Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 23:42   #961
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A no mam wątpliwości bo bardzo podba mi sie suknia wstawiona tu przez Paulinke To Agnes 10750. W salonie jej babka nie miała choc juz pare sukni z nowej kolekcji ma ale czy ta sprowadzi to nie wie. Gdybym sie na nia zdecydowała to ja musza sprowadzic ale jak mam sie zdecydować na nia tak w ciemno, wpłacic zaliczke a potem jak sie zobacze w lustrze jak już przyjdzie to stwierdze ze to nie jest jednak to. Badź tu mądra w takiej sytuacji. Jak obie suknie mi sie podobaja tylko w jednej sie widziałam w drugiej nie.
mnie się i tak wydaje ze sytuacja jest jasna nie zamówiłabym w ciemno sukienki której nie mierzyłam, bo ładnie wygląda w katalogu, nawet nie mając możliwosći zobaczenia jej np na innej pannie młodej za dużo razy widziałam sytuację pt w katalogu suknia wygląda całkowicie inaczej niż na żywo
Dlatego jak miałaś takie WOW z prawdziwego zdarzenia i jak Ci tu 100 wizażanek mówi ze suknia jest piękna to myślę ze wątpliwości powinny sobie pójść

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Płodne dziewczyny!
Biorę się za relację z salonu Tylko Ona w WWie:P

Obsługa - 1sza klasa! naprawdę czułąm się jakby tej Pani zależało na tym żebym się dobrze czuła i dobrze wyglądała.... Tylko ani jednej fotki nie pozwoliła zrobić nawet jak już ją błagałam! Ale sporo tych babek się kreciło dziś i nie było za bardzo jak nawet z ukrycia cyknąć...

Generalnie suknie jak marzenie i jest z czego wybierać - ale uwaga - stara kolekcja (2011) jest tylko do 15.10!!! potem wchodzi nowa kolekcja (co dla mnie oznacza podwyżkę cen).

I ma meeega dylemat... szukałam rybki - najlepiej w koronce. znalazłam i zakochałam się... najładniejsza rybka jaką mierzyłam.. Herms Venus
http://suknieslubne-nikol.pl/window....ferta/1348.jpg

druga to Herms Vanimo... i ta podobała mi się strasznie jako suknia i myslalam ze jak ją założę to się odkocham... ale było gorzej! też wpadłam po uszy... i naprawdę nie mogę się zdecydować
zobaczyłam podobną u agnieszki popielewicz i bardzo mi się spodobała - zresztą Kindzia ją też mierzyła i wyglądała pięknie!

wiedziałam że jak będę mierzyć tę jedyną to przylecą aniołki i zagrają fanfary - ale tu przyleciały dwa razy!!! cenowo nie ma różnicy za bardzo, więc też zaden argument przywlokę TŻa w poniedziałek wieczorem albo mamę może przywiozę?? jestem w kropce - i nawet nie mogę Wam pokazać co i jak

ehhh w tym podnieceniu poszłam do MACa i poprawiłam sobie humor skutecznie bo dziś była promocja - przy zakupie 2 rzeczy dostajesz 4 odsypy pigmentów (prześliczne!!!) i tym sposobem wyszłam tak jakby z 6 cieniami MAC ja się sama będę malować na wesele więc póki co kompletuje wszystkie akcesoria i kosmetyki taniej wyszłoby mi zapłacić wizażystce, ale wolę sobie zostawić te cudeńka i używać przez dłuuugi czas!
chyba nie doradzę bo ja wolę rybki, ale rybki koronkowe już do mnie mniej przemawiają, za to falbanek nie lubię ale te falbanki są wyjątkowo ładne więc jak dla mnie znak równości między tymi sukniami

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 23:49   #962
megan713
Wtajemniczenie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
megan713 w jakiej cenie jest ta druga suknia jeśli możesz powiedzieć

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

wiem, że są śliczne mi samej właśnie się podobają suknie Hermsa,
co do butów to mi się bardziej podobają drugie
zadna tajemnica - Vanimo 3290 PLN, a Venus 3690 PLN

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Ewusia_marchew - no i to jest w tym wszystkim najtrudniejsze... szkoda tylko ze nie mam swoich fotek

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 23:50   #963
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
W tych okolicach co moja. Te ceny mnie dobijają.

Mam pytanie do dziewczyn, które kupują na allegro szpilki. Jak zmierzyłam stopę i ma 24,5cm to jakie mam wybrać buty bo oni podają długość wkładki?!
Kupowałam trampki i wzięłam takie przy których pisało 24,5 i na początku mnie gniotły...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 23:54   #964
Talaaa87
Zadomowienie

megan713 No dokładnie ślub jest raz w życiu i sukienki takiej nie kupuje sie codziennie to może mama przyjedzie do Ciebie i Ci doradzi a tak jak byś miała sama wybrać to która by to była?? A jak da mnie to trochę drogie te suknie ale są naprawdę śliczne

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 23:54   #965
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Ewusia_marchew - no i to jest w tym wszystkim najtrudniejsze... szkoda tylko ze nie mam swoich fotek
to tanie nie są dobra dziewczynki ja zmykam lulu do jutra miłej nocki
Stary 2011-09-29, 23:56   #966
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Mam pytanie do dziewczyn, które kupują na allegro szpilki. Jak zmierzyłam stopę i ma 24,5cm to jakie mam wybrać buty bo oni podają długość wkładki?!
Kupowałam trampki i wzięłam takie przy których pisało 24,5 i na początku mnie gniotły...
A jak zakładasz trampki to nakładasz skarpetki?? może dlatego cisnęły... a co do szpilek to nie mam pojęcia moze by było dobrze zamówić 25 cm

Pani Mgr
Stary 2011-09-30, 00:00   #967
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mnie się i tak wydaje ze sytuacja jest jasna nie zamówiłabym w ciemno sukienki której nie mierzyłam, bo ładnie wygląda w katalogu, nawet nie mając możliwosći zobaczenia jej np na innej pannie młodej za dużo razy widziałam sytuację pt w katalogu suknia wygląda całkowicie inaczej niż na żywo
Dlatego jak miałaś takie WOW z prawdziwego zdarzenia i jak Ci tu 100 wizażanek mówi ze suknia jest piękna to myślę ze wątpliwości powinny sobie pójść
Chce jeszcze zobaczyc co powie mama bo ona twierdzi ze na zdjeciu to szczypiorek w talii jestem ale ja jej tłumacze ze która suknie bym nie wzieła to bede miec taka talię jaką mam w tej, w koncu góra musi byc dopasowana w każdej sukni tak samo, na maksa sciśnięta. Podkreslona talia jest cacy a jej sie wydaje ze ja nie powinnam byc tak sciścięta. To jak suknia ma mi sie trzymać? Musi być w tym miejscu dopasowana.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-09-30 o 00:04
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 00:03   #968
Talaaa87
Zadomowienie

A ja dziś 3 noc nie moge spać bo mnie boli ząb, to znaczy dziura po tym wyrwanym zębie ale ide się położyć może jakoś usnę....

Dobranoc Dziewuszki słodkich snów

Pani Mgr
Stary 2011-09-30, 00:04   #969
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
A jak zakładasz trampki to nakładasz skarpetki?? może dlatego cisnęły... a co do szpilek to nie mam pojęcia moze by było dobrze zamówić 25 cm
No tak do trampek zakładam skarpetki. Boję się, żeby nie były za duże bo do jednych już nosze wkładki żelowe, żeby mi nie spadały i nie wiem jak to jest ale chyba się powiększają bo i tak spadają.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 00:05   #970
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
osz kurna pięknie będzie gdyby bylo mnie na to stać to samo bym zrobiła a przypomnij mi gdzie Wy teraz mieszkacie tzn w jakim kraju i obowiązkowo z jendego i drugiego foty muszą być
W Holandii

Cytat:
Napisane przez halunia86 Pokaż wiadomość

Takie samo marzenie ja mialam ale nie mam pacy więc szukam opcji by cywilny mógł się odbyc na plazy ale nad naszym Bałtykiem
I super Marzenia trezba spelniac, chciazby czesciowo nad naszym morzem tez moze byc pieknie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Marylka jeśli mogę coś doradzić to Mauritius nie dorasta Seszelą do pięt..nie zastanawiajcie sie tylko bierzcie Seszele. Na Mauritiusie też jest bardzo duzo dni deszczowych....

Ja cały czas mysle nad podróżą poślubną..wszystko zależy od tego ile bedziemy miec kasy...ale nie wiem czy wole na Malediwy, Dominikanę, Kubę, Meksyk, Seszele......aaaaa chciałby się wszędzie pojechac...
Kurcze Kocurku juz mi drugi raz odradzasz ten Mauritius, a ja przeczytalam dwa obszerne przewodniki o Mauritiusie i Seszelach i wyszlo ze na Mauritiusie jest ladniej, duzo wiecej do zwiedzania (ja nie usiedze tydzien na plazy) I duzo lepsze hotele i taniej A pogoda dokladnie taka sama, prwdopodobienstwo opadow takie samo na obu wyspach, przy czym na Mauritiusie duza roznica miedzy wschodem i zachodem, na zachodzie duzo mniej deszczu niz na wschodzie, dlatego chcemy wybrac hotel po tej drugiej stronie
Malediwy tez super, ale tam po pierwsze ladujesz na wyspie gdzie jest hotel i oprocz hotelu nie ma tam nic wiecej, wysepke obchodzisz w piewszy poranek dookola i pozostale 7 dni sie nudzisz, wiec odpada...w Meksyku byla, Kuba i owszem, ale nie na slub No Dominikane powiedzmy ze moglabym wziasc pod uwage, ale cenowo nie wiele rozni sie od Mauritiusa, a tam ladniejsze plaze

Kolorowych snow wam zycze
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 00:43   #971
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Ale tych postów przybywa... Aż ciężko ogarniać po pracy I powinnyśly zrobić ranking, kto najpóźniej w wątku się udziela, bo ja tu rekordy biję

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Na colaska.pl "mojego" kościoła nie ma... Ale na pewno po moim ślubie go uzupełnię
Mój kościół jest i za ślub 2000!!!! Po co ja to otwierałam! K***a, il oni kasy zbijają!

Cytat:
Bardzo mi się podobają. A czy te białe i nude to te same tylko w innych kolorach?
Są bardzo podobne, ale to buty różnych producentów

malwus20: bardzo ładna sukienka, ta "WOW"

Buty: dziś rozmawiałam z mamusią przez telefon i mówię jej, że w końcu musi moje wybrane na allegro buty zobaczyć i mi mówi: "Przecież Ci mówiłam, że Ci kupie buty" Mamusia wolałaby na żywo, ale będę z Nią te ogądać i konusltować o 6.00 rano, bo się prawie nie widujemy- w domu się mijam z rodzicami i to jest do bani, bo mam z Nimi super kontakt, a praca i tryb życia nawet na normalną rozmowę nie pozwalają
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 07:05   #972
monikazmc
Raczkowanie

Witam wszystkie PM-ki
O matko oszalałyście ile stron na nowej części
Chyba nie nadrobię tego co napisałyście zaczęłam nową pracę i nie mam czasu pracuję 10- 11 godzin i jestem wykończona ale niedługo to się zmieni i będę normalnie pracować i do was zaglądać nena będzie mogła mnie odwiedzać w pracy w Revi Park. Trzymajcie się dziewczęta cieplutko odezwę się wkrótce

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
monikazmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 07:56   #973
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzień doberek!

Witam się z Wami mgliście i zimniście. Siedzę opatulona kołderką, bo jest taki ziąb w pokoju, brrr. I zmykam trochę popracować.

Miłego dnia!
Stary 2011-09-30, 08:04   #974
MARGIDA
Wtajemniczenie

Hellou
Witam w najpiękniejszy dzień tygodnia - piątek

Cytat:
Najpierw byłyśmy w salonie Regina Diamante By zapytać o nową kolekcje Agnes ( w tym suknie która wstawiała tu Paulinka ) Suknie która chciałam wyceniała na 2900zł ale musiałbym ja zamawiać w ciemno i placic od razu 1000 zł zaliczki i tu jest problem bo jak zamówic suknie której na siebie nie widziałam. Boje sie tak dlatego jestem w kropce. Tej suknie oczywiście nie mieli, były inne ale mi nie pasowały.
Zmierzyłam suknie Agnes model 10222 (załącznik 1, 2, 3) Jest ładna ale za skromy ma gorset. Nie to co chce, bo na górze ma tak mało zdobień, tylko tiul nieco zmarszczony. Głupia nie była ale nie zachwyciła mnie jakoś. Cena sukni 2200.
Druga to tez Agnes model 10444( załącznik 4). Bardzo ładna ale ta koronka przy górze wydaje sie być tak ciezka, gruba. W dodotaku ozodby schodza na dół a tego nie cche w sukni. Poza tym nie mam nic do zarzucenia. Może jedynie to ze góra jest prosta i nie w serce tak jakbym tego chciała. Cena sukni 2550.
A na koniec zostawiam tą przy której było WOW . To suknia Herm'sa model Ruth (załącznik 5,6,7) Jak ja założyłam serce zaczeło mi walić jak młotem, w myslach zrobiałam WOW a dosłownie przede mna na głos to samo powiedziała Tenebrosa Suknia jesli sie zdecyduje teraz i przez październik w cenie 2600. Szyta nie pod wymiar a na rozmiar bo uszyliby mi najmniejsza a i tak panie w salonie by mi ja dopasowały. Takie wymaganie producenta. Przechodzi ona tez do kolekcji 2012 i jest wtedy droższa o 150 zł. Zdjec nie pozwolona tam robic wiec sa takie z ukrycia.
Na koniec zdjecia katalogowe 3 tych sukni żebyście wiedziały jakie oglądacie
i Czekam na opinie
stanowczo i bezapelacyjnie 3
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:09   #975
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Najpierw byłyśmy w salonie Regina Diamante By zapytać o nową kolekcje Agnes ( w tym suknie która wstawiała tu Paulinka ) Suknie która chciałam wyceniała na 2900zł ale musiałbym ja zamawiać w ciemno i placic od razu 1000 zł zaliczki i tu jest problem bo jak zamówic suknie której na siebie nie widziałam. Boje sie tak dlatego jestem w kropce. Tej suknie oczywiście nie mieli, były inne ale mi nie pasowały.
Zmierzyłam suknie Agnes model 10222 (załącznik 1, 2, 3) Jest ładna ale za skromy ma gorset. Nie to co chce, bo na górze ma tak mało zdobień, tylko tiul nieco zmarszczony. Głupia nie była ale nie zachwyciła mnie jakoś. Cena sukni 2200.
Druga to tez Agnes model 10444( załącznik 4). Bardzo ładna ale ta koronka przy górze wydaje sie być tak ciezka, gruba. W dodotaku ozodby schodza na dół a tego nie cche w sukni. Poza tym nie mam nic do zarzucenia. Może jedynie to ze góra jest prosta i nie w serce tak jakbym tego chciała. Cena sukni 2550.
A na koniec zostawiam tą przy której było WOW . To suknia Herm'sa model Ruth (załącznik 5,6,7) Jak ja założyłam serce zaczeło mi walić jak młotem, w myslach zrobiałam WOW a dosłownie przede mna na głos to samo powiedziała Tenebrosa Suknia jesli sie zdecyduje teraz i przez październik w cenie 2600. Szyta nie pod wymiar a na rozmiar bo uszyliby mi najmniejsza a i tak panie w salonie by mi ja dopasowały. Takie wymaganie producenta. Przechodzi ona tez do kolekcji 2012 i jest wtedy droższa o 150 zł. Zdjec nie pozwolona tam robic wiec sa takie z ukrycia.
i Czekam na opinie
piękna kiecka dobry wybór gratulacje kochana!!!!
Stary 2011-09-30, 08:17   #976
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ooo, a ja 87 to co ja najstarsza? ;D :brzyda l:
Są starsze, ale ja też rocznik 87

kicia mi te drugie sie podobają, ale jak są do połowy łydki to chyba optycznie skracają nogi, mi by przynajmniej tak one robiły, a za wysoka nie jestem

kabriela ja będę miała coś a'la księga gości tzn takie drzewko na płótnie bez listków namalowane i goście będą odbijać farbkami swoje odciski palców i sie będą podpisywali pod tym, takim sposobem powstaną liście na drzewie i pamiątka gotowa Już o tym pisałam wcześniej

malwus zdecydowanie najlepiej w herm's, też ją mam zapisaną w tych sukniach, które chcę zmierzyć

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:29   #977
Kabriela
Zadomowienie

Malwus w 3 wyglądasz na serioooooo przepięknie, więc teraz decyzja należy do Ciebie. Po prostu rewelacyjna wyprawa...
Mnie dzisiaj czeka rozmowa z Księdzem, dowiem się istotnych rzeczy to się pochwalę wiedzą, zobaczymy ja wygląda cennik i czy Ksiądz w ogóle dopuści nasz termin do realizacji moich planów....bo j tu sobie wszystko zaklepałam, a Ksiądz mi jeszcze nie dał dyspensy...jak mi odmówi to nie wiem co zrobię....

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

oooo Magdziu, to mnie zaskoczyłaś... Mam pytanie czy będziesz zapraszała gości by się podpisywali, czy poprosisz o dopilnowanie tego przez świadkową czy może zaspół coś napomknie w czasie zabawy? Jak to organizujesz?

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Spadam do pracy, miłego dnia w tę angielską pogodę, przyznać się, której rano mleko się wylało?
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:35   #978
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość

Spadam do pracy, miłego dnia w tę angielską pogodę, przyznać się, której rano mleko się wylało?
a u mnie piękne słonko
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:43   #979
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
i Czekam na opinie
malwus.... przy hermsie powiedziałam wielkie woooooow prześliczna naprawdę
tak w ogóle to witam was w tą piękną pogodę dzisiaj jadę do tżta do południa, rodzice tżta będą dzisiaj robic kiełbakę kaszaneczkę szyneczkę mniam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:46   #980
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
dziewczyny, które buszowały po warszawskich salonach ślubnych: polećcie jakieś salony bo przecież nie przejdę wszystkich
polecam Madonne na Marszałkowskiej, Tylko Ona na Nowolipie i Abiu na Jana Pawła - PEŁNA PROFESKA

malwus zdecydowanie nr 3 chudzinko pięknie w niej wyglądasz

megan wiem co czujesz bo ja też mam gwoździa z tymi falbankami ale tak sobie myślę że gdybym się na nią zdecydowała chciałabym do niej dołożyć jakąś błyskotkę i jeszcze ten mój termin do 15.10 to samo mi powiedziały
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:59   #981
maruda80
Zakorzenienie

malwus zdecydowanie suknia nr 3

U mnie zimno strasznie, ale słonko jest.
Ja jutro do pracy, ale za to dłużej pośpię o 2 godzinki niż w tygodniu.

Najważniejsze, okazało się że to tylko stres - uff! jaka ulga.
Nic, tylko teraz dziewczyny ostro się pilnować coby nie było...

Pozdrawiam, dobrego dnia

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:04   #982
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny! Ja dzisiaj zabiegana, bo o 1 wyjezdzamy w trase a ja jeszcze nie spakowana.. TZ musial jeszcze isc do pracy i juz dzwonil i sie denerowal ze nic nie zrobione... nie wiem od czego mam zaczac...
Pewnie jak dojade do Polski to bedzie ze 100 sron do czytania:P
Moj plan na wyjazd jest taki:
niedziela - urodziny taty
poniedzialek - od 16 mierzenie sukni w mniejszych salonach
wtorek - na 16 agnes
sobota- wesele
niedziele- pakowanie.. i powrot

mam nadzieje, ze i mi cos wpadnie w oko..

Malwus pieknie wyglądasz w 2 i 3 szkoda, ze nie bylo tej sukni co wkleilam, ale ja bym jej w ciemno tez nie zamawiala ciesz sie Kochana, ze pasują Ci te suknie co mierzylas, bo ja sie obwaiam, ze w zadnym typie nie bedzie mi ladnie ale to sie okaze jak przymierze

Cytat:
Bo one są śliczne!

Mam do was pytanie z "innej beczki"
Naszła mnie ochota na buty. Ja od czasu jak skręciłam po raz koleiny nogę nie mogłam chodzić w obcasach. W lecie troszkę zaczęłam, ale nogi mi się bardzo męczą, a do wesela muszę się przyzwyczaić. Chcę mieć takie z 6cm obcasem. Znalazłam na allegro dwie pary takich co mogłabym w nich cały czas chodzić, ale nie wiem które lepsze??
jak dla mnie drugie

megan713 jak dla mnie falbankowa, ale to tylko dlatego, ze nie lubie rybek oczywiscie wybierz tą, w ktorej czyjesz sie wyjątkowo, bo na pewno we wszystkich pieknie CI

Cytat:
A ja dziś 3 noc nie moge spać bo mnie boli ząb, to znaczy dziura po tym wyrwanym zębie ale ide się położyć może jakoś usnę....

Dobranoc Dziewuszki słodkich snów
ojj Biedna wez jakąs tabletke.. nic na to innego nie da sie poradzic poprostu trzeba przeczekac

oki, spadam sie pakowac
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:09   #983
evoonia86
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
megan713 jak dla mnie ta http://slubnasuknia.pl/monCheri/10he...%20VANIMO.html jest fajniejsza ale to dla tego że nie lubie rybek... to może jedź z mamą albo z TŻtem oni Ci na pewno doradzą... a poz tym to Ty musisz się czuć dobrze w tej sukience....
zgadzam się z opinią ja się zakochałam w falbankach, ale to Tobie ma się ta suknia tak podobać, że aż będzie Ci zapierało dech

Cytat:
Mam do was pytanie z "innej beczki"
Naszła mnie ochota na buty. Ja od czasu jak skręciłam po raz koleiny nogę nie mogłam chodzić w obcasach. W lecie troszkę zaczęłam, ale nogi mi się bardzo męczą, a do wesela muszę się przyzwyczaić. Chcę mieć takie z 6cm obcasem. Znalazłam na allegro dwie pary takich co mogłabym w nich cały czas chodzić, ale nie wiem które lepsze??
czarne

Cytat:
ja mam 24,5 i zawsze biorę takie same butki. jeszcze mi się nie zdarzyło, zeby wkładka 24,5 była za duża albo mnie uciskała.

malwus wyglądasz w tej sukni jak prawdziwa królewna
Stary 2011-09-30, 09:11   #984
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
polecam Madonne na Marszałkowskiej, Tylko Ona na Nowolipie i Abiu na Jana Pawła - PEŁNA PROFESKA

malwus zdecydowanie nr 3 chudzinko pięknie w niej wyglądasz

megan wiem co czujesz bo ja też mam gwoździa z tymi falbankami ale tak sobie myślę że gdybym się na nią zdecydowała chciałabym do niej dołożyć jakąś błyskotkę i jeszcze ten mój termin do 15.10 to samo mi powiedziały
Kindziu, "przespałam sie" z sukienkami i wypisałam swoje za i przeciw... plus pogadałam z TŻem

* rybka jest dostępna albo w snieżnej bieli (dla mojej karnacji gwarantuje wygląd topielca) albo ecru... a ja bym chciała śmietankową, ciepłą biel!
* po drugie cena jest ciut niższa
* po trzecie ja mam 160 cm (i jestem dosyc drobna) a mój TŻ 195cm wzrostu i w sumie dobrze jakby mnie było widać (bo platform nie kupię - nie potrafię w nich tańczyć )
* mój TŻ nie za bardzo z koronkami ;p a ta jest śłicznie wykonana i wygladam jakbym miała w niej biust (kocham te złudzenia optyczne)
* zarzekałam się że nie chcę falbanek a jak widzicie sama szukam teraz cech "na plus" tej sukni i podświadomie deklasuje koronkową rybkę...

mamci pokażę fotki w necie i pogadam z nią bo w ta sobotę mam wesele kuzynki przypatrzę się fasonowi jej kiecuchny, przemyśle sprawę i podejme męską decyzję.
postaram się zamieścic relację z weselicha!

Stary 2011-09-30, 09:16   #985
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Kindziu, "przespałam sie" z sukienkami i wypisałam swoje za i przeciw... plus pogadałam z TŻem

* rybka jest dostępna albo w snieżnej bieli (dla mojej karnacji gwarantuje wygląd topielca) albo ecru... a ja bym chciała śmietankową, ciepłą biel!
* po drugie cena jest ciut niższa
* po trzecie ja mam 160 cm (i jestem dosyc drobna) a mój TŻ 195cm wzrostu i w sumie dobrze jakby mnie było widać (bo platform nie kupię - nie potrafię w nich tańczyć )
* mój TŻ nie za bardzo z koronkami ;p a ta jest śłicznie wykonana i wygladam jakbym miała w niej biust (kocham te złudzenia optyczne)
* zarzekałam się że nie chcę falbanek a jak widzicie sama szukam teraz cech "na plus" tej sukni i podświadomie deklasuje koronkową rybkę...

mamci pokażę fotki w necie i pogadam z nią bo w ta sobotę mam wesele kuzynki przypatrzę się fasonowi jej kiecuchny, przemyśle sprawę i podejme męską decyzję.
postaram się zamieścic relację z weselicha!
czyli jednak falbanki szkoda że nie możemy Cię w niej zobaczyć zdjęć faktycznie nie pozwalają robić ale z ukrycia można robić tak czy siak na pewno w niej pięknie wyglądałaś
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 09:21   #986
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jednak falbanki szkoda że nie możemy Cię w niej zobaczyć zdjęć faktycznie nie pozwalają robić ale z ukrycia można robić tak czy siak na pewno w niej pięknie wyglądałaś
musimy poczekać- jak wpłaci zaliczkę to pozwolą jej cyknąc fotkę
Stary 2011-09-30, 09:23   #987
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
trochę się boję że w przyszłym tygodniu muszę podjąć decyzję obym coś znalazła i wybrała
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 09:25   #988
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:

Ja to na czuja, też mam 24,5cm i najbardziej mi pasuje 38 przy których piszą że wkładka ma długość 25.
Ale to nie ma reguły, na czuja kupuję, zdarza sie że niedokładnie wymeirzą wkładkę, zresztą ja sama nie umiem zmierzyć wkładki której nie wyjmuje się z buta a tym bardziej szpilki, nie wiem jak oni to robią.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:26   #989
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
i Czekam na opinie
no dobra, będę szczera i nie będę Ci słodzić - W trzeciej sukni wyglądasz absolutnie obłędnie . Te kryształy są takie piękne....jak księżniczka. Dodatkowo, na jednym ze zdjęć - myślałam, że to zdjęcie sukni na manekinie, a to nasza Malwinka Wyglądasz jak prawdziwa modelka, a co by było gdyby to nie były zdjęcia z ukrycia . Pokaż suknię mamie i się nie zastanawiaj, bo ona jest stworzona dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM-ki
O matko oszalałyście ile stron na nowej części
Chyba nie nadrobię tego co napisałyście zaczęłam nową pracę i nie mam czasu pracuję 10- 11 godzin i jestem wykończona ale niedługo to się zmieni i będę normalnie pracować i do was zaglądać nena będzie mogła mnie odwiedzać w pracy w Revi Park. Trzymajcie się dziewczęta cieplutko odezwę się wkrótce
o tak tak, wybieram sie na otwarcie w sobotę. Powiedz, jakie sklepy będą w tej nowej galerii, bo nigdzie na necie nie mogę znaleźć...

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Hellou
Witam w najpiękniejszy dzień tygodnia - piątek
oj tak

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:28   #990
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
hehe najdroższe zdjęcie życia;p
a patrzcie co znalazłam
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=217916

Pani ja próbowąła sprzedać na all ale nie było zainteresowania... wymiary moje, tylko ciut przydługa może być - napisałam zapytanie o wiecej fotek juz po praniu i o cenę (na all minimalną do licytacji była 600 PLN) tylko boję się że przez ten rok ona mi ... zżółknie/zniszczy się czy coś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości