wymarzony pierścionek część XXI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 07:39   #4171
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cześć

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Dziękuję

Macie rację z solenizantką, ale ja tak lubię być jubilatką... nawet jak nią nominalnie nie jestem
Już po gościach, ciachach i prezentach Pełniejsze świętowanie zaplanowane na 15.10
Emilko a co co to za różnica dla Ciebie, jubilatka czy solenizantka? Bo nie rozumiem za bardzo...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 08:00   #4172
jodie
Zakorzenienie

hej.
Emilko wszystkiego najlepszego

jest tu nas kilka wag

chorowitkom zdrówka

mnie pracoholizm wykończy,juz na nic nie mam czasu ;/
Stary 2011-10-05, 08:18   #4173
sanetka
Zakorzenienie

Emilko wszystkiego najlepszego

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 08:54   #4174
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Dziękuję

Macie rację z solenizantką, ale ja tak lubię być jubilatką... nawet jak nią nominalnie nie jestem

Już po gościach, ciachach i prezentach Pełniejsze świętowanie zaplanowane na 15.10
Co za różnica- masz swoje święto a jak to się tam nazywa to wsio jedno

Twój mąż jest panną ? Jak ty się z nim dogadujesz?!?!.
Dla mnie panny są nie do życia

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
jest tu nas kilka wag

chorowitkom zdrówka

mnie pracoholizm wykończy,juz na nic nie mam czasu ;/
Ano jest

Polecam zajść w ciążę. Fajny odpoczynek od pracoholizmu. Mój mąż wczoraj stwierdził że ciąża mogłaby trwać z 10 lat- byłabym sobie w domu i byłoby super- a nie tylko ta praca i praca
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:03   #4175
asiuk
Zakorzenienie

A ja siedzę w pracy i nic mi się nie chce. Zbyt słabe tempo jak dla mnie, nie ma za dużo do roboty, a tego nie lubię

Jestem zła na szefa, dostałam mniej kasy, zresztą moi współpracownicy też - wszyscy chcą go dręczyć

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:12   #4176
miskowa
Zakorzenienie

cześć,

Emilko, spóźnione ale mimo to szczere życzenia jeszcze ode mnie. Wszystkiego najszczęśliwszego, spełnienia marzeń i spełnienia zawodowego, może jeszcze wytrwałości w dążeniu do tego, co zaplanowałaś

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
To idź do twoich soczewek. Mają bardzo konkurencyjne ceny.
http://www.twojesoczewki.com/

Szaro-biały- ale milusi i świetnie leży na moim tyłku. Dres też może być sexy Dobrze mieć TK maxxa pod nosem

EDIT
Dla przykładu te oprawki
http://www.twojesoczewki.com/oprawy-...olor-2000.html
w visin kosztują 670 zł
Haniu, a jak określiłaś szerokość czy rozmiar tych raybanów. Ja bym chciała mieć jedne takie okulary, nawet widziałam kiedyś u jednego optyka takie, na które zachorowałam. Szukałam potem w necie, ale mi się nie udało. Chętnie bym kupiła same oprawki np. z tej strony a szkła zrobię sobie potem w optyku jakimś tanim tu na miejscu, ale nie wiem właśnie, jak stwierdzić, które wielkościowo się na mnie nadają
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 09:25   #4177
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

Haniu, a jak określiłaś szerokość czy rozmiar tych raybanów. Ja bym chciała mieć jedne takie okulary, nawet widziałam kiedyś u jednego optyka takie, na które zachorowałam. Szukałam potem w necie, ale mi się nie udało. Chętnie bym kupiła same oprawki np. z tej strony a szkła zrobię sobie potem w optyku jakimś tanim tu na miejscu, ale nie wiem właśnie, jak stwierdzić, które wielkościowo się na mnie nadają
Ja kupowałam stacjonarnie nie przez net. Sprawdź czy nie ma salonu gdzieś koło ciebie- sporo tego jest w Polsce. Ja generalnie bardzo sobie chwalę zakupy u nich. Soczewki też mają mega tanio. Zamawiasz przez net, a odbierasz u nich . Taniej nie znalazłam nigdzie

