|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Pe es : Miałam nadzieję, że Cię tym wywabię z ukrycia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Palikota - przypadkiem po raz pierwszy posłuchałam go w aucycji Olejniczki w radiu jak jechałam samochodem - i on na prawde jest "pali" kot przy legalizacji Maryśki aż nogę z gazu zdjęłam nie widzeu tego - ale to była szybka audycja i mało merytoryczna - i też rzucął błotem - no ja, jako bezzdaniowy póki co obserwator to stwierdzam że strasznie słabe to było, niziutko upadł - a wiem ż epotarfi mądrze gadać , ale może jeżyk polityki taki już am być - madrze gadających mało kto posłucha?no i też ta trawka to z kontesktu wyrwana bo nie gadali prawie o niczym innym Polly - mówiłam ze testy są tendencyjne - zależy kto ukłąda - zawsze mozna ułożyc test pod coś zawsze believe me---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
w większych sie dopiełam ale reszta znów za duża - w kroku ehhh Cytat:
![]() aha i nie nadrobiąłm za zbytnio za to od 3 dnich zapominam zapytać Kameny jak Kota ale wnioskuję że ok skoro nie ma złych wieści z frontu ![]() Maja - wymietłaś, jestes de best - z Pandami jezdeście zusamem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-04 o 22:17 |
|||
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Pandy są de best, uwielbiam ich! ![]() A Panda stwierdziła, że znalazła na mnie sposób - trzeba mnie upić i zostawić samą, a wtedy załącza mi się taka odwaga i determinacja, że moge wszystko Dobranoc
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co konkretnie ( bo jeszcze nei nadrobiłam) Cię boli - i jak - kostki? kolana? puchnie? bo ja np przez kolano ( staw) nie mogę czasem sprzęgła naciskać - tak czekam na termin usg - ale jak obie bolą symetrycznie to już inny symptom a może przeziębione, w to zimne lato ? - weno idź jeszcz edo kogoś innego Cytat:
|
||
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Spodzień z dużym krokiem/ długim krokiem jest modny, więc bierz rozmiar większe
![]() To ja pójdę poczytać z 3 minuty i lulu, do jutra Miśki Puszyste
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
ad.2 czegoś nie nadrobiłam? ![]() brej |
||
|
|
|
#4539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przede wszystkim dlatego że ja np mam czerwoną i słabe światło jest spod niej spod białej jest fajniejsze, jaśniejszeCytat:
ad 2 Cytat:
nie jesteś beznadziejna, tylko ciuchy w sklepach są napchane na wieszakach i nic się tam nie da znaleźć ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4540 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Inni niech to oceniają ![]() Może też spać pójdę, zmęczył mnie wolny dzień, a nawet podłóg nie myłam, tylko jedno okno
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie puszyste!
|
#4542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
identyko myslałam nie dalej jak dziś - i tak jest zawsze ![]() u innych zawsze dostrzegę i docenię zacny zestaw ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja ino nie - no nie ja jedna jak widzeu ale ja dziś miałam atak "co aj robietu" ? dzięksy za pociechę - zawsze to coś - ocalasz resztki mojego mentalnego imidżu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-04 o 22:58 |
||
|
|
|
#4543 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,chociaz to w sumie zależy ktora dla kogo jest zwykła a ktora niezwykla ![]() Cytat:
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Do Kameny-
jak brat Wojtka, ktory jest lekarzem, miał praktyki studenckie m.in. w szpitalu psychiatrycznym, poproszono go o zrobienie wywiadu lekarskiego z testami jednemu pacjentowi. Wyszło wszystko idealnie- wynik "całkowicie zdrowy". Brat W. poszedł więc do ordynatora, a ten tylko się uśmiechnął "Panie Jacku, pójdzie pan ze mną do Walczaka". No to poszli, ordynator usiadł, podał rękę pacjentowi "Jak tam, panie Walczak, wszystko w porządku?" "W jak najlepszym, panie doktorze!" "A pranie pan robił?" "W domu robiłem! wyprałem dywanik, bo straszne fleje po nim chodzą, tylko brudu naniosą, wszystko brudne, zeszyty dzieciakom też musiałem wyprać, bo nic nie uważają, plamią, kleksy, marginesy szare- wszystko wrzuciłem do pralki, było tego prania a było!" Pan Walczak po prostu testów nauczył się na pamięć. A swoją drogą, był też tam pacjent zajmujący najwyższe z możliwych stanowisko- mówił, ze jest Przewodniczącym Trójcy Przenajświętszej Przy drzwiach wejściowych siedział po turecku gość w spodniach od piżamy i turbanie z ręcznika na głowie, miał ręce złożone na piersiach i witał wszystkich "Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus"
