Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta! - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 10:43   #4801
Klaterina
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!

dobry dobry

ja juz po spacerku, leciałam do biedrony po rzeczy na ciasto, dzisiaj w repertuarze ciasto na imprezkę i stwierdzam, że jest już max zimno o poranku i normlanie mały i ja byliśmy jak cebule naubierani hihi

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
moją Nikosie też nawet kichnięcie obudzi, ogólnie jest bardzo lękliwa, wasze dzieci też tak mają?? jak się gada to ok, muzyka ok, ale jak coś nagle huknie, spadnie itp to się wystrasza
si, jak miał miesiąc to mozna było się tłuc, trzaskać i wyć nad uchem i nic nie ruszało śpiocha a teraz to koszmar, byle co budzi

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga bede debiutowac z szarlotka. To bedzie moje drugie ciasto w zyciu, bo pierwsze tak schrzanilam, ze nawet dzikie koty nie chcialy jesc. Tak wiec prosze o

Zapomnialam sie pochwalic, ze Antek zaliczyl przewrot z pleckow na brzuszek. Oczywoscie zrobil to jak mama myla naczynia w kuchni

Grazin, Siasiek,Anulinka, Delicadeza, Weredka, Eweska, AgaM, Moniaqc i reszta slaskich mamus moze uda sie zorganizowac jakies spotkanko na slasku?
no to dzisiaj dzień ciasta ogłaszam i trzymam za Twój wypiek

dla Antosia za przewrót
a spotkanie byłoby fajne

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

aha dzisiaj wizyta u dermatologa
3majcie kciuki
jedziemy kolo 18

no to tyle mnie było, lecę robić część drugą ciasta czyli serrrrrrrrrr bo ciasto sie już mrozi
Stary 2011-10-05, 10:55   #4802
enchantresss
Rozeznanie

Ja się załamię Ledwo zaczęłam nadążać za wątkiem i klubem, a tu taki cyrk, że teraz nie wiem co ogarniać Także z góry przepraszam, gdybym komuś gdzieś nie odpisała. Jak coś ważego, a ja nie daję znaku życia to PW.

bzyczka, jak dla Ciebie to nie pomogę, bo sama mam zaległości w zakupach ubrań dla dorosłych. Za to dzieciowe sklepy nie mają przede mną tajemnic

Paulizia, rozumiem. Jak mój przeskrobał to byłam bliska skoczyć z okna (niestety parter), ale wstyd mi było za niego i nie chciałam żeby aż takie szerokie grono ludzi wiedziało i zadzwoniłam do matall. Potrzebowałam wsprcia, więc pozawracałam jej cztery litery, pewnie ma mnie dość , ale się wygadałam i mi to pomogło. Także chyba aktywuję roaming i będę do Ciebie też telefonować i się skarżyć jak coś Ewentualnie priv))

gusia
, no właśnie ja idę sobie teraz zrobić tylko nie wiem czy tą bananową, bo mam jeszcze z malinkami i mnie kusi, ale jeszcze nieotwarta mniam...

andziot, brawo dla Gabi za szczepienie i za wagę Ślicznie przybiera

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:01   #4803
MoniaK
Zakorzenienie

Enchan, kaszka z malinami bardzo pyszna wyjadłam resztki po Tymku
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:07   #4804
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
ja nie mialam ale karmie tylko piersia wiec pewnie jeszcze ciutke poczekam, choc wcale nie tesknie ;D
no właśnie ja też tylko UU, więc miałam nadzieję, na dłuższą przerwę
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:07   #4805
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Agus87 bedzie dobrze. oby tylko Ola sie nie meczyla. Ja jak bylam taka malutka to mialam straszna skaze bialkowa. Mama mowila, ze platami mi skora schodzila, wygladalam strasznie szpetnie, potrzebowalam specjalne mleko, a wiesz jakie czasy byly i jak ciezko bylo cokolwiek dostac. Pozniej przenioslo mi sie na dlonie. Pamietam, ze mama mi bandazowala, bo ropa leciala i takie tam. Przez to do przedszkla nie chodizlam. Bylam odczulana do 18 roku zycia.Alergikiem zostalam i mam zmiany skorne, ale tylko na dloniach i nie sa uciazliwe, bo dbam by sie nie pojawialy. Twarz nienaruszona Nie raz mowilam, ze lepiej ze mam to, a nie jakas inna ciezka choroe. Wiadomo, ze najlepiej nie miec nic, no ale tak sie pocieszalam Pisze to w razie jakby byl problem z Oli skora.. zebys sie nie martwila, bo to przejdzie. Jednak ja wierze, ze dermatolog cos zaradzi i to jakies uczulonko na jakis skladnik... podejrzewasz moze cos? Moze jakies warzywko lub owoc powoduje jakies uczulenie?
kochana jakby to byla pokarmowka, to pojawilaby sie na calym ciele
a ona tylko buzia
i to tak okresami, czasem ma takie plamki czerwone, czasem takie pojedyncze krosteczki
no i powieki
czerwone plamki na powiekach, wczoraj jej cortinefem posmarowalam, by pospala
nie wiem czy to jakas alergia kontaktowa, moze byc czasem
zobaczymy
martwie sie, no ale naprawde zapobiegam jak moge
proszek na jelpa hipoalergiczny, kapie i smaruje 2 razy dziennie w emolium, dostaje kaszki ryzowe, pije nuttramigen, natluszczam buzie kremem poltlustym cutibaza
nie przegrzewam
praktycznie co2 dzien maksymalnie piore jej rzeczy, zeby byly czyste, swieze
wiadomo, ze pajac do spania to 2 dni max
no chyba, ze cos tam z nim porobi

ogolnie jest cudownym niemowlaczkiem, pogodnym, usmiechnietym, szybkoi i dobrze sie rozwija
i Bogu dziekuje, ze jest zdrowa
a mam nadzieje, ze pozbedziemy sie tej alergii jak najszybciej

dzieki slonce za slowa otuchy, jestes kochana

aha no i bardzo dziekuje (niedziekuje) za kciuki
Stary 2011-10-05, 11:33   #4806
kaorlak
Zadomowienie

Witamy się ze stękającą Misiunią!

Nocka taka sobie, bo Misia budziła się trzy razy , ale na szczęcie pospała do 7.30, co w jej przypadku jest wyczynem.

Zakupiłam żyrafkę Sophie. Nie mogłam się jej doczekać. Na razie się z Misią zaznajamiają

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
ja Ci się wcale nie dziwię

agus
----

jestem zaskoczona
i wkurzona
mam @
skąd się toto przypałętało???

któraś jeszcze nie miała @?
ja chciałam pobić rekord i mi nie poszło
Ja też jeszcze nie mam @. Karmię tylko UU
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:39   #4807
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

andziot; brawo za Gabulkową wagę i noc ! Suuuper !! U mnie dziś też poprawa ale nie aż taka jak u Ciebie

Anulka, Paulizia- mocno ściskam kciuki by Dzieciaczki wyzdrowiały... tak się biedactwa umęczą

Siasiu, świetnie, że jest jakakolwiek poprawa no i widać, że rokuje na lepsze! Oby tak dalej

mary, w poniedziałek ma dzwonić czy dostanie wizę no ale pewnie tak... biorąc pod uwagę fakt, że w piątek następny leci to na pewno w przyszłym tyg jedzie odebrać ale nie wiem w jaki dzień. No właśnie zastanawiałam się czy by z nim nie jechać ale kurcze o 5.40 ma pociąg z krk Troszkę wcześnie.. no zobacze, jak coś na pewno dam znać Warszawskim Dziewczynkom
ale musisz byc dzaga w tej bieliznie bo już bez niej jesteś !!

Enchan, jak fajnie że Gabiątko tak ślicznie Ci śpi !! A pamiętasz jeszcze Twoje niedawne rozterki... teraz wiesz, że na pewno postąpiłaś dobrze !!!

