|
|
#4562 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
a takie z klocków geomag mogo byc? i jak sie ich uzywa? bo zakładam ze nie połyka
|
|
|
#4563 | ||
|
Zakorzenienie
|
też bym się pośmiała
![]() Cytat:
o!, a ja w żelu mam ![]() Cytat:
|
|
|
#4564 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4565 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale kto Ci nakłamał, żem ja skromny?! ![]() Znowu nic nie wiem ![]() Cytat:
A co do konkursu - chciałabyś, żeby most kolejowy zaprojektował student kosmetologii? ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Idę udać się na spoczynek, po trzech Wojakach supermocnych 9% i tabsie Hydroxyzinum
|
|||
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no fakt nawet mnie na studiach o tym uczyli ![]() Macham znad kawy
|
|
|
|
|
#4567 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Ja musiałam wstać, dziecko mi zrobiło pobudkę, idę do roboty na 13
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Te lampy jednak rzeczywiście są tylko dla ozdoby, to w sumie nie trzeba żarówek do nich wkręcać ![]() ![]() Biedna kamena Temu żeby klient więcej czasu spędzał w sklepie, a nuż coś kupi ![]() Pytanie do Red (odpowiedni urząd ), może Betty i innych co się znają tyż Czy można przedszkole jakoś od czegoś odliczyć? Na pewno nie, ale może gdzieś jakiś ukryty przepis jest, bardzo małym druczkiem Redziu? Dostaję małe "rachuneczki" za niepłatne przedszkole więc ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4569 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Np. opieka nad dzieckiem Ale i tak musisz mieć wtedy fakturę z VATem a nie rachunek. O dochodowym się nie wypowiem.Miałam sen o Polly, Mai i Parabelce, zaraz opowiem
|
||
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ai idę jeszcze do Cię na pw na chwilę, o inne odliczenia spytać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-05 o 10:14 |
|
|
|
|
#4571 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oesu, prawie dziś zemdlałam w metrze
nagle zabrakowało mi powietrza i odpłynęłam bosz, ale to dziwne było.... ![]() Cytat:
moczu do badania nie udaje mi się pobrać, no beznadziejna jestem ![]() Cytat:
![]() zapamiętam żeby nigdy nie prać zeszytów albo się przynajmniej do tego nie przyznawać ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale stałaś czy siedziałaś?Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4573 |
|
Nindżopesz
|
Sen:
Rzecz działa się w miasteczku Mai, jechała na pocztę wysłać list z odlewkami. Pusto, ciemnawo już. Znienacka wyskoczyło na nią pięciu robotników w granatowych kombinezonach z zamiarem dokonania gwałtu na nieszczęsnym dziewczęciu. Wyrwali jej list ale Maja walczyła i krzyczała, odzyskała go i uciekła do robotniczego czerwonego furgonu... Gdzie siedziałyśmy już z Polly schowane pod deską rozdzielczą. Polly udawała, że strzela z suszarki do napastników wydając przy tym odgłosy bardziej stosowne do pistoletu laserowego (ale kupili to). Maja wpadła, zatrzasnęła drzwi i uciekłyśmy im z piskiem opon. Jakoś w ogóle bez sensu stwierdziłyśmy, że jako porywaczki samochodu zamkną nas w więzieniu więc trzeba się gdzieś schować i przeczekać. Maja zaproponowała ceglaną obskurną chatkę niedaleko swojego domu, którą upatrzyła sobie szukając kiedyś miejsca na ewentualny seks z Vrethem Miałam też wizualizację co zamierzała z nim zrobić ale że młodzież czyta to zmilczę.Uciekłyśmy więc do chatki, która w środku okazała się być wypasionym parkiem okalającym aliganckie osiedle - całość w stylu londyńskim tj. mgła, mżawka, wielkie kamienne posągi lwów, latarnie gazowe, czarne, zdobione, metalowe ogrodzenie, ładne alejki, ogromne wilgotne paprocie i pełno bluszczu. Na jednej z takich alejek przypętała się Parabelka pod postacią 12-latki i zaczęła wypytywać co robimy. Zbywałyśmy ją byle czym aż park się skończył obskurnymi drzwiami, kazałyśmy jej tam czekać bo dzieciom nie wolno przekraczać tych drzwi a same wlazłyśmy do środka. Oczywiście tajemnicze, nieużywane od wieków drzwi były otwarte. W środku ciemno, zimno, kręty korytarz a na końcu salka w stylu eks-bunkrowym z jedną szklaną ścianą (na zewnątrz ciemnica), jakieś przedpotopowe komputery i stare, gnijące bułki na stole. Polly zreflektowała się, że to nasze bułki bo już tu byłyśmy i postanowiła je dojeść. Po jednej łaziła jakaś ważka-gnijojadka ale i ją Polly skonsumowała po ciemku a potem narzekała, że jej niedobrze. Maja tymczasem domyśliła się, że ta salka mieści się pod jeziorem więc musimy zgasić latarki bo nas robotnicy zauważą z drugiego brzegu. Po czym zabrała się za rozdzielanie nam tych swoich odlewk, dostałam T4T, Polly Gucia PH i się obudziłam. THE END |
