wymarzony pierścionek część XXI - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 11:11   #4141
biia
Wtajemniczenie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Butter to nie spotkałam się jeszcze z takimi wymaganiami, że trzeba mieć mgr-a, ale fajnie, że dzięki temu studia krótsze.

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość

Dzięki! Właśnie wprowadzam w życie plan naprawczo-aktywizacyjny, planuję wytrwale biegać i uczyć się angielskiego, oprócz tego ograniczyć czas spędzony w internecie. Myślę, że wszystko to wyjdzie mi na zdrowie
masz dokładnie taki plan jak ja. tylko ja zamiast biegać muszę robić coś innego. kumpela mnie ciągnie na aerobik. rozważam to

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Ja jestem aspołeczna
Ale żeby móc o sobie z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że jestem inteligentna, to nie bardzo. Kiedyś tak myślałam, ale mi przeszło

Super plan My mamy konto oszczędnościowe od 3 lat, ale różnie bywa z tym wpłacaniem
Ja też będę uczyć się w końcu angielskiego, zapisałam się na kurs internetowy - samodzielnie do niczego nie dojdę, mam za mało wiedzy, a kursy stacjonarne są aktualnie poza moim zasięgiem czasowym.

Wczoraj kupiłam sobie trencz w Bershce i płaszcz w Monnari. Bolą mnie te zakupy nadal
trencz super
a jaki kurs internetowy? pokaż!

Cytat:
Ja czasem bywam aspołeczna, tak siebie odbieram, ale ostatecznie z każdego etapu życiowego - liceum, uczelnie, akademik, prace - wychodzę z jakimiś trwałymi znajomościami/przyjaźniami, więc chyba nie jest ze mną tak źle
też tak mam. co nie znaczy, że nie sądzę, że jestem aspoleczna

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
hej,

Asiuk super ten trencz- kupiłabym czerwony...no ale teraz to ja w nic takiego inwestować nie mogę.
Dziś idę z mamą na łowy do CH. Znaczy mama ma łowić- ja pewnie kupię tzreciego zwykłego bawełniaka w H&M tym razem w kolorze czerwonym właśnie.

Co to inteligencji- chciałam zauważyć że nie powinno się postrzegać ludzi jako inteligentnychg wtedy kiedy mają jakieś zespół określonych cechy - czyli dobrze i szybko się uczą, mają ogromną wiedzę ogólną itd. Można być wybitnie uzdolnionych matematycznie a w życiu codziennym być zupełnie nieporadnym i po prostu głupiutkim.
Asiuk jesteś architektem wiec jestes inteligentna wizualno- przestrzennie chociażby)
..i myślę że nie tylko

Twoje emocjonalne problemy też świadczą o dużej wrażliwości a co za tym idzie inteligencji właśnie
moim zdaniem jak ktoś się szybko uczy, ale w sensie rozumie, a nie na blachę, to jest inteligentny, a przynajmniej ma do tego podstawy.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 11:38   #4142
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
To jak TY tą architekturę skończyłaś Jak nie masz przestrzennej to masz matematczno- logiczną

Ja bym kupiła czerwony- ale mi taki kolor pasuje do ubrań i samej mnie Dobrze bym się w nim czuła. Poza tym mój humor i nastawienie nie pozwala mi na szarości i beże

Nawet jak zakładam szarości to mam do tego pstrokate dodatki.

A już totalny szał mam na laserowe kolczyki. Kumpela kupiła mi zestaw tęczowy - czadowy bo totalny odblask, a do tego wszystko w kształcie końcówek od suwaków
Z matematyką też kiepsko, chyba, że wykuję na blachę
Ja kujonem ogólnie bywam, więc pewnie dlatego
Do mojego usposobienia pasują tylko szarości i beże

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Asiuk, beżowy też ładny. Taki bardziej do Ciebie pasuje, to taki kupiłaś
Nie chciałam nawet zmierzyć tego czerwonego

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
trencz super
a jaki kurs internetowy? pokaż!

moim zdaniem jak ktoś się szybko uczy, ale w sensie rozumie, a nie na blachę, to jest inteligentny, a przynajmniej ma do tego podstawy.
A taki: http://www.etutor.pl/

Z nauką bywało u mnie różnie. Uczyłam się dość intensywnie, czasem "na blachę", więc ciężko mi pod tym względem określić poziom inteligencji

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 12:50   #4143
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Robiłam kiedyś testy na inteligencję, ale takie w Gazecie Wyborczej, więc mało wiarygodne (podobno wzięli je z Mensy, ale nie wiem, czy poziom trudności taki sam). Czemu was w szkole średniej na badania wysłali? A jak ktoś miał kiepskie wyniki? Fajnie byłoby zrobić takie testy, ale można się rozczarować Że jest się głupszym od Dody
wszystkich nie wysyłali, tylko niektórych. Powiedzmy, że się załapałam na te wysokie wyniki

Cytat:
wybrałaś wyjazd na urlop?
nie wybrałam, wybiorę dopiero w grudniu najwcześniej a może dopiero w nowym roku, a pojadę w lutym. Euro jest teraz tak drogie, że koszt w ogóle duży, zwłaszcza jak się myśli o czymś dalej

dziewczyny z Warszawy, podpowiedzcie, hotel Sofitel jest blisko jakiegoś dworca PKP? jeśli tak to blisko jakiego? Ile mi zajmie dojazd tam z dworca?
Jadę w przyszłym tygodniu na jakąś konferencję a nie znam Warszawy, muszę sobie wszystko jakoś zorganizować, żeby znaleźć czas jeszcze dla siebie tam na miejscu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 13:03   #4144
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dziewczyny z Warszawy, podpowiedzcie, hotel Sofitel jest blisko jakiegoś dworca PKP? jeśli tak to blisko jakiego? Ile mi zajmie dojazd tam z dworca?
Jadę w przyszłym tygodniu na jakąś konferencję a nie znam Warszawy, muszę sobie wszystko jakoś zorganizować, żeby znaleźć czas jeszcze dla siebie tam na miejscu
Sofitel czyli hotel Victoria jest przy Pl. Piłsudskiego, niedaleko Grobu Nieznanego Żołnierza, blisko stamtąd na Stare Miasto, do Krakowskiego Przedmieści 5 min. pieszo.

Najbliżej jest Dworzec Centralny, taksówką dojedziesz w 5 minut, autobusem spod dworca linią 175 (wsiadasz na przystanku na przeciwko centralnego pod Marriotem), przystanek końcowy Pl. Piłsudskiego (trochę okrężna droga, ale dojedziesz w maks. 10 minut i przejedziesz się przez Nowy Świat). Możesz też spod Dw. Centralnego dojechać autobusem 127 (wsiada się na tym samym przystanku, co 175), wysiąść musiałabyś wtedy na przystanku Królewska i przejść się jakieś 5 min.

Ewentualnie z dworca przejść się do metra (500 m.), przejechać jedną stację do Świętokrzyskiej i przejść się kawałek, ale z bagażami to chyba nie najlepszy pomysł.

Miejscówka generalnie w środku miasta.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 13:14   #4145
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Sofitel czyli hotel Victoria jest przy Pl. Piłsudskiego, niedaleko Grobu Nieznanego Żołnierza, blisko stamtąd na Stare Miasto, do Krakowskiego Przedmieści 5 min. pieszo.

Najbliżej jest Dworzec Centralny, taksówką dojedziesz w 5 minut, autobusem spod dworca linią 175 (wsiadasz na przystanku na przeciwko centralnego pod Marriotem), przystanek końcowy Pl. Piłsudskiego (trochę okrężna droga, ale dojedziesz w maks. 10 minut i przejedziesz się przez Nowy Świat). Możesz też spod Dw. Centralnego dojechać autobusem 127 (wsiada się na tym samym przystanku, co 175), wysiąść musiałabyś wtedy na przystanku Królewska i przejść się jakieś 5 min.

Ewentualnie z dworca przejść się do metra (500 m.), przejechać jedną stację do Świętokrzyskiej i przejść się kawałek, ale z bagażami to chyba nie najlepszy pomysł.

Miejscówka generalnie w środku miasta.
super, czyli wezmę sobie taksówkę z dworca na koszt firmy
a potem już trafię. Istotne było dla mnie, że to centralny, bo muszę jakieś bilety sobie kupić.

dzięki Emilko za wyczerpujące informacje.

Zakładając, że może będę miała chwilkę w ciągu dnia albo jakąś dłuższą lunchową przerwę, opłaca się o coś zahaczyć tam w pobliżu, skoro już do stolycy pojadę?
Stary 2011-10-04, 13:25   #4146
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkich nie wysyłali, tylko niektórych. Powiedzmy, że się załapałam na te wysokie wyniki
Jak takie badania wyglądały? Pisałaś, że wiele się dowiedziałaś o sobie - w sensie predyspozycje zawodowe, zdolności?
Nie zapytam, jak wysokie wyniki Ci wyszły, mimo ogromnej ciekawości, bo zapewne nie odpowiesz

Zrobię sobie kawę. Trzecią.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 13:35   #4147
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
super, czyli wezmę sobie taksówkę z dworca na koszt firmy
a potem już trafię. Istotne było dla mnie, że to centralny, bo muszę jakieś bilety sobie kupić.

dzięki Emilko za wyczerpujące informacje.

Zakładając, że może będę miała chwilkę w ciągu dnia albo jakąś dłuższą lunchową przerwę, opłaca się o coś zahaczyć tam w pobliżu, skoro już do stolycy pojadę?
Zależy, o co byś chciała zahaczyć Kultura, historia, konsumpcja?

Jest to świetna miejscówka do pochodzenia po starówce - Krakowskie Przedmieście-Plac Zamkowy-Rynek Starego Miasta-Rynek Nowego Miasta (taki przewodnikowy standard).

Obok hotelu jest Zachęta, całkiem niedaleko Dom Spotkań z Historią (fajne wystawy), Muzeum Chopina (super ekstra nowoczesne).

Blisko jest do Marszałkowskiej, więc gdyby interesowały Cię zakupy, no to jest blisko - ale moim zdaniem nic ciekawego, same sieciówki, jest TK Maxx też

No i Pałac Kultury ale nic ciekawego w nim nie ma, widok z 33 piętra może być, ale bez szału
Stary 2011-10-04, 13:57   #4148
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak takie badania wyglądały? Pisałaś, że wiele się dowiedziałaś o sobie - w sensie predyspozycje zawodowe, zdolności?
Nie zapytam, jak wysokie wyniki Ci wyszły, mimo ogromnej ciekawości, bo zapewne nie odpowiesz

Zrobię sobie kawę. Trzecią.
Były testy podzielone na części, badające różne typy inteligencji. Później w oparciu o wyniki było indywidualne spotkanie z psychologiem, który analizował przy tobie wynik i rozmawiał właśnie o twojej osobowości, predyspozycjach społecznych i zawodowych. Dość ciekawe.
Wynik nie jest tajemnicą, ale co się będę chwalić

Cytat:
Zależy, o co byś chciała zahaczyć Kultura, historia, konsumpcja?

Jest to świetna miejscówka do pochodzenia po starówce - Krakowskie Przedmieście-Plac Zamkowy-Rynek Starego Miasta-Rynek Nowego Miasta (taki przewodnikowy standard).

Obok hotelu jest Zachęta, całkiem niedaleko Dom Spotkań z Historią (fajne wystawy), Muzeum Chopina (super ekstra nowoczesne).

