Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 12:28   #2701
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Mój fotograf: http://www.wesela.krzyzewski.pl/flash_pl/index.html
Wybrałam najdroższy pakiet (2800) i wynegocjowałam przedłużenie sesji plenerowej o dwie godziny. Też mamy od przygotowań do oczepin i tortu i plener po ślubie. Na sesji będzie asystent od oświetlenia. Mamy w cenie 150 odbitek i 3 płyty z ok. 600 zdjęciami.

Dzięki za kontakt do kamerzysty - zaraz do nich zajrzę.
Mój to http://swiatloczuly.com/, więc gdybyś jeszcze chciała zmienić, to polecam Mamy w cenie album z odbitkami (taki duży, nie wiem ile się tam mieści) i kilka płyt

Co do kamerzysty - nie ma za co
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:29   #2702
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

robiłam dziś porządki w folderze ze zdjęciami sukni znalezionych w necie i wyobraź sobie, że Twój Herm's i Agnes tam odkopałam obie!

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:33   #2703
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
A juz wszystko kojarze No to teraz tylko czekac na przymiarki zamowionej sukni!
Boje sie że z ta bedzie odwrotnie że na zdjeciu jest cacy a na żywo jakoś nie powali na kolana. Wszystko może być mozliwe bo z Herm'sem miałam odwrotnie, na zdjeciach tak nie bardzo a na sobie jest piękna.
Zostało mi tylko czekać do listopada... a jak tak skojarzyłam to 4 spisałam umowe, 14 listopada mam najpoźniejszy termin na to że pojawi się w salonie i 14 ślub wiec może to ta suknia będzie tą moja już na 100%
Stary 2011-10-05, 12:34   #2704
eWafafa
Przyczajenie

hej dziewczyny
jestem tu nowa i chciałabym dołaczyć do WASZEGO grona
ślubuje w czerwcu 2012.. przyjmiecie mnie?
eWafafa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:36   #2705
evoonia86
Zakorzenienie

Wy tu o kwiatach, a ja dalej nie mam pomysłu na wiązankę
myślałam, żeby mi zrobili coś na wzór polnych kwiatów, ale opóki co to tylko luźna myśl. nawet nie wiem za bardzo jak miałaby ta wiązanka wyglądać

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez eWafafa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
witaj opowiedz coś więcej o sobie, o Was. macie już wybrany konkretny dzień?
Stary 2011-10-05, 12:37   #2706
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny
witaj i opowiadaj o was

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:38   #2707
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
hej dziewczyny
Witaj u nas Opowiedz cos o Was, o zaręczynach. Pochwal się salą

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
myślałam, żeby mi zrobili coś na wzór polnych kwiatów, ale opóki co to tylko luźna myśl. nawet nie wiem za bardzo jak miałaby ta wiązanka wyglądać
Ja mam kwiaty, a sukni dalej brak! To jest problem...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:39   #2708
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
robiłam dziś porządki w folderze ze zdjęciami sukni znalezionych w necie i wyobraź sobie, że Twój Herm's i Agnes tam odkopałam obie!
To może obie kupię
Stary 2011-10-05, 12:40   #2709
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja mam kwiaty, a sukni dalej brak! To jest problem...
uuu no to masz większy problem ode mnie
Stary 2011-10-05, 12:40   #2710
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Boje sie że z ta bedzie odwrotnie że na zdjeciu jest cacy a na żywo jakoś nie powali na kolana. Wszystko może być mozliwe bo z Herm'sem miałam odwrotnie, na zdjeciach tak nie bardzo a na sobie jest piękna.
Zostało mi tylko czekać do listopada... a jak tak skojarzyłam to 4 spisałam umowe, 14 listopada mam najpoźniejszy termin na to że pojawi się w salonie i 14 ślub wiec może to ta suknia będzie tą moja już na 100%
Oooooooo bardzo mozliwe! A moze powali Cie na kolana jeszcze bardziej, skoro juz na fotce Ci sie podoba! Moja mi sie tez na zdjeciu podobala, w salonie zauroczylam sie jedna suknia i okazalo sie ze to ta sama Wiec baaaaaardzo mozliwe ze u Ciebie tez tak bedzie?

Cytat:
hej dziewczyny
Witamy serdecznie!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:40   #2711
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny
Witaj Opowoadaj wszystko, co już macie, pokaż pierścionek, no i w ogóle wszystko wszystko!

Cytat:
Oj, polne kwiaty to Ci szybko zwiędną, odradzałabym raczej...
Stary 2011-10-05, 12:43   #2712
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
To może obie kupię
taaaa... Mysle ze jestes w dobrej sytuacji. Bo jeśli ta nie będzie trafiona to wiem wszyscy że fantastycznie wyglądasz w tej H.
Więc głowa do góry bo może być tylko lepiej

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

dziewczyny jak nazywala sie ta strona którą nena czesto wstawiała? Tam były Amerykańskie chyba śluby pokazywane i zdjęcia z nich

Stary 2011-10-05, 12:44   #2713
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Oj, polne kwiaty to Ci szybko zwiędną, odradzałabym raczej...
no właśnie a my będziemy mieć plener w tygodniu po ślubie (wtorek/środa) i dobrze byłoby mieć na ten dzien wiązankę
Stary 2011-10-05, 12:44   #2714
eWafafa
Przyczajenie

ten dzień nastąpi 30 czerwca pozaklepywane mamy sale orkiestre i kamerzyste/fotografa, za resztą myśle ruszyć po nowym roku, mam nadzieje że się ze wszystkim wyrobie
Stary 2011-10-05, 12:45   #2715
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
To może obie kupię

to genialny pomysł ale i kolejny dylemat- którą założyć jako pierwszą;P chyba trzeba będzie rzucać monetą;P

Cytat:
hej dziewczyny
witaj

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:47   #2716
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie a my będziemy mieć plener w tygodniu po ślubie (wtorek/środa) i dobrze byłoby mieć na ten dzien wiązankę
Ja wiązanką planuje rzucać zamiast welonem. Myślę że dziewczyna która złapie bardziej się ucieszy z kwiatów
A najwyżej na plener kupie sobie kilka kwiatów, różyczek, goździków, frezji i sobie sama zrobię bukiecik
A jakbym miała wesele w sezonie letnim i w ogrodzie mnóstwo kwiatów to po prostu zerwałabym swoje

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
ten dzień nastąpi 30 czerwca pozaklepywane mamy sale orkiestre i kamerzyste/fotografa, za resztą myśle ruszyć po nowym roku, mam nadzieje że się ze wszystkim wyrobie
a skąd jesteście?

Stary 2011-10-05, 12:47   #2717
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
taaaa... Mysle ze jestes w dobrej sytuacji. Bo jeśli ta nie będzie trafiona to wiem wszyscy że fantastycznie wyglądasz w tej H.
Więc głowa do góry bo może być tylko lepiej

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

dziewczyny jak nazywala sie ta strona którą nena czesto wstawiała? Tam były Amerykańskie chyba śluby pokazywane i zdjęcia z nich
Nie no tak tylko palnełam, na dwie mnie nie stac

Co do tych amerykanskich slubów jak mam te stronki zapisane http://weheartit.com/tag/wedding?page=95
http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=brown
http://pinterest.com/search/?q=Pink
Stary 2011-10-05, 12:48   #2718
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
chodzicie w pierścionku zaeczynowym ciagle?? czy np do pracy jak fizyczna zostawiacie??
Ja niestety mam taka prace w której nie mogę mieć żadnej biżuterii zwłaszcza na dłoniach, poza tym pracuje w rekawiczkach wiec myśle że przez pierścionek bym rozrywała te rękawiczki przy zakładaniu. Po pracy natomiast noszce cały czas i ewetualnie zdejmuje przy pracach domowych np jak używam jakiś środków myjących które mogły by jakoś zadziałać na pierścionek.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja ściągam do większych prac domowych i do zmywania (nie lubię go moczyć bez potrzeby)

