|
|
#3661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a mnie się chce ślidzia w śmietanie z pulkami, jadę do sklepu szczyt bezczelności: narobić sąsiadowi na wycieraczkę, zadzwonić i poprosić o papier
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-30 o 18:06 |
|||
|
|
|
#3662 |
|
Nindżopesz
|
420? 450? Wiem, armageddon
|
|
|
|
#3663 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale fajna kontrol
![]() i już rozumiem Twoją uwagę o Organzie z kiedyś tam, kiedy pisałaś że osobom pachnącym Organzą wara od Twojej roboty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2. aaa, czyli ja też czasem jadam jak kosmonauta Cytat:
Cytat:
nie wiem.. co to to drugie, brązowe? to wnętrze BdE? Cytat:
myslę że da radę, w końcu nie sezon oo, tak, jest gupie --- no nie wierzę, przybył kurier
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3664 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. woow, wreszcie Przystojny chociaż?
|
|
|
|
|
#3665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flo więc pierwsza: http://www.restyle.pl/product-pol-55...TEK-MUMIA.html i druga: http://www.xyz.pl/zwierzeta-koty/kocham-mojego-kota/ ale podoba mi się wiele kocich z tego sklepu kotoholik , i dzieci są dla tych co nie mogą mieć kota
|
|
#3666 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() mam weekend i nic już dziś nie robię!!! Red - ale śliczna dziewczynka!!! Oby tylko charakterem jak najdalej od babci... u mnie ciąg dalszy z kolanem, nie jest ok, dostałam kolejne skierowanie na rehabilitacje, tym razem poszłam do fajnego ortopedy, machał mi nogą na prawo i lewo, dał kilka nowych zabiegów i to jeszcze z dopiskiem pilne i mam zakaz kucania, klękania, przysiadów, sportów. Jedynie pływanie i marsze
|
#3667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne koszulki Cytat:
mnie dzisiaj tak napierdziela prawa kostka, że ledwo łaże, w poniedziałek ide znowu do lekarza będzie poka stół? ślidź zakupion i wykonan
|
|
|
#3668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dojdźmy do kompromisu... ![]() 435! Cytat:
--- A ja gram o BMW ![]() Wysłałem przed chwilą swe hasło konkursowe, wspiąłem się na wyżyny poezji i marketingu, oszczędności formy i miażdżącej siły przekazu, i nie ma chu... steczki, bym nie wygrał (tylko te wielkie napisy na samochodzie - ABSOLWENT, to se już darować mogli)
|
|||
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3672 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3673 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie
ale przynajmniej bez problemu szło się z nim dogadać a nie jak z tym z wtorku ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze chociaż że się Tobą pilnie zajmą a nie za czas nieokreślony...nie bałdzo, bo stół za ciężki i sama go nie skręcę, na razie mam gotowe jedno, nieco krzywe krzesło ale i stół i krzesła są z prawdziwego żywego pafnącego drewna no dobra, idę produkować drugie, może wyjdzie mniej krzywe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3674 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Łoo, jak szybko, jakiś porządny lekarz się trafił
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
niiiii niekoniecznie-
Karrki - to mija - nicniepodobanie w zapachach - tzn nawraca jak grypa sezonowo ja juz mam to piąty raz chyba że nic a nic nie zachwyca - winię siem, cykl itepe, choć to prawda że asortyment nowościowy też winny bo jest słabo jednak wolę pachnieć "nienowościami" dziś Ekscentryk zero drugi Skarb - ktotowe koszulki rzondzo Agnes- :prztul: jem malinki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-30 o 19:28 |
|
|
|
#3676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co za hasło? Cytat:
sam...?
