![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() mam dziś wolne i lenię się caaaały dzień ... maść na ryjek zaczyna działaś i cera mi się "oczyszcza" co oznacza, że kilka krostek więcej na twarzy mam ... ;/ oprócz tego objadłam się dziś ... może nie zjadłam aż tak dużo...ale o wiele za dużo jak na dietę ... a teraz zrobię mini spa ...peeling i maseczkę na buzię i manicure ![]()
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam z Loreala, właściwie to taki puder był
![]() Anoolka gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() Sikoreczka- domowe SPA jest fajne. Muszę sobie też w końcu zrobić ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-28 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anoola gratuluję ![]() ![]()
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
już po SPA...TŻ ciągle nie wrócił z pracy(a od 5 rano go nie ma) ... a jutro pewnie standardowo na 8 ma (wkurzają mnie coraz bardziej "warunki jego pracy , jeszcze jakby miał za takie wyjazdy płate coś dodatkowo ;/ dziś jeszcze musiał sam jechać , a miał do przejechania ok 200 km w jedną stronę i kupę roboty na miejscu )
ja chcę już piątek 21 ...wreszcie pojedziemy do rodziców ![]()
#2646 |
Zakorzenienie
|
Sikoreczka- długo jest poza domem Twój Tż
![]() ![]() Wstałam i właśnie kawę kończę ![]() ![]() Muszę wymyślić na dziś coś na obiad. Może dla Tż zrobię kiełbasę smażoną z bułką, bo mam w lodówce i nie chcę żeby się zmarnowała ![]() Małej chyba ugotuję rosół i pierogi z mięsem dam, bo mam zamrożone ![]() Ja chyba też kilka pierogów zjem, zobaczę ![]()
![]() |
#2647 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja od rana zdążyłam posprzątać mieszkanie i zrobić na obiad pierogi z serem za słodko ![]() Teraz siedzę z kawą i wymyślam obiad na jutro. Robotnicy za oknem obudzili mnie o 6.30, tłukąc się betoniarką i jakąś jeszcze maszyną ![]()
#2648 |
Wtajemniczenie
|
Lilo bo normalnie się przeprowadzę do Ciebie, codziennie takie rzeczy gotujesz, że
![]() znów mam piękną pogodę ![]() idę na śniadanko ![]()
#2649 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam ze sklepu- kupiłam małej mleko i 2 słoneczniki- póki jest sezon to codziennie jem
![]() Na obiad nic nie kupowałam, zrobię z tego co jest. Zapomniałam tylko o bułkach do Tż'a kiełbachy, ale wyjdę za chwilę jeszcze raz to dokupię. U mnie też lato, cudownie jest ![]() ![]() ![]() Taka pogoda może być cały rok ![]() ![]()
![]() |
#2650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie też jak zwykle, od jakiegoś miesiąca, lato i ciepło. ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-09-29 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
witam,
TŻ wrócił wczoraj ( a właściwie dziś ) o 00:30 dziś miał ( uwaga !! ) na 9 ...caałą godzinę później. ja przespałam cały poranek, budziłam się i zasypiałam co jakiś czas, teraz idę nastawić pranie i zrobić sobie kawusię, a potem zaplanować obiady i wydatki na październik ...także przyjemny dzionek przede mną ;]
#2652 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie w dalszym ciągu jesień ![]() ![]() Cytat:
Ale mój mężczyzna dzisiaj cały dzień pracuje więc sama muszę ogarnąć mieszkanie... Włączyłam przyrodę i z pięknymi obrazkami w tv będę pracować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Coś w tym pewnie jest
![]() Słońce pozytywnie nastraja do życia, jesień niekoniecznie i człowiek jakiś taki osowiały i zmęczony się robi (przynajmniej ja) Wyszłam jeszcze raz i zakupiłam maliny, jabłka i jajka od gospodarza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Skończyło się, TŻ przyszedł i na nowe zwierzątka przełączył
![]() My w TV to zwierzaki, mecze i wiadomości ![]() Seriale to na necie z wyprzedzeniem oglądam ![]() Golden, a te dżdżownice to do każdego podlewania? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zrobiłam pyzy i jestem bohaterką w swoim domu - pyszne. jak kupne ![]()
![]() |
#2657 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ja po dyzurze ![]() ![]() Musialam isc na asyste starszemu do zabiegu, wiec zostawilam izbe na 3 godziny i jak o 23 wrocilam to juz byl ze tak powiem tlumek, ktory ogarnialam do 2, ale ogarnelam ![]() Jeden pan mi powiedzial ze jestem "zywe srebro" a chlopak z cialem obcym powiedzial do drugiego ktory wchodzil (jak sie okazalo tez z opilkiem) - nie boj sie, bylo pierwsza klasa ![]() Za to weekend wolny i mamy plan z TZ odwiedzic wszyyystkie galerie handlowe - ja w sumie nic nie potrzebuje ale On tak, wiec pewnie tez sie skusze na cos chociaz znajac mnie to odpadne po pierwszej, nie przepadam za dlugim chodzeniem po sklepach ![]() Tak na szybko przejrzalam watek i Anoola - gratulacje ![]() ![]() ![]() Aaaa Lili - L'Oreal mineralny to nie sa czyste mineraly ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Padam z nóg już dziś, chyba spać pójdę ![]() dobranoc, do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lili a jaki to Max Factor ? Nie wyspałam się i głowa znów pobolewa. Piję kawę, ale ostatnio nawet ona nie pomaga. Tabletki też coraz mniej... Już nie wiem co robić ![]() Dziś mam w planach kupno kremu ziaja 25+ jak to brzmi ![]() Będe też piekła ciasto bananowe ![]() ![]() Zamówiłam w końcu maskę do włósów z Kallosa, próbka z Loreal'a się skończyła a fryzjerka by mnie zatłukła gdybym nic z tymi włosami nie robiła ![]() ![]() Obiad mam z głowy dziś wyjadamy resztki. Jest zupa ogórkowa, parę placków z cukinii z wczorajszego obiadu w sosie pieczarkowym. No i sałatka jarzynowa. Chyba nie muszę mówić że znów błękitne niebo ![]()
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!! Gratuluję! Ja od jakiegoś czasu na nogach. Pozmywałam tonę garów, przygotowałam częściowo obiad (bo muszę dzisiaj przed pracą zawieźć TŻ i jego tacie na remont). Teraz siedzę przed kompem bo muszę napisać abstrakt do referatu na konferencję. Mam pomysł na referat, ale średnio mam wenę. Co do podkładu to ja używam rimmelna 25h. Bardzo mi pasuje ![]() Ludzie powariowali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
zawsze mam racje
|
Nadia: a co Ci nie pasuje w tych podkladach?
Mnie po kazdym wypryszczalo i swiecila mi sie cera, ale ja po prostu nie moge uzywac nic z silikonami ![]() kelpie: słyszałam, że niektórzy kupują wcześniej, ale żeby takie szaleństwo ![]()
#2662 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozłożone wydatki i problem z głowy ![]() Bry ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Miecio to teraz najważniejszy członek rodziny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam tort - biszkopt kupiłam (potrójny ciemny) teraz chłodzi i zbija się w lodówce - mam nadzieję że będzie dobry ![]() ![]()
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
u nas juz na polkach zestawy swiateczne od jakiegos czasu , mikolaje ,balwany ,renifery ...
szalenstwo niedlugo zaczna pewnie choinki ubierac |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||||
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Ja ciężko pracuję, bo od jutra cztery dni wolnego, więc motywacja jest. Niestety znów mnie coś rozkłada, w sensie jakiś wirus i jestem na gripexie, ale nie dam się bez walki. ![]() Pogoda ładna, słonecznie i ciepło i taki ma być weekend ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że weekend masz wolny ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-make-up.html kupuję zwykle za 40 zł w drogerii jakiejś i dla mnie najlepszy jest ze wszystkich, mimo, że też nie idealny (idealnego nie znam, a wypróbowałam mnóstwo) ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też zrobiłam tort dla Tż, a mi się zapiekanka makaronowa na obiad robi, mam nadzieję, że na 2 dni starczy ![]() ![]() W Tesco poszło 100 zł- standard ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-30 o 10:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Ja też już pomału robię świąteczne prezenty bo są wielkie plusy takich zakupów.
1. przede wszystkim nie przepłacam 2. wydatki rozłożone w czasie nie są tak odczuwalne 3. przeolbrzymi wybór aniżeli w grudniu 4. nie martwię i nie denerwuję się czy przesyłka dojdzie na czas żeby położyć pod choinką 5. każdy prezent jest przemyślany i wiem że każdy się ucieszy 6. mogę przeznaczyć więcej na prezenty a nie głowić co by kupić za tyle i tyle kupuję to co uważam za stosowne i nie mam określonych przedziałów cenowych Wkurzają mnie grudniowe promocje 50% taniej jasne a przed promocją cenę podniesiono o 70% czyli i tak płacimy 20% drożej aniżeli jeszcze w październiku. Ja teraz czekam na wypłatę i kupię prezenty dla bratanka ( pod choinkę i 28 grudnia ma roczek w sumie już dwie zabawki zakupiłam we wrześniu) i mamy. w listopadzie zostanie mi rodzeństwo (bliźniaki) i tato. W grudniu dla tż i drugiego brata ![]() A jeszcze po drodze mają praktycznie wszyscy urodziny lub imieniny to prezenty podwójne albo łączone. nudzę się straszebnie jeszcze 45 minut ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- To jest przegięcie u nas to po Wszystkich świętych pojawiają się świąteczne ozdoby i mam nadzieję, że tak zostanie w Ameryce to już od sierpnia zaczyna się świąteczne szaleństwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Aldi widziałam już świąteczne słodycze - czekoladki, pierniki i inne cuda ![]()
![]() |
#2669 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Wlasnie wrocilam z pracy, mam strasznie wolny internet ![]() Pamietacie jak mowilam ze mam wolny weekend? Nie mam ![]() ![]() Zeby tylko nikt nie umarl ![]() Ale zakupow mi to nie popsuje ![]() Zaraz ide na poczte ale straaaasznie mi sie nie chce, potem obiad - mielone, frytki i ogorek kiszony, jem sama bo TZ ma popoludniowa zmiane ![]() Potem sprzatanie bo mam przebrudno ![]() Nigdy nie bede idealna SPD ale w sumie nawet nie chce, czasem mi szkoda czasu na ogarnianie, artystyczny nielad moze byc ![]() Aaaa wyciagnelam dzis rachunki ze skrzynki - nie lubie jak przychodza na raz bo jak otworzylam i zsumowalam to mi wyszlo 500 zl. Plus wynajem i czynsz - to juz 1500 samych rachunkow w tym miesiacu. A i zatankowac jeszcze musze plus kupic soczewki. Lili - aaa, ja myslalam ze mineralnego szukalas ![]() Co do prezentow swiatecznych to ja od dziecka wychodzilam po nie w wigilie rano i zostalo mi do teraz ![]() A nie, w zeszym roku kupilam 22 grudnia, cale 2 dni wczesniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale mam szalony czas ![]() ![]() wpadłam w wir odchudzania i ćwiczę codziennie już od tygodnia ![]() ![]() co do świąt to strasznie szybko minie ten czas ![]() ![]() od jutra ostro zaciskam pasa jeśli chodzi o oszczędzanie, żadnych bzdur nie zamierzam kupować, w październiku jedynie jakiś drobiazg dla taty bo ma urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.