziowymi drobinakami w kolorze oaplizującyhmniebieskigra natfiolet
nie nabywszynabywszy za to 3 kakowe ![]() jeden z essence 42 opal kakowo-zielono-fjolet wibo 352 kakowo-zielony metallic lovely 373 kakowy metallic a, i przypadkiem propo dla Red - może wżywiczać szkiełka? |
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-29 o 20:36 |
|
|
|
#3462 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na moim monajtorze najładniejsze som rozyczki nr 4..ale moj monitor jest zjepany....
|
|
#3463 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wżywiczanie mi nie idzie, jeno róże się wżywiczają jako tako a cała reszta nie chce porządnie zastygać i nie wiem jakie dać proporcje. Ale koncept fajny
|
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
ale jakie zioła
bo wiesz bazylia i estragon to też zioła ale niekoniecznie kręcom zioła na łące suche to Dune może zalatywać ale nie stricte kurde jak akurat mam limity piwne ![]() Cytat:
a bordowych nie dali - w sensie stricte różanych? |
|
|
|
|
#3466 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3467 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() przeczytałam recke redzi ![]() jakby to tak pachniało to ja poproszę dużo ilośc, ale znając siebie to ....wicie
|
|
#3468 |
|
Mother of Cats
|
Pin, będziesz pięknie pachnieć
Zwłaszcza ![]() A Sables? Podobne do Fougere Bengale, ale na mnie jednak bardziej ziołowe. |
|
|
|
#3469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niebieski
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie pachnie tak różnie ( tzn tak różnie w cyklu ja odbieram) ze czasem myślę że to zapach 3 w 1 jeszcze tydzień temu był idealny balans odrobinki słodkiego z delikatnie gorzkim a w tym tyg już tylko gorzko - dalej klimatycznie no ale cąłkiem inaczej |
|
|
|
|
#3471 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no djunki djunki ![]() ja jom pamietam jako szyprowo-mydłowo ..ale pewnie źle pamietam
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba, że tak, bo ja stwierdzam, że tam właśnie nie jest drogo i w realach i innych tescach też nie ![]() Oo tak tanio Ale na wyprzedaży? Ja tam bardzo rzadko bywam, nawet bardziej niż rzadko , więc w sumie żyłam w przekonaniu, że jest tam spooro drożej ![]() Ze wszystkim co piszecie się zgadzam but zdarzyły mi się w życiu 2 cuda ![]() W autobusach Ustępuję miejsca starszej Pani, a Ona mówi:1) Nie dziękuję, niech Pani siedzi, może Pani nie może stać, a ja mogę ![]() 2) Nie dziękuję dziecko siedź, ja zaraz wysiadam (i wysiadła chyba za 3 czy 4 przystanki ) ![]() Ad 1 Pani nr 1 wie, że młody niekoniecznie musi oznaczać zdrowy Ad 2 Pani nr 2 jest tffarda ![]() Młodzież czyta?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3475 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale kupiłam dooobre kbnsy
takie 135% kbnsa w kbnsie, bezśmieciowe, firmy konspol, zjadłam jednego i się najadłam jakbym duży obiad zjadła ![]() ale Ci fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ponieważ była to lektura z literatury amerykańskiej która mi klimatami nie pasowała to ją skrzętnie ominęłam.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() za co masz punkty ujemne ![]() larendogra ![]() Cytat:
edit: po namysle stwierdzam że obie z drugiej serii do starego złota mogą pasować, nr 4 nadal najładniejszy ale on z kolei chyba nie pasuje...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-29 o 21:16 |
|||||||||
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże prawie proroczy sen Śniło mi się, że chcieliśmy dać z tżtem Redzi wisiorek z różą, taką kremową.. ale ja się wahałam bo stwierdziłam, że ona chyba nie lubi róż, bo są dla niej za mało mroczne Może jeszcze mi się coś przypomni, qrde ale jaja ![]() Zaraz looknę kolory
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-29 o 22:46 |
|
|
|
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1,2,3,8,9 i łostatnie może ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
A 5 i 6 strasznie oczoje_ne Chyba, że tylko tak wylazły na zdjęciu i mym monitorze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Kam - o konspolowych Rozterka kiedyś pisała że pyszne i prawdziwe
ach kiedy je upoluję kiedy jest taki jedne sklep ale upiornie drogi - a ja np niekoniecznie kolonialnie bym wszystko ciepła - nie nie - ja tylko jakiś element - bo przyjaciółka ma kolonialny salon - i owszem jest klimat raczej jak z Pożegnania z Afryką - ale mieszkać tak bym nie chiała w blokach ludzie miewają tak niesamowicie urządzone klimatycznie że hoho - zapomina się człowiek że to w bloku i za głowe łapie jak to się dąło zrobić ale ja docelowo mam zamiar mieszkać we domu, edit: we domku - a jak skończę - nie wie nikt
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-29 o 21:20 |
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Eloł!
Nie nadrobię Was. Ale melduję, że przeżyłam inkwizycję.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

nie nadążam 

Ja tam bardzo rzadko bywam, nawet bardziej niż rzadko
takie 135% kbnsa w kbnsie, bezśmieciowe, firmy konspol, zjadłam jednego i się najadłam jakbym duży obiad zjadła