|
|
#3841 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
już dawno nie wklejałaś przepisów na ciasta, daj znać czy upiekłaś i czy smakuje tak samo dobrze jak wygląda ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
tylko się nie pomyl i nie przywłaszcz tego z moim
![]() Oblukuję sobie Turisas - no zacnie, skocznie grają się pobawię ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zn_Np...eature=related i ten ichni Mathias tysz fajniutki... ![]() (szkoda, że ubrany pod samą szyję )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-01 o 13:41 |
|
|
|
#3843 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3844 | |||
|
Zakorzenienie
|
A przepis? ![]() Cytat:
dawno chciałam zrobić, a jeszcze jutro mam gości, to będzie jak znalazł, jak wyjdzie )http://mojewypieki.blox.pl/2011/09/K...wa-pianka.html Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Ju w ogóle wszystkie te zdjęcia fajne, a W w piance rulez
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
weźmiemy
Z mebelkiem stylowym ![]() Cytat:
Cytat:
Rozumiecie teraz, jak mnie śmieszy, jak mowi "My, nurcy"?
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3847 | |||||
|
BAN stały
|
Piiiiić!
![]() Jak wygram, to je tutaj wkleję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Ju, piękne zdjęcia, szczególnie to z deszczem, aż czuć ten zapach |
|||||
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Nie napisałam- Gucio tworzy neologizmy- np. chcę wodać, kawać (pić kawę) itd
|
#3849 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobra,za kwadrans się okaże, czy ciasto wyszło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
odkrywcze to to nie jest
dwa jaja roztrzepać we szklance, dodać płatków owsianych ile wlezie, żeby było baaardzo gęste, odstawić na chwilę, następnie rozłożyć równo na suchej patelni, usmażyć z obu stron, posmarować dżemem, zjeść Można dodać też bakalii, dosłodzić też jak ktoś lubi słodsze, dla mnie już dżem jest wystarczająco słodki ![]() Cytat:
![]() no to czekamy ![]() zjadłabym w sumie jakiegoś dobrego ciasta... źle ze mną, to chyba przez ten @ wczoraj jadłam czekoladki
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() No straszne, czekoladki zjadłaś Kobieto opanuj się
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ino nie dowiedziałam się po czemu Cytat:
tego było trzaJustyno - ale Ty masz szczęśliwe życie - samo szczęście błogie i w najczystszej postaci an tych fotach widać zamyślony Gucio i pozujący z nóżką W. rzondzo a krajobrazy wymiatają - liście i krople deszczu maj fejwryt Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-01 o 15:49 |
||
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to " " to dlatego że ogólnie nie jadam bo nie przepadam, nie pamiętam kiedy ostatnio tak z własnej woli (w sensie nie jak mnie np ktoś poczęstował i głupio było odmówić) sobie siadłam i zajadałam a wczoraj właśnie tak byłoZa to czipsy to chętnie
|
|
|
|
|
#3855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moje też sie posunęły, aż miło popatrzeć ![]() byłam w czwartek na karaoke i była poczwórna osiemnastka, tylko solenizantki wyglądały na 25-27.... ![]() fryzury, makijaż, ciuchy.... nie wiem po co one sobie to robią... ![]() Bardzo A widoki też cudne W ![]() Cytat:
albo w drugą stronę upraszcza sobie niektóre słowa: zamiast "trzeba było" mówiła "trzebało" ---- Wysłałam cv mailem do wypożyczalni dvd niecałe 100m od domu, po chwili patrzę, odpisali coś "Witam Serdecznie, dziękuję za cv" ![]() Pierwszy raz widzę coś takiego. Miłe takie potwierdzenie, że ktoś w ogóle to czyta...
|
|||
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() a ja kurtka mam jeziora 8 km od domu i 30 km też ale takie one są jakieś inne chyba - sztuczne no i jeśli już jest jakieś klimatyczne - a są - to często zjeżdżają się panowie na kładach tudzież młodzież mocno po spożyciu czegobądź i bywąło straszno - ale ostatni raz nocowałam tam z 6 lat temu pod namiotami a ponieważ byłam mocno zakochana to nie mam zdjęć - a jusz na pewno nie cyfrowych ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
2. bardzo pozytywne - wiesz nie korporacja no i zawsze zakładałam ze w miejscach gdzie kultura to kultura ![]() dobra koniec siedzenia na de - idę poszlajać sie w plener - tzn chyba jadę bo pod blokiem to szit nie plener natchła mnie Ju z temi zdjęcioma Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-01 o 16:00 |
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to zaskoczenie, bo już druga koleżanka z klasy zrobiła się nagle podobna do swej matki. I z rysów twarzy i z wieku ![]() A na mnie w szpitalu wołali per Młoda/Dziewczyna, a jeszcze w sklepie mnie czasem o dowód poproszą jak kupuję %, to się chyba jeszcze trzymam... ![]() Cytat:
![]() A dzisiaj na Jedynce Indiana Jones
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-01 o 16:13 |
|
|
|
|
#3858 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ciasto wyszło przepyszne
|
|
|
#3859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się nie da ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() NIGDY mniej cukru!
|
|
#3860 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym, chyba przez to, że zrzuciłam w ciagu tygodnia 3 kg to nastąpił przyrost komplementów, zwłaszcza :ale ty masz figurę brzuch się słaszczył i się tak nie zasłaniam nerwowo jak do niedawna... tylko jak utrzymać taki stan ![]() 2. czasem automat odpisuje, ale tu jestem pewna, że po drugiej stronie był prawdziwy człowiek
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja dziś zrobiłam biszkopt kakaowy, przełożyłam masą mleczną z kaszy manny, a na wierzch polewa czekoladowa ![]() A potem doopa rośnie I fogóle bardzo podobają mi się te festiwale objazdowe typu Paganfest, Heidenfest, gdzie zabierają kilka świetnych kapel i jadą po całej Europie I co najważniejsze - w tym roku wreszcie przyjeżdżają do Polski! A w listopadzie jeszcze Amon Amarth w krakowie i zawsze koncerty w klubie Studio, zazdraszczam Wam krakowiany takiej fajnej mordowni
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-01 o 16:25 |
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
macham spod maseczki algowej w kolorze róziowym
z takim zastygniętym odlewem na paszczy otworzyłam drzwi jakiemuś panu. Jak mnie zobaczył, to powiedział przepraszam i uciekł Ciekawe czego mógł chcieć
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki wiek... tzn teraz to jest 100 razy gorzej, tak na moje oko, ale w sumie ja też po maturze się postarzałam specjalnie, włosy farbowałam itp, żeby mnie za "dorosłą" uważano, a teraz za to ciągle słyszę że młodo wyglądam ![]() Cytat:
ja w życiu nie dostałam potwierdzenia... chociaż nie, może raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
scena jak z komedii
|
||||
|
|
|
#3868 | |||
|
BAN stały
|
Łinterra narobiła mi strasznej ochoty na gruszki, moje ukochane owoce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3870 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wpadnij, jeszcze zostało dużo ciasta
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

już dawno nie wklejałaś przepisów na ciasta, daj znać czy upiekłaś i czy smakuje tak samo dobrze jak wygląda 

)

A przepis? 

to tylko małe niemowlaki mogą przełknąć bez zmrużenia oka
ino nie dowiedziałam się po czemu 

bardzo pozytywne - wiesz nie korporacja no i zawsze zakładałam ze w miejscach gdzie kultura to kultura