![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Witam SPD, ja z racji tego, że mam zawirusowanego kompa i mi net muli to rzadko tu zaglądam. Może w weekend zawioze kompa do teścia i mi go naprawi.
U mnie normalnie lato w pełni, a to już październik. Dzisiaj wraca moja mama, zaniedługo idę po nią na PKSa. Ja od poniedziałku zaczynam szukanie pracy i czeka mnie rozmowa z szefową. W poniedziałek powinna być już wypłata Tżta. Ja swoją już od wczoraj przetraciłam prawie, ale musiałam opłacić małego wycieczke, kupić tabsy anty, zrobić zakupy jedzeniowe no i kupiłam sobie lakier w kolorze czekolady, puder mój kochany z Vipery i peeling z ziaji nuno. Dzisiaj dzien chłopaka mój Tż dostanie piwo i fajki, bo kasy nie mam, a mi się wogóle zapomniało, że dzisiaj jest ten dzień. Dobrze, że chociaż mam to piwo dla niego, bo rok temu to wogóle zapomniałam i była obraza majestatu. Będe więcej pisać jak zrobią mi kompa w końcu. Miłego dzionka
#2672 |
Wtajemniczenie
|
Wrocilam z biedronki, na poczte nie dotarlam
![]() ![]() W biedronce poszlo niecale 50 zl ale sporo kupilam moim zdaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
zawsze mam racje
|
Ja swiat za nie uznaje, moj tz na szczescie tez nie.
Wiec mam spokoj, rodzinie tez w swieta nie daje prezentow (zreszta u mnie jest zwyczaj, ze na mikolaja i gwiazdke to rodzice daja dzieciom, odwrotnie nie, czemu to nie wiem) Ale za to daje prezenty na dzien ojca, babci itd bratu w urodziny (ale sam sobie wybiera, przynajmniej ma cos wymarzonego , chociaz niespodzianki brak ![]() Jesli chodzi o tzta, to umiem mu bez problemu kupic prezent, zreszta latwiej mi wybrac cos dla niego niz dla siebie, bo ja to zawsze sama nie wiem czego chce ![]()
#2674 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też na ostatnią chwilę kupujemy ![]() ![]() effie- super, że wróciłaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() W ogóle to kupiłam worki na śmieci takie duże, bo byłam na szybkim wieczornym spacerze i jutro cd porządków ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nie wyspałam się ![]() Ostatnio często plecy mnie bolą. Chyba od noszenia kartonów w pracy. A wczoraj zaczęło mnie boleć w plecach, że jak się schylę to mi promieniuję do nogi. Wczoraj wysłaliśmy zgłoszenia na konferencję do Amsterdamu. Mam nadzieje, że nam przyjmą zgłoszenia. W pracy dalej zapieprz, a szefowa idzie na urlop ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Dziś się wyspałam, cud jakiś ![]() ![]() Zaraz biorę się za porządki- ciąg dalszy wywalania gratów ![]() Do sklepu też muszę wyjść ![]() Po południu pewnie pójdziemy na jesienny spacer, bo pogoda dopisuje ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-01 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Effie
![]() Nurek ![]() ![]() Mieszkanie mam posprzątane więc mogę zasiąść z kawką ![]() Tżta wysłałam do apteki jak będzie wracał z pracy więc za niedługo będę testować Ziajkę ![]() Na obiad schabowe, fryty i sałatka dla tż A dla mnie kasza gryczana ze szpinakiem i sałatką. Później muszę wyskoczyć do sklepu po faje i ser. Pogoda znów cudna ![]() ![]()
#2679 | ||||
Zakorzenienie
|
ooo miód to możesz oddać mojemu tżowi
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny gdzie w necie moge obejrzec przepis na życie? bo uwielbiam a wczesniej był na vodonet.pl a teraz nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() opowiem opowiem ale dopiero wieczorkiem bo teraz niedługo rodzice mają być ![]() ale było MEGA SUPER |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Co do słodyczy świątecznych z Aldiego- za 13 zł tam jest takie ciasto, nie pamiętam nazwy, chyba coś z marcepanem w nazwie, bardzo polecam ! jest pyszne
![]() ![]() ![]() Ja już wróciłam ze sklepu i weszłam do drogerii nowej- w promocji były żele Nivea- za 4,99 takie większe ![]() ![]() Dostałam też różyczkę i balonika ![]() Na obiad dziś Tż zje kiełbasę z bułką ![]() ![]() Ja sobie wyciągnę pierogi z mięsem i zjemy z małą (w małej ilości ![]()
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jem śniadanie. Wiem wiem za późno ale chciałam zjeść z tż - go jeszcze nie ma więc zjem sama. Obiad i tak będzie po 17ej ![]() A więc jem owsiankę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyżeram co mam w domu ![]() ![]() Zaraz biorę się za resztę porządków ![]() W ogóle to upał u mnie, koło 16 pewnie wyruszymy w plener ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-01 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wyjadam co mam ![]()
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wali mi dziś ![]() Jeszcze się wykąpać muszę jak wróci, bo teraz mała nie śpi i nie mam jak ![]() ![]() Takie szybkie SPA sobie zrobię i pomaluję paznokcie na niebiesko, bo ostatnio miałam koralowy i mi się znudził, zmiana o 180stopni musi być ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nurek, na TVNplayer teraz
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie uznaję tej przesadzonej atmosfery przedświątecznej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-10-01 o 10:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
ładny kolor paznokci to podstawa dobrego humoru
![]() Skorzystam z końcówki "lata" ![]() ![]() Muszę przewietrzyć umysł ![]() Co do świąt to jakieś 15 lat temu były one czymś innym, niż są teraz. Teraz święta to drogie prezenty i przepełnione markety, sztuczne choinki, sztuczna atmosfera, tak to widzę. Kiedyś święta to fajna atmosfera, piękna choinka, dobre jedzenie jako podstawa świąt i prezenty jako dodatek, poza tym lata wstecz zimy były zwykle białe, święta były takie śnieżne ![]() Może jak byłam dzieckiem wszystko miało inny wymiar, sama nie wiem ![]() Cytat:
tak szczerze mówiąc, to ja też nie kupowałam tortu pod kątem święta ![]() Po prostu z 1-2 razy w miesiącu robię Tż'owi ten tort, bo mnie prosi i wczoraj byłam w Tesco i akurat tam składniki kupuję i wzięłam ![]() O święcie przypomniałam sobie jak przeczytałam ![]() ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-01 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzisiaj mamy chinola z wczoraj także nie gotuję. No ale do sklepu pójść muszę po kawę (sic!). Rano jakieś nie wiadomo co piłam... jeszcze TŻ rozsypał
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wystawiłam suszarkę na balkon i jeszcze sukienkę sobie przepiorę to mi ładnie wyschnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale zacznie się typowa jesień zimna szara i deszczowa i skończy się suszenie na balkonie ![]()
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja tak wpadam od czasu do czasu i albo coś napiszę albo tylko podczytam. Mam strasznie mało czasu, a w pracy poblokowane, więc mimo że i tam bywa, że nie ma co robić, to na wizaż się nie wbiję. U nas dzisiaj cudowna pogoda. Już jesteśmy po zakupach. Teraz włączę pranie, zrobię obiadek i chyba pójdę do ogródka coś porobić przy roślinkach. Miłego dnia wszystkim!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejna co pranie robi ![]() ![]()
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Doszłam do wniosku, że nie da się inaczej.
Dziękuję Dziewczyny nie dojechałam do pracy dzisiaj. Jechałam rowerem i miałam wypadek. Jechałam ścieżką rowerową i przecinała ona drogę wjazdową. Było przejścia dla pieszych i zaznaczony przejazd dla rowerów. Samochód skręcał w tę drogę i się zderzyliśmy. Nic nie wiem jak to się stało. Wylądowałam na ziemi, mam mega guza na głowie, a w samochodzie poszły dwie szyby i są wgniecione drzwi. Na początku byłam w szoku i jak się ogarnęłam to wsiadłam na rower i pojechałam dalej, ale z pracy zadzwoniłam po TŻ i pojechaliśmy do szpitala. W ogóle poza głową nigdzie się nie optarłam, wszystkie ciuchy całe, torebka też. Rower za to ucierpiał. Koło wygięte, lampka zbita i obtarta kierownica. Prowadził samochód koleś i mnie wypytywał czy wszystko ok, a jego żona w kółko, że im szyby zbiłam, dzieci wystraszyłam i musiałam bardzo szybko jechać. Byłam w takim szoku, że nic się nie odcięłam. Generlanie to ich wina bo ja miałam pierszeństwo, ale stał też samochód, który zasłonił mi ten jadący. Jestem teraz w domu. W poniedziałek muszę iść po zwolnienie na dzisiaj i jutro. Zła jestem na siebie, że to się stało. Szkoda mi roweru. |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ![]() ![]() Co to w ogóle za baba ? ![]() No i szkoda roweru ![]() 3maj się ![]()
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Kelpie- matko, dobrze że poza guzem nic się nie stało, rower to tylko rower, najważniejsze Twoje zdrowie
![]() witam ![]() ale u mnie dzisiaj było pięknie ![]() ![]() siedzę od rana u rodziców i zaraz będę szła do domu, dzisiaj wcześnie ale muszę chatę posprzątać bo ostatnio sprzątałam tydzień temu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że nic poważnego się nie stało, no ale szkoda roweru ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja bestia przygruchała sobie kumpla... 10 razy większego ale co tam ![]() Zrobiłam zakupy - stówa pękła ![]() ![]() Przygotowuję się do formatki dysku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
ooo super
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najadłam się. Wreszcie udał mi się taki szpinak jakiego moje kubki potrzebowały ![]() ![]() Ostatnio doszłam do wniosku, że dla takich posiłków mogłabym spokojnie zostać wegetarianką ![]()
![]() |
#2697 | |||
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie dziś także dzień był słoneczny i bardzo letni ![]() ![]() ![]() No to super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do Tż to dobrze, że go trochę rozpieściłaś ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Na Kosie było na prawdę bardzo bardzo przyjemnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz zmykam chyba już spac bo wstałam wczoraj o 6 rano i do tej pory nie spałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz uciekam spać chyba że mnie coś natchnie i zrobię obiad na jutro ![]()
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
kelpie- ale małpa z tej żony
![]() ![]() ![]() Wstałam już dawno, nie wyspałam się za bardzo. Od rana była taka mgła, że wszystko przysłaniała ![]() Mam podejrzenia, że będzie dziś pochmurny dzień ![]() ![]() Zaraz ruszam siedzenie ![]() ![]() ![]() nurku- super, że wypoczynek się udał ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.