|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytul kolejnego wątku | |||
Raczkujemy i wstajemy, wszsytko w domu popsujemy II-IV 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 23,68% |
Kilka ząbków już mamy, teraz pierwsze kroki stawiamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Pół roczku już za nam,i coraz mniej czasu mamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci nasze już raczkują, a mamusie ciągle plotkują III-IV 2011 |
0 | 0% |
Dzieci wiosną się rodziły.. pierwszą gwiazdkę obchodzimy III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Lato, jesień już za nami, pierwsza choinka z maluchami III-IV 2011 |
2 | 5,26% |
Coraz mniej czasu na wizaz mamy, ale chętnie tu zaglądamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
"Mama" mówić zaczynają, dzieci łezka w oku się kręci III-IV 2011 |
0 | 0% |
I do taty i do mamy sami już się przemieszczamy - III-IV 2011 |
1 | 2,63% |
Zęby szczerzą, wszędzie właźą, co potrafią nam pokażą III-IV 2011 |
22 | 57,89% |
Kilka ząbków już mamy, więc raczkować zaczynamy III-IV 2011 |
0 | 0% |
Na czworaka świat zwiedzamy, pierwszego Mikołaja wyglądamy III-IV 2011 |
3 | 7,89% |
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszystkie jesteśmy wypompowane, więc i z natchnieniem do pisania jest u nas gorzej ![]()
![]() |
#3002 |
Wtajemniczenie
|
Tajka - 100 lat dla Lenki
![]() Izunia - 100 lat dla Majeczki! ![]() Hej wieczorowa pora jak to ostatnio u mnie bywa ![]() Pieknie u nas jest, cieplutko, niebieskie niebo wiec korzystamy i w domu nie siedzimy ![]() Zapowiadaja jeszcze kilka takich cieplych dni a pozniej gwaltowne ochlodzenie dlatego poki co to korzystamy i spacerujemy ale juz sie boje, ze znow Nino mi jakis katar przywlecze w te brzydkie dni ![]() ![]() ![]() Kurcze smacznie brzmi ten "garnek" ![]()
#3003 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3004 | |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
u nas dalszy ciąg choroby Olka strasznie kaszle a katar ma jak stąd do tajki ![]() po nocy jestem strasznie zmęczona, a pojechalismy jeszcze do ikea nakupowalismy troche drobiazgów i nic poza tym Cytat:
![]() jutro jedziemy znów do lekarza z Olkiem, a rano musze troche posiedzieć z dokumentami, rachunkami itp, bo juz od dwóch tyg się zbieram lecę spać, bo nie wiem co mnie w nocy czeka, już z 5 razy się budził, tak go ten katarek i kaszelek męczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | ||||||
Raczkowanie
|
hejo!
ależ poszalałyście z pisaniem przez ten tydzień ![]() nie miałam nawet czasu na podczytywanie bo ciągle gdzieś biegałyśmy z mamą, w końcu miałam nianię dla Łucji więc chciałam to wykorzystać i pozałatwiać trochę spraw nie udało mi się wszystkiego nadrobić, reszta jutro spóźnione życzenia dla wszystkich dzieciaczków, które podczas naszej nieobecności ukończyły pół roczku: Oliwki Mordki ![]() ![]() ![]() ![]() oraz dla Leosia z okazji ukończenia 7 miesięcy ![]() no i dla dzisiejszej jubilatki Lenki ![]() ![]() gratulujemy maluchom pierwszych ząbków i kolejnych również ![]() u nas na razie cisza ![]() i życzymy zdrówka, niech te wstrętne katary i kaszle pójdą w zapomnienie ![]() a z tego co wyczytałam: witaj Ada dobrze, że z urzędami wszystko gładko poszło i współczuję nocnej akcji z Wiktorkiem, dobrze że zachowałaś zimną krew doczytałam, że przyjechała do Ciebie babcia ze sweterkami - to pewnie ta od dziergania cudnych rzeczy - ehh pewnie już wyjechała i nie zdążyłam jej pozdrowić ![]() a jak weekendowy wyjazd? Castia powodzenia w przeprowadzce Szymelka cieszę się, że powrót do pracy w miarę bezbolesny Patrycja mam nadzieję, że z tż już lepiej Kasiuni_a ja dałam Łucji troszkę soku z malin ale wydaje mi się, że brzuszek ją po nim bolał Natka gratulacje dla Anastazji za raczkowanie Aguchaw1 porażka z tym konkursem, ale tak to często jest niestety, że te konkursy to fikcja bo i tak wiadomo kto się dostanie brawa dla Szymka za wagę, duży chłopak ![]() Prunelle gratulacje dla Krzysia za pełzanie i jedzenie stópek przygotowuje się chłopak do raczkowania zupełnie jak moja dziewczynka Tity niesamowite jak Leoś pędzi z rozwojem zdjęcie na którym stoi super i życzę zdrowia Tajka a Lenka to chyba pasję do kucharzenia po tacie ma Cora spóźnione życzenia urodzinowe, piękny wiek a tż fajną niespodziankę Ci zrobił Marta gratulacje obrony, ![]() Eirene trzymam ![]() Żurawinka fajnie, że chrzciny się udały SunnyGirl pozdrowienia dla Ciebie i Krzysia Czarna super zdjęcia, Majeczka jaka fajna dziewuszka Maggol współczuję problemów z piersią Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pytałaś wcześniej Anesko o rezultat rozmowy, przepraszam że dopiero teraz odpowiadam no więc wracam na pół etatu, nie wiem tylko czy uda się wrócić do swojego działu, zobaczymy jak to wyjdzie, pewnie w marcu będę już coś wiedzieć dziewczyny uzależniłam się od słodyczy...właśnie opycham się cukierkami czekoladowymi i raffaello ![]() lecę spać dobrej nocki ![]()
*mój wiosenny promyczek* **moje jesienne słoneczko** Edytowane przez kwartalinka Czas edycji: 2011-10-02 o 23:12 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za dalsze życzenia
![]() agus ![]() ![]() izabela zdrówka Idalce życzę ![]() My wczoraj poszliśmy sobie na 2 spacerki jeden z wózkiem (ryk) i drugi w bondolino, na którym mały zasnął u tatusia. Słońce było wczoraj niesamowite, chociaż zimno było. Ogólnie, to miło spędziliśmy sobie niedzielę, nigdzie nie trzeba było jechać ![]() Dziewczyny dzisiaj w Lidlu są rzeczy dziecięce na zimę. Ja lecę potem kupić ze 2 komplety czapka+szalik+rękawiczki i chyba kupię kurtkę na przeszłą jesień, bo nawet mi się ta niebieska spodobała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Coralady Lilka jak zwykle prześliczna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie po weekendzie ![]() Rozglądam się za spacerówką bo mam Tako Jumper ale Szymonowi ona jakoś nie pasuje;/ w ogóle nie chce w niej usnąć, czy na siedząco czy na leżąco, a przełożę do fotelika i usypia w minutę ![]() ![]() Montii ty masz quinny zap xtrA? jestes zadowolona? Czy to będzie taka turystyczna spacerówka czy na codzień też będziecie jej używać? Czarna a możesz przypomnieć jaką Wy macie ? bo chyba też jesteś zadowolona z niej? Wczoraj kupiłam fotelik 9-18. Zdecydowałam się jednak na maxi cosi priori bo chciałam nowy a nie używany, a ten Priori jest połowę tańczy od maxi cosi tobi, a nie różnią się jakoś znacznie. Opinie też mają podobne, mam nadzieje, żE Szymkowi się spodoba ![]() I dziś pierwszy raz od urodzenia Szymon obudził się na jedzenie o 5.30 <szok> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda zapowiada się tak samo łądna jak wczoraj więc pewnie znów spędzimy dużo czasu w plenerze. Miłego dnia dziewczyny ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
U nas już trochę lepsza nocka
![]() dostała na noc Viburcol i Navisin. Ale mała nadal zawalona. aguchaw1 ja tez chce ta spacerówkę ![]()
#3009 | ||||
Zadomowienie
|
dzień dobry
u nas nocka standardowa. o 6 rano pobudka na cycusia, o 7 butla i spał do 9 prawie. teraz bawi się na macie ![]() no i idą nam dwie dolne jedyneczki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewnie tak będzie, ale ja i tak doczekać się nie mogę ![]() obawiam się że jak nasze dzieci zaczną chodzić to na wizażu będziemy produkować jedną stronę na tydzień, hehe ![]() kwartalinka dziękujemy za życzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() doczytałam już. pyszne to musi być ![]() u nas pogoda zapowiada się taka jak wczoraj. słoneczko od rana ![]() my dziś rehabilitacje mamy a później chyba na spacer w chuście pójdziemy bo szkoda w taką pogodę w domu siedzieć. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() U nas nocka nieciekawa,wstawałam do Lilki chyba z kilkanaście razy,aż ją do siebie wzięłam.Budziła się co chwila,ma taki okropny mokry kaszel,który nie dawał jej spać ![]() ![]() ![]() ![]() Iza dobrze,ze juz z Idalką lepiej ![]() Anessa spróbuj zrobić te prazone,na pewno Ci posmakuje ![]() Tity ja tez zaraz zbieram się do Lidla,kupic te rajstopki z abs-dobre bedą do raczkowania ![]() marta27 gratuluje ząbków! ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | ||||
Zakorzenienie
|
hejo
![]() moje dziecko od porodu dziś obudzilo się pierwszy raz w nocy o 5.30 dopiero BEZ POBUDEK NA SMOKA!!! cud nad wisłą ![]() a o chyba z okazji że KOŃCZY DZIŚ PÓŁ ROCZKU!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
gratulacje!!! gratulacje!!! sorki ale nie mogłam się powstrzymać haha od śmiechu ![]() ![]() ale poważnie do biedny Oluś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aguchaw gratuluję drugiego zębola ! Tity gratulacje dla Leonka (spóźnione ale szczere) ![]() Kwartalinka ![]() ![]() a ja dziś muszę się pochwalić mamy z tżtem rocznicę druga ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() a potem jedziemy na ciuchowe i Oliwierkowe zakupki i może jeszcze gdzies ![]()
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Gratulujemy z Filipkiem wszystkim małym jubilatom kończącym kolejne miesiące
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eirene to Oli zrobił prezent z okazji rocznicy ![]() ![]()
#3013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia,bo podwójne świętowanie was czeka! Teraz sie zorientowałam,że rajstopki z abs w Lidlu będa dopiero w czwartek,dobrze że sie nie wybrałam,bo byłabym zła ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla Oliego za 6 miesięcy i dla WAs za rocznice ślubu ![]() A prezent super!! pomysłowy TŻ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
aguchaw
my mamy casualplay,taki sam model,tylko wkładka jest czerwona: http://www.tosia.pl/sklep/product/p/...ualplay,s4.asp ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Jestem mega zadowolona. Bardzo zwrotny wózek ![]()
![]() |
#3016 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() U nas weekend przeleciał bardzo spokojnie ![]() Od ponad tygodnia męczymy się z katarkiem i nie możemy go zwalczyć, no jakaś maskara ![]() Dzisiaj dzień zapowiada się słonecznie, więc nie jeden spacerek zaliczymy ![]() Wszystkim dzieciaczkom ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Piszecie o Lidlu, a ja nic nie wiem, nie dotarła do mnie jeszcze żadna ulotka
![]() ![]()
#3019 | ||
Raczkowanie
|
Witam
![]() Łucja właśnie ucina sobie popołudniową drzemkę, a ja piję kawkę i doczytałam resztę na początku najserdeczniejsze życzenia dla Igorka za 7 miesięcy ![]() ![]() ![]() życzymy też zdrówka dla Idalki i Olka, ![]() Cytat:
Cytat:
![]() pytałam ostatnio mamy kiedy ja miałam pierwsze ząbki ale nie pamięta ![]() a co do słodyczy to u mnie właśnie odwrotnie ![]() przed ciążą słodycze sporadycznie, nie ciągnęły mnie specjalnie 2 pierwsze trymestry ciąży też nic, żadnych zachcianek a w 3 trymestrze masakra, no i tak już zostało ![]() a dziś do kawy tylko nędzny wafelek...ehh pogoda dziś raczej nie zachęca, niebo szaaareeeee i ![]() na spacerek pójdziemy pewnie ale później i tylko na krótko idę poprasować ![]() już nie idę bo się śpioch obudził więc trzeba nakarmić ![]() Eirene piękna noc ![]() no i gratulacje z okazji rocznicy ślubu, fajny prezent macie szczęście do trójek? trzeciego ślub, trzeciego urodził się Oli...
*mój wiosenny promyczek* **moje jesienne słoneczko** Edytowane przez kwartalinka Czas edycji: 2011-10-03 o 12:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Wróciliamy od rodziców, nawet wczoraj nadrobiłam wszystko, bo mało pisałyście, ale już nie miałam siły żeby odpowiadać. No a dziś mamy armagedon, Dawid marudny, płaczliwy, zły na wszystko, nawet na rękach mu coś przeszkadza. Podejrzewam zęby, choć jeszcze zupełnie nic nie widać, ale jak posmarowałam dentinoxem to trochę się uspokoił i udało mi się go uśpić w leżaku. Tak więc dziś też nie poodpisuje, bo wieczorem przychodzi siostra na mecz, ale jutro postaram się już być na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() nie było mnie dobry tydzień i nawet nie chcę liczę ile mam do nadrobienia ale przeczytam was w wolnej chwili. Sorki, że się nie odzywałam i nie zaglądałam ale korzystając ze sprzyjającej aury szalałam z Kaliną po dworze ![]() ![]() dziś pięknie ale niestety z Małą od soboty siedzimy w domy bo złapała okropny katar, aż bidula się dusiła...ale pomogło nasivin soft (krople do nosa). Kropimy nosek 2 xdziennie, odciągamy śpikulce fridą i pryskamy wodą morską, ponadto pani dr kazała uruchomic nawilżać i dac jedną kropelkę jakiego olejku do inhalacji. a kochane jestem dziś bardzo happy bo prawdopodobnie uda mi się zostać z Małą w domu do końca roku ![]() ![]() a no i wszystkim maluchom gratki z okazji skończenia kolejnych miesiacy ![]()
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2011-10-03 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=Anessa;29757034
Pieknie u nas jest, cieplutko, niebieskie niebo wiec korzystamy i w domu nie siedzimy ![]() Zapowiadaja jeszcze kilka takich cieplych dni a pozniej gwaltowne ochlodzenie dlatego poki co to korzystamy i spacerujemy ale juz sie boje, ze znow Nino mi jakis katar przywlecze w te brzydkie dni ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] To tak samo jak i u mnie i my rowniez korzystamy jak najwiecej. Tak wiec przepraszam dziewczyny, ze nie dozwyalam sie pae dni, doczytam Was pozniej. Teraz Lila co chwile syrene wlacza... Cytat:
My wczoraj bylismy w centrum handlowym ogladac spacerowki , teraz mam wozek 3w1. Do niektorych wozkow sadzalismy Lile i wiecie, ze w tych wlasnie gdzie bylo duzo miejsca po bokach, to darla sie jak tylko ją posadzilam. W takich ciasniejszych byla cichutko i patrzyla. Ale jak tylko zniknelam jej z oczu zeby ją troche przewiezc (a wszystkie te spacerowki byly takie,ze dziecko nie bylo twarza do mnie, tylko do świata), to zaraz byl placz w tych wozkach, w ktorych nie bylo pałąka, tylko same pasy Cytat:
![]() Wczoraj bylismy ogladac wozeczki. NIestety te , ktore jakis czas temu Wam wklejalam , to nigdzie ich nie bylo. Poki co najbardziej jestem przekonana do maxi cosi noa http://www. youtube.com/watch?v=pB-pidI1umw Czarna gdzie Ty go widzialas?? I wiedzielismy jeszcze jeden ciekawy wozeczek, jednak nie w sklepie, ale taka para przechodzila obok nas i mieli wlasnie dosc wyrozniajaca sie spacerowke. Moj TŻ jest zakochany. A i pamietacie jak rozpisywalam sie w moich ogromnych wymaganiach, no musze przyznac, ze ten spelnia wiekszosc z nich Ale czy jest ładny? Moze jak na wyjazdy i wczasy nadaje sie. Nie wiem czy pamietacie, ze to nie ma byc wozek na codzien, tylko wlasnie na podroze samolotem (zeby latwo byloby mi na plycie lotniska skladac wozeczek) Nazywa sie micralite superlite. http://www. youtube.com/watch?v=3wiOdk6OPSw Dobra, lece do mojej syrenki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl....xsl/index.htm cześć Kochanae ja na chwilę tylko całą noc nie spalismy bo mały zasypiał tylko na rękach i to czasami tylko u męża u mnie nie chcial o 2 dostal butlę to pospal godzinę i my razem z nim ok 7 mąż go zabral do salonu i kimnęłam się pół godziny, a teraz jak zawsze spał ok 1,5h to spał 20 minut, taki ma straszny katar a przy kaszlu az placze biedny ![]() na 17 do lekarza jedziemy dziękujemy za miłe słówka ![]() gratulujemy wszystkim nowych umiejetnosci i ząbków ![]() gratki dla Oliego za pół roczku ![]() i milej rocznicy ślubu życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3025 |
Zadomowienie
|
Tak jak obiecalam dodalam album.
ego ego - duzo zdrowka zycze. Napisz co powiedzial lekarz Dziewczyny mam do Was prośbę. Napiszcie proszę jakie leki macie dla swoich dzieci. Mama bedzie wysylac dla mnie paczkę i zostalo troche miejsca. W UK nie ma niektorych lekow. Pamietacie jak Lila miala katar - bylam u lekarza i powiedzial,ze jest za mala na jakikolwiek lek na katar. Jedyne co,to moglby przepisac antybiotyk, ale ze ma wirusowke. A WY piszecie ze dajecie Nasivin soft i ze pomaga. Myslalam,zeby Mama wyslala mi wlasnie ten lek. Tak samo bylo z jej biegunkami i zatwardzeniami. Tu nic nie ma. Mialam dawac pic, a ona miala sr.aczkę przez tydzien i strasznie męczyla sie. Moze w Polsce dajecie cos swoim dzieciaczkom. Pamietam,ze na zatwardzenie któraś z Was kupila surowy soczek z marchewki jakis kleik, no wlasnie za bardzo nie pamietam. Tez kupilabym to dla mojej Lili. Będę Wam dozgonnie wdzięczna za wszelki wskazówki. MYslalam tez o witaminie C w kroplach, co daje sie do mleka. Polecali to Wasi pediatrzy z tego co pamietam |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Ja z leków bez recepty to daję przy przeziębieniu np. witamina C w kroplach Juvit, wapno w płynie z Hasco, reszta leków jest już na receptę chyba
![]() ![]()
#3027 | ||||
Wtajemniczenie
|
hejjjj
![]() my również korzystamy ze słoneczka póki jest i spacerujemy ![]() dla każdego dzieciątka ogromne buziaki z okajzi ukończonych miesiączków ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba się skusze na takie coś, widzę że da się tym najeść ![]() Cytat:
![]() życzę zdróweczka Olkowi. biedactwo ![]() Cytat:
![]() nocki współczuję wiem co to znaczy niestety ![]() u nas nocki są okropne. ciągły płacz, zrywanie się ja już nie wiem o co chodzi ![]() Cytat:
![]() wszystkiego najlepszego ![]() relaksuj się kochana. no i miłego romantycznego wieczorku ![]() Tity buziaki dla Leonka ![]() marta gratuluję ząbków ![]() u nas zebów ni widu ni słychu ale te nocki mnie wykańczają ![]() ja dostałam jakiś kod do Smyka z promocją 30% na wszystkie ubrania i buty. dość drogo mają ale może się wybiorę i kupię coś chrześnikowi Tż bo ma urodziny za tydz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratulacje za pół roczku ![]() no i ode mnie wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedyś w książeczkach zdrowia wpisywali stan uzębienia na comiesięcznych bilansach, może będziesz miała wpisane w swojej książeczce ![]() ja na kawkę poszłam do teściowej. zagryzłam winogronem, hehe a w domu ostatni kawałek tiramisu wszamałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-JuvitC, podaje na łyżeczce samo, trochę się krzywi ale wypija ![]() -Nasivin soft do noska, zakraplam 2 razy dziennie, ale można go stosować tylko kilka dni, -wodę morską sterimar, psikam kilka razy dziennie -dicoflor30, probiotyk, osłonowo na jelita podaje 2 kapsułki dziennie rozpuszczone w wodzie, z probiotyków mamy jeszcze di-erol ale nie stosowałam tego -nurofen na gorączkę -hydronea baby, podaje przy biegunce kiedy wzrasta ryzyko odwodnienia no i to tyle chyba ![]() a sok z marchwii hipp jest chyba przeciw biegunce bo zatwardza kupkę ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
zębów na razie nie ma, ale widać już białe kreski na dziąsłach. Mati zrobił się bardziej marudny. na szczęście na tyle, że da radę z nim wytrzymać ![]() ![]() a skąd taki kod? można go gdzieś dostać? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja też wszystko gryzie. wszystko pcha do buzi itp itd no ale na zęby czekamy. życzę żeby katarek już sobie z noska Matiego poszedł ![]() no i każdemu chorowitkowi zdróweczka!!!!! sporo dzieciaków choruje teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Rozeznanie
|
witam po przerwie. potrzebowalam troszke odpoczynku bo nie dawalam rady... wszystko mnie przerastalo. teraz maly zasnal wiec postanowilam sie odezwac. nie dam rady nadrobic pewnie ale gratuluje kazdej z osobna kolejnego miesiaca, zabkow i innych umiejetnosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.