Powiększanie piersi cz.7 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-01, 14:39   #151
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
aga a samowyzwalacz???masz?to rób..ja wiem że twoje będą piękne i bez zdjec

ANEK to ja mam mieć 6cm pojekcja,12cm szerokość,i jakoś 13,1wysokość.
AGA TY Masz gdzies pod ręką taele wymiarów mentora anatomów bo mi zaginął,please wkleisz.lub któraś z was dziewczynki!!!???

a co wam powiem,wczoraj się śmiałam bo pokazywałam mojemu chłopu zdjęcia 390tek ale okrągłych,i z podobną wyjściówką jak mam ja!!stwerdził i to serio !!!bierz te 420a tak to mówi czasem,po co Ci te cycki w sumie...i oto wychodzi prawdziwa natura facetów!!!!i stwierdził że pomoże mi w realizacji marzenia na 28 października!!!aż się podjarałam!!!czy li co????będę miała już tak szybko!!!??:mdlej e:

musiałam to wkleić,aga zobacz,wyjściówka podobna do mojej,anatomiki to są i wyszły jakieś małe,,ciekawe czy mogę się czegoś takiego spodziewac,na takie zdjęcie mój chłop właśnie,bierz większe!!phii;-)
http://www.justbreastimplants.com/ga...tos_set930.htm

albo to..http://www.justbreastimplants.com/ga...tos_set969.htm
Hej
A co to, chlop Ci zmiekl??? A tak na serio to fajnie, jakbys miala juz w pazdzierniku Moze widzial, ze masz depresje i postanowil Cie uleczyc
Stary 2011-10-01, 15:07   #152
dagaa81
Raczkowanie

[QUOTE=Mirabellla;29732565]Daga no ale to chyba na to samo wyszło???
No dokładnie-logiczne że skoro w obwodzie spadło to rozmiar wydaje się być większy...a zmaleć musi bo w końcu opuchlizna musi zejść Dziś piękna złota jesień-u mnie w słońcu ponad 30 stopni!!!! Wskakuję zaraz w jakiś seksi koszulek (naturalnie bez staniora) i idę na jakiś shopping
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 15:27   #153
Agatau88
Zakorzenienie

No ja mam teraz przed chwila sie pomierzylam 73 pod na ciasno i 95 w normalnie. Myslicie ze to 73 zmaleje?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 16:18   #154
zabulek1
Wtajemniczenie

Mi zmalalo z 75cm do 72cm, a w biuscie caly czas od operacji 92 i ani w ta , ani w w tamta Dziwne to wszystko
Stary 2011-10-01, 16:37   #155
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mi zmalalo z 75cm do 72cm, a w biuscie caly czas od operacji 92 i ani w ta , ani w w tamta Dziwne to wszystko
No to kazda ma inaczej
Stary 2011-10-01, 17:57   #156
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Agatko,
gratulacje
cieszę się, ze tak szybko dochodzisz do siebie ...
no i chwal się foteczkami

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 17:59   #157
Agatau88
Zakorzenienie

horo
na razie jak mowie nie bede sie chwalic, wystarczy wejsc w album którejkolwiek z Was od razu po op-mam takie same
Ale juz calkiem inaczej to wyglada, mimo ze poki co takie przyplaszczone to gora jest calkiem inna niz była
Stary 2011-10-01, 18:03   #158
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
horo
na razie jak mowie nie bede sie chwalic, wystarczy wejsc w album którejkolwiek z Was od razu po op-mam takie same
Ale juz calkiem inaczej to wyglada, mimo ze poki co takie przyplaszczone to gora jest calkiem inna niz była
dobra, dobra... chwal się już , a nie każesz nam czekać ...
za tyle trzymanych kciukasów każesz nam oglądać cycuchy, które już po kilkadziesiąt razy widziałyśmy

Stary 2011-10-01, 18:05   #159
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
dobra, dobra... chwal się już , a nie każesz nam czekać ...
za tyle trzymanych kciukasów każesz nam oglądać cycuchy, które już po kilkadziesiąt razy widziałyśmy
No to moze jutro dam jakies zdjecia
Mowie ze na razie nie ma co sie chwalic
A Ty masz jakies zdjecia swoich od razu po op? Z ciekawosci pytam Pamietasz jak wymiary Ci się zmienialy?
Stary 2011-10-01, 18:07   #160
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No to moze jutro dam jakies zdjecia
Mowie ze na razie nie ma co sie chwalic
A Ty masz jakies zdjecia swoich od razu po op? Z ciekawosci pytam Pamietasz jak wymiary Ci się zmienialy?
juuuuuuuuuż!!!!!!!!!!
nasze fotki od razu oglądałaś, to teraz nam daj nacieszyć oko

Stary 2011-10-01, 18:09   #161
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
juuuuuuuuuż!!!!!!!!!!
Kochana ale ja sama nie zrobie, TZta musze namowic, a fotek nie chce robic
Jak bede sie kapala to dam.
I mam taka opuchlizne na mostku, jak sie klade to mam az taką gorke miedzy cyckami, normalnie na 3 cm!!! Jakby pod cyckami sie zaczyna i nagle taka gorka.
Tak jak siedze mam brzuch potem mostek i tam taka gorka miedzy cyckami. Opuchliznę mam dość dużą.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-01 o 18:14
Stary 2011-10-01, 18:17   #162
amelia222
Raczkowanie

\kobietki dodalam nowe fotki do albumu zapraszam
Stary 2011-10-01, 18:45   #163
Agatau88
Zakorzenienie

amelia
u Ciebie nie ma zadnej opuchlizny, sa juz takie okraglutkie a maja kilka dni.
Moje miedzy cyckami, w rowku sa opuchniete na 2 palce

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-01 o 18:47
Stary 2011-10-01, 19:06   #164
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
juuuuuuuuuż!!!!!!!!!!

Stary 2011-10-01, 19:36   #165
Agatau88
Zakorzenienie

zabulek
a Ty kogo masz w avatarku? Takie małe zdjecie, nic nie widze
Stary 2011-10-01, 19:58   #166
zabulek1
Wtajemniczenie

Mnie hehehehe
Mozesz juz zrobic te zdjecia???:pa la:

Ja ostatnio korzystam z kamerki na facebooku. Nic prostrzego, tylko trzaskac , kopiowac i wrzucac tutaj

Przegladalam stare zdjecia i znalazlam to i jeszcze jedno w takich dluuuugich rozjasnionych wlosach

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-10-01 o 20:01
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 20:15   #167
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mnie hehehehe
Mozesz juz zrobic te zdjecia???:pa la:

Ja ostatnio korzystam z kamerki na facebooku. Nic prostrzego, tylko trzaskac , kopiowac i wrzucac tutaj

Przegladalam stare zdjecia i znalazlam to i jeszcze jedno w takich dluuuugich rozjasnionych wlosach
Pokaz to zdjecie w normalnych wymiarach

Zrobie zdjecia, ale zrozumcie, nie chce tak na szybko-naprawde miedzy cyckami mam taka mega gorke, opuchlizne na 2 cm jak nic.
Stary 2011-10-01, 21:24   #168
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
i co ? może myślisz że dziewczynki dadzą Ci się wyślizgać bez zdjeć ? hihi nie ma lekko- Tż złap i niech robi focie bo Cię zamęczymy
Ja w prawdzie i bez zdjeć je już kocham - no ale miło będzie te moje miłości jednak zobaczyć

Chciałam Cię prosić jeszcze o taką fotkę od tyłu(spód) jeśli możesz( chodzi mi o te nowe focie jakie masz) i od tyłu, boku i przodu trzymając za górę w ręce To nie pilne oczywiście- jak będziesz miała chwilkę

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Zabulek - nic nie widać na tym avku, chcesz żebyśmy wytrzeszczu oczu dostały Oddawaj poprzedni avek

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

A tak przy okazji Zabulku jeśli mowa o zdjęciach to przypominam że jutro u Ciebie 2 msc stukną

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 22:29   #169
Agatau88
Zakorzenienie

Dobra Dziewczyny pokaże Wam zdjecia w 2 dobie, ale nawet nie komentujcie-bo poki co nie ma co komentowac.
Miesien trzyma, piersi troszkę ida na boki-ale taka moja natura, byc moze zawsze bedą szły. Są lekko plaskate, lekko stozkowe. Ale gora jednak wyglada inaczej-lepiej. I mam nadzieje ze nabiorą ładnego kształtu Bo mam w rowku opuchlizne na 2 cm. I proszę sie nie smiac, a przypomniec sobie jak Wasze wygladały w 2 dobie
Ja wiem ze idealne nie beda, ale dla mnie sa juz fajniutkie
Zaraz cos dam do albumu.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-01 o 22:42
Stary 2011-10-01, 22:46   #170
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaz to zdjecie w normalnych wymiarach

Zrobie zdjecia, ale zrozumcie, nie chce tak na szybko-naprawde miedzy cyckami mam taka mega gorke, opuchlizne na 2 cm jak nic.
Ale mialam impreze
Na szczescie juz po hehe

A wracajac do tematu, to moj mostek byl mega spuchniety, MEGA!!! I pamietam jak Caty mowila, ze u niej bylo okolo 1,5 mc, wydawalo mi sie to strasznie dlugo i co??? Caly czas mi schodzi opuchlizna , a jestem (jutro) 2 mc po operacji. Zauwazylam, ze panienki sie troche oddalily, bo z 3 mm zrobilo sie 7 mm Mysle, ze dojde do 1 cm jak zejdzie calkiem i bede wtedy usatysfakcjonowana Sorki za bledy, ale jestem po imprezie Z kolezanka, ktora nie jest moja kolezanka i tak naprawde nie rozumiem jej akcentu, wiec zeby pogadac musialysmy sie napic

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Dobra Dziewczyny pokaże Wam zdjecia w 2 dobie, ale nawet nie komentujcie-bo poki co nie ma co komentowac.
Miesien trzyma, piersi troszkę ida na boki-ale taka moja natura, byc moze zawsze bedą szły. Są lekko plaskate, lekko stozkowe. Ale gora jednak wyglada inaczej-lepiej. I mam nadzieje ze nabiorą ładnego kształtu Bo mam w rowku opuchlizne na 2 cm. I proszę sie nie smiac, a przypomniec sobie jak Wasze wygladały w 2 dobie
Ja wiem ze idealne nie beda, ale dla mnie sa juz fajniutkie
Zaraz cos dam do albumu.

Jak nie beda idealne:confuse d: Ty juz nie widziwiaj kochana, tylko dziekuj (sama nie wiem komu) za druga operacje bez powiklan Mysle, ze jestes za bardzo wymagajaca , a Twoje piersi (pierwsze) byly piekne i (drugie) tez napewno sa
Stary 2011-10-01, 22:48   #171
SweetMegi
Raczkowanie

MyaDiva, Olivkaa200 uwielbiam Was!!!! Tak mnie dziewczyny podniosłyście na duchu jak nikt. Dziękuję Wam za miłe słowa i za to że jesteście.I masz rację MyaDiva, że bliscy mają po jakimś czasie dosyć tematu piersi,operacji,rozmiaru, znieczulenia...itp.W moim przypadku wie tylko mąż i dwie przyjaciółki, z czego jedna stwierdziła,że to co robię jest "żałosne".Więc tak naprawdę cały ciężar "pocieszania i wysłuchiwania" mnie leży na mojej połówce.Oczywiście niby nie narzeka ale wiem ,że ma już tego dosyć.A im bliżej operacji tym gorzej.Nawet boję się myśleć co będzie po.Zresztą same na pewno dobrze o tym wiecie, tak więc tym bardziej się cieszę, że można się tu wyżalić , wypłakać, wypytać, nacieszyć...itp.Buziaki!! !!!!
Stary 2011-10-01, 23:03   #172
zabulek1
Wtajemniczenie

Agatau Bylam w albumie i omal zawalu nie dostalam Wchodze w pierwsze zdjecie, ogladam i zanim przeczytalam opis .................. mysle sobie czy doktor Cie czasem nie sciemnil z ta wymiana Potem czytam opis i wszystko jasne
Masz swoje buleczki i sa sliczne, wiec nie narzekaj Jest roznica, naprawde jest I w wygladzie i przede wszystkim w wielkosci- teraz masz balony Jak dla mnie super Poprzednie byly mega naturalne i sliczne, ale myslalam, ze takich chcesz, a te sa z konkretnym push up - piekne
Ciesze sie, ze Ci tak latwo poszlo Tylko juz badz szczesliwa

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
MyaDiva, Olivkaa200 uwielbiam Was!!!! Tak mnie dziewczyny podniosłyście na duchu jak nikt. Dziękuję Wam za miłe słowa i za to że jesteście.I masz rację MyaDiva, że bliscy mają po jakimś czasie dosyć tematu piersi,operacji,rozmiaru, znieczulenia...itp.W moim przypadku wie tylko mąż i dwie przyjaciółki, z czego jedna stwierdziła,że to co robię jest "żałosne".Więc tak naprawdę cały ciężar "pocieszania i wysłuchiwania" mnie leży na mojej połówce.Oczywiście niby nie narzeka ale wiem ,że ma już tego dosyć.A im bliżej operacji tym gorzej.Nawet boję się myśleć co będzie po.Zresztą same na pewno dobrze o tym wiecie, tak więc tym bardziej się cieszę, że można się tu wyżalić , wypłakać, wypytać, nacieszyć...itp.Buziaki!! !!!!
Moj TZ ma caly czas ma dosyc Myslal, ze jak bede po operacji, to temat ucichnie, a tu jeszcze wiecej o cyckach

Chociaz mowi, ze juz ma dosyc tematu o cyckach i cycki przestaly go przeze mnie interesowac, ale ostatnio zauwazylam, ze coraz czesciej sie do nich dobiera (predzej nawet nie patrzal) . A ja twarda jestem i nie daje sie tarmosic Narazie sa tylko moje

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
[/COLOR]A tak przy okazji Zabulku jeśli mowa o zdjęciach to przypominam że jutro u Ciebie 2 msc stukną

Taaaaak jutro 2 mc- czas leci No ale zdjec nie dam, bo juz wszystkie mozliwe pozy mam w albumie Wygladaja tak samo jak tydzien temu Tylko drgnely lekko przy chodzeniu, no ale filmu Wam nie bede krecic jak chodze
Stary 2011-10-02, 08:25   #173
Agatau88
Zakorzenienie

zabulek
dzieki za opinie, ale zadne balony to nie sa
Moje piersi naturalne szly lekko na boki i te tez beda patrzyly na boki (sutki). Ale ja sie nie martwie-wazne ze ta gora jest fajniejsza.
A jak miesien pusci to z takich trojkacikow pewnie zrobie sa ladniejsze ksztaltem okragle.
A Ty pewnie zobaczylas stare zdjecie w nowym albumie, podpisu nie zobaczylas i myslisz ze takie same

klaudeczka
a Ty Kochana myslalas ze beda pod broda?
Jasne ze wygladaja naturalnie
Sa po prostu górą bardziej wypełnione.
A kształt to zmieni sie bo jestem 3 dni po op to nic nie mozemy powiedziec.
Widzialas zdjecia Dziewczyn na 3 dzien? To widzialas jakie mialy Niektore mialy trojkatne, niektore bardziej okragle-to tez zalezy od wyjsciowki-im mniejsza i mniej skory tym bardziej okragle, kulkowate wychodza.
A jak jest wyjsciowka trudna jak moja to zawsze bedzie w miare naturalnie ale tez nigdy idealnie okrągło.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-02 o 08:53
Stary 2011-10-02, 09:15   #174
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
zabulek
dzieki za opinie, ale zadne balony to nie sa
Moje piersi naturalne szly lekko na boki i te tez beda patrzyly na boki (sutki). Ale ja sie nie martwie-wazne ze ta gora jest fajniejsza.
A jak miesien pusci to z takich trojkacikow pewnie zrobie sa ladniejsze ksztaltem okragle.
A Ty pewnie zobaczylas stare zdjecie w nowym albumie, podpisu nie zobaczylas i myslisz ze takie same

klaudeczka
a Ty Kochana myslalas ze beda pod broda?
Jasne ze wygladaja naturalnie
Sa po prostu górą bardziej wypełnione.
A kształt to zmieni sie bo jestem 3 dni po op to nic nie mozemy powiedziec.
Widzialas zdjecia Dziewczyn na 3 dzien? To widzialas jakie mialy Niektore mialy trojkatne, niektore bardziej okragle-to tez zalezy od wyjsciowki-im mniejsza i mniej skory tym bardziej okragle, kulkowate wychodza.
A jak jest wyjsciowka trudna jak moja to zawsze bedzie w miare naturalnie ale tez nigdy idealnie okrągło.
hallo,nie słonko,nie myślałam że będą pod brodąniby dlaczego,właśnie wiedziałam ze bedziesz miała górą wypełnione i ładnie naturalne,dokładnie..jak ktoś ma mało tkanki,skóry to widać okragły implant czasem i nie są tak naturalne po op zaraz jak twoje!!!wiedziałam ze będą super czy anatomy(moje ulubione)czy te!!!

a ja te zdjęcia co wkleiłam to duże te cycory???to ja już mam skrzywiony obraz wielkości piersi!!takie mogłabym miec rozmiarowo jak tamta pani(chyba)

ZABA Ty jesteś swietna,mam nadzieję ze sie dogadałyście w końcu!!hi hi..jak ja z kimś rozmawiam po ang to alkohol mi przeszkadza,płynnie godom tylko na trzeźwo,po alkoholu za dużoooo myślędziwne!

sweetmegi ja też myślę że nie będziesz miała ogromniastych tych anatomków,440tki to takie C/D z tego co oglądam zdjęcia przed i po z takim implantem!!oczywiscie każdej wychodzi inaczej ale będzie ok...
he ja taka specjalistka a 390 się boję!!!

MAYU nooo mam nadzieję ze już będąw tym ROKU
Stary 2011-10-02, 09:26   #175
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczka
Bo wlasnie ja mialam swoja wyjsciowke troszkę i dlatego nie bede miala nigdy takich pilek tylko zawsze naturalniejszy efekt.
Swoja wyjsciowke tez miala z tego co kojarze Cykaneczka, Ty masz swojego cyca, Olivka ma, kasia1988 chyba tez miala coś swojego.
A Twoja op juz niedługo

A co do rozmiaru 440 to moze dac C a moze dac G. Wszystko zalezy od wyjsciowki, naprawde widzialam milion zdjec i 2 dziewczyny maja 300-jedna ma male, takie B, druga ma pelne D.

U Ciebie po anatomach bedzie naturalnie, naprawde bedziesz miala piersi jak swoje

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-02 o 09:55
Stary 2011-10-02, 09:57   #176
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
klaudeczka
Bo wlasnie ja mialam swoja wyjsciowke troszkę i dlatego nie bede miala nigdy takich pilek tylko zawsze naturalniejszy efekt.
Swoja wyjsciowke tez miala z tego co kojarze Cykaneczka, Ty masz swojego cyca, Olivka ma.
A Twoja op juz niedługo

A co do rozmiaru 440 to moze dac C a moze dac G. Wszystko zalezy od wyjsciowki, naprawde widzialam milion zdjec i 2 dziewczyny maja 300-jedna ma male, takie B, druga ma pelne D.
co do rozm.to fakt...może być różnie!!!a sweetmegi masz zdjęcia w albumie wyjściówki????

jejuuu AGATKO nie straszniedługo fakt mam mieć,mam nadzieję że dojdzie do nieji cholera która to strona w czesci tej6tej ??bo nie widzę linka z tabelkamizapomi nam jaką mam wysokość tego implantu

ZABA a co do tż to może i zmiękł,powiedziałam co mi na sercu leży,czasem tak trzeba i też mi ulżyło...ale dziś mu się dostanie znów,ja nie mam sił do niego!!!jak tylko się obudzi...ja idę do pracy na trochę i jak wrócę ma przerąbane,ja ostatnimi czasy nie robiłam mu jazd(jak zasłużył) bo nie chciało mi się denerwować i jakaś ogólna olewka,ale gdzieś mi się to kumulowało chyba i z tej przyczyny i innych te moje doły
WIEM już na pewno że jak się ma coś do kogoś,a szczególnie do chłopa to trzeba o tym mówić od razu bo inaczej źle się to kończy
jak mnie wywiozą to napiszę z wariatkowa!!!może dostęp do netu mają...coo jaa gadam!!!ale na serio mi wali już!!!

AGA noo kurcze taki efekt mi się marzy..ojjj wiadomo!!!!ale chcę takie mieć mega anatomiczne;-)

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-02 o 10:00
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 09:58   #177
kasia1988stce
Raczkowanie

Właśnie, jak jest troche własnej wyjściówki to może byc troszke trudniej..
np ja też troszke cycka miałam, i długi czas u mnie była widoczna linia starej piersi przez to... tak to wyglądało jak lekkie DB
no ale to znika.. powoli, powoli, ale prawie już nie widac (dopiero po 3 m-cach)
po prostu tkanka się musi ułożyć...

a z tymi rozmiarami to tez jest zagadka
wizualnie to swoje oceniam na D, ale wczoraj przymierzałam biustonosze w supermarkecie (hi hi tak mnie korciło,że nie mogłam się powstrzymać)
no i 75F miseczka było ok, ale zaluźny obwód... 70F dobry obwód ale za ciasna miska... wynikałoby z tego że powinnam wziąść 70G (pojedyńcza numeracja) no aleee takiego nie mieli !
może jakaś dziwna rozmiarówka.. bo to nic firmowego było, tylko tania bielizna w markecie...
po weekendzie pójde do jakiegos porządnego sklepu z bielizną cos kupić, to się okaże jaki ten rozmiar mam wkońcu

ale jak na pierwsze mierzenie bielizny po op, to w szoku jestem,
F, G what ???????
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 10:02   #178
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczka
strona 555
Fajnie bedziesz miala juz z piersiami, ale jak mowie jak jest wlasna wyjsciowka operacja jest trudniejsza, efekt moze byc rozny. Ale Ty bedziesz miała na pewno efekt naturalny

kasia

bo co innego rozmiar biustonosza, co innego wizualne.
Nasze zelki nie ukladaja sie jak naturalsy, ze zapakujesz ręką w stanik
Stanik ma sie do nich dopasowac, cycka tam nie ulozysz, szczegolnie swiezego jak Twój.
Wizualnie mozesz miec D, ale rozmiarowo bedziesz miala G albo i wiecej.
Tu masz tabelę:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-02 o 10:04
Stary 2011-10-02, 10:23   #179
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:

kasia

bo co innego rozmiar biustonosza, co innego wizualne.
Nasze zelki nie ukladaja sie jak naturalsy, ze zapakujesz ręką w stanik
Stanik ma sie do nich dopasowac, cycka tam nie ulozysz, szczegolnie swiezego jak Twój.
Wizualnie mozesz miec D, ale rozmiarowo bedziesz miala G albo i wiecej.
Tu masz tabelę:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html
dzięki
ja te tabelki rozmiarów po operacji jakoś sprawdzałam.. i mi się wierzyć nie chciało jakie tam rozmiary wychodzą...
nadal mi się wierzyć nie chce
ale tak jak mówie, po weekendzie coś zakupię, to się wreszcie okaże
hi hi juz prawie 3 m-ce
wreszcie wolność od pancerników
chyba jeszcze trochę ponoszę, dla spokoju.. ale i tak kupię coś ładnego, żeby mieć "na wyjścia" że tak powiem.

a powiedzcie mi Kochane, jak to jest że nie możemy nosić fiszbinów?
dlaczego??
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 10:24   #180
Agatau88
Zakorzenienie

Co doktor to inna opinia o fiszbinach, jedni mowia ze mozna miesiac po op, inni ze dopiero 6 mcy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości