|
|
#571 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TVP a Religia
Cytat:
![]() osłabiłaś mnie koleżanko ![]() To że ty, sie nie przejmujesz kościołem to twoja sprawa ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Raczkowanie
|
Zmienić prawo
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Tipsiaro bardzo Cię lubię i wybacz mi, że to powiem ale metoda kalendarzykowa to metoda , którą do bicia KK używa lewica. Katolik może wybierać spośród wielu innych metod np. Metodę Billingsów, Metodę Rotzera i jeszcze kilka innych metod mających potwierdzenie naukowe i zupełnie nieszkodliwych dla organizmu a ponadto darmowych. W wikipedii możesz sprawdzić, że one mają indeks Pearla porównywalny z kondomem a nawet tabletką antykoncepcyjną. Lewica bardziej orenduje za zapewnieniem zysku firmom farmaceutycznym niż za zdrowiem kobiet.
http://www.radiownet.pl/ Edytowane przez ElRita Czas edycji: 2011-10-05 o 17:32 |
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#575 |
|
Konto usunięte
|
Jednak miałam rację, że katolicy mają tendencję do robienia z siebie męczenników. W tym momencie księża mają więcej do powiedzenia niż ateiści czy inne grupy religijne, i mówią bardzo głośno o swoich poglądach. Nie udawajcie, że jest inaczej.
|
|
|
|
|
#576 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co ma prawo do skostniałych i zacietrzewionych poglądów katolików? Co baby wykrzykują gdy idą ludzie którzy chcą zalegalizowania aborcji??? MORDERCY!!!!! Itp. Co katoliczka ma zrobić po gwałcie SKORO RELIGIA JEJ NA NIC NIE POZWALA i tu nie chodzi już o przepisy świeckiego państwa. Zrobić z siebie męczennice i wychowywać dziecko? Może żyć z nim przez 9 miesięcy i oddać do adopcji? Po gwałcie ma 9 miesięcy chodzić z "czymś" co będzie jej to przypominać? W imię czego ja się pytam? Miłości do bliźniego którą tu tak wychwalacie? A może żeby obronić małego katolika którego urodzi a którego usunięcie byłoby objawem walki z katolicyzmem? Czy może ma usunąć i niech nałożą na nią ekskomunikę i dewoty będą ją opluwać do woli? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zaczynam oglądać ten odcinek. Jak dla mnie to skandal Cytat:
ale to nie zalezy od kościoła, ale od posłów w parlamencie. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Każdy ma swój rozum i jesli dla takiej dziewczyny zdanie kościoła jest ważniejsze niż jej odczucia to jej problem |
|||
|
|
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
no i nie doczekałam się odpowiedzi na mojego posta. wszystkie argumenty ELRity na temat Nergala w TVP obaliłam, trochę nad tym siedziałam muszę przyznać i co? i nic. zero odpowiedzi. olana zostałam sikiem prostym. dla mnie ta Pani (?) traci wiarygodność, jak każda zresztą osoba która odpowiada rozmówcy tylko wtedy, gdy jest jej wygodnie.
choć w sumie... brak odpowiedzi to też odpowiedź
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz mnie specjalnie Tomasz Lis nie zaskoczył ale to chyba dlatego, że widziałam jego zaangażowanie w sprawy kraju w 1992 roku, podczas nocy teczek - nawet występuje w "Nocnej Zmianie" http://www.youtube.com/watch?v=zhj4r...eature=related, kiedy widać, jak podczas zamachu stanu zajmuje się oglądaniem własnych paznokci. Każdy kto go widział wtedy w akcji wie skąd w nim ta agresja w stosunku do Kaczyńskiego. A potem ten jego związek z Hanną Kedaj Smoktunowicz - tą której rodzice znajdowali się na czarnej liście kanalii stanu wojennego stworzonej przez Kisiela. Muszą bardzo pasować do siebie poglądami i pasują - wystarczy porównać co wyprawiała Smoktunowicz w Wiadomościach.
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja to mówię - przerost ego nad treścią
|
|
|
|
|
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#586 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#587 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Tobie osobiście FreakChic poświęciłam bardzo dużo czasu i nawet czytałam Twoją ulubioną Czarną Biblię podczas, gdy Ty miałaś problem z przeczytaniem jednej, poleconej przeze mnie strony www.
http://www.radiownet.pl/ Edytowane przez ElRita Czas edycji: 2011-10-05 o 18:44 |
||
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą bawienie się w psychologa wydaje mi się być spokojniejszym i bardziej pokojowym zajęciem niż zabawa w podjudzacza, ale ok, łotewa ELRito, serio chcesz mi powiedzieć, że mój post, w którym podważam Twoje wypowiedzi nt. Nergala w VOP jest bzdurny? pomijając sarkazm, który w nim jest, argumenty podałam przecież rzeczowe i nie wyssane z palca. masz czas, żeby pitolić o antykoncepcji i gwałtach w wątku o NERGALU, a żeby ze mną pogadać na temat tego WĄTKU to czasu już nie masz? w czym leży problem? Edytowane przez motyla Czas edycji: 2011-10-05 o 18:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#589 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do bicia piany i agresji... Znów projekcja. Zauważ, że koleżanki nie czytały moich postów z konkretnymi pytaniami, olewały je, a kiedy napisałam że pójdę- zaczęły na mnie namiętnie najeżdżać. Ja tam nic do nikogo na ogół nie mam, ale te posty które potem się pokazały, były zabawne.
|
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wolna (ameryka) baw się w co chcesz
|
|
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jak coś do mnie napiszesz, a ja Ci nie odpiszę - będziesz wiedziała dlaczego życzę szybkiego dorośnięcia!
|
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale brak odpowiedzi na konkretne argumenty, lub zmienianie toru wypowiedzi tak, aby wyśmiać współrozmówce jest trochę nie w porządku.
|
|
|
|
|
|
#595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
napiszesz jej argumenty a ona znowu argumenty argumenty argumenty o matko i zachwile znowu poprosi o argumenty ale ile razy można pisać matko ale pitolenie aż do
|
||
|
|
|
|
#596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#597 |
|
jestę wieszczę
|
Jeżu kolczasty... Zadyma jak na Krakowskim Przedmieściu. Podtrzymuję swoje zdanie.
1.Nikt nie powinien niszczyć symboli religijnych. Tego wymaga kultura. 2.Parada Równości nie jest symbolem religijnym. Nie obraża uczuć religijnych, bo niby czym? Jednakowoż przy takich Paradach wychodzi na jaw, jak tolerancyjni są ci, którzy ciągle biadolą, że chcą dla siebie tolerancji. Tak, piszę tu o prawicowych bojówkach i fanatykach katolickich. Bardzo lubię lewicę i chciałabym, żeby zagwarantowała mi świeckie państwo, sprawne rozganianie band ziejących nienawiścią, aborcję, eutanazję, in vitro i inne takie. Według mnie Cejrowskiego w ogóle nie powinno się dopuszczać do telewizji. Namawia do nienawiści wobec grupy, która według szacunków liczy sobie ok. 10% obywateli. Jeżeli wyleciał za poglądy, to nie za poglądy polityczne, tylko za poglądy ociekające nienawiścią. Przypominam, że Fedorowicza nie widzimy na antenie od chwili, gdy do władzy doszedł tak uwielbiany przez niektórych PiS. Sam Fedorowicz komentował to w sposób nakazujący się domyślać, że o odejście został "poproszony". Teorie spiskowe mnie nie interesują. PiS nawołujący do nienawiści jest według mnie niezbyt bezpieczny.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#600 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

.