Dziewczynki co sądzicie o takim okryciu do kościoła? (zależy mi żeby nie było to typowe ślubne bolerko, bo mi sie strasznie nie podobają oraz zeby mi było chociaż odrobinę ciepło w nim, bo na początku maja raczej upałów nie będzie ) To jest taka dzianinka/sweterek robiony na drutach/szydełku. Oczywiście w kolorze sukni
Bolerko przepiękne, nie wiem jeszcze jak dokładnie będzie wyglądała moja suknia ale jeśli tylko będzie do niej takie pasować też pewnie się na takie zdecyduje

Cytat:
Jedyne co dobre, to że prawdopodobnie moją wizażystką będzie żona przyjaciela TŻta, która nie weźmie ode mnie nic za makijaż, więc chociaż na tym zaoszczędzę
Ja sama czasem maluje PM, w związku z tym że obracam się w tym kręgu mam bardzo dużo znajomych wizażystów wiec miałam duży problem z wyborem, finalnie wybrałam bardzo dalekiego znajomego z którym tylko sporadycznie miałam kontakt, ponieważ jeśli bym wybrała jakąś bliska koleżankę, to mogło by się to źle skończyć, ona by się bardzo starała, a jak wiadomo im ktoś bardziej się stara tym gorzej wychodzi, mi było by głupio na coś zwrócić uwagę bo to przecież bliska koleżanka. Sama pomimo wykonywanego zawodu nie chcę się malować w tym dniu bo to stres i boje się że coś by mi nie wychodziło i jeszcze bardziej bym się zdenerwowała.
2 tygodnie temu byłam u mojego brata na weselu i przy okazji chciałam sprawdzić jak będę się czuła w makijażu wykonanym przez znajomego, w załączniku wstawiam zdjęcia, oczywiście makijaż na ślub nie będzie tak intensywny jak ten, ale że akurat na tym weselu miałam bardzo stonowana sukienkę to mogłam poszaleć z makijażem.

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
O widzę kolejne nowe PMki, nowe zaklepane daty, suknie i tak dalej......

a ja bym chciała już coś mieć odhaczone, a ciągle jestem w czarnej d. właśnie gadałam z mamą o sukni, a ona mi mówi, że ta moja wybrana, to chyba za tania, że pewnie wygląda jak firanka (nie widziała mnie w niej!) że powinnam mieć zakryte plecy (sukienka z zakrytymi plecami) bo nie mam idealnej cery i w ogóle o wszystko się czepia cholernie mi smutno....... naprawdę w tamtej sukience poczułam TO COŚ, w promocji teraz jest 1650 zł za szycie z bolerkiem i welonem i naprawdę jest leciutka i miła w dotyku....ach.... dołek mnie łapie....

dla przypomnienia poniżej zdjęcia w sukni....i dodam, że dekolt ma być uszyty w serduszko a kwiatek z fioletowymi dodatkami i może być inny niż ten w mierzonym modelu. No i w tym salonie suknia będzie szyta 2-3 miesiące przed ślubem i odbierana na tydzień przed, a zanim zaczną szyć mogę wszystko jeszcze zmienić.

ech, no nie umiem przejść nad tym do porządku dziennego, że mamy po prostu czasem się czepiają....ale jak można nie słuchać, że A) w kościele mam bolerko B) i w kościele i przez większość wesela mam welon, który plecy zakryje. Poza tym ja nie mam jakichś wielkich problemów ze skórą na plecach....
Moja mamuśka niestety też bardzo jest krytyczna dlatego aż boje się co będzie się działo w salonach. Jeśli czujesz się dobrze w tej sukni to najważniejsze, nie mozesz podporządkować się komukolwiek innemu niż sobie, bo będziesz się źle z tym czuła i żałowała że jednak nie postawiłaś na swoim. Co do problemów na plecach jeśli masz jakieś przebarwienia, blizny po trądzikowe bo to bardzo częsty problem, spróbuj peelingów z kwasami, u kosmetologa ewetualnie możesz wykombinować coś w domu, chętnie doradzę.

Cytat:
Też tak myślę.. no i szkoda.Bo szczerze coraz częściej te śluby, przynajmniej jak ja oglądam są na prawdę czasem smutne... Młodzi siedzą poważni jak na jakimś skazaniu, zero uśmiechu, powiedzą co mają powiedzieć i do widzenia.. Często nawet kazanie nie ma się do niczego.
Chciałabym aby msza była skierowana właśnie do nas, kazanie o pięknej miłości.. Wiem że jest stres, ale właśnie jak nawet ksiądz powie Gratuluje Tobie Piotrku takej żony, a Tobie Magdo takiego mężna lub coś w ten deseń to atmosfera sie rozluźnia.

eh. szkoda że nie jestm księdzem Robiłabym takie msze że HO!
Ostatnio w celu przypomnienia sobie tradycji weselnych zrobiłam przegląd ślubów rodzinnych, zauważyłam że Ci młodzi jacyś tacy smutni, zmęczeni, ale stwierdziłam że to może wynikać ze stresu, zmęczenia po przygotowaniach, bo prywatnie to zazwyczaj naprawdę pogodne osoby, tylko w tym właśnie dniu stres ich pokonuje. Ja na pewno będę się starać żebym nie wyglądała na taką umęczoną. Co do kazania kiedys w mojej parafii był taki sympatyczny ksiądz który mówił przepiękne kazania zwłaszcza na ślubach, ale niestety już proboszcz się zmienił i ten jest zupełnie taki nijaki.

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny, idziecie jak burza! Nie ma mnie dwa tygodnie, a tu nowy wątek i 50 stron!

Chciałabym się pochwalić, ze wczoraj podpisałam umowę z fotografem. Jestem bardzo zadowolona po spotkaniu z nim - sympatyczny, konkretny i już wiem, że będzie nam się super współpracowało! Do tego jak na Warszawę jest niedrogi. (Jeśli ktoś z Warszawy szuka fotografa, to chętnie podam kontakt na priv - ma wolne terminy na 2012.) Kolejna rzecz odhaczona. Teraz szukam kamerzysty, który nie krzyknie mi 5 czy 6 tysięcy za 30 minut filmu.

Pozwolę sobie też zaprosić na wirtualny kieliszek winka, bo 30 września złożyłam pracę magisterską. Więc nie będę musiała płacić jakiejś ogromnej kasy za późniejszą obronę. Do tego mam już jutro pierwszą rozmowę o pracę. Kurcze - wszystko mi się pięknie układa. Aż się boję, że zaraz jakiś meteoryt na mnie spadnie, bo za dużo tego szczęścia.
My mamy podpisana umowe na film i zdjęcia z firma idmultimedia, mi się bardzo podobają ich filmy, takie proste bez żadnych udziwnien typu, serduszka gołąbki itp.Możesz wejść na stronę tam maja przykładowe wcinki z filmów, i co najważniejsze film będzie trwał 2 godziny, nie podobają mi się takie długometrażowe 5-6 godzinne filmy, bo nikt tak naprawdę w tych czasach nie ma tyle czasu żeby cały taki film oglądać.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
..moja mama miała bukiet slubny z kolorowych freznji.....

Był piekny widziałam na zdjęciach...
Ja dostałam przy okazji zaręczyn bukiet z róż i frezji, dlatego może i na ślub się na taki zdecyduje, one pięknie pachną.

Cytat:
Właśnie ta suknia na którą wczoraj dałam zaliczkę wygląda nieco podobnie
Bardzo ładna suknia, taka delikatna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0045.jpg (19,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pauli.jpg (20,4 KB, 36 załadowań)
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:53   #2719
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no tak tylko palnełam, na dwie mnie nie stac

Co do tych amerykanskich slubów jak mam te stronki zapisane http://weheartit.com/tag/wedding?page=95
http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=brown
http://pinterest.com/search/?q=Pink
to jeszcze nie ta strona. Tam kiedyś były zdjęcia z wesela gejów
Kurcze na nene musze poczekać

Stary 2011-10-05, 12:56   #2720
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
To pokaż salę i pochwal się fotografem / kamerzystą - lubimy tu wiedzieć takie rzeczy A suknia? Myslałaś już?

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
Ja sama czasem maluje PM, w związku z tym że obracam się w tym kręgu mam bardzo dużo znajomych wizażystów wiec miałam duży problem z wyborem, finalnie wybrałam bardzo dalekiego znajomego z którym tylko sporadycznie miałam kontakt, ponieważ jeśli bym wybrała jakąś bliska koleżankę, to mogło by się to źle skończyć, ona by się bardzo starała, a jak wiadomo im ktoś bardziej się stara tym gorzej wychodzi, mi było by głupio na coś zwrócić uwagę bo to przecież bliska koleżanka. Sama pomimo wykonywanego zawodu nie chcę się malować w tym dniu bo to stres i boje się że coś by mi nie wychodziło i jeszcze bardziej bym się zdenerwowała.
2 tygodnie temu byłam u mojego brata na weselu i przy okazji chciałam sprawdzić jak będę się czuła w makijażu wykonanym przez znajomego, w załączniku wstawiam zdjęcia, oczywiście makijaż na ślub nie będzie tak intensywny jak ten, ale że akurat na tym weselu miałam bardzo stonowana sukienkę to mogłam poszaleć z makijażem.

My mamy podpisana umowe na film i zdjęcia z firma idmultimedia, mi się bardzo podobają ich filmy, takie proste bez żadnych udziwnien typu, serduszka gołąbki itp.Możesz wejść na stronę tam maja przykładowe wcinki z filmów, i co najważniejsze film będzie trwał 2 godziny, nie podobają mi się takie długometrażowe 5-6 godzinne filmy, bo nikt tak naprawdę w tych czasach nie ma tyle czasu żeby cały taki film oglądać.
Makijaż bardzo ładny, taki świetlisty, lubię takie

A IDMultimedia też brałam pod uwagę, ale oni nie zostają do oczepin przy pakiecie za 2600, a następny próg cenowy to 3700, więc raczej nas na to nie było stać...

A Video World też robi filmy nowoczesne, krótkie (a w zasadzie o takiej długości, jaką sobie zażyczą młodzi), bez udziwnien. No i w o wiele lepszej cenie

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-10-05 o 13:03
Stary 2011-10-05, 13:04   #2721
eWafafa
Przyczajenie

sale mamy taka że tak powiem ,,swojską'' kamerzyste i fotografa mamy z jednego miotu znaczy chodzą w parze po weselach nie płacimy za nich zbyt wiele bo 2200zł a suknia to mysle ze jakas skromna w kształcie A bo takie mi sie od dawna podobaja
Stary 2011-10-05, 13:05   #2722
eWafafa
Przyczajenie

sale mamy ze tak powiem ,,swojską'', kamerzyste i fotografa mamy w jednym(chodzą razem po weselach) suknia raczej skromna taka w kształcie A
Stary 2011-10-05, 13:08   #2723
evoonia86
Zakorzenienie

Palulitka ŚLICZNY MAKIJAŻ
Stary 2011-10-05, 13:10   #2724
jagata
Wtajemniczenie

dziewczyny, wy chodzicie ze swoimi mamami do salonów na przymiarki?
Ja swojej nie fatyguję (nawet ze względu na fakt, że nie ma jej na miejscu), ale też jakoś mi nie zależy by ze mną chodziła. Wiem, ze ma inny gust niż ja i naprawdę tylko bym się denerwowała, że zaraz skrytykuje albo co innego wypali. Poza tym jak już w końcu się zdecyduję na suknię, to jej o tym powiem i pokazę jaka to będzie, ale w ogóle nie mam zamiaru słuchać jej czy jej się podoba czy nie.
Stary 2011-10-05, 13:10   #2725
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Palulitka ŚLICZNY MAKIJAŻ
zgadam się. bardzo ładny
ehh.. u mnie z makijażem może być ciężko bo nigdy profesjonalnie nie byłam malowana i nawet nie wiem gdzie szukać, a na forach NS nic nie pisze

Stary 2011-10-05, 13:11   #2726
evoonia86
Zakorzenienie

ja poszukiwałam sukni z mamą
Stary 2011-10-05, 13:12   #2727
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
to jeszcze nie ta strona. Tam kiedyś były zdjęcia z wesela gejów
Kurcze na nene musze poczekać
to miało słowa "stylemepretty" czy jakoś tak
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 13:13   #2728
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Ja swojej nie fatyguję (nawet ze względu na fakt, że nie ma jej na miejscu), ale też jakoś mi nie zależy by ze mną chodziła. Wiem, ze ma inny gust niż ja i naprawdę tylko bym się denerwowała, że zaraz skrytykuje albo co innego wypali. Poza tym jak już w końcu się zdecyduję na suknię, to jej o tym powiem i pokazę jaka to będzie, ale w ogóle nie mam zamiaru słuchać jej czy jej się podoba czy nie.
Wiesz co ja nie miałabym nic przeciwko, ale szczerze myślę że ona by nawet nie chciała. Nie że jej by się nie chciała czy coś, ale powiedziałaby mi pewnie, że po co Ona, że sama będe z siostrami wiedziała lepiej i bardziej się znam Także jak coś to jedynie jej pokaże które modele mi się podobają Ale nie sądze aby jakoś się wtrącała w mój wybór

Stary 2011-10-05, 13:13   #2729
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
To pokaż salę i pochwal się fotografem / kamerzystą - lubimy tu wiedzieć takie rzeczy A suknia? Myslałaś już?

Makijaż bardzo ładny, taki świetlisty, lubię takie

A IDMultimedia też brałam pod uwagę, ale oni nie zostają do oczepin przy pakiecie za 2600, a następny próg cenowy to 3700, więc raczej nas na to nie było stać...

A Video World też robi filmy nowoczesne, krótkie (a w zasadzie o takiej długości, jaką sobie zażyczą młodzi), bez udziwnien. No i w o wiele lepszej cenie
My wybraliśmy pakiet foto-video Wielka Miłośći i sa z nami od przygotowań do końca oczepin + plener innego dnia. Płacimy 4599 do tego wykupiliśmy steadicam czyli taki specjalny wysięgnik czy jak to nazwać który ma operator i wtedy wychodzą bardzo ładne płynne ujęcia, razem zapłacimy 5099 zł czyli taka cena jeszcze w miarę do przełknięcia za pakiet.

Cytat:
zgadam się. bardzo ładny
ehh.. u mnie z makijażem może być ciężko bo nigdy profesjonalnie nie byłam malowana i nawet nie wiem gdzie szukać, a na forach NS nic nie pisze
dziękuje za pochwały na żywo też zupełnie inaczej wyglądał, wszyscy sie zachwycali oczami, siostra która na przeciwko mnie siedziała nie mogła się napatrzyć, a goście z drugiej strony rodzinny których zupelnie nie znałam też mnie zaczepiali i się pytali o ten makijaż. Najlepszy był pewnien Pan który przechodził obok naszego stolika z żoną i nagle się zatrzymał i patrzy mi sie prosto w twarz i ''oo matko to pani oczy ?" ja na to " nie na allegro kupiłam"

a skąd pochodzisz może mogła bym kogoś polecić ?

Edytowane przez Palulitka
Czas edycji: 2011-10-05 o 13:24
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 13:13   #2730
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
No ja ze swoją byłam i nie wyobrażam sobie inaczej. Jeszcze wtedy nie miałam nawet świadkowej wybranej, ale to i tak by nic nie zmieniło, bo mamy z mamą podobny gust, więc chciałam, żeby przy tym była Poza tym to ona płaci za wszystko, co związane z moim ślubnym wyglądem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości