|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2852 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam projekt figurki w glowie i chciała bym by ktos to wykonał, na alegro takie figurki ( z pomalowanego gipsu, modeliny lub marcepanu) sa mega drogie ok 120 ale znalazlam tez ciekawe stronkihttp://www.k-2.com.pl/sluby.htm
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ze skóra na buzi nie mam problemów. raczej nie mam pryszczy, nie świece sie, nie potrzebuje pudrów. Ale mam okropne włosy ;/ musze je codziennie myc, a sa nadal tłuste;/ i takie cienkie i rzadkie jak robie kucyka to skóre widac ;/ ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- halunia86 masz slub w moje urodziny ;D
|
|
#2854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kosmetyczkom troche nie ufam :P w sumie nie wiem czemu, ale po nowym roku udam sie na jakies konsultacie, moze troche ogarniemy wspólnie moja buzie przed weselem ![]() gorzej jeśli sprawa tkwi głębiej- w hormonach co jest możliwe ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() nie niszczą się, nie rozdwajają, nawet jak susze na najcieplejszym stopniu.codziennie..
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym jak bardzo wpływa to na kondycję psychiczną pisać nie będę, bo kto nie miał takich problemów w życiu tego nie zrozumie... I boli mnie, jak ktoś kto mnie nie zna, nie wie z czym się borykam komentuje, że mi dermatologa potrzeba, albo że nie jestem zadbana. I paradoksem jest to, że włosy mam piękne i zdrowe, a twarz w powijakach...
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-10-05 o 16:42 |
|
|
|
|
#2856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za podpowiedz
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
pewnie, tzrymam kciuki by sie udało. Ludzie myslą ze jak z ich miasta dany x. wyjechał to znaczy że przeopadł już do konca zycia. jezeli ty go lubisz to po prostu trzeba w necie go odnaleźć i napisać zapewniam że się zgodzi
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też masakra z twarzą, chociaż ostatnio już powoli coraz lepiej, głownie dzięki maściom przepisanym przez dermatologa, peelingom kawitacyjnym i opalaniu w tureckim słoneczku ![]() Teraz, jak mi trochę zejdzie opalenizna, wybieram się znów do dermatologa i do kosmetyczki na serię kwasów. Oby to do końca zlikwidowało mój problem! Planuję tez przerzucić się na podkład i puder mineralny, słyszałam że to pomaga |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz bylam zdesperowana i w styczniu tego roku zrobilam trwała miałam wlosy do lopatek, troche nawet dłuższe.... i co... trwała nie wyszla, siano sie tylko zrobilo ( tez tłuste) i po miesiacu je obcielam na 10 cm a po kilku miesiacach tz sie oswiadczyl i teraz mam, wlosy za ucho a ślub w sierpniu
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam mineralnych, czy pomaga nie wiem, ale na pewno skóra lepiej oddycha. I z racji tego, że mam cerę problemową to pasuje mi tez podkład Pharmaceris, tylko niestety dostępne są 3 odcienie i najjaśniejszy pasuje mi tylko w zimie, a ten średni i w lecie za ciemny.
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jest to uciążliwe jak dla mnie wspominając lepsze czasy swojej buzi ![]() Złuszczanie chemiczne brzmi strasznie. Pójdę do dermy kiedyś, może poradzi mi też jakieś zabiegi. Albo właśnie w jakimś salonie kosmetycznym widziałam też konsultacje przed zabiegami z dermatologiem więc może tam wbije. Tylko wiadomo. kasa, kasa, kasa ![]() Dzięki za rady i powodzenia w pisaniu
|
|
#2863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja urodziny mam miesiac wcześniej 1 sierpnia
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze nie martw sie . Do sierpnia pewnie urosna Ci do ramion, zresztą z krótki włosków też mogą byc fajne fryzury. Ostatnio fryzjerka mi mówiła aby nakładać raz na tydzień odżyweke na same konce włosów a nie na skóre głowy, bo to je przetłuszcza. I nalezy ją zostawić tak samą sobie, niech się włosy regenerują. ehh my kobiety to biedne jesteśmy. Faceci jakoś mniej się przejmują takimi sprawami
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam sie nie chwaliłam radosną nowiną
wracam do blonda;P tylko niech ten brąz mi sie troche spierze
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
dziewczynki ale mam przeboje pisałam u tżta biznes plan a mu komputer umarł a ja nie mam exela chciałam zainstalować ale na mojego lapka nie wchodzi ;/ buuuuua teraz lecę znowu do tżcika bo podobno cś tam zrbił z tym kompem
|
|
#2867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, tak biedulki z nas, faceci 5 minut i gotowi nie mówiąc juz o tym że nie muszą sie martwić o włosy, paznokcie
|
|
|
|
|
#2868 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Jeśli nie masz dużych problemów możesz poszukać jakiś rynkowych kosmetyków właśnie na ich bazie, zdaje się że nawet wspomniany Pharmaceris wypuścił ostatnio jakaś serie z kwasami.
|
|||
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jest parę produktów z tej firmy, które mam w swojej kosmetyczce i nie wyobrażam sobie pielęgnacji bez nich. No właśnie P. ma kremy złuszczające (nawet o 2 stopniach nasilenia), narazie się za nie nie biorę bo mam na głowie inne zabiegi i inne specyfiki. A co za dużo to nie zdrowo. Ale jeśli znowu przywrócę stan optymalny cery to na pewno z nich skorzystam. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- sama zobaczysz czy za miesiąc lub dłuższy okres czasu stan Twojej cery się nie pogorszy.Piszę z autopsji. Widzisz sama mam problemy, w lato bez dużych faktorów nie wychodzę na słońce. Nawet w mniej słoneczny dzień używam 30stki, tylko że na jesień i tak mnie wypryszcza. Tez przez wzgląd na słońce.
|
|
#2871 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Czarnooka_Paula;298 02101]ja ze skóra na buzi nie mam problemów. raczej nie mam pryszczy, nie świece sie, nie potrzebuje pudrów. Ale mam okropne włosy ;/
musze je codziennie myc, a sa nadal tłuste;/ i takie cienkie i rzadkie jak robie kucyka to skóre widac ;/ ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- mam to mam to samo a przy tym bardzo mi wypadają i nic nie pomaga
|
|
|
|
#2872 | |
|
Raczkowanie
|
to już wyższa szkoła jazdy, na każdym kosmetyku jest skład INCI i tam są wymienione w kolejności od największej zawartości wszystkie składniki ( tu producent nie może kłamać). Zabawa polega na tym że trzeba znać nazwy w nomenklaturze INCI i rozróżniać co jest minerałem a co nie. Jeśli będziesz chciała możesz mi taki skład podesłać to go przejże i mogę podpowiedzieć
![]() Cytat:
Edytowane przez Palulitka Czas edycji: 2011-10-05 o 17:29 |
|
|
|
|
#2873 |
|
Zadomowienie
|
Ale dziewczyny pędzicie... może dam rade trochę nadrobić zanim pójdę na zakupy...
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie trafiłam na metamorfozy naszych top modelek. Te zdjęcia portretowe jakoś nie powalają, dziewczyny takie sztuczne sie wydają i nie raz mniej urodziwe. Tu macie linka http://www.plejada.pl/23686,1,17,met...eria.html#foto
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz co to za konkretnie krem, czy juz w aptece panie mi doradza i dobiorą do cery? Bo nie chce wyrzucac pieniedzy w błoto. Teraz cera w miare mi sie poprawia. mam nadzieje ze na dluzej ![]() swoja droga ciekawe czy sa jakies próbki tyej serii z kwasami.. Dzieki dziewczyny za rady
|
|
#2876 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale moje studia akurat bardzo są nastawione na chemie kosmetycznąCytat:
Edytowane przez Palulitka Czas edycji: 2011-10-05 o 17:53 |
||
|
|
|
#2877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() łuszczyc sie po tym myśle że nie bede ? Sory ze wypytuje, ale skoro znasz się na tym, to trochę Cię wykorzystam
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-10-05 o 17:58 |
||
|
|
|
#2878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spoko możesz wykorzystywać jeśli tylko mogę to zawsze chętnie pomogę
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
ogłaszam wszem i obec hmmm co to ja miałam Wam powiedzieć
|
#2880 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka lasencje
Jestem dzisiaj strasznie senna. Jest pochmurno, jeszcze ciepło, ale w powietrzu już czuć prawdziwą jesień. Póki sucho to czuć zapach jesiennych liści - lubię ![]() Obiadek zjedzony ![]() Teraz herbatka i wizażyk ![]() Zamierzam dzisiaj zamówić ślubne butki. No chyba, że mi się odwidzi ![]() 3 tydzień to pikuś. Ja to się w ogólę dziwię, że blok w którym mieszkam jeszcze się nie rozpadł. Od 6 lat praktycznie dzień w dzień wiertarka. Chyba wszyscy sąsiedzi w koło swoje mieszkania przebudowali ![]() Poza tym, nowi na górze od jakichś 2 miesięcy też ciągle wiercą, a jak nie wiercą to bardzo intensywnie kopulują - mają mega głośne skrzypiące łóżko Telewizor trzeba podgłaśniać, jak się chce coś pooglądać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jako klient na takich właśnie usługodawców chciałabym zawsze trafiać ![]() Cytat:
Cytat:
Żeby go szczyściło, jak kota po czereśniach! Conajmniej, jakbyście mieli się rozebrać i zacząć biegać nago ![]() Cytat:
Rodzić nawet jeśli wie, że dzieciakowi przydałaby się resocjalizacja i porządny nadzór, będzie się awanturował z osobą, która się na to dziecko poskarży. I wszystko wygląda tak, że rodzicom można gadać, a oni i tak mają wszystko w Oczywiście nie wszyscy rodzice tacy są, ale nachodziłam się na zebrania do siostry do gimnazjum to się rodzice zachowywali gorzej niż wspomniane dzieciaki. Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

a szkoda, bo kazanie miałabym że hoho 

ale znalazlam tez ciekawe stronkihttp://www.k-2.com.pl/sluby.htm

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
a przy tym bardzo mi wypadają i nic nie pomaga

Jako klient na takich właśnie usługodawców chciałabym zawsze trafiać