Grazynko, nie martw się tym ostrzeżeniem, wiem, że to smutne bo nie jesteś "pierwsza lepsza" od wczoraj na wątku ale cóż.... olej to! I tak Cię kochamy !! I Sebusia tez

Lolusiu !!!!!!!!! nooo i już widać słoneczko po burzy! Jednak chyba obejdzie się póki co bez MM !! Jest dobrze, nie trza psuc a sąsiadka niezła Jak się siostra czuje? Rodziła SN ??

MoniaK, spróbuj z tą kaszką !! Może to pomoże Kurcze coś wreszcie musi

delicadeza, Słonko uszy do góry !! Rehabilitanci zrobią co trzeba i wszystko będzie oki !! Malutki nadrobi zaległości, zobaczysz

anulko, dziś na pewno będę w Bomi ! Tż obiecał A co dobrego pichcicie na obiadek? Niech już Zosieńce przejdzie... się umęczy To chyba nie jej pierwszy katarek, prawda?

JanuszAgnieszka, no nie! Ty nie byłaś w klubie Zbieram szczękę z podłogi z wrażenia.. no niemożliwe

Sara1986, witam Ciebie i Hanie! Rozgość się i czuj jak u siebie

night, a u nas na odwrót - z plecków na brzuszek no problem ale za to nigdy w drugą stronę. Brawa za cudną nockę, oby wszystkie juz takie były

Camomile !! No nareszcie jesteś z nami Ale się cieszę, widząc Ciebie. Już nie znikaj nam proszę i brawa za egzamin !
aha, małż zakwalifikował się do drugiego etapu testów na kontrolera ruchu lotniczego, jutro kolejne testy w wawie z ang i test predyspozycji ale chyba oleje to, mimo, iż fascynowałaby go ta praca - jednak jak się okazuje, jeśli się uda to przez 2 lata trzeba być na stażu za najniższą krajową

aguś, kciuki dla Was a zwłaszcza Oleńki !!

Wszystkiego najpiękniejszego dla Edzika i Wiktorka !! Zdróweczka chłopcy

Dzień doberek,
w sumie nie wiem co pisać ...
Wszystko oki, wczoraj karmiłam moją Lalunię po 15-20min i nie wiem czy to pomogło ale ślicznie spała i mieliśmy tylko jedną pobudkę o 2.30. Kolejne jedzonko 6.30 więc już nie bardzo noc.
Za to od ok 3 dni w dzień prawie nie śpi więc nareszcie wiem, że mam dzidziusia w domku i staram się ją zajmować jak umiem, najgorsze jest to, że maty nie lubi a do huśtawki już nie wkładam bo się boję, że mi wypadnie.
Dziś na pewno po kaszki Holle pojedziemy no i do Smyka wykorzystać to 30% zniżki. cosik ciepłego kupić, gdyż w niedzielę jedziemy w trójkę na paintballa więc zabawa w terenie a zapowiadają tylko 11 stopni

Ja wprawdzie nie moria ani pozioma ale powiem o tych maseczkach (mam nadzieję, ze nie pokręce) Chodzi o TE

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:44   #4808
Aliczka88
Zadomowienie

Co do @ ja tez nie mam

Andziotku brawa dla Gabulka a powiedz mi jak Wy spedzacie czas wolny? Gabi sie nie nudzi? Ni placze? Nie jeczy?

U nas druga drzemka trwała 35min ide wyciagnąć bąka i nakarmić.
Poza godzinami spania idziemy ściśle według planu Tracy.

Teraz 10min trwało usypianie i usnął znowu sam, bez bujania i lulania i spiewania. Jedynie z pypką wtulony w poduszke.

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:53   #4809
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Andziotku brawa dla Gabulka a powiedz mi jak Wy spedzacie czas wolny? Gabi sie nie nudzi? Ni placze? Nie jeczy?
Gabi (podobnie jak Zosia) nie wymaga mojej obecności non stop,
bardzo lubi ( ooooooooooooooooooooooo ja cie właśnie na macie przewróciła się z brzuszka na plecki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) leżeć na macie, a tam się sama bawi, co jakiś czas podtykam jej inne zabawki żeby się nie nudziła ...
ona też ma łatwiej bo Zocha się krząta ciągle a ona w nią wpatrzona jest strasznie, więc ma zajęcie ...
bawię się z dziewuszkami troszkę na podłodze, na łóżku,
bardzo mało ją noszę, w sumie to prawie wcale,
tylko staram sie przenosić kocyk w różne miejsca, żeby sobie poleżała w innym otoczeniu

Zosia też nie była wymagająca ....

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:01   #4810
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Gabi (podobnie jak Zosia) nie wymaga mojej obecności non stop,
bardzo lubi ( ooooooooooooooooooooooo ja cie właśnie na macie przewróciła się z brzuszka na plecki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) leżeć na macie, a tam się sama bawi, co jakiś czas podtykam jej inne zabawki żeby się nie nudziła ...
ona też ma łatwiej bo Zocha się krząta ciągle a ona w nią wpatrzona jest strasznie, więc ma zajęcie ...
bawię się z dziewuszkami troszkę na podłodze, na łóżku,
bardzo mało ją noszę, w sumie to prawie wcale,
tylko staram sie przenosić kocyk w różne miejsca, żeby sobie poleżała w innym otoczeniu

Zosia też nie była wymagająca ....
Stary 2011-10-05, 12:02   #4811
delicadeza
Raczkowanie

lwico,zosiuu,gusieńko,sia śku, grazin, gosiek, antropia, k - numerki, MoniuK, Lolko, enchan, night
Wikuś dziękuje za życzenia

Matall dużo pysznego jedzonka i uśmiechu dla Edzika z okazji ukończonych 5 miesięcy

andziot za szczepienie i ważenie Gabrysi;

edit: zaczęłam pisac posta rano

a teraz gratuluję wagi
napiszę później wszystko co powiedział pediatra- rehabilitant

Cytat:

a ja kichnęłam i śpiąca Ania zaczęła płakać. od kiedy ona się boi jak się kicha
lwico Wiktor starsznie się boi kichania, zwłaszcza TŻ, potrafi się obudzić z głośnym płaczem np na spacerze;

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
to super!
kochane rozłożyło nas- mnie i tz, grypa na maxa, dzisiaj z bolu gardla spalam moze ze 3h, Nikolka na razie ok ale bardzo się o nią boje
Wstrętne grypsko niech ucieka od Ciebie i TŻ
dziękujemy za życzenia
jak przesunę głośniej krzesło, trzasnę szafką etc to robi podkówkę i zastanawia się czy płakać

anula :kciuki żeby katarek przeszedł Zosieńce,;
odnośnie rehabilitacji Wiktorka odpiszę póżniej, bo muszę się skupić a i zabrać dziecię na spacer teraz

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

A wasze dzieciątka po ile śpią? Misiek 4x po jakies 45 - 60 min.
aliczko u nas około dwie drzemki w ciągu dnia od 30 do 45 minut i jedna dłuższa koło 17ej - około godzinki

Cytat:

nie miała

Cytat:
Uwaga uwaga bede debiutowac z szarlotka. To bedzie moje drugie ciasto w zyciu, bo pierwsze tak schrzanilam, ze nawet dzikie koty nie chcialy jesc. Tak wiec prosze o

Zapomnialam sie pochwalic, ze Antek zaliczyl przewrot z pleckow na brzuszek. Oczywoscie zrobil to jak mama myla naczynia w kuchni

Grazin, Siasiek,Anulinka, Delicadeza, Weredka, Eweska, AgaM, Moniaqc i reszta slaskich mamus moze uda sie zorganizowac jakies spotkanko na slasku?

