|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- która się pisze na kawkę jacobs velvet??:P |
|
|
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
A no sztuczka tez się gdzieś ostatnio pod ziemię zapadła
![]() Pewnie ciężko pracuję
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Kielcach dosc czesto jest to praktykowane np w parafii Ducha Św. ale to w glownej mierze od ksiedza zalezy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2614 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten "rozwodnik" bardzo chciałby unieważnienia. Nie wiem. Chyba jeszcze się za to nie zabierał. Mojej kuzynce też trochę przeszkadza to, że nie będzie mogła chodzić do komunii itd. Popieprzone mamy te prawa.
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-10-05 o 10:34 |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym aby msza była skierowana właśnie do nas, kazanie o pięknej miłości.. Wiem że jest stres, ale właśnie jak nawet ksiądz powie Gratuluje Tobie Piotrku takej żony, a Tobie Magdo takiego mężna lub coś w ten deseń to atmosfera sie rozluźnia. eh. szkoda że nie jestm księdzem Robiłabym takie msze że HO!
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
możesz jeszcze jedną:P ok ok ja tylko taki kawosz:P
a jak wasi rodzice?? i TŻtów?? szczęśliwi?? moi baaaardzo. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
Ne jestem z Kielc, tylko z okolic i niestety nie byłam jeszcze na żadnym ślubie w Kielcach i nie zapowiada się żebym przed Naszym ślubem się wybrała...
|
|
|
|
#2619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-10-05 o 10:37 |
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po południu czasami druga i jeste to zazwyczaj mrożona
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierzesz ślub w moje urodzinki cwaniaro
|
|
|
|
|
#2622 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ach, żałuję że nie mogę tu więcej z Wami przebywać, ale niestety, obowiązki są.... Cytat:
oklaski hmmmm, mnie by się podobało ![]() a i jeszcze mój typ zaproszeń, nie wiem który model, ale jakoś przypadły mi do gustu ![]() http://moda.allegro.pl/ultimo-elegan...834490987.html buziaki, szykuję jedzonko do pracy i uciekam!
|
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2625 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() maly_czlowieczek: Weź mamę ze sobą do salonu i Zazdroszczę....Cytat:
|
||
|
|
|
#2626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli ślub jest w miescie gdzie Młodzi sie urodzili to w USC można chyba wczesniej niż 3 miesiace przed zaklepac date i godzinie a jak jedno z nich musi wyciągnac odpisa aktu urodzenia z innnego miasta to taki dokument jest wazny tylko 3 miesiace, w przeciwnym razie gdyby Młodzi załatwili ślub wczesniej odpis aktu urodzenia trzeba jeszcze raz wyciągac a za każdy odpis sie przecież płaci.
|
|
|
#2627 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
wprawiam się
A właśnie. miałam dzisiaj koszmar ślubny że na 3 dni przed weselem nie miałam jeszcze sukienki i siostra nie chciała ze mną po nią jechać do Krakowa ![]() Ale za to patrzyłam na pogodę i 1.09 miało być 27 stopni i słoneczko
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-10-05 o 10:44 |
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny, idziecie jak burza!
![]() Chciałabym się pochwalić, ze wczoraj podpisałam umowę z fotografem. Jestem bardzo zadowolona po spotkaniu z nim - sympatyczny, konkretny i już wiem, że będzie nam się super współpracowało! Do tego jak na Warszawę jest niedrogi. (Jeśli ktoś z Warszawy szuka fotografa, to chętnie podam kontakt na priv - ma wolne terminy na 2012.) Kolejna rzecz odhaczona. Teraz szukam kamerzysty, który nie krzyknie mi 5 czy 6 tysięcy za 30 minut filmu. ![]() Pozwolę sobie też zaprosić na wirtualny kieliszek winka, bo 30 września złożyłam pracę magisterską. Więc nie będę musiała płacić jakiejś ogromnej kasy za późniejszą obronę. Do tego mam już jutro pierwszą rozmowę o pracę. Kurcze - wszystko mi się pięknie układa. Aż się boję, że zaraz jakiś meteoryt na mnie spadnie, bo za dużo tego szczęścia.
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
to kawka dla wszystkich a co dsię będę szczykać:P:P
a planujecie coś takiego jak naklejki na flaszkę, menu dla kości, księga gości, czy cuś?? ja tylko zawieszki i winetki jak TŻ bedzie chciał. za zaproszenia nie chce dac wiecej niż 2,50. Moze sknera jestem ale wiem, że dużo zaproszeń ląduje w koszu a nawet na tym można zaoszczęzić. Ja paznokcie i fryzure będe mieć za darmo |
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i wówczas już bez zawieszek i tych naklejek. Księgi nie planuję. Jedynie menu na stoły (bardzo spodobał mi się ten pomysł- goście którzy muszą na przykład odwieźć dziecko do domu, albo kogoś, lub po prostu coś im wypadnie są na bieżąco co się dzieje na stolach i co będzie podawane o której godzinie )aha. i jak dojdziemy do 100% porozumienia z TŻ to winietki również będą:P trzymajcie kciuki bo coraz bardziej się przekonuje
|
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za podpisanie umowy z fotografem i za złożenie pracy mgr![]() jutro będą się trzymały a meteorytu się nie bój... jak masz takie szczęście to na pewno Cię ominie
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Blacky hej!
No troszke zaszalałyśmy z tymi postami ![]() Gratuluje podpisanych umówi i powodzenia z kamerzystą i na rozmowie o prace ![]() Bedzie dobrze
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Ile wy piszecie zanim wrócę do domu to będzie pewnie z 5razy tyle do czytania
U nas się nie całuje ani nie klasycze w kościele tylko przed Gratuluję 1 z przodu maxwelka ja kupiłam suknię po zmierzeniu 5modeli. W salonach byłam około 10ale maly wybór był
|
#2636 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nasi tez i juz sie nawet dziela "obowiazkami": "tak tesciowie wezma wnuka i na piwko" ja im dam!!!Cytat:
Prosze nie krakac!
|
||
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() się będą trzymać
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
lece bo dzidzia wstala*pofopieczna( papapa;*
|
|
|
|
#2639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewentualnie mogę liczyć na to, że jak w czerwcu będą decyzje personalne w kurii to przyślą nam jakiegoś fajnego. Chociaż teraz przysłali trzech młodych i żaden mi się nie widzi. Byłam na ślubie odprawianym przez jednego znich - ten ksiądz jest 2 lata starszy ode mnie, właśnie go wyświęcili... I chociaż często zwracał się w kazaniu do młodych po imieniu, to wyszło sztucznie i jakoś nie zapadło mi to kazanie w pamięć. A z rozrzewnieniem wspominam na przykład ślub mojej koleżanki sprzed dwóch lat, gdzie ksiądz w kazaniu opowiedział historie ich poznania i tego, jak ich miłość doprowadziła ich prze ołtarz... Do tej pory pamiętam jakie to było ekstra i jak miło się słuchało.Moja teściówka raczej nie jest zadowolona z tego, że swojego małego, trzydziestoletniego chłopca ma oddać innej kobietce :P Ale nie jest tak źle, traktuje mnie jak swoje trzecie dziecko i jest miła, więc wojny nie ma. Chociaż czasami podnosi mi ciśnienie właśnie przez to, że traktuje nas jak byśmy mieli po 5 lat.
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
ale co do tych podwiązek i krawatów to nie myslę kupowac 100 sztuk czy więcej na wszystkie butelki tylko ok 40 i przekładać z jednej butelki na drugą.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

<3

Zazdroszczę....
będą trzymane
ja im dam!!!
Ewentualnie mogę liczyć na to, że jak w czerwcu będą decyzje personalne w kurii to przyślą nam jakiegoś fajnego. Chociaż teraz przysłali trzech młodych i żaden mi się nie widzi. Byłam na ślubie odprawianym przez jednego znich - ten ksiądz jest 2 lata starszy ode mnie, właśnie go wyświęcili... I chociaż często zwracał się w kazaniu do młodych po imieniu, to wyszło sztucznie i jakoś nie zapadło mi to kazanie w pamięć. A z rozrzewnieniem wspominam na przykład ślub mojej koleżanki sprzed dwóch lat, gdzie ksiądz w kazaniu opowiedział historie ich poznania i tego, jak ich miłość doprowadziła ich prze ołtarz... Do tej pory pamiętam jakie to było ekstra i jak miło się słuchało.