|
|
#241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TVP a Religia
Cytat:
Sataniści kanibale mieli zadźgać czterech nastolatków i zjeść ich ciała. To drastyczne wydarzenie miało miejsce w Jarosławiu nad Wołgą w zachodniej Rosji. Donosi o tym popularny rosyjski tabloid "Komsomolskaja Prawda". Wyznawcy szatana najpierw zwabili swoje ofiary - trzy dziewczyny i chłopaka. Wszystko zorganizował Kostia Baranow, który posługiwał się pseudonimem Klik. Gazeta informuje, że każdy z nastolatków został ugodzony 666 razy nożem. Następnie ofiary zostały spalone i zjedzone przez swoich oprawców. Włosy oprawcy porozrzucali wokół ogniska - pisze "Komsomolskaja Prawda". http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=1d1f2 Sataniści zmasakrowali staruszkę Publikacja: 09.01.2009 02:00 | Aktualizacja: 21.07.2011 16:16 Świętokrzyskie, zabójstwo To nie ludzie, ale wcielone diabły. Za to, co zrobili bezbronnej, poruszającej się o kulach Zofii Samburskiej (84 l.), powinni smażyć się w piekle! Trójka żądnych krwi licealistów i satanistów, Anna K. (19 l.), Marcin C. (18 l.) i Karol K. (19 l.), wstrzykiwała staruszce denaturat i powietrze do żył, dusiła sznurkiem, a w końcu dobiła zmaltretowaną kobietę kawałkiem szyny. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-...zke_85340.html ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Być może postepowanie wyznawców Szatana jest wypaczone Jak już pytasz - tak, katolicy też gwałcą,ba nawet niektórzy księża są zamieszani w pedofilię. Czy ktoś to usprawiedliwia?
|
||
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
No ogólnie jaja jak berety były, pierwszy raz w Polsce można było zobaczyć, jak ludzie "bronią" krzyża przed katolickim ksiedzem
![]() Cytat:
Tak, jasne... To chyba źle świadczy o czyimś stanie psychicznym, ze tak wielce cierpi po praktycznie obcych ludziach, znanych z gazet i telewizora i stoi dniami i nocami, prowadząc walki z policją i wszystkimi dookoła. Jak ja bym w taki sposób "wyrażała żałobę po stracie" nawet kogoś bliskiego, że okupowałabym czyjeś podwórko z transparentem i robiła zadymę, to raz-dwa w kaftanie odwieźliby mnie w odpowiednie miejsce... Kobieto, z tego, co wiem, wielu z tych "obrońców" to byli stali pacjenci szpitali psychiatrycznych, zresztą w każdym społeczeństwie jest jakieś grono oszołomów, więc nic w tym dziwnego. Jeszcze mogliby się tam pozabijać i dopiero by było, i tak za późno to towarzystwo stamtąd wyprowadzono. Już nie wspominając o tym, ze do kościoła, w którym jest teraz krzyż, rzadko kto zagląda, cóż, nie ma widowni, kamer, nie ma jak "okazywać żałoby po stracie". I obrzydliwe żerowanie na ludziach zapewne z chorobami psychicznymi albo innymi poważnymi problemami, oczywiście przez polityków PiSu, te marsze z pochodniami, bojowe hasła... Nie udawaj takiej naiwnej...no chyba, ze nie udajesz, tym gorzej dla Ciebie. |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Można mówić, ze się jest "katolikiem", bo się chodzi do kościoła z babcią w święta. Tak samo można stwierdzić, że się jest "satanistą", bo się lubi znęcać nad innymi i łączyć to z liczbą 666. I z przykrością stwierdzam, że "rzetelni dziennikarze" często się posługują właśnie takimi szablonami.
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile w ogóle jakiekolwiek niebo jest, a nie tyko piach czy ogień, lepiej jednak być przezornym.
|
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#246 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pielęgniarki tez na znak sprzeciwu okupowały kancelarię premiera Kaczyńskiego a potem za rządów PO sejm i słusznie [/QUOTE] ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() Ofiary satanistów Piątek, 28 kwietnia 2000 (06:30) Kolejne ofiary satanistycznych praktyk - tym razem w Płocku. Trzej młodzi ludzie zatrzymani przez tamtejszą policję torturowali swoje ofiary w wyjątkowo brutalny sposób. Bili, kopali i nacinali ich ciało ostrymi narzędziami. Najstarszy z zatrzymanych członków grupy satanistycznej ma 21 lat, najmłodszy 18. Dwaj są uczniami szkoły średniej, jeden nie uczy się i nigdzie nie pracuje: Najgłośniejsza do dzisiaj zbrodnia popełniona przez satanistów to rytualny mord w Rudzie Śląskiej. Tam członkowie sekty zabili dwójkę rówieśników. Sprawa zakończyła się wydaniem przez sąd wyroku dożywocia dla jednego ze sprawców, i 25 lat więzienia dla drugiego z satanistów. Wiadomości RMF FM 6:30 http://www.rmf24.pl/fakty/news-ofiar...tow,nId,199286 |
|||||
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogratulować dziennikarzom, którzy z tego robią poważnego "njusa" Dawidowskasia - Ty nie rozumiesz o czym my mówimy? To, że grupa młodych popaprańców robi paskudne rzeczy i twierdzi, "ze to dlatego, ze są satanistami", jeszcze nie znaczy, że są, że w ogóle wiedzą w ogóle cokolwiek o sataniźmie.... I jasne, ze media podchwycą temat, bo ludzie się tego boją... Każde media...
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2011-10-01 o 11:42 |
|
|
|
|
|
#248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie licząc manipulantów, którym podobne akcje przekładają się na realne zyski, sprzedaż, władzę. I o co chodzi z tym "poczuciem sprawiedliwości"? Dla każdego ROZSĄDNEGO człowieka przyczyny tej katastrofy były oczywiste, nawet bez wnikliwego śledztwa: przede wszystkim lot w skrajnie niesprzyjających warunkach atmosferycznych, złe przygotowane lotu, zbyt mało doświadczeni piloci (radze się zapoznać, kto pilotuje Air Force One, ile ma lat i jakie doświadczenie). A że są ludzie, którzy w inną prawdę niż swoja zamachowo-spiskową nigdy nie uwierzą i że są osoby, które na tym żerują, to już inny problem. Cytat:
Pałac Prezydencki nie jest miejscem do takich zadym, bo to wstyd dla cywilizowanego państwa. |
|||
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niemal każdy z nich bredzi, ze słyszy głosy, bo w to wieeeele ludzi jest skłonnych uwierzyć, a już zwłaszcza w Ameryce, gdzie to obywatele zadecydują -w zależności od stanu- czy gostek pójdzie siedzieć czy pójdzie się smażyć (bynajmniej nie w piekle)
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2011-10-01 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci ludzie (być może wypaczając główne założenia tej filozofii) postepuje w ten sposób bo im sie wydaje,że to właśnie satanizm Podobnie możemy uznac,że kościół przez wieki wypaczał pismo święte. Ale nie , lepiej złych wyznawców Boga piętnowac jako katolików a satanistów usprawiedliwiać bo to ignoranci, którzy się nie znają. W biblii nie ma nic o sprzedazy odpustów, o pedofilii itd. Ale tak łatwo uogólniac,ze kościół jest zły bo ktoś zna księdza mającego 4 dzieci albo jakiegoś zboka.Takich ludzi nalezy karać surowo ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- A według Ciebie osoba, która bierze ślub kościelny,chrzci dzieci a jednocześnie stosuje antykoncepcje nie jest hipokryta? Dla mnie jest Dlatego ja ślubu kościelnego nie wezmę |
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu łatwiej jest wytłumaczyć sobie - "torturuję dzieci, nie dla tego, ze jestem popierniczony i nie potrafię tego w sobie zwalczyć, ooo nie, to ma jakieś sens - ja jestem satanistą"
|
|
|
#254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
właśnie o miejsce chodzi...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym czepiamy się hasła "Tusk ma krew na rękach" a nikt się nie czepia spekulacjom wysokiej rangi dostojników państwowych jakoby Kaczyński naciskał na lądowanie ![]() bo krzyz dla nich nie był istotny jako symbol chrześcijaństwa, ale upamietnieniem ofiar. Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Trafne porównanie.
Cytat:
Tamci zabijają, katolicy zabijają. Zabrońmy katolicyzmu, bo trafiły się jakieś chore przypadki? ![]() Pierwsza z brzegu - ta co się przywiązywała do krzyża. Cytat:
Bez tego krzyża by o ofiarach nie pamiętali? Cytat:
Ale co się miało stać? Był wypadek. No bo chyba nie wierzysz w te teorie, że Ruskie wystrzelali tych, co przeżyli. Niektórzy na filmikach w necie słyszeli nawet błagania Polaków o litość. Ja chyba głucha jestem, ale nic takiego nie słyszałam. Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2011-10-01 o 12:08 |
|||
|
|
|
|
#256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiesz czy udajesz?
Wieszanie się na krzyżu, bójki z policją, atakowanie księży, ogólna histeria i wysiadywanie tam dniami i nocami, to nie są moim zdaniem objawy zdrowia psychicznego. I to niezależnie, czy ktoś takie akcje odstawia na środku miasta czy na wiejskim podwórku w Pcimiu Dolnym. Takim ludziom trzeba pomóc, żeby nie zrobili też krzywdy sobie i innym, a nie jeszcze nakręcać całą awanturę, jak to robili politycy PiSu, zresztą nie tylko oni. Jeśli dla Ciebie ci pierwszoplanowi bohaterowie akcji spod krzyża to osoby, z którymi wszystko jest w porządku, to nie wiem, w jakich kręgach Ty się obracasz... Nie wspominajac o tym, że w miejscach publicznych szczególnie pewnych rzeczy nie wypada robić. Cytat:
Mam znajomego doświadczonego pilota, latał także w wojsku, on zaraz twierdził, że to wina pilotów. A już nikt powazny żadnych tez o zamachu, sztucznej mgle nie snuje. Są ludzie, którzy wierza w te brednie, a są tacy, którzy je głosza, chociaż w to nie wierza, ale mają w tym interes. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wiem. A tych, którzy wierzą we własną prawdę i tak nikt i nic nie przekona. Trudno, ich problem. Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2011-10-01 o 12:09 |
||||
|
|
|
|
#257 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tych marszach są setki osób. Poza tym ja mówię o osobach stojących tam PRZED OGLOSZENIEM RAPORTU!!!!!Cytat:
czy ja coś o wystrzelaniu ludzi wspominałam Nie? To nie wkładaj mi w usta słów jakich nie użyłamCytat:
![]() Tu były inne osoby na pokładzie. Poza tym pilot otrzymał wyróżnienie za to,ze sie postawił. Generał Błasik przyjął jego stronę przy Kaczyńskim, który po tych słowach przyznał mu rację |
|||
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
To jaka przyczyna by Cię usatysfakcjonowała, skoro te z raportu Millera są niedobre i nadal "nic nie wiemy"?
Po ogłoszeniu raportu już od dawna nikt pod krzyżem nie stał. Przecież jasno piszę o akcji pod krzyżem i o głównych wojownikach. Odnośne chęci Kaczyńskiego do ryzykowania własnego (pal licho pilotów i innych osób z pokładu) życia, się nawet nie odniosę. A tak w ogóle, ta rozmowa chyba nie ma sensu, zgadzam się co do odczuć z sine.irą... |
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- wlicza się, ale zawsze się jakiś nawiedzony trafi w grupie oczywiście,zę przyjmuje. Tyle,że rozumiem ludzi, którzy dążyli do poznania prawdy |
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I stąd biorą się te bardzo zawyżone statystyki. I dlatego KK wtrąca się w politykę, a nawet już w programy rozrywkowe. |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem, co ma jedno do drugiego? Są sekty które podpinają się pod kościół katolicki, ale ja nie rzucam Ci idotycznymi przykładami że to zrobili zli katolicy, bo wiem, że oni z religią katolicką mają mało wspólnego. Ale jeżeli ktoś głośno mówi, że jest katolikiem, a postępuję niegodnie, wtedy mam prawo oceniać go przez pryzmat jego wiary. Dlaczego katolicy tak łatwo się o wszystko obrażają, a sami głośno mówią, że homoseksualiści są chorzy psychicznie, nawołują do nietolerancji wobec innych, i chcą włazić nawet do łóżek niewierzących, podczas gdy mnie, osobę niewierząca może katolik obrażać do woli?
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pokładzie samolotu o locie decyzuje pilot. Lądowanie na niepewnym lotnisku, pod względem sytuacji politycznej/wojskowej też nie jest radośnie banalne dla pilota, bo po coś są pewne procedury na lotniskach i obsługa lotnisk, nie? A skąd tenże pilot mógł wiedzieć, czy go aby nie zestrzalą chociażby, skoro sytuacja była okołowojenna?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

Typowe dla niektórych.