|
|
#1201 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Aj tam, aj tam
Obczaję D. dzisiaj, jak mi się uda na backstage pójść, pozdrowić od Ciebie? ![]() No chociaż jedna :P
|
#1202 |
|
MBZ♥
|
Carmi nie ma to jak porządny O.P.R z rana
![]() Justyśomg-nie przełkłabym ![]() Kasia BiduloCapri fajnie tak odnowić znajomość ![]() ja tutaj mam mało znajomych:/wszyscy najbliżsi zostali w rodzinnym mieście
|
|
|
|
#1203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieje,z e jeszcze nie raz popracuje z Anita.... a modelka wyszla pieknie bo to w ogole piekna dziewczyna byla ![]() a ze zdjecia piekne to zasluga fotografki Anity i oczywiscie pieknych terenow w okolicach mego miasta a zdjecia robione na potrzeby jej strony z bizuteria recznie robiona i ciuchami przez nia przerabianymi: http://www.merrymeet.me/justi i olka fajnie sie was czyta jak opowiadacie o swoich nowych TZtach
|
|
|
#1204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem pewna, że w dniu ślubu będziesz uśmiechnięta i wszystkie problemy znikną .Stres minie i będzie wszytsko cudownie Cytat:
Od razu mi humor poprawiają takie opisy A ja dostałam @ W tym momencie dostałam czkwaki TŻ w sobotę i niedziele pracuję czyli może w następny weekend się uda ![]() a no i dziś i jutro szykuję pyszną kolację
|
|||
|
|
|
#1205 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() A ja jestem przeciętnym sopranem, nas jest jak psów :| 3 oktawy i kwinta, z możliwościami altu w dole
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Osz chyba się czymś zatrułam. Ale mama powiedziała,że po takim bólu jak miałam wczoraj to mogę mieć zbolałe mięśnie od skurczu.
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawa, Magda ![]() Elena Wierzę, że to minie i będzie super Nie płakusiaj Capri, fajnie jest posiadanie znajomych tak blisko ![]() Kasiu, biedaku Nie ma na mnie butów, pójdę się zastrzelić
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-09-30 o 10:44 |
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
łoł arrakis teraz zauważyłam foty
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- med poczekaj ja też niebawem idę na poszukiwania butów to razem się zastrzelimy
|
|
|
|
#1209 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Osz, no ja tam lubię cytryny, to i kuracja mi na rękę, ale przecież nie będę 200 cytryn kupować, no bez jaj
![]() Fajnie, że Was cieszą takie historie, normalnie człowiekowi od razu jeszcze lepiej
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pisze z P. telefonu, wiec wybaczcie brak polskich znakow ![]() Tez juz bym chciala wiedziec, co ze spotkaniem, bo okazuje sie, ze P. chce wracac jeszcze jutro do domu, wiec chcialabym wiedziec, ile czasu bede miala dla Was i ewentualnie namawiac P. na powrot w niedziele ![]() No i ze mna najlatwiej komunikowac sie smsowo, bo dostepu do komputera za bardzo nie mam, a nie wiem, kiedy P. zabierze mi telefon
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Elena tulę mocno. Napisz co się dzieje? Coś powaznego, czy po prostu stresik Cię dodpadł
? |
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Z rozmyślań przy śniadaniu:
Myślę że Med, Smerf, Picz i ja powinyśmy zmienić wątek, bo przecież jesteśmy prrrrrrrawie narzeczonymi ![]() Taki żarcik
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
aaa mam zakwasy na tyłku przez wczorajsze góry
moj brak kondycji jest przerazajacy
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1218 |
|
Polka Ogarniaczka
|
haha :P
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- http://demotywatory.pl/3471425/Kobiety-sa-jak-Wi-Fi.
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę Ciekawe kiedy ten przelew od brata mi przyjdzie ![]() Pierwszy podkład został już do mnie wysłany jeśl uda mi się zapłacić dziś za ten podkład z bb to może jutro by go wysłali
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie mam wypłaty
powinna być ok. 10:00 :/---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Anioł gdzie zamawiałaś te bb kremy ? |
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak zawsze robie jak mi mama robi przelew od siebie a ja jej daje gotowke ![]() ale jak wczoraj zrobil to pewnie dzis bedzie ![]() pewnie bedzie nastepnym ksiegowaniem...
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carmi, sernikobrownies, aj kill you Skoro dziewczyny zmieniają wątek na prrrrawie narzeczone, to ja powinnam się zaprzyjaźnić z zagorzałymi przeciwniczkami małżeństwa lub tymi, co to mają gdzieś, czy ślub jest, czy go nie ma (chyba nie muszę podawać nicków? ). Tak czy siak muszę jeszcze tylko troszkę zgorzknieć, bo na razie jestem zbyt słodka!
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
A ja proponuję żeby wszystkie zostały na swoich miejscach
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
na allegro wygrałam licytacje 20 ml za 20 zł
arrakis ale chciałam mieć coś kasy na swoim koncie poza tym miałam 50 zł przy sobie nie wiedziałam, że brat mi da od siebie te pieniądze w przelewie napisał "PREZENT" ![]() Poza tym mój brat rzadko ma jakąś kase płaci zawsze kartą więc nie chciałam mu robić za dużego kłopotu ![]() Już przelewam kasę i może pod koniec przyszłego tygodnia dojdą do mnie przesyłki
|
|
|
|
#1229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam z zajęć, pierwszy wykład z technik negocjacji i pod koniec będzie też o manipulowaniu to może jakimś cudem wymanipuluję zaręczyny podobno niektóre metody są bez wyjścia dla drugiej strony |
||
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
wątek jako taki nie (chyba?), ale dziwnym trafem kilka wizażanek namiętnie komentuje wątki o tym, jak to ktoś czeka na ślub/zaręczyny tudzież w innych wątkach się z takich osób nabijają. Robią to z różnych powodów zapewne, natomiast moja motywacja będzie jasna: gnojenie ludzi, którzy mają to, czego ja chcę!
wszak czekam już tyle, że za niedługo pewnie przejdę na czarną stronę mocy. wtedy ideał sięgnie bruku, ale przynajmniej będę znana na Wizażu z ciętego języka przecież mówię, że to kwestia czasu - trochę zgorzknieję od tego czekania i wtedy to już nie będzie hipokryzja ![]() Jezu, jak można nie klęknąć przez 5 lat? PIĘĆ LAT, a on raz kucnął, by poprawić skarpetki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

Bidulo

W ogóle tak mnie zaskoczył, że myślałam, że z fotela spadnę. Pamiętacie, jak wyrażałam swoje obawy o jego reakcję na stan mojej cery
jedziemy już do Tarnowa, ja patrzę w okno, on prowadzi i nagle otwiera drzwi od swojej strony i mówi do mnie: "Ej, to ja za chwilkę wrócę" 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

pewnie bedzie nastepnym ksiegowaniem...

13.03.2008
wszak czekam już tyle, że za niedługo pewnie przejdę na czarną stronę mocy. wtedy ideał sięgnie bruku, ale przynajmniej będę znana na Wizażu z ciętego języka