![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
juz nie będzie szybkiej emrytury
![]() ![]() ja to nie moge przeboleć tego jak tż do wojska składał papiery i wstrzymali w tamtym roku przyjęcia ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
czytałam o tym,że zabierają wcześniejszą emeryturę, ale to i tak wychodzi na to,że nie musiałabym do 60-ciu lat pracować tylko szybciej bym śmignęła na wolne
![]()
#1653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() emerytura w wieku 36 lat.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Moniq ,jlys i inne nie ma sprawy podesle wam sloiczki cebulowe ![]() ![]() ![]() Jlys dobrze ,ze mieszkacie troche dalej od tego pozaru i ze te opary nie zagrazaja zdrowiu. Blue mnie tez wlasnie sie bardzo podobaja swiece plywajace i kwiaty i napewno chce to na nasztch stolach ,tylko czy zlecic to dekoratorce czy samej zrobic ??Myslalam zeby w tych sklepach wszystko po 5 wynalezc takie wazoniki i keiliszki ,kwiaty i inne ✂✂✂✂✂✂✂ki ,a swiece plywajace taniutko kupic u hurtowni brata tz.Ale czy ja bede miec do tego glowe dzien przed slubem ?? ale ja chce sama ![]() Gala trzymaj sie ,mam nadzieje ,ze problemy szybko mina i wrocisz do nas. Calipso bardzo wam wspolczuje ,musisz teraz wesprzen tz jak tylko potrafisz. studi no no ladnie bys miala tylko jeszce 10 lat pracy ![]() Netali I cos knuje ,i to wczesniej niz nam wszystkim sie zdaje ![]() ![]()
#1655 |
Zakorzenienie
|
Kinia, nam całą dekoracje robi dekoratorka, ale akurat zrobienie dekoracji stołów zostawiam sobie! Wprawdzie może ona to też zrobić, ale chce po swojemu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BLue a ty robisz nei od osoby wesela tak?? i dwudniowe?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-05 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
No masło maślane mi wyszło, ale dopisałam, że dekoracje stołów robię sama. No, mam nadzieje, że rozumiecie o co kaman
![]() Wiesz co Kinia, właśnie coraz bardziej zastanawiamy się nad robieniem wesela z kateringiem. W sumie to już sama nie wiem. Na razie mamy wstępnie zarezerwowaną kucharkę. Tyle, że wiesz u nas jest dużo taniej, jeśli chodzi o cenę od osoby niż w większych miastach. I nie wiem co zrobimy. Wy Kochana macie kucharza nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
BAN stały
|
dobrze, że się w koncu za nich wzieli, moj Tata pracuje ciężej i musi do 65 charować na 2 zmiany- dniówki i nocki, nareszcie im się skonczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() blue tak z kucharzem ,2600 placimy + cos wiecej jesli bedzie potrzeba jeszcze jednego kelnera. U nas ceny to masakra 200zl. za osobe na 2013,dlatego wzielismy z kucharzem ,no i niby na dwa dni ,ale ja juz sama nie wiem czy to ejst dobre.Niby u mnie wszyscy robili 2 dniowe ,a potem jeszcze rozdawali wodke i ciasta po ,no to ile to pieniedzy trzeba,myslalam ze jak juz sie robi te poprawiny no to juz na odchodne nic sie nie daje.Poprostu nauczyli wszyscy tak i kazdy teraz oczekuje czegos.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-05 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
o emeryturze pisze, tylko bez cytowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
BAN stały
|
powyżej kilka z Was pisało o policjantach i o ich ermeryturach, ostatnio byłam na weselu gdzie byli prawie sami policjanci, patrzyli się na mnie jak sroka w kość. pech chciał, że poszłam sama, bo TŻt nie mógł i nie chciał iść i miał rację. Musiałam się ewakuować, bo dość, że by mnie rozpili, to w dodatku ja nie poszłam tam szukać męża...tym bardziej policjanta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też Kochana zawsze rozdaje się wódkę i ciastka, a niestety to kosztuje. Bo nie dość, że wódki musi wystarczyć na wesele i poprawiny to jeszcze do rozdania. Ciasta na paczki w kateringu byśmy mieli w cenie. Nie wiem jak byłoby u kucharki, bo się nie dowiadywałam, bo ona była tak na szybko rezerwowana, zaraz przed Naszym powrotem do Anglii z urlopu, więc nawet nie mieliśmy jak się z nią spotkać. A Kinia, ale produkty wszystkie kupujecie sami nie? a te 2600 to za robotę i obsługę tak? Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-10-05 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Wiedzialam z,e o policjantach ,no ale HELOŁ
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Calipso, kondolencje moje... trzymaj się dzielnie!
![]() Jlys, jaaaa! pożar. Straszne :/ z tą ilością wolnego to koleżance nie za dobrze aby? i weźcie z tym wspominaniem jubilerów...my dłuższy`czas temu byliśmy dzielni i WESZLIŚMY ![]() Ruda, jak tam rozmowy? ![]() Blue, że Wam się chce tak szczegółowo to ustalać taki kawał przed ślubem ![]() A ja to chyba w depresję wpadnę ciężką. Mógł TZ dziś podpisac umowę zlecenie - owszem, robota dziadowa, bo w hurtowni pły albo w call center na wciskaniu ludziom kitu. I co zrobił? "jutro mam jeszcze jedną rozmowę, odezwę się do Państwa". Na moje pytanie czemu nie podpisał, skoro mógł złożyć wymówienie, gdyby dostał inną pracę (przecież to zlecenie to można z dnia na dzień), odpowiedział "bo to żadna praca" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
BAN stały
|
no ja się nie dałam, nie piję w ogóle, dałam nogę stamtad, nie od dziś wiadomo, że policjanci za kołnierz nie wylewaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypraszam sobie pisane takich głupot-generalizowania wszystkich !!! W ogóle jeśli chciałabyś się udzielac w naszym wątku to chociaż należałoby sie przedstawić i przywitac a nie trollować tu non stop.Wpadasz nie wiadomo skąd i nagle jakieś swoje teorie i doświadczenia zaczynasz wypisywać.... ![]() urzekła mnie twoja historia ![]() Gaja no to szacuneczek ![]() kurcze to J. źle zrobił..źle ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Dobra dziewczyneczki, ja tu pitu, pitu a zaraz TŻ wróci z pracy. Idę mu odgrzać obiadek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
blue tak 2600 to za robote i kelnerow ,a jedzenie kupujemy sami ok 10 tys wyjdzie ,ale to tak maksymalnie , bo czesc miesa bedziemy miec od rodziny taniej ,a cos tam dokupimy ,ziemniaki i inne warzywa tez od rodziny ,jajka od babci wiejski stol wujek zrobi,wiec mysle ,ze sporo taniej wyjdzie.
Gaja rece opadaja ,co ten J wyprawia?? ja go nie rozumiem ,zrob cos z nim.
#1672 |
BAN stały
|
ja nie napisałam, że każdy, tylko o tych z wesela. chociaż w moim zawodzie bardzo często sa przypadki gdzie agresorem jest mundurowy.
a co się mam przedstawiać? przedstawić, to ja się mogę komuś na żywo, kogo znam i kogo widzę na oczy-bez urazy, ale ok. jestem z zachodniopomorskiego, ok. 30stki, pracuję w budżetówce, za rok ślub, TŻt jest młodszy jak mój Tata od mojej Mamy, więc podtrzymuję rodzinna tradycję. Jesteśmy razem 4 lata. Mieszkamy w tym samym mieście. Oboje nie mamy rodzenstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
bluesky a co na obiadek robiłaś?
ja wczoraj zrobiłam tą zapiekanke makaranowa z sosem(taka ze słoika co reklamuja teraz Łowicz)i powiem Wam , ze dobra..ale ledwo zjadłam troche i tak fatalnie sie czułam , że do razu spać poszłam...tz mnie obudził jak wchodził do domu :/ ale na szczęście udało mi sie szybko zasnąć , obym dziś nie padła zaraz po powrocie z rpacy bo nic prawie ze sobą nie gadaliśmy ![]() a ta hale to będa do rana gasić podobno-czytałam wlasnie info , co jakiś czas słyszę, że straż na sygnale jedzie
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 18:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Żebym ja jeszcze wiedziała co....chyba mu jeszcze bieda w d.pe nie zajrzała porządnie skoro stać go na takie przebieranie
![]() Ja Cie...10 tysi za jedzenie...za tyle to ja wszystko bede mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
u tżta sie zatrudnił jakiś koleś co po 2 dniach pracy y na zwolnienie lekarskie poszedł ...po to żeby w tym czasie sobie oferty inne przebierać , a tu dostał robotę to co się bedzie przepracowywał jak może zaraz coś innego dorwać..
#1676 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja specjalnie przesadna nie jestem ale ta 13tka jakos mnie odstrasza
![]() Cytat:
![]() Moj jeszcze nie mial 50tki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poka jakies przykladowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I bedzie miala pałkę? ![]() ![]() Natasia, pisz wszystko! Zwykle "czesc" by wystarczylo ![]() A ja nie bylam leczona syropkiem z cebuli tylko mlekiem z miodem ![]()
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Zaradny facet
![]() zróbcie i mi pyszną zapiekankę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
mleko+miód+masło?
![]() ![]() ![]() Gaja chętnie bym Cie zaprosiła do mnie na zapiekanke ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-05 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze mi nie zacytowalo ale odnosilam sie do prawdopodobnej daty Kamei - 3 sierpień czy tam inny miesiąc 2013 fajnie bedzie wygladal ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.