Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 09:30   #991
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Dzien doberek

Ja tylko wpadlam sie z wami przywitac U nas jakby lato wreszcie przyszlo Jest tak pieknie slonecznie i do cieplutko ze az trudno mi w to uwierzyc

Dzis ostatni dzien w Zarze Sama nie wiem czy sie cieszyc czy smucic ...Ale chyba jednak wole byc klientem tego sklepu niz pracownikiem

Od poniedzialku nowe wyzwania... Ehhh... I wczesniejsze wstawanie, co mnie najbardziej martwi.....

Milego dnia wam zycze i nie piszcie tak duzo
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:32   #992
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
hehe najdroższe zdjęcie życia;p
a patrzcie co znalazłam
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=217916

Pani ja próbowąła sprzedać na all ale nie było zainteresowania... wymiary moje, tylko ciut przydługa może być - napisałam zapytanie o wiecej fotek juz po praniu i o cenę (na all minimalną do licytacji była 600 PLN) tylko boję się że przez ten rok ona mi ... zżółknie/zniszczy się czy coś
widziałam to ogłoszenie, suknia na prawdę ładnie się prezentuje ale u mnie nie ma jeszcze tego WooW jak jest przy myślinach - tak bardzo bym chciała żeby suknia za mną płynęła a muślin taki jest i pięknie się w tańcu układa
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:34   #993
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Najpierw byłyśmy w salonie Regina Diamante By zapytać o nową kolekcje Agnes ( w tym suknie która wstawiała tu Paulinka ) Suknie która chciałam wyceniała na 2900zł ale musiałbym ja zamawiać w ciemno i placic od razu 1000 zł zaliczki i tu jest problem bo jak zamówic suknie której na siebie nie widziałam. Boje sie tak dlatego jestem w kropce. Tej suknie oczywiście nie mieli, były inne ale mi nie pasowały.
Zmierzyłam suknie Agnes model 10222 (załącznik 1, 2, 3) Jest ładna ale za skromy ma gorset. Nie to co chce, bo na górze ma tak mało zdobień, tylko tiul nieco zmarszczony. Głupia nie była ale nie zachwyciła mnie jakoś. Cena sukni 2200.
Druga to tez Agnes model 10444( załącznik 4). Bardzo ładna ale ta koronka przy górze wydaje sie być tak ciezka, gruba. W dodotaku ozodby schodza na dół a tego nie cche w sukni. Poza tym nie mam nic do zarzucenia. Może jedynie to ze góra jest prosta i nie w serce tak jakbym tego chciała. Cena sukni 2550.
A na koniec zostawiam tą przy której było WOW . To suknia Herm'sa model Ruth (załącznik 5,6,7) Jak ja założyłam serce zaczeło mi walić jak młotem, w myslach zrobiałam WOW a dosłownie przede mna na głos to samo powiedziała Tenebrosa Suknia jesli sie zdecyduje teraz i przez październik w cenie 2600. Szyta nie pod wymiar a na rozmiar bo uszyliby mi najmniejsza a i tak panie w salonie by mi ja dopasowały. Takie wymaganie producenta. Przechodzi ona tez do kolekcji 2012 i jest wtedy droższa o 150 zł. Zdjec nie pozwolona tam robic wiec sa takie z ukrycia.
Na koniec zdjecia katalogowe 3 tych sukni żebyście wiedziały jakie oglądacie
i Czekam na opinie
sliiiiczna suknia nr 3 - jesli ten typ sukni Ci odpowiada to jak dla mnie bomba! Ja bym nie zamawiala cukienki w ciemno z katalogu... tak jak pislay dziewczyny, co jak Ci sie na sobie nie spodoba?
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Bo one są śliczne!

Mam do was pytanie z "innej beczki"
Naszła mnie ochota na buty. Ja od czasu jak skręciłam po raz koleiny nogę nie mogłam chodzić w obcasach. W lecie troszkę zaczęłam, ale nogi mi się bardzo męczą, a do wesela muszę się przyzwyczaić. Chcę mieć takie z 6cm obcasem. Znalazłam na allegro dwie pary takich co mogłabym w nich cały czas chodzić, ale nie wiem które lepsze??
2
Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
A ja dziś 3 noc nie moge spać bo mnie boli ząb, to znaczy dziura po tym wyrwanym zębie ale ide się położyć może jakoś usnę....