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno
|
#4575 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Red ubiłaś mnie!
![]() Polly_ ważkojadka z "pistoletem laserowym" ![]() ale że Ty miałaś wizualizacje, bo sobie wyobraziłas, czy ja Ci opowiedziałam co zamierzam zrobić? )Przynajmniej sobie ładne miejsce na schadzkę upatrzyłam matko, i normalnie widzę tę salkę z przedpotopowymi komputerami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-05 o 10:38 |
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niektóre rzeczy się zgadzają prawie w rzeczywistości Parabelka jako 12-latka - to wzięło się z tego, że ma do czynienia na co dzień z takimi ludziami Maja i sex z Vrethem no to nawet nie muszę tłumaczyć Ty i Twoje pragnienie herbatki - no to dostałaś
|
|
|
|
#4578 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
stałam, zawsze stoję bo raz że nie ma miejsca dwa że na 10 minut nie ma potrzeby, tłok bywa i gorąco bywa, ale tak mi się jeszcze nigdy nie zrobiło..... fogle jestem mało mdlejąca, tylko raz mi sie prawie zemdlało jak wracałam od lekarza z 38,5 stopniami gorączki, ale siadłam na chwilę na schodkach pod sklepem i mi przeszło
![]() Cytat:
a robotnicy z pewnością czyhali nie na Maję tylko na odlewki, o!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mi się często tak dzieje w tłocznych miejscach... chyba nerwicowe jakieś... 2. ![]() 3. Cytat:
a mi się kawa wczoraj skończyła i nie kupiłam... dalej cofać się nie będę z cytatami, podczytywałam, ale nie było sił odpisywać...
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4580 | |
|
Nindżopesz
|
Ha, mogło tak być!
Co do zemdlenia, rzeczywiście zemdlałaś czy zaraz przeszło? Cytat:
|
|
|
|
|
#4581 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, w końcu nic sie nie stało, dopadło mnie zaraz za politechniką i udało mi się wytrzymać 2 minuty w pozycji pionowej do metra centrum, dopełzłam do pracy, po kwadransie i po kawie przeszło całkiem
|
||
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
kameno a jesz śniadanie rano przed wyjściem?
|
|
|
#4583 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Właśnie, śniadanie jadła, a?
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Tylko kawy nie piłam przed wyjściem, ale czy to możliwe żeby brak kawy aż tak zadziałał? A panikę w oczach pewnie też miałam, głupio by było tak nagle paść, nie?
|
|
|
|
|
#4585 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem, bo też tak kiedyś mialam.... Wstałam o 5 rano, w końcu dotarłam do W-wy, wsiadłam do metra obładowana mega ciężkimi torbami i tak mi się zakręciło w głowie, zrobiło mi się ciemno przed oczami... Oczywiście nie było gdzie usiąść. Jakoś udało mi się dojechać do mojej stacji i padłam prosto na ławkę.
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
i niektóre odrzucałaś bo np. dziurawe drzwi albo frontem do jakiejś zagrody. A co zamierzasz robić było pokazane jak obrazki w książce - no różne pozycje ogólnie rzecz biorąc Nie zabijaj! |
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym momencie mam minę jak mój avatar ![]() co do liczenia ciuchów... samych czarnych bluzek z krótkim rękawem i t-shirtów mam 18 (w tym trollowy z okładką Nifelvind normalnie na koncercie były tańsze niż na rockmetalshopie )dalej boję się liczyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-05 o 12:10 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
zaczepiał was kiedyś ktoś np. z Montale na czacie fb?
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4590 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. uff, czyli nie jest ze mną tak źle. Co będę Maję zawstydzać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

ale ja na bole uzywam magnesów neodymowych 

zemsta jest rozkoszą bogów i jest suotka 

nagle zabrakowało mi powietrza i odpłynęłam
moczu do badania nie udaje mi się pobrać, no beznadziejna jestem 

Ale stałaś czy siedziałaś?