Delicadeza nawet codziennie ja tam bede u tesciow wiec wiesz... bardzo ich lubie, ale moze w ktoryms momencie bede potrzebowac ucieczki
Kochana oczywiscie, ze rozumiem ze sie martwisz, bo pewnie tez bym sie martwila. najwazniejsze jest pozytywne myslenie. Pomozesz Wiktorkowi i tak jak lekarz mowil za jakis czas napewno wszystko wroci do normy! My trzymamy
no ja przepraszam bardzo ale jak to mało kto przeczyta Kochana czytamy z uwagą

:kciuki za niemal debiut szarlotkowy
spotkanko pewnie będzie z czego się bardzo cieszę szykuję pokój jak będziesz uciekała od teściów

za kciuki dziekuję, muszę myśleć pozytywnie, bo z moją zdolnością do samonakręcania się i układania w głowie pesymistycznych wizji to mogłabym niejeden rekord pobić;

aguś_87 ja dukałam również,
w pt spotykam się ze znajomą położną na kawkę, może uda mi się wyciągnąc ten sposób na domową papkę na rozstępy;
za wizytę u dermatologa
pięknie Ci spi Olenka

sara witaj

a teraz specjalne pdziękowania za wsparcie i słowa otuchy w nie dającej mi spokoju sprawie rehabilitacji:

night, gusiu, poziomeczko, MoniuK, zosiuu, camomille, gosiek, lolciu, pauliziu, anulo

a dla Ciebie mamooptymistko za PW

później dokładniej tym z Was, które prosiły abym opisała to co zauważył rehabilitant

do później, idziemy pospacerkować

Edytowane przez delicadeza
Czas edycji: 2011-10-05 o 12:07
delicadeza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 12:03   #4812
Paulizia
Wtajemniczenie

Enchantress kochana jestes no wlansie ja nie zadzwonie i do mie nikt ie zadzwoni, bo to osztuje duzo. Smski tez jak sie zbierze np. 1o do kupy tak wiec zostal priv

Anulko a probowalas Olbas? Bo u nas tez nic takiego nie ma. Krople dala mi kolezanka. Polskie. Nasivin. Ten Olbas to dajesz kilka kropel na chusteczke i kladziesz np. na szafce w pokoju maluszka. Wczoraj to nawet mi sie nos odetkal Co do kaszelku to fakt. Wczoraj i przedwczoraj kaslal przez katarek, a teraz 'brzmi' inaczej i czesciej kaszle, a gilki juz nie sa tak wodniste jak wczesniej. Rozmawialam wczoraj z health visitor i ona mi powiedziala, ze mam sie nie martwic, bo zlapal jakiegos wirusa i ze jeszcze prawie 400 przed nim oczywiscie nie kazdy musi zalapac, ale tak o juz jest z dziecmi.

Klaterina dziekuje i wzajemnie oczywiscie!!

MoniaK z tego przepisu
Stary 2011-10-05, 12:04   #4813
andziot
Zakorzenienie

musiałam na szybko gotować dziś zupke dla Gabi bo się okazało że miałam 1/3 słoiczka dyni z ziemniakami tylko i reszta już z mięskiem ...
ale smakowała

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:15   #4814
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

a jak mowa o szarlotkach to ja bardzo polecam szarlotke spod samiuśkich Tater
pysznie smakuje i świetnie wygląda

Andziotko, no brawa dla Gabulki !!!!!!!!!!!!!

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-10-05, 12:16   #4815
k190172
Raczkowanie

GG do k190172

Lolka1212-super że Antonek tak ładnie spał

Sara1986-

matallewar-super foteczki a Igorek też tak robi

24kasia86-Zdrówka

enchantresss-za nocke dla Gabrysi

Paulizia-za szarlotke i dla Antka za obrót jeszcze zobaczysz.Jestem za spotkaniem na śląsku

niebieska.lwica-ja miałam już dwa razy i to jakie

agus87-

andziot-za wage Gabrysi i nocke

Ja mykam na szczepienie prosimy o kciuki
Stary 2011-10-05, 12:25   #4816
Eve1603
Zakorzenienie

Edziku

Wiktorku

Bry
witam sie na szybko, nocka raczej z gatunku do doopy, choc odespalam pozniej do prawie 10, ale co sie w nocy nabiegalam to moje

Ide ogarniac moje krolestwo nie chce mi sie

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:30   #4817
zosiaaa
Zadomowienie

Ddaaiissyy ta szarlotka wygląda bardzo smakowicie

Paulizia a twoja już gotowa???

ja najlepszą szarlotkę jaką jadłam to z przepisu ze szkoły średniej bo ja po gastronomiku tyle że nie pamiętam dokładnego przepisu, musiałbym kiedyś poszukać zeszytów no ale to była taka typowa szarlotka, cała "zamknięta" w cieście kruchym

K1.....