Dobranoc Dziewuszki słodkich snów
Wspolczuje, niech ten czas szybko minie-mnie podobno czeka chirurgiczne pozbywanie sie wszystkich 4 osemek Neidawno mialam dwie, ale juz mi powychodzily wszystkie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:35   #994
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry. Dajcie tu trochę słońca bo jak buro zimno ja się chyba katarem od TŻ zaraziłam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:36   #995
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
trochę się boję że w przyszłym tygodniu muszę podjąć decyzję obym coś znalazła i wybrała
poczekasz, popatrzysz, przymierzysz i poczujesz to wielkie WOW
Trzymam za to kciuki

Cytat:
a patrzcie co znalazłam

Pani ja próbowąła sprzedać na all ale nie było zainteresowania... wymiary moje, tylko ciut przydługa może być - napisałam zapytanie o wiecej fotek juz po praniu i o cenę (na all minimalną do licytacji była 600 PLN) tylko boję się że przez ten rok ona mi ... zżółknie/zniszczy się czy coś
ciekawe ile będzie za nią chciała. Zżółknąć nie zżółknie. Zresztą dziewczyny, które mają już suknie w domu poradzą Ci jak ją przechowywać
Stary 2011-09-30, 09:39   #996
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Dajcie tu trochę słońca bo jak buro zimno ja się chyba katarem od TŻ zaraziłam

(czyli wysyłam Ci magicznym listem kawałek mojego słonka )
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:44   #997
E87
Wtajemniczenie

Ja rowniez przesylam slonko U mnie caly tydzien bardzo sloneczny! Az mam chetke w gory sie gdzies wybrac, ale kasy brak... ale TZ napisal mi ze zabierze mnie w weekend albo na kolacyjke (uwielbiamy goralskie chaty, a troche w okolicy ich jest) albo do kina i mam baaaardzo dobry humorek z tego tytulu!
Ach w koncu mam fajny humorek, bo ostatnio sredniawo to bylo... teraz kombinuje nad dodatkami do mojej sukni - macie moze jakies pomysly? Przypominam jak wyglada http://karina.net.pl/kolekcja_2011/e...48/flotas.html wiec tylko ze chcialabym bukiet ecri-rozowo-fioletowy z konwaliami bo to sa moje ulubione kwiatki... o ile dostane takie w czerwcu! Bedzie pasowac? A gdzie buty polecicie kupowac?
Stary 2011-09-30, 09:53   #998
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ja rowniez przesylam slonko U mnie caly tydzien bardzo sloneczny! Az mam chetke w gory sie gdzies wybrac, ale kasy brak... ale TZ napisal mi ze zabierze mnie w weekend albo na kolacyjke (uwielbiamy goralskie chaty, a troche w okolicy ich jest) albo do kina i mam baaaardzo dobry humorek z tego tytulu!
Ach w koncu mam fajny humorek, bo ostatnio sredniawo to bylo... teraz kombinuje nad dodatkami do mojej sukni - macie moze jakies pomysly? Przypominam jak wyglada http://karina.net.pl/kolekcja_2011/e...48/flotas.html wiec tylko ze chcialabym bukiet ecri-rozowo-fioletowy z konwaliami bo to sa moje ulubione kwiatki... o ile dostane takie w czerwcu! Bedzie pasowac? A gdzie buty polecicie kupowac?
z konwaliami może być kiepsko w czerwcu
Stary 2011-09-30, 09:54   #999
evoonia86
Zakorzenienie

w kwestii kwiatów specjalistką jest Jagodzia
Stary 2011-09-30, 09:54   #1000
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
o to jesteśmy ten sam rocznik bo ja też 86 a mój TŻ też 86 chyba jestem tu jedyna co z TŻ jesteśmy ten sam rocznik
A właśnie, że nie :P My też jesteśmy równolatkami - rocznikowo bo w miesiącach wychodzi, że jestem starsza

Cytat:
Najpierw byłyśmy w salonie Regina Diamante By zapytać o nową kolekcje Agnes ( w tym suknie która wstawiała tu Paulinka ) Suknie która chciałam wyceniała na 2900zł ale musiałbym ja zamawiać w ciemno i placic od razu 1000 zł zaliczki i tu jest problem bo jak zamówic suknie której na siebie nie widziałam. Boje sie tak dlatego jestem w kropce. Tej suknie oczywiście nie mieli, były inne ale mi nie pasowały.
Zmierzyłam suknie Agnes model 10222 (załącznik 1, 2, 3) Jest ładna ale za skromy ma gorset. Nie to co chce, bo na górze ma tak mało zdobień, tylko tiul nieco zmarszczony. Głupia nie była ale nie zachwyciła mnie jakoś. Cena sukni 2200.
Druga to tez Agnes model 10444( załącznik 4). Bardzo ładna ale ta koronka przy górze wydaje sie być tak ciezka, gruba. W dodotaku ozodby schodza na dół a tego nie cche w sukni. Poza tym nie mam nic do zarzucenia. Może jedynie to ze góra jest prosta i nie w serce tak jakbym tego chciała. Cena sukni 2550.
A na koniec zostawiam tą przy której było WOW . To suknia Herm'sa model Ruth (załącznik 5,6,7) Jak ja założyłam serce zaczeło mi walić jak młotem, w myslach zrobiałam WOW a dosłownie przede mna na głos to samo powiedziała Tenebrosa Suknia jesli sie zdecyduje teraz i przez październik w cenie 2600. Szyta nie pod wymiar a na rozmiar bo uszyliby mi najmniejsza a i tak panie w salonie by mi ja dopasowały. Takie wymaganie producenta. Przechodzi ona tez do kolekcji 2012 i jest wtedy droższa o 150 zł. Zdjec nie pozwolona tam robic wiec sa takie z ukrycia.
Na koniec zdjecia katalogowe 3 tych sukni żebyście wiedziały jakie oglądacie
i Czekam na opinie
Powiem tak - 3 suknia najładniejsza i Tobie w niej najlepiej. po prostu piękoności

Cytat:
Korek ciagnął sie od samego Lublina do Piask i tak 20 na godzine kierowca jechał albo stał. D*** od siedzenia to mnie juz tak bolała że ledwo siedziałam. Wierciłam sie na siedzeniu jak mały dzieciak.
e to nawet nie wiedziałam, ze Lublin w strone Piask może być zakorkowany? Tam tak jest codziennie, czy może teraz coś tam remontują?
Stary 2011-09-30, 09:55   #1001
Talaaa87
Zadomowienie

Dzień dobry Gaduły
Jakoś dałam rade sie troche wyspać ale rewelacji nie było....
E87 w prawdzie ja miałam skierowanie do chirurga szczękowego bo ten ząb miał być usuwany chirurgicznie, bo "normalna" dentystka sie nie podjęła wyrywania, ale na szczęście obeszło się bez tego... było znieczulenie , rwanie i dziękuje.... ale i tak boli jak diabli.....

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
No tak do trampek zakładam skarpetki. Boję się, żeby nie były za duże bo do jednych już nosze wkładki żelowe, żeby mi nie spadały i nie wiem jak to jest ale chyba się powiększają bo i tak spadają.
Noszony but zawsze się troche rozciągnie, ale moim zdaniem lepiej kupić ciut za dużego bo zawsze można włożyć wkładkę, zapiętkę czy podpiętkę niż za małego buta.... no nie wiem nie doradze... kipułam chyba 2 razy buty z allegro i powiem szczerze że nie narzekałam

Cytat:
a patrzcie co znalazłam

Własnie jak szukałam sukni o której pisałaś (bo nie za bardzo wiedziałam o jakim modelu mówisz, to tez znalazłam to ogłoszenie... Może jak ją zakupisz wcześniej to dziewczyny które juz maja suknie doradzą Ci jak ją przechowywać żeby nic złego się z nią nie stało....

To ja tez poproszę o troche słonka bo jakoś tak dziś nie chce się przebić przez te okropne chmury....