|
#4545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja dla bezpieczeństwa chodzę ciągle do tych samych sklepów żeby wiedzieć mniej więcej co gdzie leży, a jak mi poprzestawiają to ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo faktycznie ponad miesiąc temu wpadłam między deski na tarasie lewą nogą, a prawa mogła "dostać" po czasie od nieświadomego oszczędzania tej obtłuczonej a lekarz dzisiaj badał mnie długo i dokadnie, macał żyły, mierzł puls chyba we stopach, uciskał miejsce po miejscu itp. itd. stwierdził, że to nie kości, stawy, a strasznie napięte mięśnie, szczeglnie lewy we łydce i fakt pod macaniem bolało. Bo na co dzień to kostki bolą i sztywnieją jak te leki co mi przepisał nie pomogą, to pójdę do nogologa Cytat:
mi kiedyś teść opowiadał jak wariaty grały w ping ponga przepraszam
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. jaaaaaaaaak? koniecznie kcę wiedzieć jak? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-04 o 23:14 |
|
|
|
|
#4548 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() do h&m już nie wchodzę od czasu przestawienia, w bomi i tesco poprzestawiali tylko kawałek sklepu, to jak wchodzę, to tam nie patrzę
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie jest to prawdziwe powołanie? może skrycie marzyłaś o byciu archeologiem np? Też na A Pachnę Le Parfum Max Mary, kurczę, dziwny to zapach, przyciąga mnie- bo wydaje mi się bardzo mój i odpycha- bo aż ZA bardzo, nie wiem, może się czepiam, ale to zapach mojego wnętrza- typu pokój, a nie mojej osoby...? I ma w sobie coś, czego nie potrafię zdefiniować, a rozwiązanie mam, zdawałoby się, na końcu nosa
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest szansa, skoro porządnie zbadał
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czemu nie mogą zostawiać jak jest ![]() ideu |
|
|
|
|
#4553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam zaufania, bo gościa pierwszy raz na oczy widziałam, ja się nie znam na doktorach ad2. nie pamiętam dokładnie ale uśmiałam się do łezCytat:
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dla pełni szczęścia obrączkę mojego ulubionego pierścionka okleiłam sobie plasterkiem, dzięki czemu nie spada mi z palca, sliczny jest
Mam ochotę wszystkiemu porobić zdjęcia
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Myopam 50
Ketonal forte i żel do smarowania Diclac cudna kicia bo masz więcej po sklepie chodzić => więcej do koszyka włożysz
|
|
#4557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam swoją odpowiedź dla siem - jest nieprzeszkadzający, bezpieczny ale nie politycznie poprawny grzeczny, ale mówi "mógłbym nie być jakbym chciał" taki jakiś przyzwoity z pozoru tylko ![]() wąchnęłam dziś Rush - kiedyś go opisywałam jako zdzirowaty w stylu kozaczek szpilka z dicho, lateks ale chyba na pewno się pomylłam bo to było o Rushu2 Cytat:
a tak liczyłam na historyjkę |
||
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Myopam jezeli to jest faktycznie mięsień to powinien zadziałac.
Diclac jest świetny w tabletkach , nie wiem jak żel. ketonalu forte nie jadłabym za skarby ale ja na bole uzywam magnesów neodymowych ![]() Moja pora spanka nadchodzi , dobrej nocki all.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-04 o 23:54 |
|
|
|
#4559 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dlatego zapach mi bliski- ale nieakceptowalny Trochę mi smutno z tego powodu- że jednak nie zostanie Chyba? Wojtkowi się podoba... Idę- dobranoc Jeszcze apropo Rush- tak, jest, jak mówisz- ale jednak jakaś drażniący ten plastik, taki chińskawy, z lekka przypalony, jednak owszem- wyrazisty, kolorowy- JAKIŚ Zmęczył mnie tutaj jako jedyny- dam sobie odpocząć- zobaczymy
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-05 o 00:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Ze starszych tak się śmiać, no wiesz co... 

on na prawde jest "pali" kot
nie widzeu tego 

i coraz ciężej jeździ mi się samochodem
, że to nie stawy niby, przepisał jakieś straszne leki

nie jesteś beznadziejna, tylko ciuchy w sklepach są napchane na wieszakach i nic się tam nie da znaleźć 

jest szansa, skoro porządnie zbadał