|
|
#3601 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Kawę mam, więc se macham
Jesteś doprawdy wulgarna i nieprzyzwoita ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#3602 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
!!! Gdzie jakiś najbliższy sklep z Kamisem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3603 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
o tak ale baaardzo dawno nie jadłam mogłabym zjeść w sumie, przeca zapiekanki serowo-makaronowe jem czasem a chyba są bardziej tuczące ![]() Cytat:
u mnie słońce ![]() przyłączam sie duzi rośnijcie i bądźcie grzeczni Cytat:
ja myślałam ze pacjenci som zawsze ![]() Cytat:
ale ja jestem właśnie raczej takim typem co woli zmiany, bym się ukisiła przez 20 lat w jednym biurze ale z drugiej strony jedno biuro zapewnia że jakieś grosze na emeryturze będą... i płatne urlopy ![]() Cytat:
nie czytam takowych bo jak sie poszuka to się znajdzie osobę która pobiadoli do gazety, ot sekret Cytat:
mam ten sam problem fogóle bardzo chcę nowych perfum, ale muszę kupić kapę na łóżko, oraz dywanik, oraz rolety, oraz zasłony oraz dokończyć obróbkę drzwi oraz z bardziej rzeczy "dla mnie" muszę kupić torebkę bo te które mam już są pozdzierane i wyglądam z nimi niezbyt wyjściowo Ideu robić pranie, a tymczasem zapytowuję, bo nie teraz już nie wiem gdzie tego szukać, Skarba, czy Ves, czy Polly (nie pamiętam kto w tę akcję był zamieszany ) o to czym sprawić żeby w pralce było czysto i żeby ubrania zaczęły pachnieć płynem, bo ostatnio u mnie też jakieś takie nizby świeże z prania wychodzą wiem ze jakiś specyfik był do tego, tak? była rozmowa, ale nie wgłębiałam się bo myślałam że mnie problem nie dotyczy, a tu masz
|
||||||||
|
|
|
#3604 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Som zawsze , ale czasem nie przychodzom ( w ilościach hurtowych )
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3605 |
|
Nindżopesz
|
Postanowiłam dziś skrzywdzić dziecko
Ale co najgorsze stwierdziłam, że ona naprawdę ma taką dyskotekową urodę
|
|
|
|
#3606 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Nindżopesz
|
Chciałabym rzec "w matkę" ale obawiam się, że w Nietopsza
względnie w łojca...
|
|
|
|
#3608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ewusiu używa sie takiej kostki super, ja albo namydlam łapy i nakładam na włosy albo bezpśrednio kostką przejeżdzam parę razy, nie za wiele, bo toto się dobrze pieni. I jest dużo wydajniejsza od zwykłego szamponu Cytat:
Redziu jaka Ona już duuuża..... ![]() i ma chyba dłuuugi nogi c'nie ![]() jak mój did
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-30 o 12:52 |
|||||
|
|
|
#3609 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przydatna rzecz, będziesz mogła nastoletnią N. szantażować że jak czegoś tam nie będzie chciała zrobić to pokażesz fotę jej mhrocznemu chłopakowi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3610 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Red ale fajny did ![]() i chcę Was ostrzec , chleb razowy + śliwki węgierki nie robi dobrze to połączenie, oj nie robi
|
|
#3612 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3613 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) bo wszystkie pajace ze stopami są albo za krótkie albo za szerokie.Cytat:
Ewentualnie mam fotę na drugą okoliczność - niech chopaki widzą, że od dziecka była tró i jeszcze lamersko przesiadywała przed laptokiem zamiast imprezować. Z powodu barowiczów trzeciej kategorii tym razem fotka będzie częściowo ujawniona Acha, cenzura była na klamki w majtkach - se nie myślta, zbereźnicy
|
||
|
|
|
#3614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słiiiit did, kot i mauż ![]() aaaa i myszka .....
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotka
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołego Dnia Chłopaka! I najlepszego Chłopaki! 1000! Robię imprezę! ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3617 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 to good for you Cytat:
Cytat:
ano ![]() Cytat:
a jaka nazwa tegoż środka? wie ktoś?
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3618 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki zbiorczo
![]() Karkki, pijemy! Ja herbatę
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chciałabym Cię za matkę Karkki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-30 o 14:02 |
|
|
|
|
#3620 | |||
|
Zakorzenienie
|
U mnie teraz już też
I okrąglutcy Cytat:
) nie mówię, że ten artykuł jest prawdziwy, tylko, że część prawdy pokazuje. Również dobrze można by nic nie czytać, bo wszystko jest kłamstwem, ale w każdym kłamstwie jest trochę prawdy ![]() Cytat:
Jakie wielkie oka ![]() A może jakby napisali prawdę było prawie tak samo? Cytat:
To kto się ze mną napije z okazji tego, że jestem 5-cyfrowa (dobrze, że to nie waga )? 10000 !!!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3621 |
|
Mother of Cats
|
Red - Twój did
|
|
|
|
#3622 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Spoo, Karkki, jakie Wy okrągłe
![]() Cytat:
Cytat:
ale fajnie tak, małż, kot i did ![]() Cytat:
to jak ona ma pomóc znaleźć pracę innym?Nie mam dużo znajomych to nie mam reprezentacyjnej próby, ale z tego co widzę jakieś zajęcie w końcu udaje sie ludziom znaleźć, jak nie w swojej branży to w innej, można się przekwalifikować, rozszerzyć umiejętności i to wcale niekoniecznie na kursie za 8000 zł acha, i nie mówię tylko o Wwie ale i o B-stoku, czyli tzw. Polsce B ![]() oka są spowodowane zapatrzeniem ciężarnej na mangę i anime
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Chopaki wszystkiego wesołego
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3625 | ||
|
Nindżopesz
|
Wszystkiego naj naszych chopakom życzę!
Nie wiesz co tracisz Cytat:
![]() Cytat:
2. A co do artykułu jeszcze to wierzę, że o pracę ciężko ale nie wierzę że osoby niby takie zdolne, młode i obrotne kompletnie nic nie mogą znaleźć i pokładają nadzieje w markowym kostiumie czy wybielaniu zębów. Stawiam, że pewnie startują na bóg wie jakie stanowiska nie mając doświadczenia i pokładając nadzieje w studia. |
||
|
|
|
#3626 |
|
BAN stały
|
Domknęłam walizkę
|
|
|
|
#3627 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Coś się cytacić nie chce i wrzeszczy, że za dużo emotikonków w poście.
![]() Pollly, co do cyklu, to nie wiem, ale ból może świadczyć o niedoborze kwasów nienasyconych (omega-3), witaminy E i B6. Tysz tak miałam, kazali łykać, to łykam i faktycznie przeszło. A gina mogę polecić. Nawet czech bardzo dobrych, ale une som we Farszafie. ![]() Ju, zazdroszczę Mazur. Ale to już chyba pisałam. ![]() Cytat:
![]() Na "dzień dobry" inkwizycja poślizgnęła się na płytkach i marudziła, że czemu nie ma wykładziny jak w normalnych firmach. To wytłumaczyłam, że ponieważ nie zatrudniam sprzątaczki, to żebym mogła szybciej posprzątać. I ku mojemu zdziwieniu - Pani wykazała pełne zrozumienie, chociaż Pan dalej niczego nie rozumiał. ![]() Do szuflad ani szafek inkwizycja nie zaglądała, ale nie mogła zrozumieć dlaczego niektóre komputery mają po trzy monitory (bo 2 widzieli, ale czech jusz ni I jeśli każda inkwizycja tak się zachowuje, to może do mnie wpadać i co 2 tygodnie. ![]() *Coś tak czułam żeby nie zatrudniać osoby, która do pracy używa Organzy. Najpierw myślałam, że może tak się wypachniła na rozmowę, że tak chciała elegancko albo-co, lub że kupiło se dziewczę jedne perfumy i ich używa. Ale późniejsze delikatne sugestie nie przynosiły żadnych skutków a na brak gotówki narzekać nie mogła, tym bardziej, że nie wymagam od nikogo żeby pachniał Eau Fraiche Diora. Panna okazała się dokładnie typem z gatunku "pachnę dla siebie i nie interesuje mnie co otoczenie na to" i tak samo podchodziła do pracy. Uważała, że skoro jest luz, nikt nie zwraca większej uwagi czy ktoś jest czy go nie ma, byle praca była zrobiona w terminie, to może przez 3 dni nie przychodzić i nie będzie problemu. Tyle, że pracy też nie wykonywała dobrze. Umowę miała podpisaną na rok, więc jak się skończyła, to jej nie przedłużyłam, i panna PIP nasłała na firmę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Słoooodkie. Cytat:
![]() Help! Mam następujące objawy: żaden nowy zapach się mnie nie podoba. Ba, we Francyji nawąchawszy się do obłędu i też nic mnie nie zachwyciło. Kompletnie NIC. Powiedzcie, czy to już powinno się leczyć?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Robimy razem
, szkoda, że to nie wygrana w totka ![]() Ale maupa ![]() Cytat:
Jeszcze jeden koment co do artykułu, już ostatni Mi się wydaje, że takie artykuły są pisane w ogóle bez "wywiadów" z kimkolwiek Ino obserwowane jest społeczeństwo i wymyślane historyjki, niektóre bardziej realne, niektóre mniej (czasem jak się czyta artykuły to rzeczywiście aż widać, że to bzdury i śmiać się chce), ale takie rzeczy się zdarzają, niestety. Amen ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() To jest tez dobre http://www.kwejk.pl/obrazek/517354/zupa.html
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-30 o 16:26 |
||
|
|
|
#3630 | ||
|
Nindżopesz
|
Brawo
Jakie zapachy jadą?Cytat:
![]() 2. co za babiszcze wredne Dobrze, że jej podziękowałaś, pff.3. polecam się Fogle wyślij Polly swoją kandydaturę pamiętając o załączniku " " bo tak goopio w publicznym miejscu się wklejać.4. może podświadomie marzysz o Bois d'Encens? Postanowiłam pożegnać go na rzecz T4T, już mi całkiem odbiło.Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

ja myślałam ze pacjenci som zawsze
ale ja jestem właśnie raczej takim typem co woli zmiany, bym się ukisiła przez 20 lat w jednym biurze 
była rozmowa, ale nie wgłębiałam się bo myślałam że mnie problem nie dotyczy, a tu masz 

Dobrze, że jej podziękowałaś, pff.
" bo tak goopio w publicznym miejscu się wklejać.