|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, w Barze to jednak wszystko wiedzą... Dobra, machłam stronę www - demo. Jakby się komuś chciało zerknąć to zapraszam do oceny, wychwycenia błędów + błędów typu cienie na tle (na moim monitorze nie widać ale u TŻta niektóre obrazki wyglądały tragicznie, niby poprawiłam ale kto wie) i ogólne porady mile widziane, czy wyskakują chamskie reklamy, czy latami się ładuje, rozjeżdża, nie mieści na ekranie itp. A może to "logo" chamsko wielkie i pompatyczne? Acha, wiem, że przy obrazkach przydały by się np. nazwy danego wzoru i gadka czy sprzedane czy jakie ale ta galeria nie uwzględnia takiej opcji, może potem załatwię to obrazkami. I nazwa durna - komlikom - ale zasugerowałam się, że można to zmienić na tk - niestety nie wiem jak Poza tym strona jest robiona w technologii z zeszłej epoki bo nie znam się na flashu ale w sumie go nie toleruję. Nie wiem czy to przeszkadza i skreśla czy ujdzie... No, chyba tyle...A, zapomniałam o linku http://www.talisman-art.comli.com
|
||
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brakuje przycisku nawigacji, żeby powrócić z galerii np: victrian na główną home przenosi na http://www.000webhost.com/admin-review jakości zdjęć nie moge ocenić, bo u mnie kompresja włączona przez operatora... ale większość widzę w niższej jakości a te są ok. Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-10-05 o 15:53 |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czy zniknęło, idę sprawdzić... Może za mało czytelne, hm.
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4626 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() byleby tylko nie chcieli żebyś była pod tą komórką od świtu do nocy... Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#4627 |
|
Rozeznanie
|
hmmm.. to była taka radosna napaść, której celem było osobiste zapoznanie
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4629 |
|
Nindżopesz
|
![]() EDIT a, spoko, akurat mi robią kontrolę co tam zapodaję. Betty, racja, coś potem machnę bardziej widocznego, dzięki |
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezesa Pawlaka zapytano przed wyborami: -Panie Premierze a kto w tym roku wygra wybory? -Nasz przyszły koalicjant. -A kto nim będzie? -A Bóg raczy wiedzieć.
|
|
#4631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
najpierw się chciał normalnie zapoznać, a później coraz bardziej prywatnie, bf, sex etc... ![]() jakiś pracownik się nudzi w salonie, albo co... dużo z nas ma ten profil w znajomych dlatego pytałam.... ![]() Cytat:
odchylenia też się zdarzają... mi po pierwszej nic nie wypadło. po drugiej zaczęło, ale zaczęłam się wspomagać i nie było źle... mam podobną reakcję ![]() poszłam po kawę, przyniosłam też śniadanie... zjadłam 100g wędzonej ryby i bułeczkę i teraz ... kawy nie mogę wcisnąć Cytat:
Cytat:
![]() 2. super ![]() są jeszcze jakieś wolne miejsca? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dla Ciem i Kota - no coś być musi - niech się to jusz wyjaśni bidny koteceka Ty pewnie z niedotlenienia - zdarza się najlepszym ![]() Cytat:
Vichy bezskutecznie jednak ![]() ee no i znów lecę ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cień dobry no i baj bo spadam |
|||
|
|
|
#4633 | |||
|
Zakorzenienie
|
no fajnie
gdyby była umowa o prace to już fogóle bosko, no ale to w przyszłości (znowu )Boję się tylko że : a) nie będę się umiała zdyscyplinować żeby pracować, bo prywatny laptop i Wizaż będą tak blisko ![]() b) zdziadzieję i zarosnę bo nie będę miała okazji się ubierać i malować ![]() Cytat:
nom, pozbierali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
było tylko jedno niestety
|
|||
|
|
|
#4634 | |||||
|
Panaroja
|
No fłasnie tu mamy wyjątka potfierdzającego regułę
![]() Niiii , za wysokie progi sklep plastyczny albo ępik , tę akurat w ępiku za 6 zł zanabyłam ![]() Cytat:
Znaczy domniemywam , że łapczywie zaciągasz się tak mocno po dorwaniu się do papierosa , że aż robisz zeza i stąd te dwa księżyce Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Diclac to zwykły diclofenac , to samo co Voltaren . Cytat:
2.wrócił mój koszmar z dzieciństwa , że nikt nie chciał się ze mną bawić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4635 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mama i młodsza siostra mają żylaki ![]() Cytat:
zmieniłam pościel ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
cze Cytat:
Cytat:
właśnie taka nie praca dla mnie jest---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() i podziwiam, ja biorę, zawsze biorę często zanim zacznie bolećCytat:
ale Ty wiesz, że żeby się przejrzeć to ja muszę kucnąć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nadrobiłam
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Polly
gadaj
|
|
#4637 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4639 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja tesz , nie ma to jak cie w tłumie wymlaskają nagimi cielskami z kazdej strony ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- co do prawka to ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- aaaa...fuosy zafarbiłam .pani fryzjerka zrobiła mieszanke fogle nie wg recepty zużyła niecałe pół farby i cały utleniacz , za to farbe kazala trzymac 2x po 15 minut a nie jak na ulotce .włosy wyszły 2 kolorowe od spodu duzo ciemniejsze, a po wierzchu jasniejsze. A;e kolor jest fajny, ciut za ciemny ale nie rudy uffffff.no i ci najgorsze-zistało mi w ciul siwych ktore sie nie zafarbiły , to juz 3ci raz taka historia i zawsze w tym samym miejscu te wuosy WTF???.a utleniacz był 6% ze niby do wyjątkowo siwych sie nada , wiec ja juz nie wiem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-05 o 17:36 |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Wyssałaś mi we śnie z podświadomości traumatyczne przeżycia z dzieciństwa i jeszcze się śmieeejeeesz ![]() Odebrałam badania no i mam anemię , nie lubiem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4643 |
|
Wpisz tu zomzing
|
mi nie chciano sprzedać, jak był na recepcie z innymi - takie tłumaczenie usłyszałam w aptece - że to psychotrop i jest sprzedawany na osobną receptę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4644 | |
|
Panaroja
|
Ale za to może się w bladego ducha zamienię i bendem mogła straszyć Cytat:
a toż jakiś niedouk tam był - to jest niesterydowy przeciwzapalny , owszem silnie działający , ale nie na psyche , prędzej dziurę w żołądku wypali coś sie komuś pomerdało
|
|
|
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
ad2. no Pani Doktór, jak Pani o siebie dba?
|
|
|
#4646 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.szefc bez butuf chodzi jak wiadomo
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Szewc bez butów chodzi
![]() W ogóle anemii to chyba strasznie trudno się dorobić? Czy nie? No przy odchudzaniu łatwo może i mega stresie ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- I czego ten wizaż tak muli?
|
|
|
#4648 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a szefc się źle odżywia, czy jak , bo skąd się bierze anemie ![]() no ja mam wciąż stare, nieszczelne okna
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
jest Warsaw!
tylko dźwięk kiepski ![]() ja chcę jeszcze raz!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

dostałam laptopa, komórkę i dostęp do neta i mogę pracować gdzie chcę
w firmie się mam pojawiać raz w tyg

Poza tym strona jest robiona w technologii z zeszłej epoki bo nie znam się na flashu ale w sumie go nie toleruję. Nie wiem czy to przeszkadza i skreśla czy ujdzie... No, chyba tyle...
Czy zniknęło, idę sprawdzić... Może za mało czytelne, hm.

ale dzięki temu przyciągał bliżej, bo pod samą sceną stał. Cóż za poświęcenie, ale zaklepałam miejscówkę na wprost wokalisty 

moczu do badania nie udaje mi się pobrać, no beznadziejna jestem
powinien być zakaz wchodzenia w grubym odzieniu na duszną salę