|
|
#4141 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Butter to nie spotkałam się jeszcze z takimi wymaganiami, że trzeba mieć mgr-a, ale fajnie, że dzięki temu studia krótsze.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jaki kurs internetowy? pokaż! Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kujonem ogólnie bywam, więc pewnie dlatego ![]() Do mojego usposobienia pasują tylko szarości i beże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z nauką bywało u mnie różnie. Uczyłam się dość intensywnie, czasem "na blachę", więc ciężko mi pod tym względem określić poziom inteligencji
|
|||
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wybrałam, wybiorę dopiero w grudniu najwcześniej a może dopiero w nowym roku, a pojadę w lutym. Euro jest teraz tak drogie, że koszt w ogóle duży, zwłaszcza jak się myśli o czymś dalej dziewczyny z Warszawy, podpowiedzcie, hotel Sofitel jest blisko jakiegoś dworca PKP? jeśli tak to blisko jakiego? Ile mi zajmie dojazd tam z dworca? Jadę w przyszłym tygodniu na jakąś konferencję a nie znam Warszawy, muszę sobie wszystko jakoś zorganizować, żeby znaleźć czas jeszcze dla siebie tam na miejscu
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbliżej jest Dworzec Centralny, taksówką dojedziesz w 5 minut, autobusem spod dworca linią 175 (wsiadasz na przystanku na przeciwko centralnego pod Marriotem), przystanek końcowy Pl. Piłsudskiego (trochę okrężna droga, ale dojedziesz w maks. 10 minut i przejedziesz się przez Nowy Świat). Możesz też spod Dw. Centralnego dojechać autobusem 127 (wsiada się na tym samym przystanku, co 175), wysiąść musiałabyś wtedy na przystanku Królewska i przejść się jakieś 5 min. Ewentualnie z dworca przejść się do metra (500 m.), przejechać jedną stację do Świętokrzyskiej i przejść się kawałek, ale z bagażami to chyba nie najlepszy pomysł. Miejscówka generalnie w środku miasta. |
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem już trafię. Istotne było dla mnie, że to centralny, bo muszę jakieś bilety sobie kupić. dzięki Emilko za wyczerpujące informacje. Zakładając, że może będę miała chwilkę w ciągu dnia albo jakąś dłuższą lunchową przerwę, opłaca się o coś zahaczyć tam w pobliżu, skoro już do stolycy pojadę? |
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zapytam, jak wysokie wyniki Ci wyszły, mimo ogromnej ciekawości, bo zapewne nie odpowiesz ![]() Zrobię sobie kawę. Trzecią. |
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kultura, historia, konsumpcja?Jest to świetna miejscówka do pochodzenia po starówce - Krakowskie Przedmieście-Plac Zamkowy-Rynek Starego Miasta-Rynek Nowego Miasta (taki przewodnikowy standard). Obok hotelu jest Zachęta, całkiem niedaleko Dom Spotkań z Historią (fajne wystawy), Muzeum Chopina (super ekstra nowoczesne). Blisko jest do Marszałkowskiej, więc gdyby interesowały Cię zakupy, no to jest blisko - ale moim zdaniem nic ciekawego, same sieciówki, jest TK Maxx też ![]() No i Pałac Kultury ale nic ciekawego w nim nie ma, widok z 33 piętra może być, ale bez szału
|
|
|
|
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wynik nie jest tajemnicą, ale co się będę chwalić Cytat:
Dzięki Emilko |
||
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz, to, co planujesz "w najgorszym razie", nie jest straszne Ja bardzo lubię tę trasę
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie słowne poszły mi super, ciągi słów, kształty, brakujące elementy ok, najgorzej ciągi liczbowe
jeśli chodzi o cechy osobowości to w zasadzie to, co myślałam sama o sobie, potwierdzili tylko - jestem otwarta i komunikatywna, mam jakieś zdolności przywódczo-organizacyjne (tak to można w skrócie określić), mam dużą ilość empatii, nie mam problemu z nazywaniem emocji No ogólnie na prezesa się chyba nadaję
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic nie pozostaje, tylko zakładać własny biznes i zostać owym prezesem
|
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Asiuk śliczny płaszczyk, ja bym taki czerowny mogła mieć
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Ok., jestem wolna już, jadę do Bliklego po eklerki kawowe i zaczynam świętować parzysty, ale na szczęście jeszcze nieokrągły jubileusz
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-10-04 o 16:10 |
|
|
|
#4156 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() drugi dzien w nowej pracy, podoba mi sie ![]() Zobaczymy, co dalej. Asiuk, plaszcz fajny. Pewnie tez bym wybrala czerowny albo ten pomaranczowy. Ja tez musze kupic, ale cieply na zime. No i okulary musze sobie sprawic, bo gapienie sie w soczewkach w monitor mnie wykancza. Gdzie warto zrobic gogle? |
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nocko, fajnie, że w pracy Ci się podoba. Ludzie ok? |
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urodziny
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-10-04 o 20:02 |
|
|
|
|
#4159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego badanie gratis (czyt. w cenie). swoją drogą muszę iść na kontrolę
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
No to Kochana, wszystkiego naj naj najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym i spełnienia wszystkich marzeń |
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego!!! Tak w ogóle zaczęłam się zastanawiać: http://slowodnia.wordpress.com/2010/...nt-vs-jubilat/ |
|
|
|
|
#4162 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jednak chyba solenizantka Jubilat obchodzi okragla rocznice (20, 30, 50) lub jakies inne szczegolnie wyrozniajace sie wydarzenie (a nie kazde urodziny po kolei).Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Jubileusz obchodzi sie jako okragłą rocznicę: 30-40 itd lub nawet zakonczoną na "5", 25, 55 itd. Inne urodziny nie sa jubileuszem. http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3371 Wszystkiego najlepszego, Emi
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-10-04 o 21:41 |
|||
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Emi spełnienia marzeń
I wytrwałości w ostatnio podjętych decyzjach![]() Cytat:
---------------- W temacie zakupowym- ja dziś sprawiłam sobie nowy dresik:S - bo to jest mój ciuch nr.jeden na nadchodzące miesiace. A w domu jak fleja wyglądać nie mogę No i krem na rozstępy
|
|
#4165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). No ale nic, bede musiala sie przejsc, pytalam juz w Vision Express i Lynx Optique, ale wygalda to tak samo cenowo. Niestety akurat ja bede placic wiecej za szkla, bo mam wade powyzej 4, a to oznacza, ze placi sie za szkla automatycznie plus jakis 20% wiecej, chamstwo ![]() Jaki kolor dresu? ![]() Fielmanna nie ma w Warszawie! Niech sie wypchaja. Bede musiala zobaczyc, czy w ogole warto tam kupowac, jak bede u mamy TZ w Gdansku. Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-10-04 o 21:49 |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.twojesoczewki.com/ Szaro-biały- ale milusi i świetnie leży na moim tyłku . Dres też może być sexy Dobrze mieć TK maxxa pod nosemEDIT Dla przykładu te oprawki http://www.twojesoczewki.com/oprawy-...olor-2000.html w visin kosztują 670 zł
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-10-04 o 21:53 |
|
|
|
|
#4167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo kupie gdzies same fajne oprawki, a szkla zrobie u jakiegos taniego optyka. O! |
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Macie rację z solenizantką, ale ja tak lubię być jubilatką... nawet jak nią nominalnie nie jestem ![]() Już po gościach, ciachach i prezentach Pełniejsze świętowanie zaplanowane na 15.10
|
|
|
|
#4169 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Emilko wszystkiego najlepszego. Co do okularów to też powinnam zmienić ale oczywiście odkładam to ciągle na później bo i tak w nich rzadko chodzę. Zazwyczaj noszę soczewki ale gdyby ich zabrakło i musiałabym prowadzić np samochód w brylach to nie wiem czy by się to dobrze skończyło. Spsuła się pogoda
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
Już wyjaśniam: http://szl.wikipedia.org/wiki/Bryle
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

My mamy konto oszczędnościowe od 3 lat, ale różnie bywa z tym wpłacaniem