Blisko jest do Marszałkowskiej, więc gdyby interesowały Cię zakupy, no to jest blisko - ale moim zdaniem nic ciekawego, same sieciówki, jest TK Maxx też

No i Pałac Kultury ale nic ciekawego w nim nie ma, widok z 33 piętra może być, ale bez szału
na pałacu byłam kiedyś, jako dziecko. Wydrukowałam sobie, co napisałaś, może skorzystam. W najgorszym razie przejdę się tą trasą, co napisałaś

Dzięki Emilko
Stary 2011-10-04, 14:12   #4149
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Były testy podzielone na części, badające różne typy inteligencji. Później w oparciu o wyniki było indywidualne spotkanie z psychologiem, który analizował przy tobie wynik i rozmawiał właśnie o twojej osobowości, predyspozycjach społecznych i zawodowych. Dość ciekawe.
Wynik nie jest tajemnicą, ale co się będę chwalić

na pałacu byłam kiedyś, jako dziecko. Wydrukowałam sobie, co napisałaś, może skorzystam. W najgorszym razie przejdę się tą trasą, co napisałaś

Dzięki Emilko
Pochwal się

Ale wiesz, to, co planujesz "w najgorszym razie", nie jest straszne Ja bardzo lubię tę trasę
Stary 2011-10-04, 14:18   #4150
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się

Ale wiesz, to, co planujesz "w najgorszym razie", nie jest straszne Ja bardzo lubię tę trasę
139

w najgorszym razie, jeśli nie będzie możliwości i czasu na jakiś konkretniejszy wypad i jak padnę wieczorem
Stary 2011-10-04, 14:30   #4151
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
139

I który typ inteligencji u Ciebie przeważa, o ile tak to można nazwać?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 14:41   #4152
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

I który typ inteligencji u Ciebie przeważa, o ile tak to można nazwać?
wszystkie słowne poszły mi super, ciągi słów, kształty, brakujące elementy ok, najgorzej ciągi liczbowe

jeśli chodzi o cechy osobowości to w zasadzie to, co myślałam sama o sobie, potwierdzili tylko - jestem otwarta i komunikatywna, mam jakieś zdolności przywódczo-organizacyjne (tak to można w skrócie określić), mam dużą ilość empatii, nie mam problemu z nazywaniem emocji
No ogólnie na prezesa się chyba nadaję
Stary 2011-10-04, 15:13   #4153
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkie słowne poszły mi super, ciągi słów, kształty, brakujące elementy ok, najgorzej ciągi liczbowe

jeśli chodzi o cechy osobowości to w zasadzie to, co myślałam sama o sobie, potwierdzili tylko - jestem otwarta i komunikatywna, mam jakieś zdolności przywódczo-organizacyjne (tak to można w skrócie określić), mam dużą ilość empatii, nie mam problemu z nazywaniem emocji
No ogólnie na prezesa się chyba nadaję
Ciekawe

Nic nie pozostaje, tylko zakładać własny biznes i zostać owym prezesem

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 15:27   #4154
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Asiuk śliczny płaszczyk, ja bym taki czerowny mogła mieć

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 16:01   #4155
emi_lka
Zakorzenienie

Ok., jestem wolna już, jadę do Bliklego po eklerki kawowe i zaczynam świętować parzysty, ale na szczęście jeszcze nieokrągły jubileusz

Edytowane przez emi_lka
Czas edycji: 2011-10-04 o 16:10
Stary 2011-10-04, 18:35   #4156
czarna.noc
Wtajemniczenie

czesc
drugi dzien w nowej pracy, podoba mi sie
Zobaczymy, co dalej.

Asiuk, plaszcz fajny. Pewnie tez bym wybrala czerowny albo ten pomaranczowy.
Ja tez musze kupic, ale cieply na zime.
No i okulary musze sobie sprawic, bo gapienie sie w soczewkach w monitor mnie wykancza.

Gdzie warto zrobic gogle?
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 18:55   #4157
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ok., jestem wolna już, jadę do Bliklego po eklerki kawowe i zaczynam świętować parzysty, ale na szczęście jeszcze nieokrągły jubileusz
Emilko, czyżbyś była dziś solenizantką ?

Nocko, fajnie, że w pracy Ci się podoba. Ludzie ok?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 19:17   #4158
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Jubilatką Urodziny

Edytowane przez emi_lka
Czas edycji: 2011-10-04 o 20:02
Stary 2011-10-04, 20:04   #4159
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
czesc
Zobaczymy, co dalej.

No i okulary musze sobie sprawic, bo gapienie sie w soczewkach w monitor mnie wykancza.

ja robiłam w filmannie. ostatni raz 5 lat temu. niby cena przeraża. ale w tym jest gwarancja, która objęła mi naprawę po tym jak ... usiadłam na okularach (wyprostowanie i nowa śrubka).
do tego badanie gratis (czyt. w cenie).
swoją drogą muszę iść na kontrolę

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 20:14   #4160
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Jubilatką Urodziny

No to Kochana, wszystkiego naj naj najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym i spełnienia wszystkich marzeń

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 20:36   #4161
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Asiuk śliczny płaszczyk, ja bym taki czerowny mogła mieć
Cytat:
Ja nie lubię takich mocnych kolorów. Nie pasują mi - mam za jasną cerę i jakiś taki dziwny pysk, który niknie w takich barwach.

Cytat:
Jubilatką Urodziny
Wszystkiego najlepszego!!!
Tak w ogóle zaczęłam się zastanawiać: http://slowodnia.wordpress.com/2010/...nt-vs-jubilat/

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-10-04, 21:35   #4162
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:

No wlasnie ludzie sa najfajniesi, w moim wieku, mili i sluchaja tej muzy, co ja
Cytat:
Jubilatką Urodziny
A jednak chyba solenizantka Jubilat obchodzi okragla rocznice (20, 30, 50) lub jakies inne szczegolnie wyrozniajace sie wydarzenie (a nie kazde urodziny po kolei).
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
ja robiłam w filmannie. ostatni raz 5 lat temu. niby cena przeraża. ale w tym jest gwarancja, która objęła mi naprawę po tym jak ... usiadłam na okularach (wyprostowanie i nowa śrubka).
do tego badanie gratis (czyt. w cenie).
swoją drogą muszę iść na kontrolę
Nie znam tej firmy, musze sprawdzic, dzieki

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Wszystkiego najlepszego!!!
Tak w ogóle zaczęłam się zastanawiać: http://slowodnia.wordpress.com/2010/...nt-vs-jubilat/
Zgadza sie
Jubileusz obchodzi sie jako okragłą rocznicę: 30-40 itd lub nawet zakonczoną na "5", 25, 55 itd. Inne urodziny nie sa jubileuszem.
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3371

Wszystkiego najlepszego, Emi Zadowolenia i satysfakcji z pracy, mnostwo milosci i samych slonecznych dni

Edytowane przez czarna.noc
Czas edycji: 2011-10-04 o 21:41
Stary 2011-10-04, 21:35   #4163
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Emilko wszystkiego najlepszego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 21:36   #4164
hania811
Zakorzenienie

Emi spełnienia marzeń I wytrwałości w ostatnio podjętych decyzjach

Cytat:
czesc
Zobaczymy, co dalej.

Warto po prostu poszukać przecen. Ja kupiłam ray ban'y ze zniżką 50 % w Twoich Soczewkach - mieli też super promocje na inne oprawki. A same szkła to wsio jedno wszędzie takie same ceny. Ja robiłam w visin bo badanie za darmoche .

----------------

W temacie zakupowym- ja dziś sprawiłam sobie nowy dresik:S - bo to jest mój ciuch nr.jeden na nadchodzące miesiace. A w domu jak fleja wyglądać nie mogę No i krem na rozstępy
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 21:44   #4165
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Warto po prostu poszukać przecen. Ja kupiłam ray ban'y ze zniżką 50 % w Twoich Soczewkach - mieli też super promocje na inne oprawki. A same szkła to wsio jedno wszędzie takie same ceny. Ja robiłam w visin bo badanie za darmoche .

