Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 21:43   #1921
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Stało się!!!!

Bardzo proszę o dodanie mojej sukni ślubnej do listy
załączam ponownie foto - padło na rybkę z kolekcji Herm's - model Venus!
dobry wybór
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Ewusiu to chyba twoj suknia tak?
http://allegro.pl/suknia-slubna-i1855712245.html
dokładnie jaka cena ja tyle w salonie dałam chyba laska przesadziła lekko

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 21:48   #1922
Nika0208
Rozeznanie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Witam,
a ja moge odznaczyc kolejna załatwiona spraw ślubną, dziś mój TŻ zakupił wódke. Bardzo mnie to cieszy poniewaz mieliśmy małe przeboje, Po krotce...w sobote tydzień temu jezdziliśmy pytac się o ceny alkoholi...w jednej hurtowni pani dala nam bardzo kozystna cene, wiec po zliczeniu gosci w poniedziałek TŻ zamówił na kolejna sobote do odbioru...jaki bylo jego zdziwienie jak okazało się,ze cena jest znacznie większa od uzgodnionej...podniesli 2zł, TŻ się z nimi poklócił i nie wzioł zamówionej wódki w hurtowni....czekajac az wróce z pracy TŻ z moim bratem w domu, buszowali po interneci i znalezli inna hurtowie... i dziś TŻ zakupil alokohol w przystępnej cenie
megan713 - gratuluje, ślicznie wyglądasz
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 21:50   #1923
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dobry wybór

dokładnie jaka cena ja tyle w salonie dałam chyba laska przesadziła lekko

jeju jak patrzę na tą suknię to zazdroszczę CI figury bo na Twoich zdjęciach też cudownie wygląda jest przeboska

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Nika a jaką wódkę wzięliście??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 21:50   #1924
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Witam,
a ja moge odznaczyc kolejna załatwiona spraw ślubną, dziś mój TŻ zakupił wódke. Bardzo mnie to cieszy poniewaz mieliśmy małe przeboje, Po krotce...w sobote tydzień temu jezdziliśmy pytac się o ceny alkoholi...w jednej hurtowni pani dala nam bardzo kozystna cene, wiec po zliczeniu gosci w poniedziałek TŻ zamówił na kolejna sobote do odbioru...jaki bylo jego zdziwienie jak okazało się,ze cena jest znacznie większa od uzgodnionej...podniesli 2zł, TŻ się z nimi poklócił i nie wzioł zamówionej wódki w hurtowni....czekajac az wróce z pracy TŻ z moim bratem w domu, buszowali po interneci i znalezli inna hurtowie... i dziś TŻ zakupil alokohol w przystępnej cenie
megan713 - gratuluje, ślicznie wyglądasz
za zakupioną wódkę

Wogóle dziewczyny to jaką wódkę będziecie kupować
Stary 2011-10-03, 21:51   #1925
Nika0208
Rozeznanie

Żubrowka biała, i w kazdje prawie hurtowni mówili, ze wódka idzie w górę...
Stary 2011-10-03, 21:54   #1926
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
za zakupioną wódkę

ja już sama nie wiem pierwsza myśl to była gorzka żołądkowa potem że stock na weselu w sobotę była żubrówka biała i smakowała nam (mi bardziej niż gorzka której nienawidzę) i zakup żubrówki był by mi na rękę choć pić nie mam zamiaru ale ten jeden czy dwa będzie trzeba wypić. Ale mój tata raz pił żubrówkę która byłą ohydna więc nie nadążysz jak trafisz bo wiadomo one są rozrabiane w niektórych hurtowniach

Stary 2011-10-03, 22:00   #1927
marylka80
Zadomowienie

A ja wpadlam do was tylko na chwilke podziekowac za kciuki Udalo sie przezylam pierwszy dzien, a nawet lepiej, bylo super!!! Super atmosfera, fajnych ludzi mam w teamie, no i moje stopki odpoczywaja po przerobieniu 50 km dziennie w Zarze Teraz sobie siedzie i klikam w klawiaturke...ehhh...norm alnie banan mi z buzi nie schodzi tak sie ciesze

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamowiłam własnie buty do mojej sukni.......

http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html

Beżowe...!!!
Piekne te butki Szkoda ze nie maja 37 jakbys wpadla na podobne tylko w normalnych rozmiarach to daj znac
A tak w ogole to nie boisz sie ze bada za male albo za duze, ja to w sumie nigdy butow przez interenet nie kupowalam

A i pytanko mam do ciebie Kocurku , czy ty w swoim biurze masz tez jakies oferty na Mauritiusa, bo juz sie prawie zdecydowalismy na hotel, tylko teraz musze znalesc biuro ktore bedzie miec go w ofercie...a ze euro poszlo w gore bardziej nam sie w PL oplaca kupic...

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie z innej beczki niż ślubna, czy tylko ja mam problemy żeby dostac umowę o pracę czy w Lublinie czy gdzie indziej tez tak jest?
No wlasnie nie wiem o co chodzi, ja co prawda nie mieszkam w PL, ale wczoraj gadalam z kumpela ktora mieszka w Krakowie i wlasni mi mowila ze nie dosc ze jest masakra zeby cos znalesc to jak juz sie znajdzie to nie chca dac umowy o prace...wiec to chyba ogolnopolski problem
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:00   #1928
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
my już mamy wódkę - właśnie żubrówkę białą w makro na promocji była;p

Cytat:
ooo a jednak rybka a co przeważyło ze ja właśnie wybrałąś
dziewczyny dziękuję bardzo serdecznie za wszystkie ciepłe słowa
wyboru dokonałam po dzisiejszej przymiarce;] absolutnie wszystkim oprocz TZ się podobalam w rybce - po czym okazalo się ze jemu rybka nie pasi bo ... odstaje. I uznalam ze na zywo jak zobaczy ją zebrana w pasie to zmieni zdanie. I faktycznie się przekonał - ale nadal nie byłam 100% pewna. I wtedy Pani w salonie zauważyla jedna wazną rzecz - jak zakladalam falbankową to wychodzilam tak normalnie, a jak tą rybkę, to od razu pierś do przodu, rączka pod bok, umiech na twarz i mała kokietka;] więc chyba moje ciało bardziej się zżyło z rybką.

a teraz nikomu z osób które pytałam o zdanie nie powiem którą wybrałam - niech się pozostanawiają

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:04   #1929
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja już sama nie wiem pierwsza myśl to była gorzka żołądkowa potem że stock na weselu w sobotę była żubrówka biała i smakowała nam (mi bardziej niż gorzka której nienawidzę) i zakup żubrówki był by mi na rękę choć pić nie mam zamiaru ale ten jeden czy dwa będzie trzeba wypić. Ale mój tata raz pił żubrówkę która byłą ohydna więc nie nadążysz jak trafisz bo wiadomo one są rozrabiane w niektórych hurtowniach
no właśnie z początku chcieliśmy bolsa potem żubrówkę białą ale TŻ jak byliśmy na imprezie rodzinnej to mówił że jakaś nie dobra już jest bo ja nie piłą bo byłam po operacji także nie wiem jak z nią było, a teraz zastanawiamy się nas Stokiem i sama już nie wiem

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:

wyboru dokonałam po dzisiejszej przymiarce;] absolutnie wszystkim oprocz TZ się podobalam w rybce - po czym okazalo się ze jemu rybka nie pasi bo ... odstaje. I uznalam ze na zywo jak zobaczy ją zebrana w pasie to zmieni zdanie. I faktycznie się przekonał - ale nadal nie byłam 100% pewna. I wtedy Pani w salonie zauważyla jedna wazną rzecz - jak zakladalam falbankową to wychodzilam tak normalnie, a jak tą rybkę, to od razu pierś do przodu, rączka pod bok, umiech na twarz i mała kokietka;] więc chyba moje ciało bardziej się zżyło z rybką.

a teraz nikomu z osób które pytałam o zdanie nie powiem którą wybrałam - niech się pozostanawiają
będą mieli niespodziankę
w jakiej cenie ta żubrówka była

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-10-03 o 23:12
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:05   #1930
Kabriela
Zadomowienie

U mnie jest Wyborowa, właśnie dlatego, że ceny poszły w górę...poza tym ta wódka jest bardzo dobra, jak na wódkę...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:10   #1931
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Świetny wybór aczkolwiek byłam prawie pewna że jednak te falbanki wybierzesz Bez względu na to którą byś wybrała i tak będziesz wyglądać pięknie bo masz figurę modelki

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
O kurczaki, to trzeba się rozglądać za wódencją A możesz mi podać na priv co to za hurtownia i gdzie ona jest?

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
za zakupioną wódkę

Chyba Krupnik ale ten wybór pozostawiam Tż
Stary 2011-10-03, 22:11   #1932
misiak17
Wtajemniczenie

W sobotę na weselu był Stock i o ile wcześniej zastanawialiśmy się nad kupnem tej wódki, tak teraz nie bierzemy jej pod uwagę. Była po prostu ohydna, czuć było straszny odór.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:15   #1933
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
W sobotę na weselu był Stock i o ile wcześniej zastanawialiśmy się nad kupnem tej wódki, tak teraz nie bierzemy jej pod uwagę. Była po prostu ohydna, czuć było straszny odór.
no właśnie i weź tu człowieku kup wódkę żeby wszystkim smakowała
Stary 2011-10-03, 22:18   #1934
misiak17
Wtajemniczenie

No właśnie. Tym bardziej, że Stock na imprezach u nas pojawiał się często i był dobrą wódką. Ale w sobotę zawiedliśmy się na nim. Ciężko będzie trafić w dobrą wódkę.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:19   #1935
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
A widziałyscie zaproszenia w formie magnesow na lodówke?
My będziemy dawać magnesy jako podziękowania dla gości

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Dla spokoju lepiej sobie zarezerwować więcej czasu - lepiej wyjść wczesniej z salonu niż przez zbyt mocno napiety grafik być spóźnionym (jak to w Krakowie na dworcu powiadają: doznać opóźnienia )
Na pewno, ale na szczęście ja będę malowana i czesana w domu, więc nawet jak bym zaczęła o 12.00, to na 17.00 się spokojnie wyrobię ze wszystkim

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A potem dotarłam do MS Mody i wpadły mi w oko dwie sukienki a jedna najbardziej i się w niej zakochałam jak przymierzyłam. Pani zrobiła mi rezerwację i dziś zaciągnęłam tam mamę, i ją zakupiłam.
Bardzo ładna suknia, mierzyłam całkiem podobną. Między mną a moim TŻtem też jest 6 lat różnicy i też mam 23 lata (jeszcze - przez miesiąc i kilka dni)
Cytat:
Stało się!!!!
O, a jednak rybka. Super wybór, jest przepiękna!

Cytat:
Witam,
a ja moge odznaczyc kolejna załatwiona spraw ślubną, dziś mój TŻ zakupił wódke.
Gratuluję załatwienia kolejnej weselnej sprawy!

Cytat:
My Finlandię albo Nemiroffa. Nawet bardziej ku Nemiroffowi się aktualnie mój TŻ skłania, ewentualnie jeszcze Absolut wchodzi w grę.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A ja wpadlam do was tylko na chwilke podziekowac za kciuki Udalo sie przezylam pierwszy dzien, a nawet lepiej, bylo super!!! Super atmosfera, fajnych ludzi mam w teamie, no i moje stopki odpoczywaja po przerobieniu 50 km dziennie w Zarze Teraz sobie siedzie i klikam w klawiaturke...ehhh...norm alnie banan mi z buzi nie schodzi tak sie ciesze
Super, że tak gładko poszło pierwszego dnia! Czyli zmiana w 100% na lepsze, powiadasz?

Cytat:
wyboru dokonałam po dzisiejszej przymiarce;] absolutnie wszystkim oprocz TZ się podobalam w rybce - po czym okazalo się ze jemu rybka nie pasi bo ... odstaje.
Mój TŻ też po zdjęciach nie umie ocenić czy suknia mu się podoba czy nie z tego samego powodu - każda suknia jaką mierzyłam była na mnie niedopasowana i on stwierdził, że nie umie sobie wyobrazić jak by wyglądała, gdyby wszystko było dopasowane :P Bo tak to mu w prawie każdej coś nie pasuje.
Stary 2011-10-03, 22:20   #1936
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie. Tym bardziej, że Stock na imprezach u nas pojawiał się często i był dobrą wódką. Ale w sobotę zawiedliśmy się na nim. Ciężko będzie trafić w dobrą wódkę.
widocznie zła partia się trafiła skoro zawsze była dobra
Stary 2011-10-03, 22:24   #1937
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie i weź tu człowieku kup wódkę żeby wszystkim smakowała
Wiesz, najważniejsze, żeby była dobrze schłodzona, wtedy nawet i gorsza smakowo wejdzie, przynajmniej niektórym. Mój TŻ właśnie obstawia Nemiroffa z jeszcze jednego powodu, poza walorami smakowymi. Podobno nie ma po tej wódce kaca i sensacji na drugi dzień, co jest dość ważne, bo my mamy jeszcze poprawiny. I ponoć jest to stosunkowo niedroga wódka.
Stary 2011-10-03, 22:27   #1938
(kicia)
Zakorzenienie

z ceną wódki to może być tak jak z ceną cukru w tym roku. Przedsiębiorcy puścili w obieg wiadomość że cukier podrożeje i tak już zostanie. Ludize potrafili po kilkadziesiąt kg kupić cena rosła i rosła a teraz jest taka jak była wcześniej czyli około 3,5 za kg a momentami sięgała ponad 6 zł w niektórych sklepach także do tematu tych podwyżek też trzeba podchodzić z umiarem bo o tym to ja już od pół roku słyszałam

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:

jak partia zła to nie nadążysz kochana. Mój tata z kolegą kupowali finlandię i to stali koło siebie mój tata wziął z pułki kolega z kartonu nam smakowała a ten kolega strasznie narzekał że się pić nie dało także tu też trzeba mieć szczęście

Stary 2011-10-03, 22:28   #1939
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dziewczyny, gosza jest ze śląskiego województwa tak
z tego co pamietam to tak

Cytat:
Stało się!!!!

Stary 2011-10-03, 22:28   #1940
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Wiesz, najważniejsze, żeby była dobrze schłodzona, wtedy nawet i gorsza smakowo wejdzie, przynajmniej niektórym. Mój TŻ właśnie obstawia Nemiroffa z jeszcze jednego powodu, poza walorami smakowymi. Podobno nie ma po tej wódce kaca i sensacji na drugi dzień, co jest dość ważne, bo my mamy jeszcze poprawiny. I ponoć jest to stosunkowo niedroga wódka.
ja nigdy nie piłam Nemiroffa także nawet nie wiem jak smakuje i jak człowiek się po niej czuje właśnie my tez mamy poprawiny i dobrze by było żeby goście czuli się dobrze na drugi dzień
Stary 2011-10-03, 22:39   #1941
Talaaa87
Zadomowienie

Nadrobiłam...

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Dziewczynki jeśłi mowa o biżuterii to jakby gdzieś któraś wypatrzyła przy okazji taki komplet to proszę o cynk, bo strasznie się napaliłam na tą bransoletkę i kolczyki i nic innego mi się nie podoba, tylko on kosztuje w sklepei internetowym ok 275zł i szukam moze gdzieś mają taniej. Niestety były w którymś salonie same kolczyki ale z wadą i cenowo też podobnie;-(
Śliczne kolczyki i bransoletka... a co do bransoletki to miałam kiedyś na tym łańcuszku to co chwile musiałm ja przekręcać bo zamiast pięknych ozdób na wierzchu to był ten łańcuszek i po pewnym czasie musałam ją zdjąć bo mnie to juz denerwowało... ale tak ogólnie to wzór bransoletki

Cytat:
wróciłam oczywiście tżtowi nic nie kupiłam bo same jesienne rzeczy byly a on chciał koszulkę z krótkim rekawkiem ALE zobaczcie co mi przyszło pocztą
fajna reklamówka c'nie?
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale wy produkujecie tego. Ciężko będzie mi was nadrabiać, bo pracuję i jeszcze uczę się w weekendy.
A teraz parę słów o nas. Mam na imię Nina a mój tż Łukasz. Mam 23 latka a tż starszy o 6 lat. Poznaliśmy się przez internet zupełnie przypadkowo W lutym będzie 3 latka jak się poznaliśmy, oboje doświadczeni przez poprzednie związki. Po 1.5 roku zamieszkaliśmy ze sobą i zaczęliśmy razem pracować, TŻ mi załatwił dobrą pracę. W zeszłym roku 16 października się zaręczyliśmy (łoł... to już prawie rok czasu, kiedy to minęło). W grudniu zarezerwowaliśmy salę weselną na 2 czerwca 2012, potem w lutym Dj, fotografa, kamerzystę. W wakacje byliśmy u księdza zamówiliśmy termin i godzinę wesela. Jak w podpisie godzina 17.00. W weekend byłam oglądać sukienki byłam w Cymbeline, Emi Mirage i w dwóch innych salonach. A potem dotarłam do MS Mody i wpadły mi w oko dwie sukienki a jedna najbardziej i się w niej zakochałam jak przymierzyłam. Pani zrobiła mi rezerwację i dziś zaciągnęłam tam mamę, i ją zakupiłam. A dzięki wam dowiedziałam się, że MS Moda ma konto na Facebooku i tam znalazłam moją sukienkę. Nie będę musiała pokazywać moich zdjęć innym jak będą chcieli zobaczyć moją sukienkę. Załączam plik z sukienką. Teraz rozglądamy się za obrączkami bo chcemy jeszcze kupić w tym roku kiedy złoto jest w miarę tanie. To chyba na tyle o mnie.
Któraś prosiła o zdjęcie pierścionka, takowego nie mam kiedy jeszcze był piękny. Teraz wygląda okropnie, kurcze przed ślubem będę musiała z nim coś zrobić u jubilera. Cały porysowany, robię w nim wszystko, zdejmuje tylko do spania.

MS moda jest firmą powstałą w naszych Kielcach. U nas mają tylko 3 sklepy. Ja kupiłam sukienkę w największym
Witam sukienka śliczna

Cytat:
nie narzekaj na długość
http://allegro.pl/niepowtarzalna-suk...856270097.html <-------- i ta cena
jejku co Ci ludzie wymyślają...

Cytat:
Stało się!!!!

A jednak rybka klask i: na początku byłam przekonana że bardziej się skłaniasz w kierunku falbanek

Cytat:
Witam,
a ja moge odznaczyc kolejna załatwiona spraw ślubną, dziś mój TŻ zakupił wódke.
za zakup wódki

A co do wódki to jak byłam ostatnio na weselu to była żubrówka biała i była strasznie dziwna w smaku. A co jest najlepsze to piliśmy ją na panieńskim i później na koronie i było wszystko ok a na weselu jakaś dziwna była... od czego ro zależy to nie wiem

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:42   #1942
Nika0208
Rozeznanie

my kupiliśmy wódkę teraz poniewaz mamy gdzie ją trzymac, w listopadzie chcemy kupić obrączki i zaproszenia, tak na dobra sprawe jak zaczełam sobie planowac to niby do kwietnia dużo czasu a w praktyce mało... poniewaz styczen i luty będziemy rozdawac zaproszenia, zostaje marzec a jeszcze ciasta i garnitur TZ a w kwietniu ślub a ja nie wszystkie weekendy mam wolne.

Edytowane przez Nika0208
Czas edycji: 2011-10-03 o 22:43
Stary 2011-10-03, 22:43   #1943
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie z początku chcieliśmy bolsa potem żubrówkę białą ale TŻ jak byliśmy w tym roku na weselu to mówił że jakaś nie dobra już jest bo ja nie piłą bo byłam po operacji także nie wiem jak z nią było, a teraz zastanawiamy się nas Stokiem i sama już nie wiem

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

będą mieli niespodziankę
w jakiej cenie ta żubrówka była
0,5 17,49 a 0,7 23,99 pln.
dobrze miec kogos z koncesja bo by taniej było ok zlotowki na litrze jakby ktos kupił niby na swój lokal...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:44   #1944
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
my kupiliśmy wódkę teraz poniewaz mamy gdzie ją trzymac, w listopadzie chcemy kupić obrączki i zaproszenia, tak na dobra sprawe jak zaczełam sobie planowac to niby do kwietnia dużo czasu a w praktyce mało... poniewaz styczen i luty będziemy rozdawac zaproszenia, zostaje marzec a jeszcze ciasta i garnitur TZ a w kwietniu ślub a ja nie wszystkie weekendy mam wolne.

a u Ciebie za 9 dni jedyneczka z przodu się pojawi

Stary 2011-10-03, 22:48   #1945
Chatka
Wtajemniczenie

Hej babeczki! Wybaczcie, że nie nadrobiłam wszystkiego, ale jutro obrona, więc jeszcze siedzę....
Dziś w końcu promotor napisał mi recenzję i postawił 4. A recenzenta dziś dorwałam na uczelni i powiedział, że recenzję dopiero jutro wstawi, ale z tego, co już zdążył przeczytać, to praca jest na mocną 4. Także jeśli tylko jutro totalnie nie zwalę obrony, to wyjdę z czwóreczką, co byłoby super. Także... wiecie, co robić

Cytat:
ja nie wiem co ci ludzie tacy przeciwko temu dj'owi są moja sistra na swoim weselu miała dj'ja i nie jakiegoś chłystka co tylko muzykę puszczał i tyle... gościu profesjonalista zajmuje się też śpiewaniem i na mszy też może zagrac i zaśpiewac bo muzykiem jest... zrobił bardzo miłe wrażenie naprawdę, ale ten stereotyp wśród starszych chyba nigdy nie minie
Minie, minie, teraz coraz więcej Młodych bierze Dja i coraz więcej DJów jest prawdziwymi weselnymi, z prawdziwego zdarzenia Więc myślę, że niedługo się przekonają

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko to o tych 40minutach bez prądu to dziś było a po weselu to jakoś chyba krócej. Ale musiał tata to zrobić bo lodowka nie wiadomo było jak długo ten prąd był wyłączony.
Aa, to jakoś widać nie doczytałam

Cytat:
Zawsze mozna jeszcze poprosić kogos aby nazbiera świeżych płatków w dniu slubu, włożył do ładnego koszyczka i również obsypał młodych na wyjściu
Tuby mają właśnie ten plus że pod cisnieniem potrafią wysoko wyrzucić te kwiaty i efekt jest niesamowity
Właśnie ja myślę, żeby tak zrobić. W końcu ma się te kwiaty i w swoim ogrodzie i u sąsiadów, więc niech mi Druhny nazbierają trochę płatków i obsypują

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Miałam dziś jechać do Warszawy, ale mi nie wyszło. Jadę jutro. Jeszcze jeden dzień u mamusi<3
O, to się chyba niedługo widzimy?

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała żeby mój siostrzeniec niósł obrączki, ale nie wiem czy nie będzie "za stary" bo będzie miał 10 lat
Pewnie, że nie ja np. w ogóle nie rozumiem dawania obrączek takim malutkim, 3, 4letnim dzieciom, przecież One czasami nie wiedzą, co się dzieje, albo właśnie focha potrafią strzelić, albo jeszcze coś... Nam będzie niosła i pilnowała obrączek 9letnia Chrześnica TŻta, już się strasznie jara tą funkcją Zrobimy Jej śliczny mały koszyczek wiklinowy, żeby łatwo Jej było 3mać

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A poza tym mam stresa bo u mnie rodzice ze sobą nie gadają , brat nie gada z ojcem, ojciec nie widział wnuków od nie wiem kiedy, moja mama będzie sama a ojciec ze swoją babą i boję się ze będę się przejmować i patrzyć jak oni się wszyscy wobec siebie zachowują.
Kochana, współczuję, że masz takie niesmaki w Rodzince, ale dobrze Laski mówią, na pewno nie będą Ci robić koło pióra na weselu i na pewno zachowają się przyzwoicie A co do wnuków, to chyba nie ma możliwości, żeby dorosła osoba obraziła się na 3 i 6letnie dzieci za to, że nie rozmawia z ich ojcem

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
umowę podpisywaliśmy z kamerzystą z Częstochowy i pyta się nas czy my mamy ślub wcześnie, bo wie, że na śląsku są wcześnie, na co TŻ "nie, nie, mamy na 13" ja TŻta szturcham bo już wiem, że dla niektórych PMek to jest właśnie wczesny ślub i to samo powiedział kamerzysta, że u nich to od 15
Hehhehe, dobre

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
O przypomniało mi się, że mam jeszcze jedne pytanie

U nas jest taka tradycje, że z kościoła młodzi jadą do domu (chyba PMki, w każdym razie u nas tak będzie), żeby "błogosławieństwo z kościoła zawieźć do domu, nie na salę". Tylko co się robi jak się przyjeżdża z tym błogosławieństwem do domu?
Ja się nigdy nie spotkałam z tym, żeby jechać do domu, trochę to dla mnie bez sensu, szczególnie, jeśli kościół jest blisko sali. U nas na pewno żadnego jechania do domu nie będzie, bo kościół i salę mamy 17km od bazy wypadowej, zresztą nawet jakby były pod domem, to i tak nie widziałabym żadnego powodu, żeby jechać

Cytat:
Witam,
oo, gratulejszyn Ile płaciliście?

megan, gratuluję wyboru! Będziesz wyglądać zjawiskowo

A TŻ mnie uświadomił, że dziś mamy 299 ddś

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:48   #1946
Nika0208
Rozeznanie

pojawi ale za szybko mi ten czas ucieka, dopiero co sie zaręczyliśmy i było ponad rok do slubu a teraz...dlatego przyśpieszyłam troszke tępa z zakupami, mamy buty, ja suknie, wódke, w listopadzie chce zaliczyć do listy obrączki i zaproszenia

Edytowane przez Nika0208
Czas edycji: 2011-10-03 o 22:52
Stary 2011-10-03, 22:48   #1947
kooocur
Zakorzenienie

[QUOTE=marylka80;29773223]

Piekne te butki Szkoda ze nie maja 37 jakbys wpadla na podobne tylko w normalnych rozmiarach to daj znac
A tak w ogole to nie boisz sie ze bada za male albo za duze, ja to w sumie nigdy butow przez interenet nie kupowalam

A i pytanko mam do ciebie Kocurku , czy ty w swoim biurze masz tez jakies oferty na Mauritiusa, bo juz sie prawie zdecydowalismy na hotel, tylko teraz musze znalesc biuro ktore bedzie miec go w ofercie...a ze euro poszlo w gore bardziej nam sie w PL oplaca kupic...

[QUOTE]

Mam kochana wyslij mi nazwe....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:49   #1948
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Spadam chrapać do łóżeczka, bo już rzęsami klawiaturę zamiatam
Papatki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 22:51   #1949
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko przez cały dzień zaciskam

Stary 2011-10-03, 22:53   #1950
Nika0208
Rozeznanie

Dobranc dziewczyny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości