|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
dobry wybór Cytat:
jaka cena ja tyle w salonie dałam chyba laska przesadziła lekko
|
||
|
|
|
#1922 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Witam,
a ja moge odznaczyc kolejna załatwiona spraw ślubną, dziś mój TŻ zakupił wódke . Bardzo mnie to cieszy poniewaz mieliśmy małe przeboje, Po krotce...w sobote tydzień temu jezdziliśmy pytac się o ceny alkoholi...w jednej hurtowni pani dala nam bardzo kozystna cene, wiec po zliczeniu gosci w poniedziałek TŻ zamówił na kolejna sobote do odbioru...jaki bylo jego zdziwienie jak okazało się,ze cena jest znacznie większa od uzgodnionej...podniesli 2zł, TŻ się z nimi poklócił i nie wzioł zamówionej wódki w hurtowni....czekajac az wróce z pracy TŻ z moim bratem w domu, buszowali po interneci i znalezli inna hurtowie... i dziś TŻ zakupil alokohol w przystępnej ceniemegan713 - gratuluje, ślicznie wyglądasz
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju jak patrzę na tą suknię to zazdroszczę CI figury bo na Twoich zdjęciach też cudownie wygląda jest przeboska ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Nika a jaką wódkę wzięliście??
|
|
#1924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupioną wódkęWogóle dziewczyny to jaką wódkę będziecie kupować
|
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
Żubrowka biała, i w kazdje prawie hurtowni mówili, ze wódka idzie w górę...
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
ja już sama nie wiem pierwsza myśl to była gorzka żołądkowa potem że stock na weselu w sobotę była żubrówka biała i smakowała nam (mi bardziej niż gorzka której nienawidzę) i zakup żubrówki był by mi na rękę choć pić nie mam zamiaru ale ten jeden czy dwa będzie trzeba wypić. Ale mój tata raz pił żubrówkę która byłą ohydna więc nie nadążysz jak trafisz bo wiadomo one są rozrabiane w niektórych hurtowniach
|
#1927 | ||
|
Zadomowienie
|
A ja wpadlam do was tylko na chwilke podziekowac za kciuki
Udalo sie przezylam pierwszy dzien, a nawet lepiej, bylo super!!! Super atmosfera, fajnych ludzi mam w teamie, no i moje stopki odpoczywaja po przerobieniu 50 km dziennie w Zarze Teraz sobie siedzie i klikam w klawiaturke...ehhh...norm alnie banan mi z buzi nie schodzi tak sie ciesze ![]() Cytat:
Szkoda ze nie maja 37 jakbys wpadla na podobne tylko w normalnych rozmiarach to daj znac A tak w ogole to nie boisz sie ze bada za male albo za duze, ja to w sumie nigdy butow przez interenet nie kupowalam ![]() A i pytanko mam do ciebie Kocurku , czy ty w swoim biurze masz tez jakies oferty na Mauritiusa, bo juz sie prawie zdecydowalismy na hotel, tylko teraz musze znalesc biuro ktore bedzie miec go w ofercie...a ze euro poszlo w gore bardziej nam sie w PL oplaca kupic... Cytat:
|
||
|
|
|
#1928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w makro na promocji była;p dziewczyny dziękuję bardzo serdecznie za wszystkie ciepłe słowa wyboru dokonałam po dzisiejszej przymiarce;] absolutnie wszystkim oprocz TZ się podobalam w rybce - po czym okazalo się ze jemu rybka nie pasi bo ... odstaje. I uznalam ze na zywo jak zobaczy ją zebrana w pasie to zmieni zdanie. I faktycznie się przekonał - ale nadal nie byłam 100% pewna. I wtedy Pani w salonie zauważyla jedna wazną rzecz - jak zakladalam falbankową to wychodzilam tak normalnie, a jak tą rybkę, to od razu pierś do przodu, rączka pod bok, umiech na twarz i mała kokietka;] więc chyba moje ciało bardziej się zżyło z rybką. a teraz nikomu z osób które pytałam o zdanie nie powiem którą wybrałam - niech się pozostanawiają
|
|
#1929 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
w jakiej cenie ta żubrówka była
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2011-10-03 o 23:12 |
||
|
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jest Wyborowa, właśnie dlatego, że ceny poszły w górę...poza tym ta wódka jest bardzo dobra, jak na wódkę...
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bez względu na to którą byś wybrała i tak będziesz wyglądać pięknie bo masz figurę modelki ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
A możesz mi podać na priv co to za hurtownia i gdzie ona jest? ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Chyba Krupnik ale ten wybór pozostawiam Tż
|
|
|
#1932 |
|
Wtajemniczenie
|
W sobotę na weselu był Stock i o ile wcześniej zastanawialiśmy się nad kupnem tej wódki, tak teraz nie bierzemy jej pod uwagę. Była po prostu ohydna, czuć było straszny odór.
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie i weź tu człowieku kup wódkę żeby wszystkim smakowała
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Tym bardziej, że Stock na imprezach u nas pojawiał się często i był dobrą wódką. Ale w sobotę zawiedliśmy się na nim. Ciężko będzie trafić w dobrą wódkę.
|
#1935 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
My będziemy dawać magnesy jako podziękowania dla gości
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My Finlandię albo Nemiroffa. Nawet bardziej ku Nemiroffowi się aktualnie mój TŻ skłania, ewentualnie jeszcze Absolut wchodzi w grę. Cytat:
![]() Mój TŻ też po zdjęciach nie umie ocenić czy suknia mu się podoba czy nie z tego samego powodu - każda suknia jaką mierzyłam była na mnie niedopasowana i on stwierdził, że nie umie sobie wyobrazić jak by wyglądała, gdyby wszystko było dopasowane :P Bo tak to mu w prawie każdej coś nie pasuje.
|
|
#1936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a skoro zawsze była dobra
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, najważniejsze, żeby była dobrze schłodzona, wtedy nawet i gorsza smakowo wejdzie, przynajmniej niektórym. Mój TŻ właśnie obstawia Nemiroffa z jeszcze jednego powodu, poza walorami smakowymi. Podobno nie ma po tej wódce kaca i sensacji na drugi dzień, co jest dość ważne, bo my mamy jeszcze poprawiny. I ponoć jest to stosunkowo niedroga wódka.
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
z ceną wódki to może być tak jak z ceną cukru w tym roku. Przedsiębiorcy puścili w obieg wiadomość że cukier podrożeje i tak już zostanie. Ludize potrafili po kilkadziesiąt kg kupić cena rosła i rosła a teraz jest taka jak była wcześniej czyli około 3,5 za kg a momentami sięgała ponad 6 zł w niektórych sklepach także do tematu tych podwyżek też trzeba podchodzić z umiarem bo o tym to ja już od pół roku słyszałam
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
jak partia zła to nie nadążysz kochana. Mój tata z kolegą kupowali finlandię i to stali koło siebie mój tata wziął z pułki kolega z kartonu nam smakowała a ten kolega strasznie narzekał że się pić nie dało także tu też trzeba mieć szczęście
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
z tego co pamietam to tak
![]() Cytat:
|
|
|
#1940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1941 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jejku co Ci ludzie wymyślają...Cytat:
![]() ![]() klask i: na początku byłam przekonana że bardziej się skłaniasz w kierunku falbanek Cytat:
za zakup wódki ![]() A co do wódki to jak byłam ostatnio na weselu to była żubrówka biała i była strasznie dziwna w smaku. A co jest najlepsze to piliśmy ją na panieńskim i później na koronie i było wszystko ok a na weselu jakaś dziwna była... od czego ro zależy to nie wiem
|
||||||
|
|
|
#1942 |
|
Rozeznanie
|
my kupiliśmy wódkę teraz poniewaz mamy gdzie ją trzymac, w listopadzie chcemy kupić obrączki i zaproszenia, tak na dobra sprawe jak zaczełam sobie planowac to niby do kwietnia dużo czasu a w praktyce mało... poniewaz styczen i luty będziemy rozdawac zaproszenia, zostaje marzec a jeszcze ciasta i garnitur TZ a w kwietniu ślub a ja nie wszystkie weekendy mam wolne.
Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-10-03 o 22:43 |
|
|
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze miec kogos z koncesja bo by taniej było ok zlotowki na litrze jakby ktos kupił niby na swój lokal...
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u Ciebie za 9 dni jedyneczka z przodu się pojawi
|
|
#1945 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej babeczki! Wybaczcie, że nie nadrobiłam wszystkiego, ale jutro obrona, więc jeszcze siedzę....
Dziś w końcu promotor napisał mi recenzję i postawił 4. A recenzenta dziś dorwałam na uczelni i powiedział, że recenzję dopiero jutro wstawi, ale z tego, co już zdążył przeczytać, to praca jest na mocną 4. Także jeśli tylko jutro totalnie nie zwalę obrony, to wyjdę z czwóreczką, co byłoby super. Także... wiecie, co robić ![]() Cytat:
Więc myślę, że niedługo się przekonają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja np. w ogóle nie rozumiem dawania obrączek takim malutkim, 3, 4letnim dzieciom, przecież One czasami nie wiedzą, co się dzieje, albo właśnie focha potrafią strzelić, albo jeszcze coś... Nam będzie niosła i pilnowała obrączek 9letnia Chrześnica TŻta, już się strasznie jara tą funkcją Zrobimy Jej śliczny mały koszyczek wiklinowy, żeby łatwo Jej było 3mać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ile płaciliście?megan, gratuluję wyboru! Będziesz wyglądać zjawiskowo ![]() A TŻ mnie uświadomił, że dziś mamy 299 ddś ![]()
|
|
#1946 |
|
Rozeznanie
|
pojawi
ale za szybko mi ten czas ucieka, dopiero co sie zaręczyliśmy i było ponad rok do slubu a teraz...dlatego przyśpieszyłam troszke tępa z zakupami, mamy buty, ja suknie, wódke, w listopadzie chce zaliczyć do listy obrączki i zaproszenia
Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-10-03 o 22:52 |
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marylka80;29773223]
Piekne te butki Szkoda ze nie maja 37 jakbys wpadla na podobne tylko w normalnych rozmiarach to daj znac A tak w ogole to nie boisz sie ze bada za male albo za duze, ja to w sumie nigdy butow przez interenet nie kupowalam ![]() A i pytanko mam do ciebie Kocurku , czy ty w swoim biurze masz tez jakies oferty na Mauritiusa, bo juz sie prawie zdecydowalismy na hotel, tylko teraz musze znalesc biuro ktore bedzie miec go w ofercie...a ze euro poszlo w gore bardziej nam sie w PL oplaca kupic... [QUOTE] Mam kochana wyslij mi nazwe....
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam chrapać do łóżeczka, bo już rzęsami klawiaturę zamiatam
![]() Papatki |
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko
przez cały dzień zaciskam
|
#1950 |
|
Rozeznanie
|
Dobranc dziewczyny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

dobry wybór
jaka cena
ja tyle w salonie dałam
chyba laska przesadziła lekko

jakbys wpadla na podobne tylko w normalnych rozmiarach to daj znac 

ALE zobaczcie co mi przyszło pocztą 
klask i: na początku byłam przekonana że bardziej się skłaniasz w kierunku falbanek

przez cały dzień zaciskam