----------------

W temacie zakupowym- ja dziś sprawiłam sobie nowy dresik:S - bo to jest mój ciuch nr.jeden na nadchodzące miesiace. A w domu jak fleja wyglądać nie mogę No i krem na rozstępy
Ale ja tak strasznie nie lubie szukac czegos.. naprawde nie znosze. Chcialabym po prostu isc i kupic (tanio). No ale nic, bede musiala sie przejsc, pytalam juz w Vision Express i Lynx Optique, ale wygalda to tak samo cenowo. Niestety akurat ja bede placic wiecej za szkla, bo mam wade powyzej 4, a to oznacza, ze placi sie za szkla automatycznie plus jakis 20% wiecej, chamstwo

Jaki kolor dresu?

Fielmanna nie ma w Warszawie! Niech sie wypchaja.
Bede musiala zobaczyc, czy w ogole warto tam kupowac, jak bede u mamy TZ w Gdansku.

Edytowane przez czarna.noc
Czas edycji: 2011-10-04 o 21:49
Stary 2011-10-04, 21:51   #4166
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja tak strasznie nie lubie szukac czegos.. naprawde nie znosze. Chcialabym po prostu isc i kupic (tanio). No ale nic, bede musiala sie przejsc, pytalam juz w Vision Express i Lynx Optique, ale wygalda to tak samo cenowo. Niestety akurat ja bede placic wiecej za szkla, bo mam wade powyzej 4, a to oznacza, ze placi sie za szkla automatycznie plus jakis 20% wiecej, chamstwo

Jaki kolor dresu?
To idź do twoich soczewek. Mają bardzo konkurencyjne ceny.
http://www.twojesoczewki.com/

Szaro-biały- ale milusi i świetnie leży na moim tyłku. Dres też może być sexy Dobrze mieć TK maxxa pod nosem

EDIT
Dla przykładu te oprawki
http://www.twojesoczewki.com/oprawy-...olor-2000.html
w visin kosztują 670 zł

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2011-10-04 o 21:53
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 22:01   #4167
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
EDIT
Dla przykładu te oprawki
http://www.twojesoczewki.com/oprawy-...olor-2000.html
w visin kosztują 670 zł
Niezla przebitka.. W Vision na pewno nie bede robic gogli.
Albo kupie gdzies same fajne oprawki, a szkla zrobie u jakiegos taniego optyka. O!
Stary 2011-10-04, 23:06   #4168
emi_lka
Zakorzenienie

Dziękuję

Macie rację z solenizantką, ale ja tak lubię być jubilatką... nawet jak nią nominalnie nie jestem

Już po gościach, ciachach i prezentach Pełniejsze świętowanie zaplanowane na 15.10
Stary 2011-10-05, 08:23   #4169
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Emilko wszystkiego najlepszego.

Co do okularów to też powinnam zmienić ale oczywiście odkładam to ciągle na później bo i tak w nich rzadko chodzę. Zazwyczaj noszę soczewki ale gdyby ich zabrakło i musiałabym prowadzić np samochód w brylach to nie wiem czy by się to dobrze skończyło.

Spsuła się pogoda
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 08:32   #4170
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Dziękuję

Macie rację z solenizantką, ale ja tak lubię być jubilatką... nawet jak nią nominalnie nie jestem

Już po gościach, ciachach i prezentach Pełniejsze świętowanie zaplanowane na 15.10
W Warszawie obchodzi się urodziny? Słyszałam tylko o imieninach

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Zazwyczaj noszę soczewki ale gdyby ich zabrakło i musiałabym prowadzić np samochód w brylach to nie wiem czy by się to dobrze skończyło.
Nie wiem, czy wszytkie koleżanki będą wiedziały, co to jest Już wyjaśniam: http://szl.wikipedia.org/wiki/Bryle

Ewunia

Staś

bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości