|
|
#151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
A co to, chlop Ci zmiekl??? A tak na serio to fajnie, jakbys miala juz w pazdzierniku
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Mirabellla;29732565]Daga no ale to chyba na to samo wyszło???
No dokładnie-logiczne że skoro w obwodzie spadło to rozmiar wydaje się być większy...a zmaleć musi bo w końcu opuchlizna musi zejść Dziś piękna złota jesień-u mnie w słońcu ponad 30 stopni!!!! Wskakuję zaraz w jakiś seksi koszulek (naturalnie bez staniora
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam teraz przed chwila sie pomierzylam 73 pod na ciasno i 95 w normalnie. Myslicie ze to 73 zmaleje?
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi zmalalo z 75cm do 72cm, a w biuscie caly czas od operacji 92 i ani w ta , ani w w tamta
Dziwne to wszystko
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko,
gratulacje cieszę się, ze tak szybko dochodzisz do siebie no i chwal się foteczkami
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
horo
na razie jak mowie nie bede sie chwalic, wystarczy wejsc w album którejkolwiek z Was od razu po op-mam takie same ![]() Ale juz calkiem inaczej to wyglada, mimo ze poki co takie przyplaszczone to gora jest calkiem inna niz była |
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() za tyle trzymanych kciukasów każesz nam oglądać cycuchy, które już po kilkadziesiąt razy widziałyśmy
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowie ze na razie nie ma co sie chwalic ![]() A Ty masz jakies zdjecia swoich od razu po op? Z ciekawosci pytam Pamietasz jak wymiary Ci się zmienialy?
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nasze fotki od razu oglądałaś, to teraz nam daj nacieszyć oko ![]()
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak bede sie kapala to dam. I mam taka opuchlizne na mostku, jak sie klade to mam az taką gorke miedzy cyckami, normalnie na 3 cm!!! Jakby pod cyckami sie zaczyna i nagle taka gorka. Tak jak siedze mam brzuch potem mostek i tam taka gorka miedzy cyckami. Opuchliznę mam dość dużą. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-01 o 18:14 |
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
\kobietki dodalam nowe fotki do albumu
zapraszam
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
amelia
u Ciebie nie ma zadnej opuchlizny, sa juz takie okraglutkie a maja kilka dni. Moje miedzy cyckami, w rowku sa opuchniete na 2 palce
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-01 o 18:47 |
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
zabulek
a Ty kogo masz w avatarku? Takie małe zdjecie, nic nie widze
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie hehehehe
Mozesz juz zrobic te zdjecia??? ![]() :pa la:Ja ostatnio korzystam z kamerki na facebooku. Nic prostrzego, tylko trzaskac , kopiowac i wrzucac tutaj ![]() Przegladalam stare zdjecia i znalazlam to i jeszcze jedno w takich dluuuugich rozjasnionych wlosach
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-10-01 o 20:01 |
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobie zdjecia, ale zrozumcie, nie chce tak na szybko-naprawde miedzy cyckami mam taka mega gorke, opuchlizne na 2 cm jak nic. |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ? może myślisz że dziewczynki dadzą Ci się wyślizgać bez zdjeć ? hihi nie ma lekko- Tż złap i niech robi focie bo Cię zamęczymy![]() Ja w prawdzie i bez zdjeć je już kocham - no ale miło będzie te moje miłości jednak zobaczyćChciałam Cię prosić jeszcze o taką fotkę od tyłu(spód) jeśli możesz( chodzi mi o te nowe focie jakie masz) i od tyłu, boku i przodu trzymając za górę w ręce To nie pilne oczywiście- jak będziesz miała chwilkę ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Zabulek - nic nie widać na tym avku, chcesz żebyśmy wytrzeszczu oczu dostały Oddawaj poprzedni avek ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- A tak przy okazji Zabulku jeśli mowa o zdjęciach to przypominam że jutro u Ciebie 2 msc stukną
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Dziewczyny pokaże Wam zdjecia w 2 dobie, ale nawet nie komentujcie-bo poki co nie ma co komentowac.
Miesien trzyma, piersi troszkę ida na boki-ale taka moja natura, byc moze zawsze bedą szły. Są lekko plaskate, lekko stozkowe. Ale gora jednak wyglada inaczej-lepiej. I mam nadzieje ze nabiorą ładnego kształtu Bo mam w rowku opuchlizne na 2 cm. I proszę sie nie smiac, a przypomniec sobie jak Wasze wygladały w 2 dobie![]() Ja wiem ze idealne nie beda, ale dla mnie sa juz fajniutkie ![]() Zaraz cos dam do albumu. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-01 o 22:42 |
|
|
|
#170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczescie juz po hehe ![]() A wracajac do tematu, to moj mostek byl mega spuchniety, MEGA!!! I pamietam jak Caty mowila, ze u niej bylo okolo 1,5 mc, wydawalo mi sie to strasznie dlugo i co??? Caly czas mi schodzi opuchlizna , a jestem (jutro) 2 mc po operacji. Zauwazylam, ze panienki sie troche oddalily, bo z 3 mm zrobilo sie 7 mm Sorki za bledy, ale jestem po imprezie---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Jak nie beda idealne :confuse d: Ty juz nie widziwiaj kochana, tylko dziekuj (sama nie wiem komu) za druga operacje bez powiklan
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva, Olivkaa200 uwielbiam Was!!!! Tak mnie dziewczyny podniosłyście na duchu jak nikt. Dziękuję Wam za miłe słowa i za to że jesteście.I masz rację MyaDiva, że bliscy mają po jakimś czasie dosyć tematu piersi,operacji,rozmiaru, znieczulenia...itp.W moim przypadku wie tylko mąż i dwie przyjaciółki, z czego jedna stwierdziła,że to co robię jest "żałosne".Więc tak naprawdę cały ciężar "pocieszania i wysłuchiwania" mnie leży na mojej połówce.Oczywiście niby nie narzeka ale wiem ,że ma już tego dosyć.A im bliżej operacji tym gorzej.Nawet boję się myśleć co będzie po.Zresztą same na pewno dobrze o tym wiecie, tak więc tym bardziej się cieszę, że można się tu wyżalić , wypłakać, wypytać, nacieszyć...itp.Buziaki!! !!!!
|
#172 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Agatau
![]() Masz swoje buleczki i sa sliczne, wiec nie narzekaj Poprzednie byly mega naturalne i sliczne, ale myslalam, ze takich chcesz, a te sa z konkretnym push up - piekne![]() Ciesze sie, ze Ci tak latwo poszlo ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaz mowi, ze juz ma dosyc tematu o cyckach i cycki przestaly go przeze mnie interesowac, ale ostatnio zauwazylam, ze coraz czesciej sie do nich dobiera (predzej nawet nie patrzal ) . A ja twarda jestem i nie daje sie tarmosic---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Taaaaak jutro 2 mc- czas leci ![]() ![]()
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
zabulek
dzieki za opinie, ale zadne balony to nie sa ![]() Moje piersi naturalne szly lekko na boki i te tez beda patrzyly na boki (sutki). Ale ja sie nie martwie-wazne ze ta gora jest fajniejsza. A jak miesien pusci to z takich trojkacikow pewnie zrobie sa ladniejsze ksztaltem okragle. A Ty pewnie zobaczylas stare zdjecie w nowym albumie, podpisu nie zobaczylas i myslisz ze takie same ![]() klaudeczka a Ty Kochana myslalas ze beda pod broda? ![]() Jasne ze wygladaja naturalnie ![]() Sa po prostu górą bardziej wypełnione. A kształt to zmieni sie bo jestem 3 dni po op to nic nie mozemy powiedziec. Widzialas zdjecia Dziewczyn na 3 dzien? To widzialas jakie mialy Niektore mialy trojkatne, niektore bardziej okragle-to tez zalezy od wyjsciowki-im mniejsza i mniej skory tym bardziej okragle, kulkowate wychodza.A jak jest wyjsciowka trudna jak moja to zawsze bedzie w miare naturalnie ale tez nigdy idealnie okrągło. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-02 o 08:53 |
|
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja te zdjęcia co wkleiłam to duże te cycory???to ja już mam skrzywiony obraz wielkości piersi!! ![]() ![]() ZABA Ty jesteś swietna,mam nadzieję ze sie dogadałyście w końcu!!hi hi..jak ja z kimś rozmawiam po ang to alkohol mi przeszkadza,płynnie godom tylko na trzeźwo,po alkoholu za dużoooo myślę dziwne!sweetmegi ja też myślę że nie będziesz miała ogromniastych tych anatomków,440tki to takie C/D z tego co oglądam zdjęcia przed i po z takim implantem!!oczywiscie każdej wychodzi inaczej ale będzie ok... he ja taka specjalistka a 390 się boję!!! MAYU nooo mam nadzieję ze już będą
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
klaudeczka
Bo wlasnie ja mialam swoja wyjsciowke troszkę i dlatego nie bede miala nigdy takich pilek tylko zawsze naturalniejszy efekt. Swoja wyjsciowke tez miala z tego co kojarze Cykaneczka, Ty masz swojego cyca, Olivka ma, kasia1988 chyba tez miala coś swojego. A Twoja op juz niedługo ![]() A co do rozmiaru 440 to moze dac C a moze dac G. Wszystko zalezy od wyjsciowki, naprawde widzialam milion zdjec i 2 dziewczyny maja 300-jedna ma male, takie B, druga ma pelne D. U Ciebie po anatomach bedzie naturalnie, naprawde bedziesz miala piersi jak swoje
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-02 o 09:55 |
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejuuu AGATKO nie strasz niedługo fakt mam mieć,mam nadzieję że dojdzie do niej i cholera która to strona w czesci tej6tej ??bo nie widzę linka z tabelkami zapomi nam jaką mam wysokość tego implantu![]() ZABA a co do tż to może i zmiękł,powiedziałam co mi na sercu leży,czasem tak trzeba i też mi ulżyło...ale dziś mu się dostanie znów,ja nie mam sił do niego!!! jak tylko się obudzi...ja idę do pracy na trochę i jak wrócę ma przerąbane,ja ostatnimi czasy nie robiłam mu jazd(jak zasłużył ) bo nie chciało mi się denerwować i jakaś ogólna olewka,ale gdzieś mi się to kumulowało chyba i z tej przyczyny i innych te moje doły![]() WIEM już na pewno że jak się ma coś do kogoś,a szczególnie do chłopa to trzeba o tym mówić od razu bo inaczej źle się to kończy ![]() ![]() jak mnie wywiozą to napiszę z wariatkowa!!! może dostęp do netu mają... coo jaa gadam!!!ale na serio mi wali już!!!AGA noo kurcze taki efekt mi się marzy..ojjj wiadomo!!!!ale chcę takie mieć mega anatomiczne;-)
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-02 o 10:00 |
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, jak jest troche własnej wyjściówki to może byc troszke trudniej..
np ja też troszke cycka miałam, i długi czas u mnie była widoczna linia starej piersi przez to... tak to wyglądało jak lekkie DB no ale to znika.. powoli, powoli, ale prawie już nie widac (dopiero po 3 m-cach) po prostu tkanka się musi ułożyć... a z tymi rozmiarami to tez jest zagadka ![]() wizualnie to swoje oceniam na D, ale wczoraj przymierzałam biustonosze w supermarkecie (hi hi tak mnie korciło,że nie mogłam się powstrzymać no i 75F miseczka było ok, ale zaluźny obwód... 70F dobry obwód ale za ciasna miska... wynikałoby z tego że powinnam wziąść 70G (pojedyńcza numeracja) no aleee takiego nie mieli ! może jakaś dziwna rozmiarówka.. bo to nic firmowego było, tylko tania bielizna w markecie... po weekendzie pójde do jakiegos porządnego sklepu z bielizną cos kupić, to się okaże jaki ten rozmiar mam wkońcu ![]() ale jak na pierwsze mierzenie bielizny po op, to w szoku jestem, F, G what |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
klaudeczka
strona 555 ![]() Fajnie bedziesz miala juz z piersiami, ale jak mowie jak jest wlasna wyjsciowka operacja jest trudniejsza, efekt moze byc rozny. Ale Ty bedziesz miała na pewno efekt naturalny ![]() kasia bo co innego rozmiar biustonosza, co innego wizualne. Nasze zelki nie ukladaja sie jak naturalsy, ze zapakujesz ręką w stanik ![]() Stanik ma sie do nich dopasowac, cycka tam nie ulozysz, szczegolnie swiezego jak Twój. Wizualnie mozesz miec D, ale rozmiarowo bedziesz miala G albo i wiecej. Tu masz tabelę: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-02 o 10:04 |
|
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja te tabelki rozmiarów po operacji jakoś sprawdzałam.. i mi się wierzyć nie chciało jakie tam rozmiary wychodzą... nadal mi się wierzyć nie chce ale tak jak mówie, po weekendzie coś zakupię, to się wreszcie okaże ![]() hi hi juz prawie 3 m-ce wreszcie wolność od pancerników ![]() chyba jeszcze trochę ponoszę, dla spokoju.. ale i tak kupię coś ładnego, żeby mieć "na wyjścia" że tak powiem. a powiedzcie mi Kochane, jak to jest że nie możemy nosić fiszbinów? dlaczego?? |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Co doktor to inna opinia o fiszbinach, jedni mowia ze mozna miesiac po op, inni ze dopiero 6 mcy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

i stwierdził że pomoże mi w realizacji marzenia na 28 października!!!aż się podjarałam!!!
:mdlej e:
Dziś piękna złota jesień-u mnie w słońcu ponad 30 stopni!!!! Wskakuję zaraz w jakiś seksi koszulek (naturalnie bez staniora
Dziwne to wszystko

i co ? może myślisz że dziewczynki dadzą Ci się wyślizgać bez zdjeć ? hihi nie ma lekko- Tż złap i niech robi focie bo Cię zamęczymy
Oddawaj poprzedni avek 
:confuse d:
Poprzednie byly mega naturalne i sliczne, ale myslalam, ze takich chcesz, a te sa z konkretnym push up - piekne

jak tylko się obudzi...ja idę do pracy na trochę i jak wrócę ma przerąbane,ja ostatnimi czasy nie robiłam mu jazd(jak zasłużył