|
|
#4351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Fany dziś zeżarła tort z 31 sierpnia , ale nie był spleśniały ![]() Cytat:
ad2. i ja mam identycznie 2x Cytat:
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4353 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Skrbtk, co piłaś? ![]() Cytat:
--- W kwestii Palikota, to już od paru dni chodziła mi po głowie ta myśl, że "może by na niego?"
|
|||
|
|
|
#4354 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na pewno ma czapkę- może nawet z nutrii
Z daszkiem Cytat:
nawet nie niszowo Cytat:
![]() To beknięte wino Toż piszę?
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
BAN stały
|
Tort na formalinie?
--- W kwestii spotu wyborczego PO, gorzka to prawda, niestety. Wyznawcy Jarusia stawią się pewnie jak jeden mąż przy urnach, a ludzie z nieco innym światopoglądem i horyzontami często machają ręką albo w rezygnacji, że "i tak nic się nie zmieni", albo nie interesują się polityką fogle Tzn. nie, wróć! Ja się też polityką za bardzo nie interesuję, ale pewne zasadnicze sprawy państwowo-społeczne leżą mi na sercu Ciotka dzwoniła dziś do siostry i agitowała za PiS, i choć to wspaniała kobieta, dla nas prawie że jak druga matka, to w tej kwestii się nigdy nie zgodzimy, niestety ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- No nazwisko ma zrypane, fakt Cytat:
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
No! My się zjawimy jak dwa męże
![]() I też żem wspaniała kobieta ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Ale o czym tu pisać? Pamiętnik? Bo ja nic nie wymyślam- nie umiem
|
#4360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale fakt, z czego ten tort był ![]() też mam agitujących w rodzinie ![]() ja nie głosuję, nie mam meldunku
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide się ukompać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-04 o 00:31 |
|
|
|
|
#4362 |
|
BAN stały
|
![]() A ciotce się nie przyznam, że nie głosowałem na Pisiory... albo nawet skłamię, żeby się lepiej czuła (jaki to drażliwy temat ta polityka, no strasznie, ja się nikogo nie wypytuję, jego sprawa, a ciotka podchodzi do tego tak emocjonalnie, jakby każdy przeciwny PiS odrzucał Boga, chciał przyłączenia Polski do Rosji i agitował za prawem adopcji dzieci przez osoby homoseksualne)
|
|
|
|
#4363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam już pamiętniki- wiele tomów, w smutnych czasach- i wszystkie wyrzuciłam na smietnik I nie żal mi Cytat:
Mama zapalczywa, kobieta walki i choć ja nie chcę rozmawiać, to ciągle stara się mnie sprowokować ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Chyba już póje spać- siedzę przy tym kompie na niskiej kanapie z pseudoskóry i kolana mnie bolą- ciągle w przykucu maślanka wystarczy Papa!
|
|
#4364 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie ![]() Chyba, że był spirytem porządnie nasączony ![]() Cytat:
![]() A ja se zapalę w oknie, umyję naczynia i się ogolę, taki plan ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za to polityki nie lubię najbardziej, bo za jakichś pajaców walczących o stołki, ludzie nawet w rodzinie, są sobie gotowi aorty powygryzać
|
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o fak! naczynia, zapomniaąłm - a pierdlę naczynia mam wolne choć nie nawykłam do zasypiania ze świadomością że góra naczyń mnie rano przywita ogólnie się porządkiem nei przejmuję ale te naczynia ajkoś tak uwierają może umyję nie, pierdlę jednak Cytat:
o tym sobie we wannie myślałam - czemu ja i moi znajomi mozemy na kogo innego chcieć głosować ( tzn ja niestety nie mam faworyta moim zdaniem wszyscy są siebie warci - politycy- po jednych pieniądzach, szuje i skórwysyny) i jakoś nie skaczemy sobie do gardeł - ba przy ostatnich wyborach się taka polemika rzeczowa wywiązała że sie od nas uczyc powinni tego (tzn oni rzeczowo gadali ja słuchałam ale też rzeczowo ) no ale ja dalej nie wiem tacy jak ja są najgorsi - z przypadku dowywiem się, poczytam tylko nacomito jak i tak program sobie a lajf sobie w testa nie wierzę - zależy kto układa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-04 o 01:11 |
||
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja oglądam film o facecie w łódce
|
|
|
#4368 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Mam tępą maszynkę, normalnie jakbym się muszlą golił (i zarost mam bez sensu, czarno-rudy, dzisiaj dostrzegłem całość beznadziei, gdy się włoski na umywalce poosadzały)
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-10-04 o 01:53 |
|||
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
a przysżłam napisac że idę do wyra - czy sapć to jeszcze sie okaże ale podpieram sie nosem
dobranoc all spokojnej nocki |
|
|
|
#4370 |
|
BAN stały
|
Rejcz, wykorzystaj to podpieranie się nosem i ić nyny, u Cię to przecież ewenement niemalże, i a nuż zaśniesz
Ja się też oddalam, si jaaa |
|
|
|
#4371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa.... bo wszyscy jakimś szyfrem pisali, a ja tylko dopytać chciałam z daszkiem tak ale z nutrii z daszkiem fuujj ![]() dzień dobry
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy ktoś pamięta, ze maluję? ![]() Śmierć w Wenecji? Dzień dobry! znad zimnej kawy- bo lubię dużo mleka
|
|
#4373 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też mam dużo mleka w kawie I chrypę jak stary pijaczyna, ledwo gadam, nie dzwońcie, bo dzisiaj nie odbiorę tel
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Jechałam dziś po autostradzie 160/h Niechcący. Nawet nie zauważyłam
|
#4375 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba świetne, drugi mi się bardziej podoba, ale wyglądasz w obu dobrze Cytat:
Cytat:
ale nadal nie wiem na kogo zagłosuję tzn pewnie w końcu na PO mimo wszystko bo Napieralski mnie słabi, Palikot też mnie słabi trochę... Tusk w sumie też muszę się zastanowić kto najmniej ![]() Cytat:
Cytat:
(tzn mój "pogląd" jest anty-pis z żadną partią nie sympatyzuję, czekam na jakąś nową ) Dobry kończę kawę, ale wstałam dziś wcześnie jak na mnie
|
|||||
|
|
|
#4376 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dopisałam się do spisu wyborców
![]() Cytat:
tylko głowa mnie już tak bolała że było mi wszystko jedno...Cytat:
Cytat:
![]() ale trochę zabawne to jest, przyznasz sama Cytat:
Cytat:
![]() a propos podkręcenia jeszcze, może w zalotkę zainwestuj?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4377 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Spadam już, jadę do wielkiego miasta
|
||||
|
|
|
#4379 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

z 31 sierpnia 

ogólnie się porządkiem nei przejmuję ale te naczynia ajkoś tak uwierają może umyję

Niechcący. Nawet nie zauważyłam