|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
spitalam dziewczęta
będę miała urodzinową randkę i TŻ nie chce się wypucować co i jak
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() miała marszczoną górę, odcięta pod biustem i gładki dół
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodzia w środę zakochałam się w sukni sweetheart 5928
![]() A powiedzcie mi jeszcze drogie Koleżanki, czy niejaka Zia86 miała 2 suknie ślubne??????????
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy się jeszcze wahasz??tak z tego co pamiętam to miała 2
|
|
#1206 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Kurcze dziewczyny Wy jestescie ostatnio szalone, przez ostatnie wątki lecicie z predkościa swiatła Ale teraz już tak pewnie bedzie bo przybywa PMek![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1207 | |
|
Wtajemniczenie
|
to jest punkt tak oczywisty, że aż o nim zapomniałam
![]() Cytat:
to też będę musiała się chyba zapisać, chociaż kompletnie nie wiem, jak się za to zabrać... Gosza, będziesz moim mentorem? Bo Ty już wszystko wiesz, co i jak.gratuluję dobrych zakupów, oszczędzanie oszczędzaniem, ale cycki muszą dobrze wisieć ![]() Co do filmu, to tak, zrobili jakiś remake pod koniec lat 90tych, ale nawet tego nie oglądałam, bo nie wyobrażam sobie zrobić lepszego filmu, niż ten z Nicholsonem. A co do chłopaka... Oj, tam, wspomnienia się ma, to i się wspomina, i dobrze, że mamy je takie radosne! Gorzej, jakby się nam co rusz coś okropnego przypominało, jak niektórym Dziewczynom, którym mniej się w życiu szczęściło. ja tam lubię czasem wrócić do starych dobrych czasów, do mojego "poprzedniego życia", jak ja to nazywam, czyli tego, kiedy jeszcze nie znałam TŻta Wygrzebać stare zdjęcia i oglądać, jak to się było piękną i młodą ![]() Ja też o tych busach wcześniej nie słyszałam, to nowa firma, która jeździ ponoć po całej Polsce i poza jej granice i można pojechać nawet za złotówkę. http://www.polskibus.com/ Eh, no mam nadzieję, że już będzie po wszystkim, bo jak na razie to głównie stres, zresztą wiesz, jak to jest...
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-30 o 16:38 |
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
hehe już druga mnie pyta, więc oficjalne dementi - nie, to nie ja
współczuję sytuacji w PUPie, ogólnie działalność tej instytucji świetnie podsumowuje stwierdzenie: "W PUPie byłem - gówno załatwiłem" Przepraszam za dosadność, ale niestety taka prawda. Niuto, znalazłam kilka ciekawych bransoletek. Oczywiście wszystkie są w stylu "na bogato". Bardzo ciekawe są te na szarfach wiązanych wokół nadgarstka |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
aa i mój Tż wyjechał na cały weekend do Krakowa wraca w niedzielę, a z kolei ja w niedzielę jadę na tydzień do Krakowa, mijamy się
Z tego smutku zjadłam całą czekoladę |
|
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja Cie rozumiem... co sie dzieje w naszych up to szkoda gadac ;/ ja jestem od 3 lat zerejestrowana i pracy mi nie znalezli do tej pory, nawet stazu nie dali. Nie ma co na nich liczyc;/ o jak dobrze ze juz week ;D jutro ide w miasto mierzyc sukienki ;D ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
ale ładne
|
|
#1211 |
|
Podróżniczka
|
Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilkę, nie ma siły, żeby Was nadrobić nie mam czasu. W domu jestem codziennie bardzo późno. Mam chandrę i nie wysypiam się, nie mogę spać
Byłam dzisiaj u lekarza i dostałam antybiotyk, mam ostre zapalenie zatok . Stąd ten mój nieustający katar i wieczny ból głowy. Ledwo żyje ostatnimi czasy. Ostatnie na co mam ochotę to komputer w domu, także tak rzadko do Was zaglądam. Resztkę dnia, która mi zostaje przesypiam, a właściwie staram się przespać Przepraszam, ze tak marudzę, ale tylko tyle ostatnio mogę z siebie wydukać ![]() Chciałabym jeszcze tylko skomentować suknię malwus
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-09-30 o 17:00 |
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
nena
ta mi się podoba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1317393550
|
#1213 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli Twoi goście są kreatywni to na pewno coś fajnego z tego wyjdzie plener to też dobry pomysł Cytat:
tzn oczywisćie w niej chodziłam przez kilka minut ale wydaje mi się że nie powinna krępować ruchów Cytat:
nie każda PMka potrafi dobrać suknie do typu urody a najważniejsze ze na Tobie wygląda pięknie Cytat:
![]() Cytat:
tzn widział jej zdjęcia pomiędzy innymi jak pokazywałam mu modele, które mierzyłam/chcę przymierzyć ale nie wie którą wybrałam i tak ma pozostać do dnia ślubu Cytat:
tak jak mówiłam, też mam złe doświadczenia z UP... tam te babki nic nie rozumieją... tzn pewnie maja takie wytyczne ale to tym bardziej czyni tę instytucję chorą ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
zdrówka życzę i odpoczynku |
||||||||
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
ja też miałam dość nieprzyjemny dzień dzisiaj, dzięki mojej koleżance z pracy
![]() ale polazłam na pocieszenie do Rossmanna, nie ma jak to terapia zakupowa, działa
|
|
|
|
#1215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zdrówka;* ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
co zakupiłas? ![]()
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Sie waham się...
A Jamee TŻ mi całą drogę do domu wczoraj truł, że mam mu ściągnąć ta piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=_n2nm...eature=related Tak sie wkręciliśmy
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
To z taka małą przestroga dla nas...
|
#1219 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
, ale wy jesteście nie możliwe tyle stron do nadrobienia chyba nie dam rady , a mi dziś przyszły nasze tablice ślubne ![]() Cytat:
Tyle czasu jesteś zarejestrowana i nawet nie chcą dać ci ofery na staż jakaś normalnie paranoja zamiast ludziom oferować prace to im zabierają prawo do niej Ja też jutro ruszam na przymiarki ![]() Cytat:
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-09-30 o 18:15 |
||
|
|
|
#1220 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak to jest, jak niewłaściwi ludzie zajmują niewłaściwe stołki. Np. już pojawiają się komunikaty, że przez pierwszych x lat lotnisko będzie nierentowne, ale nie widać konkretnych działań, które miałyby to zmienić. Mimo wszystko wierzę, że jakieś samoloty, choćby na razie krajowe, będą startować z pasów niedaleko mnie. Cytat:
W każdym razie jeszcze trochę mierzenia przede mną.A no niestety. Jeszcze mam tyle czasu do ślubu, że chyba ta właściwa suknia nie uznała za stosowne, żeby już mi się objawić ![]() Cytat:
|
|
#1221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obrączki bardzo ładne ![]() Bardzo ładne lokersy. Fryzurka wygląda tak naturalnie Cytat:
padłamCytat:
|
|||
|
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sobie idę zrobić grzańca z wina, kto chce?
![]() Strasznie zimno w mieszkaniu. Siedzę w polarze, a i tak mam ciarki na plecach. I potem dalej idę pracować, kolejny weekend at work mnie czeka
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
O widzę że weekend się zaczyna to się ciszej robi
![]() Ja właśnie skończyłam malować pazurki i będę wcinać kolację ![]() malwus nie patrz na to jak inne PMki wyglądają w tej sukni. Można się czasem całkiem załamać. Ważne jest jak Ty wyglądasz
|
#1224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
święte słowa (kicia) na każdej innej PMce będzie zawsze inaczej leżeć i inaczej wyglądać, jednej może pasować a drugiej już nie ![]() No jaka cisza się robi
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
peeling morelowy, odżywkę do kudłów, maseczkę i płyn do kąpieli,i wiem jak go dziś spożytkuję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaczynam być chora
a ja nie mogę być chora a przychodnia jutro zamknięta. Więc zjadłam jakąś tabletkę z poprzedniej choroby potem neoangin a teraz zjadłam 6 ząbków czosnku teraz piję mleko z miodem i czosnkiem a potem fervex. Oby pomogło
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pamiętam jak znalazłam pierwszą PMkę z moją suknią to miałam takiego doła ale mi przeszło
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
To ja poprosze tego winka... jakoś mam dziś kiepski humor i z tego powodu pomalowałam sobie paznokcie na czarno.....
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie ostatnio też jest strasznie zimno w mieszkanku. wczoraj aż mnie ciary z zimna przechodziły
|
|
|
|
|
#1230 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz ją dokładnie, to mogę poszperaćCytat:
mam taką jedną szczególną...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś zmarzłam w pracy i też czuję się niewyraźnie
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

będę miała urodzinową randkę i TŻ nie chce się wypucować co i jak
19.05.2012 

18.08.2010 - zaręczyny
Ale teraz już tak pewnie bedzie bo przybywa PMek
kto jak nie wy

tak jak mówiłam, też mam złe doświadczenia z UP... tam te babki nic nie rozumieją... tzn pewnie maja takie wytyczne ale to tym bardziej czyni tę instytucję chorą 

W każdym razie jeszcze trochę mierzenia przede mną.

padłam