![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Kilka dni temu było 70 pod biustem i 90cm w biuście i dla mnie to jak w sam raz i mogło by tak zostać. Stanik miękki sportowy noszę 70 C Dodam, że jestem bardzo zadowolona z kształtu i anatomki były bardzo dobrym wyborem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
zabulek
Slonce Ty moje ale zeby mi do PL wyslali to wiecej mam z tym zachodu niz nie wiem co-konto na PayPalu, wysylka, moze poprosze kogos z UK zeby mi kupil kilka i przeslal niech tylko kogos dorwe ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny zobaczcie w moj album ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
hejka!!!
![]() wpadłam się przywitać!!! ![]() ja dziś wolne ale nie czuję się jakbym wolne miała ![]() ![]() ale byłam dziś w końcu poćwiczyć!!! ![]() ![]() ogólnie humorek w miarę!!!powoli mi się polepsza!!! znów zaczynam mierzyć cycki ![]() ![]() ![]() wszystkim wam słonka tak wychodziło??że przymiarki większe niż rzeczywistość??? AGA robiłaś z ryżem??? ![]() a co do twoich nowych nabytków to są ŚLICZNE,jak dla mnie takie jak były ![]() ![]() ![]() ANEK to mierz na bierząco i ciekawe jak CI spadnie lub urośnie!!! ![]() ![]() VANESITTA,OLIVKA,PRZYRODA ,JOASI ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-03 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Ja z ryzem nic nie robilam, u mnie spontan
![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-03 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mowisz ze stanikiem zblize to jestem spokojna ![]() Ale wieksze niz Twoje nie beda-Ty jestes szczuplejsza i masz naprawdę kawał cyca ![]() Paczke montujmy tak tak tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym tri acion który dokupiłaś uważaj , do tego w roz 70C -szkoda piersi katować. Ja znam ten stanik na wskroś- przetestowałam go na wszelkie sposoby i wszystkie rozmiary. Jest tak stabilny i uciskowy że moje poprzednie żelki dzięki niemu nie przekręciły się do 6 msc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A z paczuszką dobry pomysł, tylko musimy dorwać kogoś z UK ![]() ![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Moje to sredniaczki
![]() Moze cos sie zbierze na te staniory, ja sie piszę, kurcze naprawdę sie oplaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Jak już jesteśmy przy staniczkach to mi się marzy Shock Absorber do uprawiania sportów
![]() http://www.shockabsorber.co.uk/focus/run-sportsbra.html Muszę poszukać, czy gdzieś można kupić u nas. Myslę, że nie.
#250 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie z rana ![]() Chyba dziś jestem pierwsza na forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
beatafit powodzenia!!!!!! Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Witajcie z rana ![]() Chyba dziś jestem pierwsza na forum ![]() ![]() hejka ![]() ![]() jak patrzę na tą wyliczankę to mi słabooo ![]() ![]() ![]() niestety ja do rozmowy o staniczkach się nie włączam..ostatnio takowy kupiłam z rokk temu i nawet do takich sklepów już nie chodzę ![]() ![]() ![]() 600 na jego łapę ![]() ![]() i co chciałam przez to powiedzieć,że tak mi przejdzie czasem przez myśl czy aby może niech włoży te 420 jak uzna że będzie ok ![]() ![]() SHERRY co tam???idziesz na inną konsultację w najbliższym czasie???i kiedy wpadasz na kawę???? ![]() ![]()
#253 |
Wtajemniczenie
|
czesc laseczki, tak Was podczytuje i milcze bo dla mnie te sportowe staniory to czeski film, zupełnie nie wiem z czym i do czego, w życiu takiego nie miałam, to wygodne jest wogóle?
![]() Agatko Ty chyba nie myślisz, że Twoje okrągłe 525 będzie mniejsze od Myajkowych anatomków 485 ![]() ![]() ![]() Klaudeczko buziol wielki, super, że lepiej się poczułaś, jak Ci sport pomaga to biegaj na fitnesy ile możesz ![]() ![]()
#254 |
Zakorzenienie
|
joasi
moze tak byc ![]() horo ma kolezanke co ma 300 okragle a horo 600 i ta kolazenka ma takie same jak Ona. To jest bardzo osobnicze, zalezy od miesnia, implantu, wyjsciówki, postawy ciała itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Klaudeczka ja nie wiem jak Ty w stanik wepchałaś 400g ryżu i wyszedł Ci fajny cycek a mi przy 200g wydawał sie tak ogromny, ze juz nie chciałam na więcej patrzeć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Agacia może horo koleżanka miała swojego cyca przed op i tylko dołożyła do niego a nasza horo płaściutka była ![]() ja rozumiem, że patrząc na Ciebie i na Mya tak całościowo może się wydawać, że Mya ma większe bo jest drobniejsza ale przy zdjęciu samych cycków, wygrywasz ![]()
#256 |
Zakorzenienie
|
joasi
no mi trzeba schudnac, niestety. Wzrostowo z Mya chyba jestesmy podobne, ale wagowo ja wygrywam ![]() ![]() Ale ja mam beznadziejny plan w tym semestrze. Pocieszam się ze byle do Świąt, potem juz styczeń sesja i semestr letni może będzie planowo lepszy. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-04 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
dziś wielki dzień beatafit - także trzymam mocno kciuki i jestem ciekawa jak jej maluszki będą wyglądały
![]() gwendolinka ja bym nie szukała w sklepach tylko kupiła taki staniczek sportowy w internecie, bo tylko nabiegasz się bez potrzeby. |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Wiem, że tam już był wałkowany, ale gdzieś mi uciekły nazwy tych specyfików na blizny. Co mam kupić i jak stosować, bo za parę dni mogę pielęgnować swoje blizny.
Zapraszam do albumu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Klaudeczko ciesz sie ze operacja juz niedlugo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
AGATKO I OLIVKO ja tam by wróciła na studia,nawet teraz przed urodzeniem córci zrobiłam podyplomówkę roczną bo mi się zachciało,może jeszcze coś wymyslę zaocznie!!!a mgr broniłam jak mój mały miał 2 latka,a w ogóle czas na studiach..hmmm...żyć nie umierać
![]() OLIVKO no oby była tak szybko ![]() ![]() JOASI no buziol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANEK twoje gwiazdy wymiatają!jakieś duże,pisałam Ci już w albumach!!cudowne,kształt ne i urosły???też to czujesz??? ![]() ja oczywiście do albumu wrzuciałam znów zdjęcia ryżowe..echh.ale niech będą tu dla porównania ,mój szwagier czasem siedzi z moją małą i jak robi coś na kompie i obejrzy przypadkiem to stwierdzi ze serio kopnięta jestem,tam kasuję wklejam tu!!dałam też zdjęcie cycorów mojej koleżanki,po 2 karmieniach i cyc jak nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-04 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Dziennie studiujemy choć ja mam taki plan jakbym wieczoroww studiowała
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
klaudeczka2010 o operacji nie da się mówić, choćby niewiadomi co gada się i gada
![]() Agatau88 to źle że zajęcia są późno? Przecież można się porządnie wyspać i pójść gdzieś dzień wcześniej wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale byle do Świat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() MAYU że mało?nieee ryż sypki ![]() ![]() Darling no nie da się przestać gadać!!! ![]() buziaki,jakiś tu spokój!!! ![]()
#267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
BAN stały
|
beatafit powodzenia! trzymam za Ciebie mocno kciuki!!
![]() Klaudeczka świetnie że masz taki dobry nastrój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Beatafit- trzymam kciuki za panienki
![]() ![]() ![]() Klaudeczko- nie małe , nie duże - takie w sam raz, jak Twoje własne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Chyba za mało czytamy i nam z prawej strony ekranu wrzucili zakładkę gdzie coś do czytania znaleźść ![]() ![]() Agatau- a Ty jak się czyjesz? zajęcia Ci się zaczęły- będzie ciężko czy dasz radę? ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Maści na bazie cebuli i inne: contatubex, cepan, tointex ,cicatrix krem. Plastry silikonowe Silon
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czasam trzeba odlozyc cos kosztem czeg0os ja tez dlugo bede czekac ale wiem ze warto jezeli tyle lat wytrwalam to i wytrwam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.