EDIT
Są w Szczecinie.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2011-10-05 o 09:27
Stary 2011-10-05, 09:27   #4178
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupowałam stacjonarnie nie przez net. Sprawdź czy nie ma salonu gdzieś koło ciebie- sporo tego jest w Polsce. Ja generalnie bardzo sobie chwalę zakupy u nich. Soczewki też mają mega tanio. Zamawiasz przez net, a odbierasz u nich . Taniej nie znalazłam nigdzie

no bo właśnie znalazłam u nich te "moje" okulary, sporo tańsze niż je kiedyś w stacjonarnym optyku widziałam. Musze się zorientować dokładnie odnośnie tych rozmiarów.
dzięki za cynk
Stary 2011-10-05, 09:29   #4179
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
no bo właśnie znalazłam u nich te "moje" okulary, sporo tańsze niż je kiedyś w stacjonarnym optyku widziałam. Musze się zorientować dokładnie odnośnie tych rozmiarów.
dzięki za cynk
Ja kupowałam u nich stacjonarnie za taką cenę. Idziesz do salonu, przemierzasz i kupujesz. Nie musisz przez net
Stary 2011-10-05, 09:39   #4180
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupowałam u nich stacjonarnie za taką cenę. Idziesz do salonu, przemierzasz i kupujesz. Nie musisz przez net
to jeszcze lepiej.
W przyszłym miesiącu będą więc moje, w tym mam sporo wydatków, wczoraj zmieniłam na nowy i standardowo nie podobały mi się telefony za złotówkę w moim abonamencie, więc okulary poszły się ... na rzecz telefonu na razie, którego nawet jeszcze nie włączyłam
Stary 2011-10-05, 09:43   #4181
ButterBear
Zakorzenienie

Mi się chyba wzrok pogorszył.. oczy mi się męczą bardzo szybko.
Musiałabym iść do okulisty i to sprawdzić...

Byłam ostatnio w paris optique i zakochałam się w jednych oprawkach... ale w chwili obecnej są poza moim zasięgiem finansowym..mam niestety inne priorytety...

Mam od kilku dni jakąś tendencję spadkową jeśli chodzi i humor... kłócę się ciągle z TŻ, na nic nie mam siły, wczoraj zasnęłam o 20:40 - chyba jakieś przesilenie jesienne...

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
to jeszcze lepiej.
W przyszłym miesiącu będą więc moje, w tym mam sporo wydatków, wczoraj zmieniłam na nowy i standardowo nie podobały mi się telefony za złotówkę w moim abonamencie, więc okulary poszły się ... na rzecz telefonu na razie, którego nawet jeszcze nie włączyłam
Misku, jaki wzięłaś tel?
Ja się włąśnie zastanawiam, bo za 2 dni mogę już zmienić

Hania

Stary 2011-10-05, 09:49   #4182
asiuk
Zakorzenienie

Też miałam sprawdzić wzrok, bo już wiele lat temu zdiagnozowano u mnie "zeza ukrytego" i z tego powodu troszkę niedowidzę Ale okularów nie mam na razie żadnych, pewnie kwestia czasu.

Ja też mam znowu spadek humoru, jakoś już mnie to nie dziwi. Domyślam się, że wyniki hormonów wyjdą w normie i będę myśleć, co dalej.

Chyba uzależniłam się od kawy. Z tym że ja po prostu lubię ten smak. Dopiero 11, a ja już dwie wypiłam.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-05, 09:57   #4183
hania811
Zakorzenienie

W taka pogodę macie zły humor- no wiecie co To co to będzie jak będzie lało cały dzień i ciemnica będzie od godz 16

Asiuk ja też KOCHAM kawę. Mąż mi upolował pyszną bezkofeinową w Tesco..zwykła sypana, nie to rozpuszczalne badziewie - ma zapach i smak jak normalna. Polecam.
http://www.tesco.pl/produkty/produkt...ofeinowa-227-g

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2011-10-05 o 10:01
Stary 2011-10-05, 10:03   #4184
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
W taka pogodę macie zły humor- no wiecie co To co to będzie jak będzie lało cały dzień i ciemnica będzie od godz 16
Dokładnie to samo wczoraj powiedziałam TŻ.
Z tym że u mnie dziś szaro, więc to mnie nieco usprawiedliwia

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Asiuk ja też KOCHAM kawę. Mąż mi upolował pyszną bezkofeinową w Tesco..zwykła sypana, nie to rozpuszczalne badziewie - ma zapach i smak jak normalna. Polecam.
Ja też rozpuszczalnej nie lubię. W domu i pracy piję z ekspresu, z tym że w pracy z ekspresu ze świeżo mielonej kawy (a i tak wolę moją domową ). Muszę obczaić taką bezkofeinową.

Smętnie mi strasznie, cieszę się na jutrzejszego fryzjera, bo czuję się wyjątkowo obleśnie.

Kasy brak, a ja jeszcze potrzebowałabym jakieś ciuchy Kupiłam dziś Avanti, a w nim sporo kuponów rabatowych.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-05, 10:04   #4185
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
No dokładnie...u mnie pogoda dziś okropna, szaro,ponuro...bleeee...

Ja też lubię kawę, ale nie mogę wypić więcej niż jedną dziennie. Mam dość wysokie ciśnienie, więc potem mi serce wali jak szalone, czuję się jak pijana

Hania

Stary 2011-10-05, 10:05   #4186
miskowa
Zakorzenienie

i jeszcze się okazało, jak się dowiedziałam właśnie, że firma mi dopłaci do okularów, mimo że ze 2 lata temu robiłam oksy na koszt firmy. Także super, raybanki będą moje

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mi się chyba wzrok pogorszył.. oczy mi się męczą bardzo szybko.
Musiałabym iść do okulisty i to sprawdzić...

Byłam ostatnio w paris optique i zakochałam się w jednych oprawkach... ale w chwili obecnej są poza moim zasięgiem finansowym..mam niestety inne priorytety...

Mam od kilku dni jakąś tendencję spadkową jeśli chodzi i humor... kłócę się ciągle z TŻ, na nic nie mam siły, wczoraj zasnęłam o 20:40 - chyba jakieś przesilenie jesienne...

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Misku, jaki wzięłaś tel?
Ja się włąśnie zastanawiam, bo za 2 dni mogę już zmienić
wzięłam samsunga galaxy

Cytat:
Też miałam sprawdzić wzrok, bo już wiele lat temu zdiagnozowano u mnie "zeza ukrytego" i z tego powodu troszkę niedowidzę Ale okularów nie mam na razie żadnych, pewnie kwestia czasu.

Ja też mam znowu spadek humoru, jakoś już mnie to nie dziwi. Domyślam się, że wyniki hormonów wyjdą w normie i będę myśleć, co dalej.

Chyba uzależniłam się od kawy. Z tym że ja po prostu lubię ten smak. Dopiero 11, a ja już dwie wypiłam.
ja też lubię smak kawy, ale tylko z mlekiem i trochę słodzonej. jak pijesz 2 - 3 kawy dziennie, to nie masz się czym martwić, jak więcej, to lepiej ograniczyć

Cytat:

nie lubię takiej sypanej kawy, chyba że z ekspresu
Stary 2011-10-05, 10:06   #4187
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Ja też rozpuszczalnej nie lubię. W domu i pracy piję z ekspresu, z tym że w pracy z ekspresu ze świeżo mielonej kawy (a i tak wolę moją domową ). Muszę obczaić taką bezkofeinową.

Smętnie mi strasznie, cieszę się na jutrzejszego fryzjera, bo czuję się wyjątkowo obleśnie.

