|
|
#4141 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4143 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
M. chce tego kotka z bardziej żółtym futerkiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4144 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a tymczasem polecany filtr Soraya wlazł mi w oba oka i dziś już prawie nic nie widzę ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
kitty
http://www.kwejk.pl/obrazek/475196/kitty.html i jesce jeden http://www.kwejk.pl/obrazek/477120/kot.html a na deser lisek http://www.kwejk.pl/obrazek/475771/chodzi,lisek.html biedactwo...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-02 o 21:17 |
|
|
|
#4146 | |
|
BAN stały
|
takiej pogody jak dziś to nie było przez całe wakacje! przez cały dzień ani jednej chmurki na niebie
właśnie wcale nie taki płaski trochę się musiałam powspinać, żeby ująć ten widoczek ![]() Cytat:
ale miło mi, że o mnie myślisz ![]() aha, przechodziłam dziś koło lusha niestety w niedzielę wszystko tu jest nieczynne.
|
|
|
|
|
#4147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym sie chyba bała że jak wejdę to nie wyjdę |
|||
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naćkałam sobie dziś na włosy odżywkę jajeczną Joanny i Kamenowym sposobem potrzymam dłużej,ciekawe co wyjdzie... (byle nie włosy )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-02 o 21:23 |
|
|
|
|
#4149 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4150 | |||||||||
|
Panaroja
|
Ju , przepiękne zdjęcia , a to w piance - kąpielowe zdjęcie sprzed stu lat , tylko kostium w paseczki , canotier na głowę i nadmorska plaża
![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
a testerów niet ![]() Pisałaś , że Rush odstrasza komary - no , tak jakby , się nie dziwię ![]() ![]() Cytat:
najlepsze czekoladki o smaku mydła też się nimi zajadałam , i nigdy nie udało mi się zidentyfikować , która czym smakowała , bo opis składu jakoś dziwnie się kłócił ze smakiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No zdecydowanie tak ![]() Cytat:
Cytat:
Byłam w Realu i nie mają przyprawy do kawy za to jest mnóstwo młynków z solą morską w różnych odmianach , ale w sumie dobry sklep , bo ani grosza nie wydałam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#4151 | |||
|
Zakorzenienie
|
MELK!!! Jak fajnie, że jesteś wśród nas!
Wiadomo- co Wiedeń, to nie Likusy (pierwsza miejscowość, w jakiej byliśmy- dziura, mieszkańców sztuk 23, nie ma nic tam- poza jeziorami i lasem, do sklepu najbliższego 3km, a najlepsze, ze pierwsza wzmianka o Likusach pochodzi z 1372 r- a ja się dziwię, że się tam nic nie zmieniło przez 20 lat Cytat:
I trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytat:
ja ze wstydu kupiłam aż jednorazówki do golenia i oliwkę do skóry Ale chyba dziś nie użyję Tylko jutro, pod maślankę ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
W Jabłonce jest jedno "Być Może" ![]() Myślę, że Rush odstrasza nie tylko komary Albo wszystko zdechło z zimna
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-02 o 21:35 |
|||
|
|
|
#4152 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
nota bene na moim bazarku jest budka spożywcza , która pachnie jak GS-owski sklep na wsi z lat 70 - ile razy tam coś kupuje , wsadzam głowę jak najgłębiej żeby się solidnie nawąchać U mnie na działce komary są , ale mniej i nie gryzą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego uzywasz?
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
a to swoją drogą, dlatgo wolę wchodzić sporadycznie
![]() Cytat:
![]() Chyba ideu na seriale jak pójdę to zacznie sie ruch w Barze na bank
|
|
|
|
|
#4155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś to powtórzyłam ![]() kurtwa powinnam być piekna
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4157 |
|
Panaroja
|
No własnie niczego , same jakoś uciekają
![]() kompletnie nie na temat , ale się popłakałam ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=n0kgt...eature=related
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się dogrzebałam do historycznego nagrania video Finntrolla, chyba jedyne z ich pierwszym wokalistą ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cotstJcowpo
|
|
#4160 | |||
|
Nindżopesz
|
Jeee, wreszcie Wiedeń! Ależ tam ludziów. A jaka pogoda, ciepło chyba?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A dorzucić
|
|||
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, jak psycholodzy- 'To proces"
![]() Ja się zawsze boję w pielęgnacjach tego, co przeczytałam w jednej recenzji na temat odżywki wrzuconej przez Vesenkę- "Kiedy przestałam uzywać, włosy natychmiast zrobiły się jeszcze gorsze, niż były przedtem" ![]() Dlatego hartuję organizm
|
#4163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest coś takiego na zachodzie - stać ich na to żeby ludzie nie musieli pracować w niedziele - u nas pójdą do biedronów i innych, w świątek piatek byle kasa była - bo zwyczajnie jej brak - ehh wzdech Cytat:
- i dawaj porównanie no i okazało się że wszystkie 3 podejrzane typy o podobieństwo do Bala Afrika pachną prawie tak samo almond kokos i orange - i mimo że orange pasuje do nut perfumianych najbardziej - to jednak odpadł i to nie to ![]() no i almond czy kokos zjadłam po pół x2 i niuchałam nadgarstki - bo w balu to pierwsze nuty - no i pupa nie wiem - ale mi ulżyło jak to przeczytaąłm że nie jestem sama ![]() uuuuuuuuufff ( spoko nie trzeba mnie leczyć) zemdliło mnie bo jednak strasznie słodkie są - kiedyś nie były ? ![]() i skusiłam się na inne celem porównania - prawie identyko szok w trampkach kokos, migdał i orzech takie same? wtf ? zatem Parabelko masz rację wsie smakują tak samo a ja mogę oddać 3/4 pudełka bo nie zjem tej mdłej mazi - choć pachnie cuuuuuuuudnie wolę perfumy - Win jeszcze raz i luzik - wszyscy wkoło od dziś myślą że jestem wariatem po tej scenie z bombonierką ( wy pewnie nie od dziś) - no ale cóż - nie zaprzeczam ad. 2 co do Realu - dzie Ty mieszkasz? ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- mimo iż wiem ze to poważne - ale czasem... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-02 o 22:52 |
|||
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() [QUOTE=winter76;29752642]Dlatego powtarzam, że w mojej pracy ważniejsze jest dobre widzenie z bliska [/QUOTE]krótkowzroczni jeżdzą wolniej - mam podobną wadę do Twojej plus astygmatyzm ( jaaaaa stygmaty jak chcesz miec prawko to idź - nie bój nic - jeździć będziesz pos woim mieście znasz je - wiesz gdzie co Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-02 o 22:54 |
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, to straszne, ale idę spać
Zmorzyło mnie kompletnie Nawet palić mi się nie chce I czekolada została- no przecież nie będę jeść na siłę Chyba jest, jak mówi Gucio- "mama nie działa" ![]() dobranoc! Ziuty 'Ziuty" dlatego, że Gucio z nazw kolorów uznaje tylko 3- lila, ziuty (żółty) i "nony" (zielony)- i jeśli kwiatek nie jest lila, to jest "ziuty"
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Gucio - a na Polsacie Copy Cat (kiedyś odgrywałam rolę czytaną Holly Hunter i mam podwójny sentyment do filmu) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-02 o 23:09 |
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
gości mam ![]() zrobiliśmy ognisko, była kiełbasa i ziemniory z żaru ![]() nadrobię jutro ale Winter bier kota cudny jest
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
dopra.. umytam, włosię też
Jak jutro pojadę i się nie odezwę przez tydzień, to możecie mnie zacząć szukać gdzieś w Helsinkach
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

a tymczasem polecany filtr Soraya wlazł mi w oba oka i dziś już prawie nic nie widzę 

ja bym sie chyba bała że jak wejdę to nie wyjdę 

jak pójdę to zacznie sie ruch w Barze na bank

bier kota cudny jest