|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
nie zamówiłabym w ciemno sukienki której nie mierzyłam, bo ładnie wygląda w katalogu, nawet nie mając możliwosći zobaczenia jej np na innej pannie młodej za dużo razy widziałam sytuację pt w katalogu suknia wygląda całkowicie inaczej niż na żywo ![]() Dlatego jak miałaś takie WOW z prawdziwego zdarzenia i jak Ci tu 100 wizażanek mówi ze suknia jest piękna to myślę ze wątpliwości powinny sobie pójść ![]() Cytat:
więc jak dla mnie znak równości między tymi sukniami
|
||
|
|
|
#962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Ewusia_marchew - no i to jest w tym wszystkim najtrudniejsze... szkoda tylko ze nie mam swoich fotek
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
W tych okolicach co moja. Te ceny mnie dobijają.
Mam pytanie do dziewczyn, które kupują na allegro szpilki. Jak zmierzyłam stopę i ma 24,5cm to jakie mam wybrać buty bo oni podają długość wkładki?! Kupowałam trampki i wzięłam takie przy których pisało 24,5 i na początku mnie gniotły...
|
#964 |
|
Zadomowienie
|
megan713 No dokładnie ślub jest raz w życiu i sukienki takiej nie kupuje sie codziennie to może mama przyjedzie do Ciebie i Ci doradzi
a tak jak byś miała sama wybrać to która by to była?? A jak da mnie to trochę drogie te suknie ale są naprawdę śliczne
|
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chce jeszcze zobaczyc co powie mama bo ona twierdzi ze na zdjeciu to szczypiorek w talii jestem ale ja jej tłumacze ze która suknie bym nie wzieła to bede miec taka talię jaką mam w tej, w koncu góra musi byc dopasowana w każdej sukni tak samo, na maksa sciśnięta. Podkreslona talia jest cacy a jej sie wydaje ze ja nie powinnam byc tak sciścięta. To jak suknia ma mi sie trzymać? Musi być w tym miejscu dopasowana.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-09-30 o 00:04 |
|
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś 3 noc nie moge spać bo mnie boli ząb, to znaczy dziura po tym wyrwanym zębie
Dobranoc Dziewuszki
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
No tak do trampek zakładam skarpetki. Boję się, żeby nie były za duże bo do jednych już nosze wkładki żelowe, żeby mi nie spadały i nie wiem jak to jest ale chyba się powiększają bo i tak spadają.
|
#970 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marzenia trezba spelniac, chciazby czesciowo nad naszym morzem tez moze byc pieknie![]() Cytat:
I duzo lepsze hotele i taniej A pogoda dokladnie taka sama, prwdopodobienstwo opadow takie samo na obu wyspach, przy czym na Mauritiusie duza roznica miedzy wschodem i zachodem, na zachodzie duzo mniej deszczu niz na wschodzie, dlatego chcemy wybrac hotel po tej drugiej stronie ![]() Malediwy tez super, ale tam po pierwsze ladujesz na wyspie gdzie jest hotel i oprocz hotelu nie ma tam nic wiecej, wysepke obchodzisz w piewszy poranek dookola i pozostale 7 dni sie nudzisz, wiec odpada...w Meksyku byla, Kuba i owszem, ale nie na slub No Dominikane powiedzmy ze moglabym wziasc pod uwage, ale cenowo nie wiele rozni sie od Mauritiusa, a tam ladniejsze plaze Kolorowych snow wam zycze
|
|||
|
|
|
#971 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale tych postów przybywa... Aż ciężko ogarniać po pracy
I powinnyśly zrobić ranking, kto najpóźniej w wątku się udziela, bo ja tu rekordy biję ![]() Cytat:
Cytat:
malwus20: bardzo ładna sukienka, ta "WOW" Buty: dziś rozmawiałam z mamusią przez telefon i mówię jej, że w końcu musi moje wybrane na allegro buty zobaczyć i mi mówi: "Przecież Ci mówiłam, że Ci kupie buty"
|
||
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie PM-ki
![]() O matko oszalałyście ile stron na nowej części ![]() Chyba nie nadrobię tego co napisałyście zaczęłam nową pracę i nie mam czasu pracuję 10- 11 godzin i jestem wykończona ale niedługo to się zmieni i będę normalnie pracować i do was zaglądać nena będzie mogła mnie odwiedzać w pracy w Revi Park. Trzymajcie się dziewczęta cieplutko odezwę się wkrótce
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
![]() Witam się z Wami mgliście i zimniście. Siedzę opatulona kołderką, bo jest taki ziąb w pokoju, brrr. I zmykam trochę popracować. Miłego dnia!
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hellou
Witam w najpiękniejszy dzień tygodnia - piątek Cytat:
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
Są starsze, ale ja też rocznik 87
![]() kicia mi te drugie sie podobają, ale jak są do połowy łydki to chyba optycznie skracają nogi, mi by przynajmniej tak one robiły, a za wysoka nie jestem kabriela ja będę miała coś a'la księga gości tzn takie drzewko na płótnie bez listków namalowane i goście będą odbijać farbkami swoje odciski palców i sie będą podpisywali pod tym, takim sposobem powstaną liście na drzewie i pamiątka gotowa Już o tym pisałam wcześniejmalwus zdecydowanie najlepiej w herm's, też ją mam zapisaną w tych sukniach, które chcę zmierzyć
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Malwus w 3 wyglądasz na serioooooo przepięknie, więc teraz decyzja należy do Ciebie. Po prostu rewelacyjna wyprawa...
Mnie dzisiaj czeka rozmowa z Księdzem, dowiem się istotnych rzeczy to się pochwalę wiedzą, zobaczymy ja wygląda cennik i czy Ksiądz w ogóle dopuści nasz termin do realizacji moich planów....bo j tu sobie wszystko zaklepałam, a Ksiądz mi jeszcze nie dał dyspensy...jak mi odmówi to nie wiem co zrobię.... ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- oooo Magdziu, to mnie zaskoczyłaś... Mam pytanie czy będziesz zapraszała gości by się podpisywali, czy poprosisz o dopilnowanie tego przez świadkową czy może zaspół coś napomknie w czasie zabawy? Jak to organizujesz? ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Spadam do pracy, miłego dnia w tę angielską pogodę, przyznać się, której rano mleko się wylało? |
|
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w ogóle to witam was w tą piękną pogodę dzisiaj jadę do tżta do południa, rodzice tżta będą dzisiaj robic kiełbakę kaszaneczkę szyneczkę mniam
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malwus zdecydowanie nr 3 chudzinko pięknie w niej wyglądasz megan wiem co czujesz bo ja też mam gwoździa z tymi falbankami ale tak sobie myślę że gdybym się na nią zdecydowała chciałabym do niej dołożyć jakąś błyskotkę
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
malwus zdecydowanie suknia nr 3
U mnie zimno strasznie, ale słonko jest. Ja jutro do pracy, ale za to dłużej pośpię o 2 godzinki niż w tygodniu. Najważniejsze, okazało się że to tylko stres - uff! jaka ulga. Nic, tylko teraz dziewczyny ostro się pilnować coby nie było... Pozdrawiam, dobrego dnia
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny! Ja dzisiaj zabiegana, bo o 1 wyjezdzamy w trase a ja jeszcze nie spakowana.. TZ musial jeszcze isc do pracy i juz dzwonil i sie denerowal ze nic nie zrobione... nie wiem od czego mam zaczac...
Pewnie jak dojade do Polski to bedzie ze 100 sron do czytania:P Moj plan na wyjazd jest taki: niedziela - urodziny taty poniedzialek - od 16 mierzenie sukni w mniejszych salonach wtorek - na 16 agnes ![]() sobota- wesele niedziele- pakowanie.. i powrot ![]() mam nadzieje, ze i mi cos wpadnie w oko.. Malwus pieknie wyglądasz w 2 i 3 ciesz sie Kochana, ze pasują Ci te suknie co mierzylas, bo ja sie obwaiam, ze w zadnym typie nie bedzie mi ladnie ale to sie okaze jak przymierze![]() Cytat:
![]() megan713 jak dla mnie falbankowa, ale to tylko dlatego, ze nie lubie rybek oczywiscie wybierz tą, w ktorej czyjesz sie wyjątkowo, bo na pewno we wszystkich pieknie CI![]() Cytat:
wez jakąs tabletke.. nic na to innego nie da sie poradzic poprostu trzeba przeczekac![]() oki, spadam sie pakowac
|
||
|
|
|
#983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
malwus wyglądasz w tej sukni jak prawdziwa królewna |
|||
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
* rybka jest dostępna albo w snieżnej bieli (dla mojej karnacji gwarantuje wygląd topielca) albo ecru... a ja bym chciała śmietankową, ciepłą biel! * po drugie cena jest ciut niższa * po trzecie ja mam 160 cm (i jestem dosyc drobna) a mój TŻ 195cm wzrostu i w sumie dobrze jakby mnie było widać (bo platform nie kupię - nie potrafię w nich tańczyć ) * mój TŻ nie za bardzo z koronkami ;p a ta jest śłicznie wykonana i wygladam jakbym miała w niej biust (kocham te złudzenia optyczne) * zarzekałam się że nie chcę falbanek a jak widzicie sama szukam teraz cech "na plus" tej sukni i podświadomie deklasuje koronkową rybkę... mamci pokażę fotki w necie i pogadam z nią bo w ta sobotę mam wesele kuzynki przypatrzę się fasonowi jej kiecuchny, przemyśle sprawę i podejme męską decyzję. postaram się zamieścic relację z weselicha!
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że nie możemy Cię w niej zobaczyć zdjęć faktycznie nie pozwalają robić ale z ukrycia można robić tak czy siak na pewno w niej pięknie wyglądałaś
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
trochę się boję że w przyszłym tygodniu muszę podjąć decyzję obym coś znalazła i wybrała
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to nie ma reguły, na czuja kupuję, zdarza sie że niedokładnie wymeirzą wkładkę, zresztą ja sama nie umiem zmierzyć wkładki której nie wyjmuje się z buta a tym bardziej szpilki, nie wiem jak oni to robią. |
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądasz jak prawdziwa modelka, a co by było gdyby to nie były zdjęcia z ukrycia . Pokaż suknię mamie i się nie zastanawiaj, bo ona jest stworzona dla Ciebie Cytat:
oj tak |
||
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe najdroższe zdjęcie życia;p
a patrzcie co znalazłam http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=217916 Pani ja próbowąła sprzedać na all ale nie było zainteresowania... wymiary moje, tylko ciut przydługa może być - napisałam zapytanie o wiecej fotek juz po praniu i o cenę (na all minimalną do licytacji była 600 PLN) tylko boję się że przez ten rok ona mi ... zżółknie/zniszczy się czy coś
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

nie zamówiłabym w ciemno sukienki której nie mierzyłam, bo ładnie wygląda w katalogu, nawet nie mając możliwosći zobaczenia jej np na innej pannie młodej 

przywlokę TŻa w poniedziałek wieczorem albo mamę może przywiozę??
ja się sama będę malować na wesele więc póki co kompletuje wszystkie akcesoria i kosmetyki

Ślub 27. X. 2012
Chce jeszcze zobaczyc co powie mama bo ona twierdzi ze na zdjeciu to szczypiorek w talii jestem ale ja jej tłumacze ze która suknie bym nie wzieła to bede miec taka talię jaką mam w tej, w koncu góra musi byc dopasowana w każdej sukni tak samo, na maksa sciśnięta. Podkreslona talia jest cacy a jej sie wydaje ze ja nie powinnam byc tak sciścięta. To jak suknia ma mi sie trzymać? Musi być w tym miejscu dopasowana.

zaczęłam nową pracę i nie mam czasu pracuję 10- 11 godzin i jestem wykończona ale niedługo to się zmieni i będę normalnie pracować i do was zaglądać nena będzie mogła mnie odwiedzać w pracy

Wyglądasz jak prawdziwa modelka, a co by było gdyby to nie były zdjęcia z ukrycia