|
|
#3677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, i nie pokażę Ci kreski, bo sieu stydam Cytat:
sam sie faka-faka Ino nie pod pryszniem, bo Ci sie pecik rozmoczy
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łał co za szybka akcja - ciesze się że się udąło szukam Natalii
|
|
|
|
|
#3679 | ||||
|
Panaroja
|
Red , śliczny did i kot , małż adekwatny do dida i kota
Cytat:
. A od kiedy w budce dróżniczej są komputery i to w takiej ilości 2.Przejdzie Cytat:
? Ojjjj , nieładnie nieładnie ![]() Cytat:
...Cytat:
)Byłam w dwóch sklepach i nigdzie tej przyprawy do kawy nie mieli ![]() ![]() po niedzieli rozszerzam teren poszukiwań .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a już mycie okien to fogóle besensu ![]() no nareszcie ![]() dobrze że masz pilne w końcu chociaż a co do zakazów to ja mam takie dożywotnio, przyzwyczaiłam się od 6 lat, ale nie polecam mam nadzieję ze Ty wrócisz do normalnej sprawności Cytat:
![]() Przez Was przeczytałam cały wątek o Lush i chcę zamawiać chyba zacznę od połówki szamponu z All, bo może jednak mi nie podpasuje ale po przeanalizowaniu opisów bym wzięła Seanik a nie New, bo bardziej pasuje do profilu moich dziwnych włosów ![]() kusi mnie też Aqua Marina do mycia twarzy ale trochę droga i nie wiem czy zużyję całą porcję... bosh, a takie miałam spokojne życie |
|||
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reeeeeeeeeeeeeeeeed - po raz enty - jest cuuuudowna Natalia jest po prostu piękna - i popieram Justynę że z włosami to juz fogle będzie Tap Madl i łamaczka serc - jeeeeeeeeeaaaah ja jom kce a Behcio z Natką - uroczy som - swietna kombinacja, a o Don Juanie De Marco się nie wypowiadam bo nie maj tajp ale jest na tym zdjęciu niezauważalny - małe rzondzo fogle Behcio jest w mojej rodzinie guru zbieram jego zdjęcia - ma kolo osobowość
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-30 o 19:58 |
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Gucio mowi "chole a"- nie uczony
Moja krew! wyjdzie chłopak na ludzi
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad zakończeniem odwyku , bo wrzesień się kończy , ale to będzie związane z koniecznością zrobienia kolejnej skrzyneczki na flaszki , którą już nie wiem gdzie bym postawiła niemniej w ostatnio zrobionej jeszcze ze dwie flachy dałoby się upchnąć , ale wyłącznie płaskie . Cobytu, cobytu....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3686 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aqua jest chyba podzielny , więc na wspólnych możesz poszukać kogoś kto weźmie z Tobą na pół
|
|
|
#3687 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem normalnie jak pies wygłodzona na perfumy- Rush już nosić nie mogę, a wszystko wysuszyłam...
do tego odwyk do końca roku... zaczęłam jednak oglądać All ![]() Co ja bym dała za Ma Dame ![]() edp oczywiście jak odwiedzę Wwę to zleję się chyba wszystkim i jeszcze do perfumerii pójdę posępić I trzymajcie kciuki, bo muszę tu- najlepiej- zrobić karykaturę jednego gościa- mam zlecenie, oczywiście w Jabłonce był blok techniczny i ołówek I przeprowadzić bardzo wyczerpującą rozmowę, do tego bardzo potrzebną, ale cholernie ciężką I wysłać, co trzeba i odebrać!!!
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale uważaj - nie każdemu pasuje ( no i ja słodzę wówczas kawę i mleka dodaję) Pytanie do matek - czy mleko modyfikowane dla dzieci to nei mleko? w sensie czy tam w nim jest mleko krowie ? Czy to taki udawacz nleka? bo potrzebuję zamiennik mleka o smaku mleka a sojowe drogie jak ój i niewydajne. Kameno - gratuluję pafnącego drewnianego stołu - szalenie A te dzieckowe wyglądają kusząco - i żelazo majo i cynk i są w proszku i moge zalewać wodą i fogle wypasione smaki. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-30 o 20:13 |
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
cholera? Na pewno by mi się spodobały
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

myslę że da radę, w końcu nie sezon

dobrze chociaż że się Tobą pilnie zajmą a nie za czas nieokreślony...
Umowę miała podpisaną na rok, więc jak się skończyła, to jej nie przedłużyłam, i panna PIP nasłała na firmę.
...