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:58   #1002
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

To ja tez poproszę o troche słonka bo jakoś tak dziś nie chce się przebić przez te okropne chmury....
Stary 2011-09-30, 10:00   #1003
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Są starsze, ale ja też rocznik 87
Ja też, ja też! Dużo nas tu z tego rocznika, nie wiem czy nie najwięcej

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
bo j tu sobie wszystko zaklepałam, a Ksiądz mi jeszcze nie dał dyspensy...jak mi odmówi to nie wiem co zrobię....
Pójdziesz do innego kościoła

Cytat:
A gdzie buty polecicie kupowac?
Ja na pewno zamawiam buty taneczne w Akces 2, robione na miarę. Sprawdziłam już tą firmę zamawiając buty na sierpniowe wesele i jestem pewna, że w żadnych nie będzie mi tak wygodnie jak w tanecznych

Co do księgi gości, to ja też planuję ją mieć, chociaż jeszcze nikt w rodzinie nie miał. Wiadomo, że życzenia i tak dostaniemy napisane na kartkach, a chciałabym żeby księga gości to była bardziej taka pamiątka, gdzie goście napiszą jak zapamiętają ten dzień, jak wygląda z ich perspektywy, coś w tym stylu. Nie wiem jeszcze w jakiej formie to zrobię, może coś bardziej na wesoło będzie Zobaczymy.

__Paulinka__, szczęśliwej podróży i udanych łowów w salonach!
Stary 2011-09-30, 10:00   #1004
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Dziękuje.... teraz jeszcze musi do mnie dolecieć czekam z niecierpliwością

Pani Mgr
Stary 2011-09-30, 10:04   #1005
(kicia)
Zakorzenienie

Dziękuję to teraz czekam aż dotrze to słoneczko

Jagata w stronę piask teraz jest przebudowa pod obwodnicę Lublina
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 10:04   #1006
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry Gaduły
Jakoś dałam rade sie troche wyspać ale rewelacji nie było....
E87 w prawdzie ja miałam skierowanie do chirurga szczękowego bo ten ząb miał być usuwany chirurgicznie, bo "normalna" dentystka sie nie podjęła wyrywania, ale na szczęście obeszło się bez tego... było znieczulenie , rwanie i dziękuje.... ale i tak boli jak diabli.....
Ale to jednego mialas tak wyrywane tak? A ka wszystkie 4, bo rosna mi nieciekawie tak jakby pod siodemke wchodza... juz 2 razy bylam u dentysty na "uspokojeniu" osemki, bo jedzenie mi sie dostalo pod dziaslo i do zapalenia doszlo Stomatolog mi powiedzial, ze powinnam ciagle chodzic z plynem do plukania jamy ustnej - Eludril i po jedzeniu plukac jame ustna...
Stary 2011-09-30, 10:04   #1007
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
e to nawet nie wiedziałam, ze Lublin w strone Piask może być zakorkowany? Tam tak jest codziennie, czy może teraz coś tam remontują?
Może, teraz jest codziennie zakorkowany ten odcinek, bo od stycznia rozbudowują Piasecką, budują nowy zjazd do Świdnika itd. Generalnie jak zawsze były dwa pasy w jedną stronę i dwa pasy w drugą, to teraz połowę drogi w ogóle zamknęli i zerwali z dużej części nawierzchnię, a tylko jeden pas prowadzi do Lublina i jeden z Lublina na większości tego odcinka. Rano i po południu jest masakra.
Stary 2011-09-30, 10:05   #1008
Talaaa87
Zadomowienie

MARGIDA podziałało NAPRAWDĘ słonko jest i u mnie:0 ale mi ładnie świeci przez okienko jesteś czarodziejką

Pani Mgr
Stary 2011-09-30, 10:06   #1009
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja też, ja też! Dużo nas tu z tego rocznika, nie wiem czy nie najwięcej

Ja na pewno zamawiam buty taneczne w Akces 2, robione na miarę. Sprawdziłam już tą firmę zamawiając buty na sierpniowe wesele i jestem pewna, że w żadnych nie będzie mi tak wygodnie jak w tanecznych
To tam gdzie wybiera sie obcas, rozmiar nogi, material itd. tak?
Ja tez jestem rocznik 87

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
z konwaliami może być kiepsko w czerwcu
Wlasnie sie tez obawiam tego, ale podobno mozna zamowic w hurtowni i hoduja, ale musze sie zorientowac jaka bedzie cena...
Stary 2011-09-30, 10:07   #1010
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Ale to jednego mialas tak wyrywane tak? A ka wszystkie 4, bo rosna mi nieciekawie tak jakby pod siodemke wchodza... juz 2 razy bylam u dentysty na "uspokojeniu" osemki, bo jedzenie mi sie dostalo pod dziaslo i do zapalenia doszlo Stomatolog mi powiedzial, ze powinnam ciagle chodzic z plynem do plukania jamy ustnej - Eludril i po jedzeniu plukac jame ustna...
Tak ja miałam wyrywanego jednego zęba to jest 6.... Oj to współczuje tych 8

Pani Mgr
Stary 2011-09-30, 10:11   #1011
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak ja miałam wyrywanego jednego zęba to jest 6.... Oj to współczuje tych 8
Dzieki Moj tata mial kiedys wyrywana 8, ale mial jedna, a mi jak na zlosc wszystkie cztery chca rosnactylko same problemy!
A tak a propo... przy zakupie sukni, panie daly mi rozne wizytowki z rabatami m.in. na wybielanie zebow o 50% taniej, wiec chyba sie wybiore, jak myslicie?
Stary 2011-09-30, 10:19   #1012
kindziulindzia
Zakorzenienie

wczoraj była pierwsza nocka z TŻ i powiem Wam że jak już zamieszkamy razem to ciężko będzie mi wstawać

u siebie jak zadzwoni budzik to już stoje na baczność a jest godzina 4,40
a dzisiaj ledwo odkleiłam się od niego o 6,30 i byłam nieprzytomna
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 10:22   #1013
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
piękna kiecka dobry wybór gratulacje kochana!!!!
Nie wiem jeszcze czy jest czego gratulowac bo umowa nie spisana, musze z mamą pojechac do LBN i wtedy zdecyduję.
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

malwus zdecydowanie najlepiej w herm's, też ją mam zapisaną w tych sukniach, które chcę zmierzyć
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Malwus w 3 wyglądasz na serioooooo przepięknie, więc teraz decyzja należy do Ciebie. Po prostu rewelacyjna wyprawa...
Dzieki za opinię
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
malwus.... przy hermsie powiedziałam wielkie woooooow prześliczna naprawdę
tak w ogóle to witam was w tą piękną pogodę dzisiaj jadę do tżta do południa, rodzice tżta będą dzisiaj robic kiełbakę kaszaneczkę szyneczkę mniam
Dzieki Madzia
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

malwus zdecydowanie nr 3 chudzinko pięknie w niej wyglądasz
a no chudzinka chudzinka.. taka już jestem
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
malwus zdecydowanie suknia nr 3
Dzieki
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Malwus pieknie wyglądasz w 2 i 3 szkoda, ze nie bylo tej sukni co wkleilam, ale ja bym jej w ciemno tez nie zamawiala ciesz sie Kochana, ze pasują Ci te suknie co mierzylas, bo ja sie obwaiam, ze w zadnym typie nie bedzie mi ladnie ale to sie okaze jak przymierze
No ja w ciemno raczej sie nie zdecydyje. Oczywiscie moge ja wymienić na inny model jak by misie nie spodobała ale nic z reszty mi zbytnio nie odpowiada.
A Tobie bedzie ładnie, nie nastawiaj sie od razu na anty
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

malwus wyglądasz w tej sukni jak prawdziwa królewna
O królowa.. jeszcze mi do niej troche brakuje
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

no dobra, będę szczera i nie będę Ci słodzić - W trzeciej sukni wyglądasz absolutnie obłędnie . Te kryształy są takie piękne....jak księżniczka. Dodatkowo, na jednym ze zdjęć - myślałam, że to zdjęcie sukni na manekinie, a to nasza Malwinka Wyglądasz jak prawdziwa modelka, a co by było gdyby to nie były zdjęcia z ukrycia . Pokaż suknię mamie i się nie zastanawiaj, bo ona jest stworzona dla Ciebie
"Nie bede Ci słodzic " - a i tak posłodziła
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Powiem tak - 3 suknia najładniejsza i Tobie w niej najlepiej. po prostu piękoności

Dziekuję za opinię
A co do drogi to tak buduja tam ekspresówke i tylko dwa pasy sa dostępne od końca Lublina prawie po samą obwodnicę w Piaskach. Nie wiem czy jest tak codziennie ale jak jechałam na poczatku wrzesnia to tak nie było. Jechało sie troszke dłuzej ale nie az tak.

Opowiem wam jeszcze historię jaka mnie spotkała jak jechałam do Lublina. Jade sobie w busie, słucham muzy przez słuchawki, jestem gdzies przed skrzyzowaniem na świdnik a kierowca nagle daje po heblach na całego. Ja siedziałam wiec w sumie nic sie mi nie stało ale co najmniej 5 osob stojących poleciało na sam przód, prawie na szybe. Tylko zauwazyłam jak te osoby tak leca na siebie jak piłeczki. Na szczescie nikt zadnej szyby nie wybił i nic się nikomu nie stało ale gdybym to ja stała a taka chudzinka ze mnie to może nawet bym sobie coś połamała tak lecąc.
Teraz sie biorę za wysłanie zdjec Tenebrosie Ma ich kilka
Stary 2011-09-30, 10:24   #1014
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
To tam gdzie wybiera sie obcas, rozmiar nogi, material itd. tak?
Ja tez jestem rocznik 87
Tak, chociaż ostatnio dziewczyny wklejały też jakąś inną stronę, chyba bialebuty.com czy coś takiego i tam też podobno można sobie "ułożyć" buciki według uznania. Ale z tego, co się orientuję nie robią tam butów tanecznych, tylko zwykłe, a ja ze swoimi megawrażliwymi stopami nie wyobrażam sobie już mieć innych na weselu niż właśnie taneczne. Dlatego ja decyduję się na tą firmę od obuwia tanecznego.
Stary 2011-09-30, 10:25   #1015
E87
Wtajemniczenie

Dziewczyny siedze w rpacy z bolem glowy i katarem Chyba na mnie Wasze ostatnie chorobksa poprzechodzily... a nie mam zadnych lekarstwa przy sobie
Stary 2011-09-30, 10:27   #1016
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja znowu potrzebuje rady... odnośnie moich włosów
teraz mam już bez tych jasnych pasemek. Generalnie chciałam do ślubu zrobić porządek z włosami i nie wiem na jaki kolor mam się zdecydować
na fotce 3 mam balejaż. Pomóżcie kto jak nie wy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5_wesele_026.jpg (41,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG20110723_003.jpg (90,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0867.jpg (53,9 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-09-30, 10:28   #1017
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje.... teraz jeszcze musi do mnie dolecieć czekam z niecierpliwością
wysłałam priorytetem
Stary 2011-09-30, 10:31   #1018
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:

i Czekam na opinie
ta suknia piękna! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1317329234 bardziej mi się podoba fotka z ukrycia niż ta na modelce

A ja idę na wesele jutro do kumpeli i zastanawiam sie nad fryzurą. Podoba mi się ta ze zdjecia, ale nie wiem czy do tej sukienki nie muszę mieć gładszej. Co myślicie? Dodam, że muszę mieć ukryte uszka
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 10:31   #1019
justyna_g4
Zakorzenienie

Witam się z wami słonecznie i również wysyłam słonko tym co go nie mają!

Dziękuję za rady dotyczące butów. Tak mi przyszła ochota na zaupy jak wy tak te platformy kupujecie!

Cytat:
a patrzcie co znalazłam

Pięknie wygląda na tej PM, jednak zdjęcia katalogowe nie oddają zazwyczaj piękna sukni. Mi się ta bardziej podoba niż ta rybka.
Ja wiedziałam, że nie chcę rybki od początku, ale mierzyłam taką http://www.karina.net.pl/kolekcja_20.../mercedes.html i muszę powiedzieć, że była przepiękna.

Cytat:
Jak nie znajdę jakiegoś sensownego sklepu z butami to będę kupować te http://xn--biaebuty-8ob.pl/A_1450_cz...doby-2334.html
Już parę razy wam tą stronę wklejałam. Tam można sobie wszystko wybrać i zrobią ci buty na miarę.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 10:32   #1020
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja znowu potrzebuje rady... odnośnie moich włosów
teraz mam już bez tych jasnych pasemek. Generalnie chciałam do ślubu zrobić porządek z włosami i nie wiem na jaki kolor mam się zdecydować
na fotce 3 mam balejaż. Pomóżcie kto jak nie wy
wybieram , wybieram nr no kuźwa w każdej mi się podobasz
19.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości