|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() Cytat:
Świetne wieści, gratulacje!! ![]() Cytat:
![]() A co do planowanych zużyć, to u mnie szykuje się 7 na ten miesiąc i baaardzo się postaram, żeby w każdej z zakazanych kategorii coś się skończyło.
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie ładne plany październikowe
![]() Ja raczej chwilowo takich nie mam - z tego względu, że zużywam przede wszystkim dalej próbki lub miniaturki, jedyne czego wreszcie chciałabym się pozbyć to odświeżający dezodorat do stóp. Mam go chyba ze 2 lata ale wreszcie się zawziełam i uzywam i jest go malutko więc jest nadzieja - tym bardziej, że od kilku dni chodze w sandałach znów, przecież mamy takie piękne lato tej jesieni |
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wieczoru kawalerskiego/panieńskiego to mój TŻ wkurza się jak mówię, że mu nie pozwolę iść na wieczór kawalerski kumpla gdzie będzie laska ![]() Oj tak Wczoraj byliśmy ze znajomymi w clubie na shishy i było bardzo fajnie Wreszcie odżywam Jeszcze tylko trochę nauki i może jakoś będzie.
|
|
|
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż kurtkę ![]() Cytat:
A co do kumpli, to ja akurat zwłaszcza z tym jednym, który na pewno chciałby załatwić striptizerkę, to się bardzo lubię i dobrze dogaduję, także bez problemu mu powiem, żeby trochę przystopował z pomysłami ![]() Wieczorem po pracy idę z TŻ-em na drinka Musze się odstrzelić, tylko trochę głupio mi tak iść do pracy
|
||
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Tz byl kiedys na wieczorze kawalerskim u kumpla i mimo ze ten kumpel nie chcial to i tak zaprowadzili go do night clubu... dla facetow to chyba jakas "tradycja" a przynajmniej tak jest tutaj. Ja sobie poszlam smacznie spac, jakos nie bylam szczegolnie zdegustowana tym ze Tz siedzial sobie tam. Z reszta oprocz lap dance to nic tam szczegolnie nie robila. Patrzac na to z innego punktu widzenia, to przeciez jest tez praca (hihi jaka jestem dzis lagodna) no i panienka skupia uwage na panu mlodym.
Moj Tz ma takich kolegow ze na pewno mu cos "glupiego" zalatwia, no i co zrobic..trzeba przebolec. Choc swoje mu pewnie nagadam...jemu i kolegom tez. A oni i tak pewnie zrobia swoje. Ja za to chcialabym pojsc sobie do spa z kolezankami siedziec sobie w jacuzzi z kielisziem wina Albo pojsc do stadniny pojezdzic konno i potem zjesc jakies dobre jedzonko w towarzystwie.Hosenko jak tam odliczanie? Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-10-04 o 11:49 |
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byli w knajpie na karaoke, apotem poszli na impreze, tam gdzie byłam z koleżankami, ale się nie widzieliśmy.
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł mi dziś Alien 15ml
Zużyłam próbkę Dax Perfecta-antytrądzikowy krem tonujący arbuzowy 2ml. Cytat:
zywieczdrój co do wieczoru kawalerskiego, to myślę, ze nie powinnaś mówić jego kumplom, że sobie nie życzysz laski, bo wtedy właśnie ją zamówią... Ja też się tego obawiałam, bo kumple gadali, czego to nie wymyślą, a jak przyszło co do zcego to zrobilismy na naszej działce wspólną mega imprezę na dwadzieścia kilka osób i było super- tany, darcie-wszyscy się wyszaleli, bo u nas nic nie słychać u innych mieszkańców My akurat nie chcieliśmy imprezy osobno, bo dla mnie z samymi babami jest zbyt nudno (sorry ) a poza tym nie mam jakichś psiapsiółek od serca, gdybym miała to pewnie byłoby trochę inaczej i może bym chciała. Ja w ogóle wolę przebywać z facetami, lepiej się z nimi dogaduję-kobiety mnie czasem drażnią swoim zachowaniem i rozmowami. Mam też takie bardziej męskie poczucie humoru, którego część kobiet nie rozumie...
|
|
#309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tego typu spray'ów używam w lecie, kiedy chodzę w sandałach i japonkach. Poza tym mam "swój" krem antyperspirant. Ja niestety też takich nie mam Zawsze więcej miałam znajomych płci męskiej i też zawsze z nimi jakoś lepiej mi się dogadywało i lepiej się czułam. Ale to było bardziej w gimnazjum/liceum, teraz się w miarę "wyrównało".
|
|||
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
nusia, całkiem fajny ten krem- jest leciutki, ale dość ciemny, nawet dla mojej ciemnej karnacji- a przecież na próbce jest napis: naturalny beż
wiec trzeba go dobrze rozsmarować. piękny zapach, wyrównanie kolorytu też ok, ale wiadomo, ze niespodzianek nie zakrywa.
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Tak do stóp zużyję go bez obaw nawet po terminie ... i już zdecydowanie wiem, że tego rodzaju kosmetyk jest mi zbędny, więcej niczego takiego nie kupie. Dobrze, że tego mam jakieś 1cm w buteleczce to jakoś wypsikam w tym miesiącu.
|
|
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
mój 1000 post na wizażu
![]() póki co się nie będę przepisywać, choć dzisiejszy dzień był bardzo meczący no i "nowa" grupa jakaś taka drętwa ![]() jest podobna do tej KLIK
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2011-10-04 o 20:55 |
|
|
|
|
#314 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dzięki za gratulacje
zepsułam odwyk
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29761842]
Poprawka - tonik Eveline zużyłam właśnie teraz [/QUOTE]![]() wiem co to znaczy bo zdałam dwa egzaminy i jakbym ich nie zdała to -1100zł![]() Cytat:
ja tez w tym tygodniu stałam sie posiadaczka płaszczyka![]() ![]() ostatnio nie mam w ogole na nic czasu co do kosmetyków to mysle ze w tym miesiacy ani nie kupie za dużo ani nie zużyje bo: 1) BRAK kasy 2) mam taki humor ze nawet jakoś o siebie nie dbam |
|
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ! proszę o radę , kupiłam sobie torebkę w sumie podobała mi się i w ogóle ale czaiłam się na nią bo kosztowała 135 zł ( a produkt chiński - jak większość z resztą) i jak przyszłam do domu zauważyłam ,że ma lekko krzywą ozdóbkę i małe przebarwienie. A taka czasami pedantka ze mnie , ale żeby tego było mało chyba zgubiłam paragon ;( nie mam pojęcia jak.
Powiedzcie mi co zrobić boję się ,że się za jakiś czas rozwali ( jak większość moich torebek) i jeszcze ta ozdoba torebka jest czarna wymienić na brązową bez wad żadnych? czy może lepiej iść i poprosić po prostu o kopie paragonu jak by się dało ? jak myślicie?
|
|
|
|
#317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurta fajna ![]() Cytat:
Takie laski, to chyba mają problem ze sobą Czym?! Czemu tak? Wydaje mi się, że jak zgubiłaś paragon, to już nic nie da się zrobić... |
|||
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam Wam ostatnio, że chciałam kupić jakąś spodniczkę
I kupiłam W lumpeksie, sztruksową jasno beżową Sisley za ... 4,50
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#320 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś w Wiśle byłam w "Złotej komnacie relaksu": było jacuzzi, sauna i podgrzewane mozaikowe ławy i pamiętam, że nawet wtedy rozmawiałyśmy z koleżanką, że to idealne miejsce na wieczór panieński. ![]() Może by tak jakieś szczegóły?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pojawiła się dziś na moment biedronkowa gazetka, ale usunęli ją szybko. Nie mogę się doczekać.
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ochotę na płukankę malinową YR ale na nic innego a do sklepu dlaleko ;( Wogóle mam ochotę na zakupy ... kosmetyczne |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, że oprócz spódniczki kupiłam też puder utrwalająco-matujący z Essence i zachwalaną niegdyś szminkę Gosh Darling.
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Oduczyłam się miec pomalowane paznokcie
|
#323 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zużyłam podkład
|
||||
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam tylko odżywki, bo są od słuzszego czasu w kiepskiej kondycji
Rozdwajają się, wolno rosna i sa suche
|
#325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a mi się strasznie skóra przetłuszcza. Zrobię makijaż rano, daję podkład LRP Unifiance cream satin i na to puder fiksujący Artdeco, meteoryty tylko na kości policzkowe, bo za bardzo się świecą, a po 2 h. mam istny smalec! W ruch idą bibułki matujące, no ale strasznie mnie to wkurza, nie zawsze mam czas używać bibułek. Macie na to jakąś radę? Na noc używam kremu dobrze nawilżajacego(żeby skóra nie produkowałą tyle sebum) a rano czegoś leciutkiego a i tak mam smalec...
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap:
dzisiaj testuję puder utrwalająco-matujący z Essence - jak narazie ładnie trzyma mat (od ok 10)
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Jestes juz podekscytowana?
Makijaz w koncu bedziesz sama robic? Hihi juz sie nie moge doczekac waszego slubu, tak to wszystko super poszlo, te wszystkie twoje posty dotyczace poznania A., zareczyn, przygotowan
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Jednak dziś już dopada mnie szara rzeczywistość...
Ryzyko warunku za 675 zł zniknęło. Ufff.

masz porównanie z Oriflame'owskim miodkiem? 

znów, przecież mamy takie piękne lato tej jesieni 
W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak olać gadanie rodziców...
Wczoraj byliśmy ze znajomymi w clubie na shishy i było bardzo fajnie 

no i "nowa" grupa jakaś taka drętwa