|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Cytat:
Chociaż może uda mi się go przekonać...ale nie wiem gdzie byśmy te fotki zrobili ![]() Muszę rzeczywiście to przemyśleć ![]() Cytat:
Wszyscy chcieliby...teście, rodzice, nawet K. a mi wcale nie śpieszno![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że wycieczka się udała...w weekend świadkowa przyjeżdza to jej przekażę info![]() Cytat:
My mamy 6 niecałe, bez kilkunastu minut...I już kilka razy oglądaliśmy...w ratach co prawda, ale zawsze...![]() Tak chcieliśmy, tak mamy Dużo jest nagrane...fakt, ale jak ktoś nie będzie chciał oglądać wszystkiego, co do minutki, to sobie pogoni płytkę do przodu...nie widzę w tym żadnego problemu |
|||||
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej mieć krótszy film i obejrzeć go ciągiem, raz a porządnie, niż w ratach albo bawić się w przewijanie i psuć płytę ale to MO Tak jak pisałam wcześniej po co komu np. od deski do deski nagrana msza
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-09-29 o 18:07 |
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
co do filmu to my mamy 4 godz. msze mamy całą i z tego jestem bardzo zadowolona
![]() nam się film podoba i nie przeszkadza nam długość ![]() a co do teściowej to nie wiem. ponoć zawsze tak reaguje. na zaręczyny w sumie też tak zareagowała. my tu z szampanem przychodzimy, mówimy a ona fajnie, i wróciła do oglądania tv |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
to najważniejsze, aby każdy był zadowolony z tego co wybrał, w końcu wiedzieliście na co się decydujecie.
Nam też nasz film bardzo się podoba Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wy chcieliście krótszy... My woleliśmy dłuższy... Msza też nie jest nagrana od deski do deski...ociupinkę jest skrócona... Poza tym fajnie jest posłuchać kazania na własnym ślubie... Dobrze, że tak zrobiliśmy, bo w dniu ślubu, gdy siedziałam przed ołtarzem, to nie rozumiałam wcale o czym ksiądz mówi...z emocji nic nie słyszałam i nie tylko ja...Jak wyszliśmy z kościoła przy życzeniach pytałam gości o czym ksiądz na kazaniu nam mówił... Goście mówili, że bardzo ładnie i sensownie...na płycie obejrzeliśmy...i rzeczywiście...Fajnie było do tego wrócić...nawet za parę lat.. Samej mszy jest raptem pół godzinki...Bez przesady, że to znowu mega długo Kto nie będzie chciał to sobie na podglądzie przeleci do przodu, żaden problem, bynajmniej dla nas---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Uciekam szykować się powolutku do pracki ![]() Miłego wieczorku wszystkim
|
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Post wyżej o tym pisałam ![]() my mamy w całości przywitanie nas przez księdza, czytanie, kazanie, przysięgę i nakładanie obrączek, potem wszystko skrótowo, bo po co mi wszystko jak się ksiądz modli itd... Po co zamawiać taki długi film skoro potem komuś nie będzie się chciało wszystkiego oglądać i będzie przewijał, bezsensu
|
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My mamy chyba 3 godziny i żałuję, że tak mało Cytat:
a nikt nikomu nie każe oglądać płyty My sami chcieliśmy krótki film ale cieszę się, że kam jednak zrobił dłuższy, fajna pamiątka
|
|||
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz 3h jeszcze jest do przejścia ale nie 6h
, zresztą madzieres pisała, że całości nie oglądnęli tylko przewijali...
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt, 6 godzin byłoby ciężko ciągiem.... a już w ogóle w gościach
|
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Zalatane mam te dni i dopiero teraz poczytałam ![]() Co do nagrania, to my chcieliśmy tylko calusieńką Mszę nagraną statycznie ![]() Mamy wszystko od chwili przed naszym wejściem do chwili po wyjściu, łącznie z kazaniem, prawie 10 minutami podpisów itp. w sumie godz. 20 min. Potem już kamery nie było. No i za taką usługę płaciliśmy 100 zł
|
|
#2083 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tż też stwierdził, że przesadziłam. Kamerzysta mówił, że zazwyczaj nagrywają do 2 w nocy, a ja chciałam do samego rana...myślałam, że może coś jeszcze fajnego się wydarzy, jak kamerzysta pójdzie, a nie będzie tego nagrane... Koniec końców mamy 6 godzin prawie i kamerzysta był do 5 rano... I tak z mężem musimy płytkę podpicować, to co za problem dla gości zrobić skróconą...bo jest co ominąć... Tak też zrobimy, ale całe 6 godzinne nagranie sobie zostawię...może ktoś będzie jednak chciał całość obejrzeć, np. te osoby, co nie były... Cytat:
Heh wyobraźcie sobie, jak odebraliśmy płytkę w środku tygodnia...i akurat szłam na nocki na 22. To specjalnie teściu do miasta po mnie przyjechał, bo nie mogli wytrzymać nawet do weekendu.Cała reszta na rano do pracy i do 24 siedzieli i oglądali... ![]() Taka długa płyta, to był mój pomysł...sugerowałam się nagraniem chrzestnej K z ich ślubu w 93...nagrywane było do prawie 8 rano...kamerzysta wytrzymały był...hehe ale chyba też 4 godzinki... Może przesadziałam ![]() Napaleniec ze mnie...ale nie ma co...przynajmniej z tych 6 godzin jest co wyrzucić...na pewno kilka utworów z początku, bo mało osób tańczyło... Dawno się nie widzieli niektórzy...musieli porozmawiać, popić i nacieszyć się sobą... A ja czekam na zdjęcia, aby móc je w końcu obejrzeć i K. zapomniał ich już 3 dzień z rzędu zabrać z pracy... ![]() :pala :![]() ![]() U nas większość osób znajomych ma właśnie tak ok. 4 godzin nagrywane wesela...I tak każdy się przyzwyczaił... Aj już nie ma co biadolić ![]() ![]() Dziewczyny idziemy na 18 do siostry ciotecznej K. w listopadzie, jak myślicie, co jej kupić na prezent? Robi przyjęcie na około 40 osób z DJ w knajpce...w co się na taką 18 ubrać...chciałabym wyglądać kobieco...niezbyt wyzywająco...nie mam koncepcji ![]() Macie jakieś pomysły? Prezent, czy pieniądze, a jeśli tak to ile?
