![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cześć
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
hej.
Emilko wszystkiego najlepszego ![]() jest tu nas kilka wag ![]() chorowitkom zdrówka ![]() mnie pracoholizm wykończy,juz na nic nie mam czasu ;/
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Emilko wszystkiego najlepszego
![]()
#4174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Twój mąż jest panną ? Jak ty się z nim dogadujesz?!?! ![]() Dla mnie panny są nie do życia ![]() Cytat:
![]() Polecam zajść w ciążę. Fajny odpoczynek od pracoholizmu. Mój mąż wczoraj stwierdził że ciąża mogłaby trwać z 10 lat- byłabym sobie w domu i byłoby super- a nie tylko ta praca i praca ![]()
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
A ja siedzę w pracy i nic mi się nie chce. Zbyt słabe tempo jak dla mnie, nie ma za dużo do roboty, a tego nie lubię
![]() Jestem zła na szefa, dostałam mniej kasy, zresztą moi współpracownicy też - wszyscy chcą go dręczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
cześć,
Emilko, spóźnione ale mimo to szczere życzenia jeszcze ode mnie. Wszystkiego najszczęśliwszego, spełnienia marzeń i spełnienia zawodowego, może jeszcze wytrwałości w dążeniu do tego, co zaplanowałaś Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT Są w Szczecinie.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-10-05 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo właśnie znalazłam u nich te "moje" okulary, sporo tańsze niż je kiedyś w stacjonarnym optyku widziałam. Musze się zorientować dokładnie odnośnie tych rozmiarów. dzięki za cynk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłym miesiącu będą więc moje, w tym mam sporo wydatków, wczoraj zmieniłam na nowy i standardowo nie podobały mi się telefony za złotówkę w moim abonamencie, więc okulary poszły się ... na rzecz telefonu na razie, którego nawet jeszcze nie włączyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Mi się chyba wzrok pogorszył.. oczy mi się męczą bardzo szybko.
Musiałabym iść do okulisty i to sprawdzić... Byłam ostatnio w paris optique i zakochałam się w jednych oprawkach... ale w chwili obecnej są poza moim zasięgiem finansowym..mam niestety inne priorytety... Mam od kilku dni jakąś tendencję spadkową jeśli chodzi i humor... kłócę się ciągle z TŻ, na nic nie mam siły, wczoraj zasnęłam o 20:40 - chyba jakieś przesilenie jesienne... ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Ja się włąśnie zastanawiam, bo za 2 dni mogę już zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Też miałam sprawdzić wzrok, bo już wiele lat temu zdiagnozowano u mnie "zeza ukrytego" i z tego powodu troszkę niedowidzę
![]() Ja też mam znowu spadek humoru, jakoś już mnie to nie dziwi. Domyślam się, że wyniki hormonów wyjdą w normie i będę myśleć, co dalej. Chyba uzależniłam się od kawy. Z tym że ja po prostu lubię ten smak. Dopiero 11, a ja już dwie wypiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
W taka pogodę macie zły humor- no wiecie co
![]() ![]() Asiuk ja też KOCHAM kawę. Mąż mi upolował pyszną bezkofeinową w Tesco..zwykła sypana, nie to rozpuszczalne badziewie - ma zapach i smak jak normalna. Polecam. http://www.tesco.pl/produkty/produkt...ofeinowa-227-g
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-10-05 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że u mnie dziś szaro, więc to mnie nieco usprawiedliwia ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Smętnie mi strasznie, cieszę się na jutrzejszego fryzjera, bo czuję się wyjątkowo obleśnie. Kasy brak, a ja jeszcze potrzebowałabym jakieś ciuchy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też lubię kawę, ale nie mogę wypić więcej niż jedną dziennie. Mam dość wysokie ciśnienie, więc potem mi serce wali jak szalone, czuję się jak pijana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |||
Zakorzenienie
|
i jeszcze się okazało, jak się dowiedziałam właśnie, że firma mi dopłaci do okularów, mimo że ze 2 lata temu robiłam oksy na koszt firmy. Także super, raybanki będą moje
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz jest trochę nerwów, ale nie o mój projekt chodzi. Otwiera się lada dzień nowa część CH w K-cach, współpracownicy projektowali tam jedną restaurację. Koordynator wydzwania i ochrzania wszystkich, że wykonawcy nie zdążą z tym na otwarcie, mój szef ma to głęboko, bo my zrobiliśmy swoje. Za to na otwarciu będzie Paris Hilton ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiadomo że z ekspresu ![]() Świetny wynalazek ![]() Cytat:
![]() Ja znowu jestem jak ojciec- kawa to podstawa żeby żyć ![]() No ale moje maks ciśnienie to 110/60. Cytat:
![]() Fryzjer zawsze poprawia humor ![]() Też muszę się zapisać..strasznie szybko włosy mi rosną w tej ciąży ![]()
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też tylko z mlekiem, ale bez cukru. I mocną. W pracy piję 3-4, niezbyt mocne, w domu w weekend raczej jedną. Dość sporo tego: Aldo, Ecco, Esotiq, Gino Rossi, Grey Wolf, Dune, Top Secret, KappAhl, Ochnik, Levi's, River Island (będzie w nowej części Silesii!), Ravel, Paris Opitque, Venezia, Tatuum, Wojas, s. Oliver, Wallis i jeszcze parę innych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ciśnienie 90/60 najczęściej a ostatnio jeden z lekarzy chciał mi koniecznie dać leki na nadciśnienie, bo miałam u niego 140/90 i nie szło mu wytłumaczyć, że na samą myśl o lekarzach mam w✂✂✂✂, więc stąd to ciśnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się cieszę już tę nową część Silesii, będzie też New Look np ![]() Asiuk, a byłaś w Silesii w Cinnabon? Taaaaakieeee pyszne wszystko. Jedno ciastko ma z milion kalorii...ale pychotaaaa!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() wróciliśmy wczoraj z urlopu ![]() Z zaległości: Haniu spóźnione życzenia urodzinowe ![]() ![]() Zuza gratuluję drugiego synka ![]() ![]() Bia gratuluję zaręczyn.Pokaz pierścionek ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też ostatnio New Look otworzyli, cieszę się, bo zamawiałam nieraz stamtąd rzeczy z UK, a teraz mam na miejscu i mogę wszystko wcześniej zobaczyć i przymierzyć. Nie wiem jeszcze, czy jest różnica w cenach, bo nowe centrum handlowe jest póki co tak oblegane, że nie mam zamiaru się tam pojawiać przez najbliższy miesiąc ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przejrzę Avanti na spokojnie w domu i jeszcze sprawdzę te zniżki. ![]() Nie byłam tam, muszę nadrobić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
wypoczęłam
![]() No i lecąc do domu marzyłam o zupie ogórkowej ![]() ![]()
#4198 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, piękne widoki!
A jak było? Wypoczęliście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziękuję Dziewczyny! Jodie, a Ty też niedługo masz urodziny, coś mi się kojarzy? Kiedy? ![]() Dyskusja o nazewnictwie to wiecie, tak z przymrużeniem oka ![]() Ja po prostu lubię celebrować urodziny, jakby był to naprawdę niezwykły, wyjątkowy jubileusz ![]() Asiuk, nic mi nie wiadomo o tych warszawskich imieninach zamiast urodzin ![]() Ja też uwielbiam kawę, mocną i aromatyczną. Od wielu lat w domu nie miewam rozpuszczalnej, tylko parzoną, zazwyczaj Lavazze Espresso lub Qualita Oro, i tę mogę pić nawet parzoną tradycyjnie w kubku, zresztą często z lenistwa tak robię, zamiast parzyć w ekspresie. Zazwyczaj piję z mlekiem i cukrem, a klasyczne espresso lekko słodzę tylko. Haniu, mąż - Panna to nie lada wyzwanie, ale już się w wielu kwestiach dotarliśmy. Choć pedantyzm i ciągłe porządkowanie nadal mnie doprowadzają do szału często. Gosiu, fajnie, że urlop udany. Wydaje mi się, że chyba nie było zbyt dużo ludzi? Dostałam wczoraj od męża przewodnik po Włoszech, więc oficjalne planowanie przyszłorocznych wakacji uważam za otwarte ![]() Dostałam też 700 stronicowe Dzienniki Mrożka, moje osobiste, bo do tej pory przeczytałam ze 100 stron bibliotecznego... Teraz mogę robić notatki na marginesie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, piękne widoki
![]() Dziewczyny, jakie są Wasze zainteresowania, pasje? Takie pozazawodowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.