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:31   #4818
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Sara1986 Pokaż wiadomość
Hej,
Czytam Was już od Poczekalni, ale jakoś nie miałam odwagi pisać na bieżąco.
Jestem mamą 3,5 miesięcznej Hani. Dni mijają nam szybko, raz lepiej raz gorzej. Dzisiejsza nocka do najbardziej udanych nie należy bo pobudki co 1h. nie wiedzieć czemu...
Jak mała miała 4 tygodnie zaczęła nosić szelki Pawlika ze względu na dysplazje biodra. To były najgorsze 4 tygodnie w życiu Hani. nie dość że kolki jeszcze się nie skończyły to doszedł problem z zaparciami. przez ponad 6 tygodni nie zrobiła kupy bez pomocy czopka. teraZ wszystko wraca do normy. zaczęliśmy podawać jabłuszk0 tarte. mam nadzieję że będzie tylko lepiej.
Maluch dalej je moje mleczko. Tak na szybko to by było tyle o nas
witaj

Cytat:
ja Ci się wcale nie dziwię

agus
----

jestem zaskoczona
i wkurzona
mam @
skąd się toto przypałętało???

ja nie mia łam@
no ale karmie
Cytat:
Grazin kochanie ja tez za Toba tesknilam wiesz? Nie przejmuj sie jakimis ostrzezeniami. Nawet fajnie wygladaja pod Twoim podpisem chociaz za chiny nie moge rozszyfrowac o co kaman Dziewczonka chyba tez ma takie cyferki Zapomnialam zapytac co nasza kochana Dziewczonka przeskrobala
jesresmy kryminalisrtki bz dziewczonka:P
ja tez teskniłam

aHA JA NIE JESTEM ZE SLASKA tylko z małopolski;p

andziotku brawa dla Gabi

bylam na mega długim spacerze
i na plotkach z kumpela

seba cos skrzeczy

robie dzis piers z kurczaka w sezamie i do tego dufinki (tak sie to chyba nazywa- takie ziemniaczane kulki) i ćwikła
Stary 2011-10-05, 12:38   #4819
gusiagatko
Zakorzenienie

andziot dla Gabika

k190172 za szczepienie

Paulizia Ja chcemmm szarlotki Narobilas mi takiego smaka az mi slinka cieknie

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 12:43   #4820
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

zosiuu i piorunem sie robi, jabłka daje się surowe - bez przesmażania i właśnie tak warstwami układa

k190172 kciuki za szczepienie

Grazynko, ale wyrafinowany obiad Skąd Ty te pomysły bierzesz? u mnie od 3 dni w lodówce leżą udka i nie wiem co z nimi zrobić

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-10-05, 12:43   #4821
matallewar
Zakorzenienie

Miałam odsypiać...

...ale TŻ załatwił mi tyle pracy, że się nie ogarnę z tym

Żegnaj ŚNIE, żegnaj WOLNY CZASIE, od dziś tylko Eda i praca
(na szczęście tylko do 12.10, chyba, że potem tż znów coś wymyśli)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:48   #4822
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie ja też tylko UU, więc miałam nadzieję, na dłuższą przerwę
lwica, czy Ty nie jestes z Lublina przypadkiem? i nie robil Ci zdjec slubnych p. Z? bo pamietam Cie z watku panien mlodych tylko nie pamietam ktorego

juz pamietam!! obejrzalam zdjecia i wszystko wiem szkoda, ze teraz mieszkasz w W-wie (jesli pod avat sa prawdziwe dane )

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40

Edytowane przez JanuszAgnieszka
Czas edycji: 2011-10-05 o 12:52
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:50   #4823
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
zosiuu i piorunem sie robi, jabłka daje się surowe - bez przesmażania i właśnie tak warstwami układa

k190172 kciuki za szczepienie

Grazynko, ale wyrafinowany obiad Skąd Ty te pomysły bierzesz? u mnie od 3 dni w lodówce leżą udka i nie wiem co z nimi zrobić
nie wiem skąd pomysły.
kupiłam ostatnio sezam w biedronce i pomyslalam ze zrobie panierke i ze te dufinki beda pasowac
bo ciagle tylko zimniki i zimnioki
ja udka zawsze obieram ze skóry (ale wiem ze Twoj tż ją uwielbia ) posypuje wegetą i ziołami prowansalskimi i czosnkiem granulowanym daje do naczynia żaroodpornego i pieke w piekarniku dosc długo az beda sie rozpadac pod widelcem i do tego pieczone w piekarniku ziemniaki i mizeria:P

nie wiem co jest sebusiowi ale skrzeczy bardzo
nie moze sie uśpići ulewa ciągle.
nie wiem o co mu chodzi

aha wczoraj mi tż przyniósł perfumy armani mania giorgio armani przepiękne!!!
jego kumpel sprzedaje po 20 zł takie jakby fiolki 20ml
czy to orginalne nie wiem, ale pachnie pięknie i wczzoraj sie psiknełam i kąpałam sie i dzisiaj rano jeszcze mocno pachniało
Stary 2011-10-05, 12:55   #4824
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dwa zdjecia ktore mialam wam wkleic hahah
sebus sie przewraca na brzuch w lezaku
a tak wczoraj zasypiał jak arab
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01356.jpg (63,5 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01357.jpg (59,7 KB, 53 załadowań)
Stary 2011-10-05, 12:59   #4825
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
lwica, czy Ty nie jestes z Lublina przypadkiem? i nie robil Ci zdjec slubnych p. Z? bo pamietam Cie z watku panien mlodych tylko nie pamietam ktorego
faktycznie urodziłam się w Lublinie i tam studiowałam ślub też brałam na Lubelszczyźnie, a zdjęcia robił pan Z. wątek też się zgadza Sherloku ślub brałam w 2008, a w 2009 lubelskie żonki ukryły się w klubie

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
juz pamietam!! obejrzalam zdjecia i wszystko wiem szkoda, ze teraz mieszkasz w W-wie (jesli pod avat sa prawdziwe dane )
mieszkam w wawie. w lublinie dawno już nie byłam, a tęsknię

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
dwa zdjecia ktore mialam wam wkleic hahah
sebus sie przewraca na brzuch w lezaku
a tak wczoraj zasypiał jak arab
ale Seba już duży ma chłopak krzepę
Stary 2011-10-05, 12:59   #4826
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
faktycznie urodziłam się w Lublinie i tam studiowałam ślub też brałam na Lubelszczyźnie, a zdjęcia robił pan Z. wątek też się zgadza Sherloku ślub brałam w 2008, a w 2009 lubelskie żonki ukryły się w klubie

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

mieszkam w wawie. w lublinie dawno już nie byłam, a tęsknię
a widzisz jak Cie namierzylam zobaczylam na fb Twoje zdjecie i od razu wiedzialam, ze Cie znam z wizazu

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 13:01   #4827
mimbi
Zakorzenienie

Halo czy mozecie mi pobrac koda z Rossnetu na Domola dzisiejszego? Potrzebuje jeszcze jedna sztuke (jednego juz mam). Dzieki z gory.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-05, 13:09   #4828
Eve1603
Zakorzenienie

Grazin
Mania to od lat moj zapach number one Chyba nigdy mi sie nie znudzi, a Gio dla facetow majtki same w dol leca

Ale foty !!! Bomba !

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 13:11   #4829
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Grazin
Mania to od lat moj zapach number one Chyba nigdy mi sie nie znudzi, a Gio dla facetow majtki same w dol leca

Ale foty !!! Bomba !
a jaki dokladnie ten dla facetów?
bo mi tz dzownił ze sobie wziął jeszcze armaniego black code czy cos takiego
Stary 2011-10-05, 13:16   #4830
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
a widzisz jak Cie namierzylam zobaczylam na fb Twoje zdjecie i od razu wiedzialam, ze Cie znam z wizazu
jak to miło się spotkać, co
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości