Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 15:25   #1771
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj znalazłam moją ślubna biżuterię ogromne kolczyki 66zł i bransoletka za 65zł a i welon za 100zł jutro idę ze świadkową i chyba kupuję jutro zapadnie decyzja.
A i byłam w drogerii NATURA i kupiłam sobie ten cement do włosów 150ml zapłaciłam 12.99 :P wstawiam foto jak wygląda. A oprócz tego lakier i puder a co tam ;p
Tego specyfiku używała moja poprzednia fryzjerka i jest na prawdę super.
A gdzie znalazłaś tą swoją biżuterię?

kocurkubuty cudowne ale cena też choć skoro jak mówisz zaoszczędziłas na sukni to ok

wikusiaczek to jakieś niedomówienie musi być. A żadnej umowy czy zlecenia nie spisywaliście?

Co do planu dnia to ja planuje 12fryzjer 14makijaż potem do 16 muszę się ubrać a około 16.10powinien być u mnie TŻ
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:28   #1772
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Tego specyfiku używała moja poprzednia fryzjerka i jest na prawdę super.
A gdzie znalazłaś tą swoją biżuterię?

kocurkubuty cudowne ale cena też choć skoro jak mówisz zaoszczędziłas na sukni to ok

wikusiaczek to jakieś niedomówienie musi być. A żadnej umowy czy zlecenia nie spisywaliście?

Co do planu dnia to ja planuje 12fryzjer 14makijaż potem do 16 muszę się ubrać a około 16.10powinien być u mnie TŻ
wiesz co obok salonu sukien ślubnych "Oliwia jest drugi taki od razu przy świętoduskiej na dole mają biżuterię i obrączki a na górze suknie bolerka welony. To tam
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:31   #1773
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
wiesz co obok salonu sukien ślubnych "Oliwia jest drugi taki od razu przy świętoduskiej na dole mają biżuterię i obrączki a na górze suknie bolerka welony. To tam
Może tam znajdę jakiś tańszy welon niż 150zł skoro sezon się kończy to może jakąś wyprzedaż będzie

Stary 2011-10-03, 15:32   #1774
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
No to masz problem..moj Tz ma ponad 190 cm wiec musze sie podwyzszac..ja mam 160 cm
Mój aż taki wysoki nie jest bo ma 175 cm a ja 160 cm. Na pewno się chcę troszkę podwyższyć ( obcasik 8 cm) tylko właśnie będę potrzebowała jakiś fajnych butów a takich dobrze stabilnych, nie zsuwających sie ze stopy nawet jak bede mieć pończochy bo na ostatnich weselach byłam bez pończoch i mogę powiedzieć że byty sie o wiele lepiej trzymają a na pończosze się nieco ślizgają.No a na ślub musze mieć pończochy. A mam tez defekt stóp, haluksy no i potrzebuję dość wygodnego obuwia ślubnego co by mnie nie denerwowało. Tych butów prawie wcale nie widać jednak chce aby na nodze się ładnie prezentowało.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-10-03 o 15:36
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:36   #1775
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Kiciu dziękuje serdecznie. Na buty wydam sporo bo z przesyłką z 900 zł ale suknia byla dość tania. Sukienka na poprawiny wyniesie mnie 50 zł(plus materiał) i 2 welony tez 50 zł za oba wiec wydam ok 2100 za wszystko to myslę dość tanio

Poza tym mam bardzo mała nozke i znaleźć buty dla mnie to katorga...a teraz bede zyał nadzieja, że przyjda idealne...<oby>.

Myslę, że moj plan bedzie podobny... ok 12-13 fryzjer, 13-15 make-up o 16 Tz przyjedzie i na 17 do koscioła.....i potem juz balangujemy do rana

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:36   #1776
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Dla takiej weteranki obcasików to żadna wysokość nie straszna
Ja to zawsze na slubie gdzieś u innych jestem na obcasiku, potem na sali parę piosenek jeszcze w obcasiku przetańczę, później to już tylko baletki i nie wiem jakie buciki upatrzyć sobie n ślub
Cytat:
Mój az taki wysoki nie jest bo ma 175 cm a ja 160 cm. Na pewno się chcę troszkę podwyższyć ( obcasik 8 cm) tylko właśnie będę potrzebowała jakiś fajnych butów a takich dobrze stabilnych, nie zsuwających sie ze stopy nawet jak bede mieć pończochy bo na ostatnich weselach byłam bez pończoch i mogę powiedzieć że byty sie o wile lepiej trzymają a na pończosze się nieco ślizgają. A mam tez defekt stóp, haluksy no i potrzebuję dość wygodnego obuwia ślubnego co by mnie nie denerwowało. Tych butów prawie wcale nie widac jednak chce aby na nodze się ładnie prezentowało.
A myślałaś o butach tanecznych, które Tenebrosa polecała?

Ja znowu nie mogę bez rajstop być bo mnie zaraz buty obcierają...Dlatego szukam czegoś z paseczkiem+ wygodnego, bo czasami mnie śródstopie boli. Te taneczne od Tenebrosy na zdjęciu na stronie nie bardzo mi się podobały, ale już na nogach wyglądają bardzo fajnie Na pewno nie tak efektownie jak te od Kocurka, ale ja muszę patrzeć też na te moje nieszczęsne stopy
Stary 2011-10-03, 15:37   #1777
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem PM 2 czerwiec 2012, mogę się do was dołączyć??
Witaj witaj! Jak tam ślubne przygotowania, na jakim etapie jesteście?
Stary 2011-10-03, 15:39   #1778
Seagirl
Zadomowienie

Dziewczynki jeśłi mowa o biżuterii to jakby gdzieś któraś wypatrzyła przy okazji taki komplet to proszę o cynk, bo strasznie się napaliłam na tą bransoletkę i kolczyki i nic innego mi się nie podoba, tylko on kosztuje w sklepei internetowym ok 275zł i szukam moze gdzieś mają taniej. Niestety były w którymś salonie same kolczyki ale z wadą i cenowo też podobnie;-(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg product_1284803343_1756249272_KSVW-2.jpg (38,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg product_1275988206_1269599023_BRSVW2.jpg (29,9 KB, 18 załadowań)
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:42   #1779
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
A myślałaś o butach tanecznych, które Tenebrosa polecała?

Ja znowu nie mogę bez rajstop być bo mnie zaraz buty obcierają...Dlatego szukam czegoś z paseczkiem+ wygodnego, bo czasami mnie śródstopie boli. Te taneczne od Tenebrosy na zdjęciu na stronie nie bardzo mi się podobały, ale już na nogach wyglądają bardzo fajnie Na pewno nie tak efektownie jak te od Kocurka, ale ja muszę patrzeć też na te moje nieszczęsne stopy
Z tych tanecznych mówiąc szczerze mi się nic nie podoba I ja szukam czegoś z paseczkiem ale ładnego, nie jakiegoś grubego obcasa czy cienkiej szpili co bym w tym nogę połamała albo z tym grubym obcasem to jak babcia wyglądała.
Nic jeszcze w sklepach z takim obuwiem nie mierzyłam ale chyba trzeba się powoli za tym oglądać.
Mam znajomą która szyła buty na zamówienie i mówiła że miała je bardzo wygodne a obcasik był 8 cm, no i wybór lepszy niż w tych tanecznych.
Stary 2011-10-03, 15:43   #1780
(kicia)
Zakorzenienie

A ja tak po tym weselu nie mogę się doczekać mojego. Tak jak odjeżdżajismy to każdy "no to do znaczenia już szykujemy się na wasze wesele" i takie tam. Strasznie to miłe jak rodzina na której obecności nam zależy cieszy się razem z nami

Stary 2011-10-03, 15:47   #1781
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Kiciu dziękuje serdecznie. Na buty wydam sporo bo z przesyłką z 900 zł ale suknia byla dość tania. Sukienka na poprawiny wyniesie mnie 50 zł(plus materiał) i 2 welony tez 50 zł za oba wiec wydam ok 2100 za wszystko to myslę dość tanio

Poza tym mam bardzo mała nozke i znaleźć buty dla mnie to katorga...a teraz bede zyał nadzieja, że przyjda idealne...<oby>.

Myslę, że moj plan bedzie podobny... ok 12-13 fryzjer, 13-15 make-up o 16 Tz przyjedzie i na 17 do koscioła.....i potem juz balangujemy do rana
Koocur pięne buty, takie właśnie lubię, szkoda że w Polsce cięzko takie znaleźć, ewentualnie Menbur ma trochę w podobnym stylu. Ja jak szukałam to nawet podobne znalazłam w jednym salonie ale nie mieli mojego rozmiaru.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:48   #1782
Ania_M_
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny,
Ostatnio nic nie pisałam, ale starałam się Was podczytywać.

Co do pierwszego tańca to u nas też będzie po obiedzie, wodzirej zaprosi nas na parkiet i tak o to rozpocznie się zabawa weselna.

Jeśli chodzi o godzinę mszy - to u mnie będzie chyba 14 lub 15 jeszcze się zastanawiamy.
Licząc czas na mszę 1h później życzenia około 30 min, dojazd do sali około 1h dla pewności zaokrąglę wszystko do 3h - to zabawa weselna rozpocznie się albo o 17 albo o 18.

Która będzie lepsza Waszym zdaniem?
Stary 2011-10-03, 15:54   #1783
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,

Co do pierwszego tańca to u nas też będzie po obiedzie, wodzirej zaprosi nas na parkiet i tak o to rozpocznie się zabawa weselna.

Jeśli chodzi o godzinę mszy - to u mnie będzie chyba 14 lub 15 jeszcze się zastanawiamy.
Licząc czas na mszę 1h później życzenia około 30 min, dojazd do sali około 1h dla pewności zaokrąglę wszystko do 3h - to zabawa weselna rozpocznie się albo o 17 albo o 18.

ja bym wolała na 15 zależy do której u was trwają wesela
Stary 2011-10-03, 15:57   #1784
Irmelin333
Raczkowanie

Magdzia piekna ta suknia San Patrick!! CU DOW NA!!!!!! Inna, odważna i stylowa, brawooooo.

My chcemy slub o 14, co prawda jeszcze nie bylismy w Katedrze zeby oficjalnie zaklepać ale takie są wstępne plany. Słubujemy pod koniec października ( jeszcze ponad rok buuuuuu) i juz wczesniej się robi ciemno, takze myślę ze 14 jest odpowiednia godziną, poza tym w małopolsce mniej więcej o tej godizny odbywają się śluby.
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 16:02   #1785
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,

My rozważaliśmy 16 albo 17 w końcu wyszła 17 bo 16 była zajęta ale myśle że dobrze się stało. W sobotę byliśmy na 16ślub msza trwała45 minut życzenia też dość szybko więc jeszcze przed 18byliśmy na sali i ludzie dość szybko się zmęczyli więc jeśli u was wesela trwają do rana to wybrała bym 15

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-10-03 o 16:07
Stary 2011-10-03, 16:06   #1786
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Magdzia piekna ta suknia San Patrick!! CU DOW NA!!!!!! Inna, odważna i stylowa, brawooooo.

My chcemy slub o 14, co prawda jeszcze nie bylismy w Katedrze zeby oficjalnie zaklepać ale takie są wstępne plany. Słubujemy pod koniec października ( jeszcze ponad rok buuuuuu) i juz wczesniej się robi ciemno, takze myślę ze 14 jest odpowiednia godziną, poza tym w małopolsce mniej więcej o tej godizny odbywają się śluby.
A ja byłam pewna że jesteś z lubelskiego
Chyba mi się zaczynacie wszystkie mylić
Wiem, Arletka była z lubelskiego ... Gdzieś mi sie wasze nicki pomieszały

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-10-03 o 16:07
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 16:19   #1787
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość

w Tarnowie ślubujecie?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:24   #1788
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się ciepło i słonecznie lachoniki kochane!
Jestem wkurzona na maksa dzisiaj.
Robimy dzisiaj w koleżanką przelewy wypłatowe i jakby nas ktoś w pysk ździelił - cała administracja/marketing/obsługa klienta dostali podwyżki i to całkiem przyzwoite bo po 300 netto,a my dwie w księgowości nic.
A jak byłyśmy negocjować miesiąc temu, to usłyszałyśmy, że w firmie nie ma pieniędzy No myślałam, że wyjdę i stanę obok
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jakby co to szukaj mnie bo w środę też tam będę

salony są czynne od 10 więc zbiórkę umówiłyśmy o 9,30 przy stacji metro Centrum
Brzmi conajmniej, jak zbiórka przed wycieczką w podstawówce
Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy... naprawdę dzięki że jesteście...
Pewnie, że jesteśmy - nigdzie się nie wybieramy
Cytat:
niuto u mnie jest tak że wchodzi się do pełnego kościoła a wychodzi z pustego. Goście z reguły wychodzą w czasie gdy my modlimy się przy narazie MB
My też będziemy wchodzić, jak już goście będą w kościele. Ksiądz po nas wyjdzie. Wychodzić będziemy, jak już goście będą na zewnątrz, żeby nas czymś sypnęli i żeby nam się nikt już za plecami nie pałętał

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Tak, bo im slowo DJ kojarzy sie tylko i wylacznie z imprezami, dyskotekami itp.. i nie przetlumaczysz..
U TŻta też rodzinka się skrzywiła, jak usłyszeli, że będzie DJ. I stado pytań: "ale jak to DJ? jak to tak bez orkiestry" A my im krótko - Jak - ano tak taniej I cisza
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
z tym obsypywaniem u mnie też będzie zależeć od pogody. Z tego co ostatnio obserwuję, na weselach gdzie pada deszcz, jest zimno i wieje wiatr, obsypywanie jest przenoszone na sale weselną. Tam odgrywają, obsypują i goście składają życzenia
Mam nadzieje że anomalii pogodowych u mnie nie będzie bo nie wyobrażam sobie obsypywania na sali...
Widaomo, jak będzie padało, to nie będzie żadnego sypania.
Ale życzenia niezależnie od pogody będziemy przyjmować już na sali, po powitalnym toaście
Tak było, jak byliśmy u znajomych na weselu ostatnio i muszę powiedzieć, że to jest dobre rozwiązanie.
Jak są życzenia pod kościołem, to czasami goście nie wiedzą, jak się zorganizować, co robić, a na sali toaścik, życzenia. Kto złożył życzenia, siada do stołu, gdzie czeka jakaś przystaweczka przed obiadkiem. Jak już wszyscy złożą życzenia podaje się obiad.
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej
A ja mam kryzys w związku z przygotowaniami, nic mi się już nie chce, a tu jeszcze tyle szczegółów do opracowania i wszystko na mojej głowie, nie wiem za co sie zabrać.
Zbierzesz się i migiem wzystko załatwisz Najważniejsze rzeczy masz. Ale fakt, faktem, że z tymi pozostałymi, wydawać by się mogło drobiazgami, też trzeba się namęczyć. Dacie radę. Niech moc będzie z Wami
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
No to juz takie bardziej szczegóły, jak udekorować salę, kto i kiedy będzie ją dekorował, kto ubierze samochód, (jeszcze nie wiem jaki to będzie samochód), jaki wkońcu bukiet wybrać, jaki bukiet dla świadkowej, jaką pieśń wybrać w kosciele na wejście, jakie zabawy oczepinowe,Winietek jeszcze nie mam, biżuteri (ale mam upatrzoną), zaproszenia za parę dni będę zamawiać,jakie podziękowania dla rodziców, (same pdoziękowania, nie będziemy razem tańczyć) chciałabym jakąś atrakcję na weselu i nie wiem jaką, - to tylko przykłady.

A poza tym mam stresa bo u mnie rodzice ze sobą nie gadają , brat nie gada z ojcem, ojciec nie widział wnuków od nie wiem kiedy, moja mama będzie sama a ojciec ze swoją babą i boję się ze będę się przejmować i patrzyć jak oni się wszyscy wobec siebie zachowują.
Oj, ja też mam takie schizy związane z moją rodziną, bo z mojej strony są w ogóle nie obyci z takimi imprezami i wyobrażam sobie przeróżne rzeczy. Ale trzymajmy się tego, że będzie dobrze.
Jak mi ktoś spróbuje zepsuć ten dzień, to normalnie zamknę w jakiejś komórce
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no jasne że tak
wchodzimy wszyscy na salę najpierw jest toast rzucanie kieliszkami i zaraz potem Młodzi tańczą pierwszy taniec
dopiero potem wszyscy idą coś wszamac
A u nas toast, życzenia, obiadek, a jak już się skończy skrobanie łyżką w rosole i widelcem w kotlecie to wtedy pierwszy taniec, a potem zaproszenie wszystkich do wspólnej zabawy
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:30   #1789
malwus20
Wtajemniczenie

Jak tu cicho się zrobiło
Stary 2011-10-03, 17:33   #1790
(kicia)
Zakorzenienie

aż dziwne że tu tak cicho

wstawiam obiecane zdjęcie pana młodego w mundurze kompanii reprezentacyjnej wolska polskiego

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-10-04 o 00:23
Stary 2011-10-03, 17:35   #1791
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ja chyba nie bede chciala "koleczka" podczas naszego 1 tanca...
My też nie chcemy, żeby goście wkoło nas dreptali
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
mam pytanie do dziewczyn, które mają ślub o 13-14: o której musicie wstac aby się wyrobić? Ja powiedziałam, ze chce mieć maksymalnie późno ślub by nie wstawać o 6-7 i jak wariat załatwiać wszystko, tylko wstać o porzadnej porze, spokojnie pojechać do fryzjerki, na miakijaż i jak trzeba będzie to załatwiać inne sprawy.
Pomijając fakt wstawania, ja się ostatnio zastanawiałam, jak długo trwa czesanie i makijaż. W jakich odstępach czasu się umówić do fryzjerki i makijażystki, żeby wszystko odbyło się w miarę na spokojnie nawet z ewentualnym poślizgiem
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
noo
a raz jak była "oblegana" sobota to pierwszy był o 9 tutaj dopiero rodzi sie pytanie"o której musiała wstać PMka"

Ja nie sądzę, żebym musiała wstać przed 8, żeby się wyrobić na 13
PMka się chyba w ogóle nie kładła. Masakra dla mnie mieć ślub o 9.
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a ja przyszłam się pożalić mam taki ból dziąsła od piątku że nie wiem jak się nazywam 8 dolna mi się wykluwa i mam pocharatane dziąsło macie jakiś magiczny przepis na lek przeciwbólowy od piątku nic prawie nie jem i w głowie mi się kręci bo żołądek pusty
Na pewno złagodzi płukanie roztworem szałwi albo azulanu. Zakupić w aptece, rozmieszać z przegotowaną wodą w proporcjach podanych na opakowaniu i płukać, płukać płukać. Bólu całkowicie nie wyeliminuje, ale złagodzi opuchliznę.
Stary 2011-10-03, 17:35   #1792
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
aż dziwne że tu tak cicho

wstawiam obiecane zdjęcie pana młodego w mundurze kompanii reprezentacyjnej wolska polskiego
Ten jej róż w bukiecie i butonierka się nieźle gryzły kolorystycznie z kolorem mundurowego garniaka Pana Młodego
Stary 2011-10-03, 17:36   #1793
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ten jej róż w bukiecie i butonierka się nieźle gryzły kolorystycznie z kolorem mundurowego garniaka Pana Młodego

uwierz mi na tym weselu nic nie było dobrane pod kolor dekoracja, kwiaty nawet kokardy na krzesłach w kościele były źle dobrane

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-10-03 o 17:40
Stary 2011-10-03, 17:41   #1794
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
uwierz mi na tym weselu nic nie było pod kolor
Aha.... No ale co jak co pod tym względem mogli się jakoś kolorystycznie zgrać bo aż sie nie można na nich patrzeć. Te różowe wstawki PMki na sukience to za gorsz wcale tam nie były potrzebne, zepsuło to jej wizerunek.
Stary 2011-10-03, 17:43   #1795
(kicia)
Zakorzenienie

http://www.pudelek.pl/artykul/35455/...zdalam_matury/

nie zdała matury to po co się chwali swoją inteligencję nadrabia gadką widać

Stary 2011-10-03, 17:43   #1796
madzia2306
Zakorzenienie

wróciłam oczywiście tżtowi nic nie kupiłam bo same jesienne rzeczy byly a on chciał koszulkę z krótkim rekawkiem ALE zobaczcie co mi przyszło pocztą
fajna reklamówka c'nie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00237.jpg (80,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00238.jpg (137,9 KB, 38 załadowań)

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 17:45   #1797
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Dziewczyny zamowiłam własnie buty do mojej sukni.......

http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html

Beżowe...!!!
przepiękne ale nie na moją kieszeń
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
ja nawet nie wiedziałam że takie coś jest mi zawsze tylko lakierem pryskała fryzjerka fakt nie jest to drogie
Ja też nie miałam pojęcia, że jest jakiś cement do włosów. Ostatnio nawet coś wspomniałam o tym wynalazku TŻtowi, to się zaczął śmiać i powiedział, że mi zamówi specjalną szpachelkę do nakładania
Stary 2011-10-03, 17:45   #1798
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Aha.... No ale co jak co pod tym względem mogli się jakoś kolorystycznie zgrać bo aż sie nie można na nich patrzeć. Te różowe wstawki PMki na sukience to za gorsz wcale tam nie były potrzebne, zepsuło to jej wizerunek.

mi się właśnie te wstawki od razu rzuciły w oczy i to zdecydowanie na może to kwestia tego że nie miała zbyt wiele czasu na dobrani sukni to wzięła pierwszą lepszą nie wiem sama

dekoracja samochodu była biała, kokardy w kościele złote a dekoracja na sali czerwono złoto żółta

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-10-03 o 17:46
Stary 2011-10-03, 17:51   #1799
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wróciłam oczywiście tżtowi nic nie kupiłam bo same jesienne rzeczy byly a on chciał koszulkę z krótkim rekawkiem ALE zobaczcie co mi przyszło pocztą
fajna reklamówka c'nie?
Fajne. Idealne, żeby wrzucić do torebki i mieć zawsze przy sobie na zakupy. Ja zwykle, jak wracam z pracy idę po zakupy i przy kasie doznaję olśnienia, że nie mam nić prócz torebki na ramieniu
Stary 2011-10-03, 17:52   #1800
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
mi się właśnie te wstawki od razu rzuciły w oczy i to zdecydowanie na może to kwestia tego że nie miała zbyt wiele czasu na dobrani sukni to wzięła pierwszą lepszą nie wiem sama

dekoracja samochodu była biała, kokardy w kościele złote a dekoracja na sali czerwono złoto żółta
To już mogli dać wszystko pod jeden akcent a nie mieszać kolorami.

Co do sukni nawet gdy ma się mało czasu nie wierze w to że nie można znaleźć coś ładnego, bo te wstawki to sorry ale jak w sukni sprzed 10 lat.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości