|
|
#3541 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
ad. 2 weź ff, aobs ma status pilingu/maseczki i jak na króciusieńki termin ważności jest go za dużo - no i jest mniej komfortowe w użyciu; a oba mają identyczny zapach i wg mnie identyczne działanie - aobs nie "pilinguje" bardziej niż ff
|
|
|
|
|
#3543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() muszę zniknąć
|
|
|
#3544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zużywam całe opakowanie i zdanżam a jak nei zdążę to używam po i nic mi się nie dzieje, ewentualnie każę TŻ używać ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- brnoc
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zawsze bierz poprawkę na te art..s
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3548 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no nie fierze, jakbym jakie inne miała; nic lawendy, oba walą Cdg EDP, i słabo oczyszczały (w sumie wcale :/), zresztą jakoś tak z lushowych rzeczy nic nie chciało mi służyć (poza wycofanym szamponem hard)
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja AoBS uwielbiam a Fresh leży i schnie... bo jakoś marnie działa .... może mamy inne facjaty, inną wrażliwość , i fogl....
|
|
#3551 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Noo... ale stresy różne i kwasy są tu nieodłącznym elementem do samego końca Np. wczoraj się zorientowałam, że zmienili godzinę jednych zajęć, tak że nałożyłyby mi się z innymi i musiałam na gwałt kombinować, jak tu zmienić cały plan... Dodam, że learning agreement mam już zatwierdzony i trzeba było wszystko odkręcać. I podejrzewam, że to nie ostatnia taka niespodzianka. ![]() ![]() Ech, tylko żeby mnie tam jeszcze było stać na korzystanie z tych wszystkich atrakcji typu Lush.... ![]() A miała któraś z Was Tea Tree Water?
|
|
|
|
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
No! Czy mnie choć Ty zrozumiesz, ze zbieram jeden wzór?
Czy to nienormalne? ![]() Cytat:
![]() Ale mało brakowało- siedzę w ciemnościach na pomoście, obok cmentarz, jak wiecie- aż tu nagle słyszę blisko szelest szuwarów, dyszenie i czuję, że pomost się trzęsie... mało nie utopiłam fajek, wędek, bialych robaczków i stołka z rokokowymi nóżkami z plastiku- drżącą ręką zapalam latarkę- a tu dwa ślepia świecące... i bródka a la Ho Szi Min... i ucho kłapciate...morda rozesmiana (moja tez)- Max mnie znalazł ![]() ![]() Dobranoc! A w twoim podpisie przeczytałam "Mini wymiona" ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to świadczy szitowo o organizacyjnej stronie - ale kto nawala nasi tu czy tamci tam ? czy jak zwykle winnych nie ma 2. miałam pytać o niego ale w sumie mam kocanki do zajechania - no ale wiedzieć na przyszłość nie zaszkodzi |
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
idę- spać w bezpieczne miejsce
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- |
|
|
|
|
#3556 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniało mi sie jak moja koleżanka z byłej pracy zbierała starą biżu i cięgle nam jakieś aukcje pokazywała 4 dobry wybór Cytat:
ale chciałabym gdzie sie to kupuje? na all jest?
|
||
|
|
|
#3558 | ||
|
BAN stały
|
Sezon zimowy uznajemy za rozpoczęty?
![]() Jesteś zupełnie nie na czasie Czytamy psze Pani ![]() Pedofil?! ![]() Ha-ha-ha po francusku [:/ Cytat:
![]() A z ziołowych polecam Nu edp (choć to bardziej "ziołowe kadzidło" w sumie, lekko słodkawe, miodowo-korzenne jakby) Dokładnie (choć Ju przekonywała mnie ostatnio, że one pięknie pachną) ![]() Cytat:
Fajnie tam u Was być musi ![]() --- Oglądał kto dzisiaj "Kuchenne rewolucje"? Menedżer restauracji, który o niczym pojęcia nie ma, a mu za to płacą, cudna fucha Ale tak fogle to praca w fajnej restauracji mi się widzi, i to niekoniecznie przy garach |
||
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest zupełnie normalne. Kiedyś zbierałam szerokie obrączki. ![]() Mam pytanie z innej beczki. Czy ktoś z Was używał Błękitnej Glinki Krymskiej na facjatę?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 1 - Ty się marnujesz na tej magisteriumie 2. a kto się zajmie haraczami - tzn eee no rozliczaniem - kontaktami z kontrahentem ![]() a i ja w Nu edp nie czuję żadnych ziół? na sobie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-29 o 23:59 |
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi się przypomniało, jak na CP w niedzielę w nocy sama łaziłam po bolkowie z piffem w łapie. I jak to po piffie zachciało mi się na stronę, a że akurat byłam w połowie drogi między klubami, to skręciłam za jakies garaże, między samochody i zadowolona robię co swoje. A tu pacze, a w kamienicy naprzeciw na drugim piętrze ciemno i jakieś czerwone oczy w oknie ![]() prawdopodobnie światełka z jakiegoś rtv, ale fyglądało strasznie i szybko zwiałam ![]() pa
|
|
#3562 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
(od grudnia tylko 3-dniowym )Cytat:
A pan właściciel kojarzył mi się z... ![]() Ale w sumie całkiem fajna ta restauracja ![]() Tiramisu! ![]() --- Przypomnieliście mi, że już wysuszyłam próbkę Dune Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-30 o 00:11 |
|||
|
|
|
#3563 | ||
|
BAN stały
|
Eeee, sfojom pańszczyznę trza odrobić
![]() Śmietankę spijam od nowego roku Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3564 |
|
BAN stały
|
gryx, i jeszcze:
- co jest tajemnicą sosu bolognese? - yyy ja dodaję serek topiony
|
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o czas na mój mleczny napój z korzennymi
|
||
|
|
|
#3566 | ||||
|
BAN stały
|
Alfonsem?
![]() Cytat:
to ja się przyznam... czasami zdarza mi się wrzucić serek topiony do sosu bolognese... pisałem o tym nawet czas jakiś temu, gdym podawał przepis na spaghetti a'la Gryx ![]() Ale ja to: a) chałupniczo robię, b) nie prowadzę włoskiej knajpy, c) w życiu bym się do tego nie przyznał w takich okolicznościach ![]() Te oklaski to tak trochę na wyrost, niemniej tenks ![]() Cytat:
Do tego też się te cechy przydają, jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
już jestem
![]() Cytat:
trzymam kciuki za 4dniowy weekend ![]() ad2. to se chociaż niuchniesz i pomacasz ![]() Cytat:
Cytat:
używa się b. łatwi i jest b. wydajny Cytat:
już dawno ad2. ad3. gość mnie rozwalił i ide z Tobą, co dwóch menadzerów to nie jeden ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() moje szczeniory mi się przypomniały
|
|
|
#3569 | |
|
BAN stały
|
Nie, kliknijże w zielonego
Cytat:
Powiedziałbyś Magdzie Gessler, że to tajemnica sosu bolgonese?
|
|
|
|
|
#3570 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym w restauracji rozpoznała w smaku - no ale to juz nie jest pjur włoskie - mitowisi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poza tym na chuopach inaczej pachnie szysko czuję słodycz orchidei na tle pieprzu i letko dzieś pobrzmiewające kadzidło - taki akompaniamnet Kardamon i drzewo sandałowe dają chyba na mnie głównie tę słodycz delikatną nieprzecukrowaną bo to jedne z niewielu orientalnych składnników które mi służą pod każdą postacią i niemal w każdej kompozycji, sprawiają że pieprz nie jest suchym pieprzem bazę mam słodko-piżmową taką mrrrrrrrr Cytat:
ale uwielbbiam smak mleka saute - nie wiem czy to bezlaktozowe mogę - bo nie wiem co miw mleku nie służy na trąd i stawy, nie dopytałam ale do czasu aż się dowiem to chyba od szkalneczki nei padnę ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
nie ma dla mnie nic piękniejszego we świecie niż zwierzaczne maluchi - każde a ostatnio znów mi się śniło ze mam niemowlę i że tulam przy cycu i że tym razem przeżyło bo nakarmiłam - ale postęp - ale te sny som dzifne takie jakieś niepokojące ![]() a ostatnio karmiłam pierwsym mlekiem kociarrry i wlazjzły całe do niego - prawie identyko scenka tylko nie rasowe Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-30 o 01:02 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

ja AoBS uwielbiam a Fresh leży i schnie... bo jakoś marnie działa .... może mamy inne facjaty, inną wrażliwość , i fogl.... 

to świadczy szitowo o organizacyjnej stronie - ale kto nawala nasi tu czy tamci tam ? czy jak zwykle winnych nie ma

ale chciałabym