|
||
|
|
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak się komuś podoba długi to niech ma długi, niektóre pary sobie życzą też całość nagrania bez obróbki i ich wola
|
||
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym dała prezent jeśli wiecie z czego by się ucieszyła, ew. zwykle się sprawdza biżu albo jakiś gadżet kobiecy: kuferek na kosmetyki, zestaw do paznokci/makijażu/???. Kasa szybko się rozchodzi
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dalszej dyskusji o filmach to ja już swoje zdanie wyraziłam i nie mam zamiaru więcej w tej kwestii się odzywać Każdy wybrał sobie taką ofertę jaka mu odpowiadała A czy Para Młoda jest zadowolona, albo czy gościom będzie chciało się oglądać to już inna sprawa... Można się w tej kwestii przemawiać bez końca
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-09-29 o 21:01 |
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mnie już nosi... (i tak już któryś dzień z rzędu... mam wrażenie, że przed ślubem, zanim zamieszkaliśmy ze sobą, mieliśmy dla siebie więcej czasu niż teraz...) idę sobie kolejnego drina zrobię!
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też sobie wygłaszam swoją opinię bo mi wolno
|
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Wtajemniczenie
|
też bym chciała zobaczyć
![]() Cytat:
A gdzieś Ty była jak Cię nie było?
|
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() niedobrzy mężowie ![]() a Ty jak zwykle lubisz się czepiać słówek ![]() ano wolno, nikt Ci nigdzie nie napisał, że nie możesz ![]() --- Mąż za chwilę będzie, więc zmykam. Dobranoc
|
||
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2095 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ma już jakieś wnuki?
![]() Cytat:
Jakoś dziwnie czułam, że to Ryłko Będę musiała się wybrać, na szczęście mam jeszcze bliżej niż Ryłko dwa inne sklepiki ze skórzanymi butami, tańszymi , a też bardzo fajnymi i wygodnymi. Ale jeśli tam mi się nie uda, to uderzam do Ryłko ![]() One tak mają Jeśli nie ma jeszcze wnuków - no to jak mogła ją zrobić babcią?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2097 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentu , to nadal myślę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
bardziej martwiłabym się gdyby wszystko było ok
![]() Cytat:
gdyby pogoda nie wypaliła to nie wiem, może zastanowiłabym się nad plenerem w inny dzień ale nie ukrywam że bardzo tego nie chciałam studio natomiast odpadało całkiem - nie było takiej opcji ![]() myślę że dobry foto poradzi sobie i w ogródku (nasza sesja jest tego przykładem) i w parku, czy na jakiejś łące co do nagrania - grunt że wy jesteście zadowoleni ![]() a ja nawet nie pamiętam ile nasz film trwa
|
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
witam, my mamy 2 filmy które robił w kosciele statyw
przez co nie mamy nakręconej przysięgi ale tata wkleił w to miejsce zdjecia a na sali świadkowa więc jest nieprofesjonalnie ale i tak 2 godzinki są mąż powiedział że nie będzie oglądał bo przeciez tam był , w weekend poprosiłam siostrę żeby mi zrobiła jeszcze mała sesję tylko ja suknia i ona jako fotograf bo uparciuc czasu na pewno nie będzie miał, a co do niego obudzil mnie ok 5 pukaniem do drzwi bo wracał z delegacji w nocy fajnie po 4 nocach móc się znowu w niego wtulić, obiecał ze w następnym tyg będzie na miejscu ![]() sesję przekładalismy z 3 tyg bo ciągle w niedziele lało aż w końcu się udało, rano padało ale ok 13 było pieknie tylko butki do prania troszkę błotniasto było :P Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-09-30 o 09:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

No i plener był ponad tydzień po ślubie i jestem nim zachwycona. Sesja w dniu ślubu nie wchodziła wcale w gre.

Nasz film trwa 1,5h i uważam, że to w zupełności wystarczy, a wszystko co najważniejsze mamy nagrane...