Kasy brak, a ja jeszcze potrzebowałabym jakieś ciuchy Kupiłam dziś Avanti, a w nim sporo kuponów rabatowych.
Asiuk, do jakich sklepów te kupony?

Hania

Stary 2011-10-05, 10:09   #4188
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też lubię kawę, ale nie mogę wypić więcej niż jedną dziennie. Mam dość wysokie ciśnienie, więc potem mi serce wali jak szalone, czuję się jak pijana
Ja mam dość niskie ciśnienie, po tych dwóch kawach nadal jestem przymulona Mi też czasem wali serce, ale raczej jak mam pakiecik kawa + stresujące oddanie projektu

Teraz jest trochę nerwów, ale nie o mój projekt chodzi. Otwiera się lada dzień nowa część CH w K-cach, współpracownicy projektowali tam jedną restaurację. Koordynator wydzwania i ochrzania wszystkich, że wykonawcy nie zdążą z tym na otwarcie, mój szef ma to głęboko, bo my zrobiliśmy swoje.

Za to na otwarciu będzie Paris Hilton

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-05, 10:15   #4189
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
i jeszcze się okazało, jak się dowiedziałam właśnie, że firma mi dopłaci do okularów, mimo że ze 2 lata temu robiłam oksy na koszt firmy. Także super, raybanki będą moje

nie lubię takiej sypanej kawy, chyba że z ekspresu
Porządna firma..u mnie w dupie mają

No wiadomo że z ekspresu. Dla mnie w sumie najlepsza jest z takiego dzbanka który ściągania fusy na dół.
Świetny wynalazek

Cytat:

To pij bezkofeinową. Masz po kawie to co mój brat i mama
Ja znowu jestem jak ojciec- kawa to podstawa żeby żyć Dlatego nawet w ciąży muszę wypić rano kofeinówkę a pózniej raczę się bezkofeinową.
No ale moje maks ciśnienie to 110/60.

Cytat:

U mnie jeszcze ładnie, więc zbieram się na spacer.

Fryzjer zawsze poprawia humor.
Też muszę się zapisać..strasznie szybko włosy mi rosną w tej ciąży

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 10:16   #4190
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:

ja też lubię smak kawy, ale tylko z mlekiem i trochę słodzonej. jak pijesz 2 - 3 kawy dziennie, to nie masz się czym martwić, jak więcej, to lepiej ograniczyć
Super z tymi oprawkami
Ja też tylko z mlekiem, ale bez cukru. I mocną.
W pracy piję 3-4, niezbyt mocne, w domu w weekend raczej jedną.

Cytat:
Asiuk, do jakich sklepów te kupony?
Dość sporo tego: Aldo, Ecco, Esotiq, Gino Rossi, Grey Wolf, Dune, Top Secret, KappAhl, Ochnik, Levi's, River Island (będzie w nowej części Silesii!), Ravel, Paris Opitque, Venezia, Tatuum, Wojas, s. Oliver, Wallis i jeszcze parę innych.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-05, 10:21   #4191
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Porządna firma..u mnie w dupie mają

No wiadomo że z ekspresu. Dla mnie w sumie najlepsza jest z takiego dzbanka który ściągania fusy na dół.
Świetny wynalazek

To pij bezkofeinową. Masz po kawie to co mój brat i mama
Ja znowu jestem jak ojciec- kawa to podstawa żeby żyć Dlatego nawet w ciąży muszę wypić rano kofeinówkę a pózniej raczę się bezkofeinową.
No ale moje maks ciśnienie to 110/60.

U mnie jeszcze ładnie, więc zbieram się na spacer.

Fryzjer zawsze poprawia humor.
Też muszę się zapisać..strasznie szybko włosy mi rosną w tej ciąży
ostatecznie z tego zaparzacza (bo pod taką nazwą to znam) też wypiję, ale nigdy nie wypiję plujki z fusami. Fuj

Ja mam ciśnienie 90/60 najczęściej a ostatnio jeden z lekarzy chciał mi koniecznie dać leki na nadciśnienie, bo miałam u niego 140/90 i nie szło mu wytłumaczyć, że na samą myśl o lekarzach mam w✂✂✂✂, więc stąd to ciśnienie
Stary 2011-10-05, 10:22   #4192
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dość niskie ciśnienie, po tych dwóch kawach nadal jestem przymulona Mi też czasem wali serce, ale raczej jak mam pakiecik kawa + stresujące oddanie projektu

Teraz jest trochę nerwów, ale nie o mój projekt chodzi. Otwiera się lada dzień nowa część CH w K-cach, współpracownicy projektowali tam jedną restaurację. Koordynator wydzwania i ochrzania wszystkich, że wykonawcy nie zdążą z tym na otwarcie, mój szef ma to głęboko, bo my zrobiliśmy swoje.

Za to na otwarciu będzie Paris Hilton
Słyszałam o tej Paris Hilton - absurd jakiś

Cytat:
Super z tymi oprawkami
Ja też tylko z mlekiem, ale bez cukru. I mocną.
W pracy piję 3-4, niezbyt mocne, w domu w weekend raczej jedną.

Dość sporo tego: Aldo, Ecco, Esotiq, Gino Rossi, Grey Wolf, Dune, Top Secret, KappAhl, Ochnik, Levi's, River Island (będzie w nowej części Silesii!), Ravel, Paris Opitque, Venezia, Tatuum, Wojas, s. Oliver, Wallis i jeszcze parę innych.
Hmm.. ja polowałabym na jakieś zniżki do Heavy Duty, bo sobie tam upatrzyłam buty

Ja się cieszę już tę nową część Silesii, będzie też New Look np

Asiuk, a byłaś w Silesii w Cinnabon? Taaaaakieeee pyszne wszystko. Jedno ciastko ma z milion kalorii...ale pychotaaaa!!

Hania

Stary 2011-10-05, 10:27   #4193
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

wróciliśmy wczoraj z urlopu

Z zaległości:

Haniu spóźnione życzenia urodzinowe Emilko tobie mniej spóźnione

Zuza gratuluję drugiego synka Tż kiedyś mówił, że jak będziemy mieć syna to będzie Jaś

Bia gratuluję zaręczyn.Pokaz pierścionek Ładne zdjęcia

Cytat:

Ja piję ok.3 kawy dziennie (leję dużo mleka). Ale rozpuszczalną. Wiem, że sypana jest lepsza, mniej szkodliwa itp., ale ja takiej nie lubię
Stary 2011-10-05, 10:28   #4194
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Hmm.. ja polowałabym na jakieś zniżki do Heavy Duty, bo sobie tam upatrzyłam buty

Asiuk, a byłaś w Silesii w Cinnabon? Taaaaakieeee pyszne wszystko. Jedno ciastko ma z milion kalorii...ale pychotaaaa!!

u mnie też ostatnio New Look otworzyli, cieszę się, bo zamawiałam nieraz stamtąd rzeczy z UK, a teraz mam na miejscu i mogę wszystko wcześniej zobaczyć i przymierzyć. Nie wiem jeszcze, czy jest różnica w cenach, bo nowe centrum handlowe jest póki co tak oblegane, że nie mam zamiaru się tam pojawiać przez najbliższy miesiąc

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć

wróciliśmy wczoraj z urlopu

Z zaległości:

Haniu spóźnione życzenia urodzinowe Emilko tobie mniej spóźnione

Zuza gratuluję drugiego synka Tż kiedyś mówił, że jak będziemy mieć syna to będzie Jaś

Bia gratuluję zaręczyn.Pokaz pierścionek Ładne zdjęcia

Ja piję ok.3 kawy dziennie (leję dużo mleka). Ale rozpuszczalną. Wiem, że sypana jest lepsza, mniej szkodliwa itp., ale ja takiej nie lubię
to dawaj zdjęcia z urlopu. Odpoczęłaś?
Stary 2011-10-05, 10:31   #4195
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam ciśnienie 90/60 najczęściej a ostatnio jeden z lekarzy chciał mi koniecznie dać leki na nadciśnienie, bo miałam u niego 140/90 i nie szło mu wytłumaczyć, że na samą myśl o lekarzach mam w✂✂✂✂, więc stąd to ciśnienie
Ja najczęściej mam 110/60, czasem podskoczy do 120/80, ale wtedy jestem zdziwiona

Cytat:

Ano absurd

Przejrzę Avanti na spokojnie w domu i jeszcze sprawdzę te zniżki.

Ja tylko dwa razy byłam w New Look, w tym raz w Manchesterze.

Nie byłam tam, muszę nadrobić

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-05, 10:51   #4196
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

to dawaj zdjęcia z urlopu. Odpoczęłaś?
wypoczęłam w sobotę wieczorem jako jedynej z naszej piątki zaczęło mi się wariactwo w brzuchu (tzn.głównie ból ), ale na szczęście łagodna postać i dzisiaj już jest o.k

No i lecąc do domu marzyłam o zupie ogórkowej teściowa na przywitanie zrobiła żurek i też był o.k
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9275094 (Medium).jpg (54,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295138 (Medium).jpg (42,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295139 (Medium).jpg (46,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295141 (Medium).jpg (57,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295152 (Medium).jpg (58,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295154 (Medium).jpg (66,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295167 (Medium).jpg (64,5 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-10-05, 10:52   #4197
goosia207
Zakorzenienie

c.d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9295184 (Medium).jpg (60,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295189 (Medium).jpg (68,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295192 (Medium).jpg (61,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9295197 (Medium).jpg (69,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA035233 (Medium).jpg (53,2 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-10-05, 11:20   #4198
ButterBear
Zakorzenienie

Gosiu, piękne widoki!
A jak było? Wypoczęliście?

Hania

Stary 2011-10-05, 11:42   #4199
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!
Dziękuję Dziewczyny!
Jodie, a Ty też niedługo masz urodziny, coś mi się kojarzy? Kiedy?

Dyskusja o nazewnictwie to wiecie, tak z przymrużeniem oka
Ja po prostu lubię celebrować urodziny, jakby był to naprawdę niezwykły, wyjątkowy jubileusz

Asiuk, nic mi nie wiadomo o tych warszawskich imieninach zamiast urodzin Ja mam zamiar świętować urodziny zawsze, nawet jak nie będę chciała pamiętać które to z kolei. Imieniny tylko symbolicznie.

Ja też uwielbiam kawę, mocną i aromatyczną.
Od wielu lat w domu nie miewam rozpuszczalnej, tylko parzoną, zazwyczaj Lavazze Espresso lub Qualita Oro, i tę mogę pić nawet parzoną tradycyjnie w kubku, zresztą często z lenistwa tak robię, zamiast parzyć w ekspresie.
Zazwyczaj piję z mlekiem i cukrem, a klasyczne espresso lekko słodzę tylko.

Haniu, mąż - Panna to nie lada wyzwanie, ale już się w wielu kwestiach dotarliśmy. Choć pedantyzm i ciągłe porządkowanie nadal mnie doprowadzają do szału często.

Gosiu, fajnie, że urlop udany. Wydaje mi się, że chyba nie było zbyt dużo ludzi?

Dostałam wczoraj od męża przewodnik po Włoszech, więc oficjalne planowanie przyszłorocznych wakacji uważam za otwarte
Dostałam też 700 stronicowe Dzienniki Mrożka, moje osobiste, bo do tej pory przeczytałam ze 100 stron bibliotecznego... Teraz mogę robić notatki na marginesie
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:53   #4200
asiuk
Zakorzenienie

Gosiu, piękne widoki

Dziewczyny, jakie są Wasze zainteresowania, pasje? Takie pozazawodowe Coś, czemu poświęcacie swój czas i czujecie się wtedy szczęśliwe?

Ewunia

Staś

bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości