|
|
#1651 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
Hotaru, Dwojnik, widzę tu dwie koleżanki z roku
ja też na filologii, też z gr 8 i również poprosiłabym ładnie o jakieś ciekawostki z tego spotkania informacyjnego
|
|
|
|
#1652 |
|
Rozeznanie
|
Z przyczyn niezależnych ode mnie nie dotarłam na inaugurację wydziałową oraz kierunkową
Możecie więc, tak mniej więcej opowiedziec co mówili? ![]() Aaa, interesuje mnie ek-soc przedewszystkim. Będę wdzięczna
|
#1653 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak miło, że jesteś z 8 grupy Byłam dziś na tym spotkaniu i poznałam trochę ludzi ale nikogo z mojej grupy Na spotkaniu bardzo miła pani prodziekan przedstawiła nam opiekuna (a raczej opiekunkę) roku i wyjaśniła jak poruszać się po uczelni (sale 400 i coś to czwarte piętro, 300 to trzecie itd). Wyjaśniła też o co chodzi z tymi punktami (ale to już bardzo fajnie wytłumaczyła Dwojnik ) Opisała krótko specjalizacje jakie można wybrać. Chciałam wybrać logopedię ogólną ale musiałabym wziąć jednocześnie specjalizację nauczycielską z tym że jeśli biorąc drugą trzeba zapłacić 900 zł i na dodatek zajęcia się ze sobą pokrywają, więc sama nie wiem już co mam robić Powtarzanie zajęć kosztuje 400 zł. I opowiadała o zajęciach z grup A, B, C i D.Czyli widzimy się jutro ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Z filologii polskiej
Ta książka czekała tu bardzo długo na ciebie... Przez lata, przez dziesięciolecia, przez cały czas. Czekała, by trafić w twoje ręce. Książki decydują o czasie i wybierają osobę... To jest przeznaczenie... |
|
|
|
|
#1655 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
A czy może ktoś się wypowiedzieć na temat dr Marzeny Krawczyk?
Mam mieć z panią seminarium - Wydział Ekonomiczno- Socjologiczny- i zbieram informacje
|
|
|
|
#1657 |
|
Przyczajenie
|
hej idzie ktos jutro na basen 1530-1700?bo ja nie mam stroju tzn zapomnialam z domu i nie wiem czy tam sie pokazywac?
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak jutro mam ćwiczenia od rana a nie miałam jeszcze żadnego wykładu to muszę na nie iść? Czy mogę sobie je odpuścić? Chodzi mi o Wydz. Ek-Soc.
|
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
jestem z filologii germanskiej, czy powie mi ktos, gdzie mogę znalezc tą siatkę z rozkladem zajec?
PILNE
|
|
|
|
#1660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1661 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Rozeznanie
|
A czy to normalne, że nie mam jeszcze planu na USOSie? -.-
|
#1663 | |
|
Raczkowanie
|
u mnie na germanistyce nie bedzie planu na USOS-ie, jest tylko na stronie wydzialu, wiec szukaj tam. MUSI BYC, nie ma bata
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
i tam nie ma niczego takiego (
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
No a to co Ci podaję http://www.filolog.uni.lodz.pl/programy.html ? :p
^^Aaaa to spoko, na stronce mam, myślałam, że na USOSie tez powinien byc
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj sie dowiedzialam, ze wlasnie tak na moim (i zapewne Twoim) wydziale tam nie musi być
Dzięki za siatkę Szukałam jej tyle czasuu...---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Czy Wy tez uwazacie, jakbyscie nic nie wiedzieli ?
|
|
|
|
#1666 |
|
Rozeznanie
|
O, to nie wiedziałam. Nie ma za co
![]() Nooo baaaardzo się tak czuję, nawet niewiem gdzie jakie sale, taaki wielki ten wydział, ogólnie masakra
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
na waszym wydziale to przynajmniej macie zajecia, jak powinno sie miec, a u mnie?! ... Makabra, nie wiedzialam, ze ok. 90% zajec z mojego kierunku mam na zupelnie innej ulicy
w ogole mam zajecia przenosne, raz to na Lindleya, raz na Sienkiewicza, takze mozna sobiew polazic ;]
|
|
|
|
#1668 |
|
Rozeznanie
|
No to też niexle, ale u nas wieeelki wydział, tak jakby ze 4 budynki w jednym...
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- I najlepsze jest to, że od wczoraj popołudniu mój plan na stronie zmienił się co najmniej 3 razy
|
#1669 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
Szukam osób z II stopnia Gospodarka Przestrzenna. Piszcie bezpośrednio. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
a ja szukam osob ktore sa na pierwszym roku gospo przestrz w grupie zajeciowej 2, a chcialy by sie przeniesc do 6
|
|
|
|
#1671 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny jest tu ktoś na rosyjskim z angielskim zaznaczę ,że rosyjski od podstaw
chciałabym w przyszłym roku rozpocząć studia na tym kierunku. Czy zdając podstawowy polski , roz. ang i roz. geo mam jakieś szanse sie dostać?? z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
#1672 |
|
Przyczajenie
|
mam pyatnie dotyczące tego w co nalezy sie wyposazyc na zajeciach muzyczno ruchowych? jakies obuwie jest wymagane itp?
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Obuwie sportowe na zmianę (obowiązkowe, bez nich nie wpuszczą do sali) i strój sportowy.
|
#1674 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Dziewczyny i nieliczni chłopcy! Czy jest tutaj ktoś, kto wie coś o dr Agnieszce Łowczanin-Łaszkiewicz z wydz. fil? Chodzi mi o zajęcia z wiedzy o historii i kulturze Wielkiej Brytanii. Okazało się, że muszę zmienić grupę i nie wiem, którą wybrać. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje. |
|
|
|
#1676 |
|
Przyczajenie
|
Do Tomlinsona chciałam, ale najmniej dogodne dla mnie terminy ma. I jest jeszcze Monika Kocot.
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
Tomlinson jest chyba najfajniejszy z tego zestawu
Lubi pożartować, nie robi problemów, a każdy go chyba najbardziej pamięta z tego jak uczy historii Jedynie ciężko jest go zrozumieć z początku, bo mówi bardzo szybko, ale i do tego można się przyzwyczaić. Tej pani Kocot nie znam wcale. Z panią Łowczanin nie miałam do czynienia, ale różne opinie o niej krążyły. Jedni polecali, inni odradzali.
|
|
|
|
#1678 |
|
Przyczajenie
|
Czyli mówisz, że Tomlinson jest wart rozbijania sobie planu i dodatkowych okienek?
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
Z pewnością jest godny uwagi i polecenia ze względu na sposób w jaki uczy. Nie mogę zagwarantować, że te zajęcia z nim Ci się spodobają, jednak opinia większości wskazuje że tak
![]() Informacja z ostatniej chwili: Z zestawu Łowczanin i Kocot, ponoć Kocot jest lepsza i 'lajtowa' (młoda doktorantka) Edytowane przez Joasia:) Czas edycji: 2011-10-08 o 18:35 |
|
|
|
#1680 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny słyszałyście coś na temat mgr Artura Niedźwieckiego ?? A konkretnie jest to przedmiot Polska w UE.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

ja też na filologii, też z gr 8 
Możecie więc, tak mniej więcej opowiedziec co mówili? 

Na spotkaniu bardzo miła pani prodziekan przedstawiła nam opiekuna (a raczej opiekunkę) roku i wyjaśniła jak poruszać się po uczelni (sale 400 i coś to czwarte piętro, 300 to trzecie itd). Wyjaśniła też o co chodzi z tymi punktami (ale to już bardzo fajnie wytłumaczyła Dwojnik
) Opisała krótko specjalizacje jakie można wybrać. Chciałam wybrać logopedię ogólną ale musiałabym wziąć jednocześnie specjalizację nauczycielską z tym że jeśli biorąc drugą trzeba zapłacić 900 zł i na dodatek zajęcia się ze sobą pokrywają, więc sama nie wiem już co mam robić