Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 23:56   #3961
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Przypomniało mi się że miałam Wam jeszcze coś napisać.
Zainteresowałam się chustami do noszenia dziecka, bo doszłam do wniosku, ze była by to dla mnie najlepsza alternatywa, gdyż mogłabym za jednym zamachem wyprowadzić na spacer i dziecko i psa; zapewniając temu ostatniemu bezpieczeństwo. Niestety rodesjany jak zobaczą obiekt który mogą pościągać to nie patrzą na nic i spuszczanie ze smyczy nawet przy ulicy mało ruchliwej jest niebezpieczne.
Poszukałam informacji na temat wiązania chusty i znalazłam kilka fajnych linków, może sie którejś z Was przyda:
http://www.1-szy.net/pentelka/index.php?p=1
http://www.youtube.com/watch?v=wuHHZD3lL78
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopic.php?t=5959

Przeczytałam też fajny artykuł o zwierzakach i dziecku. Dla zainteresowanych:
http://mamdziecko.interia.pl/wychowa...i,1701381,5352
Po jego przeczytaniu cieszę sie, że u mnie w domu są zwierzęta.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Idę sie położyć w nadziei że ta noc w mirę prześpię - zważywszy, ze poprzedniej zasnęłam dopiero po 5-tej.
Dobranoc.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 07:27   #3962
rojku
Rozeznanie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Chawa dzięki za linki! W moim przypadku tez jest piesek w domu i mam lekkie obawy jak ten zazdrośnik będzie na Anielcie reagował. Kiedyś była u nas koleżanka z dzieckiem, to tylko obwąchiwał i się przyglądał, ale z kolei dzieci w wielu 4-7 lat nie bardzo lubi. Będziemy mieć nie lada zadanie, żeby ich ze sobą zaprzyjaźnić.

Jeśli chodzi o chusty, to tez troszkę szperałam w internecie i waham się między kupnem chusty tkanej i elastycznej. Na początek podobno łatwiejsza elastyczna, ale z kolei na krótko starcza. Poza tym może się jeszcze stać tak, że od kogoś elastyczną dostaniemy, to wtedy później dokupimy tkaną.
Glam podała mi linka z fajnymi i tanimi jak na tkane chustami:
http://www.ma☠☠☠☠☠☠☠☠/category/chusty...wiazane-rapalu
Stary 2011-10-06, 07:39   #3963
lina84
Rozeznanie

Witam mamusie
Zaraz wybieram sie do lidla na bodziaki i bluzeczki )
Ale obiecałam sobie ze bez szaleństw .
Wczoraj byłam u kolezanki i widziałam u niej ten przewijak z ikei - mówiła że na poczatku był dla niej niezbędny i że to super sprawa.
I się własnie zastanwiam czy kupic ,w sumie porównując cenowo to nie sa drogie , a nawet jak kupie kolorowe łóżeczko -to zawsze tż może pomalować .
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20045205/
do tego trzeba dokupić
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70025318/
no i
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90140548/
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 07:45   #3964
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Przez Muffinki zaśliniłam się cała

W Weekend je robię
Aniolinia

Jak zrobisz muffinki podziel się opinią jak smakują, bo kurcze przyznam szczerze, że ta cukinia coś mi nie bardzo leży...
Ja juz je drugi raz robilam. Dla mnie sa przepyszne, cukini nie czuc. Scieralam na tych drobniejszych- ale nie najdrobniejszych oczkach.
Tym razem zamiast dodawac kawalki bialej czekolady zrobilam na wierzch krem z bialej czekolady i smietanki Przy podstawowej wersji mniej roboty, ale tez jest smaczna.

Myslalam, ze dzis sie wezme za dynie i zrobie zupe dyniowa, ale za bardzo nie mam czasu, wiec musi jeszcze poczekac. I beda filety z kurczaka z kasza jeczmienna. Teraz rozmyslam jak to najlepiej polaczyc ze soba
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:02   #3965
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
zęby mam zaleczone, ale chyba poprostu cos sie "odsłoniło" szkliwo czy cus.... ale teraz mnie zmartwilas, wiec zaraz do kumpeli zadryndam, ona dentystka
to ja mam tak, ze w ciąży odsłoniły mi się szyjki zębowe u dwóch zębów i(to chyba paradontoza?) i reagują oczywiscie na zimno-ciepło-słodkie-kwaśne. Miałam iśĆ do stomatologa, ale jakoś się tak zeszło... byłam u niej jak się zaczynało coś z pierwszym dziaĆ to powiedziała, żebym wróciła po porodzie
Jeżeli twoja znajoma podpowie ci co możesz z tym robiĆ, to daj znaĆ

sozaa

gratuluję wyprawki, prawie wszystko masz

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość

chyba nic się nie zmieniło z witaminami - wit D3 od urodzenia do końca karmienia piersią, wit K od 8 doby życia (czyli od ukończenia 1tyg życia, czyli od drugiego tyg życia ) do ukończenia 3 mies życia
ja mam takie kapsułki K+D, więc będę je dawała pewnie od tej 8 doby
jeszcze dokupię oddzielne kapsułki D, bo zapomniałam - dam je do 7 dnia, a potem od 4 miesiąca, chyba że coś nie tak pójdzie z piersią, ale mam nadzieję, że będę mogła karmić
widziałam, ze często lekarze przepisują vit. D3 w kroplach DEVIKAP tą na Rp.- to może trzeba się wstrzymaĆ z zakupem tej witaminki, bo moze się okazaĆ, ze tą którą kupimy w Twist-offach będzie za słaba co o tym myslisz?
i z tego co zrozumiałam to vit. K podaje się dopiero później bo przy porodzie maluch dostaje?

lina84

dzięi za namiary w Ikei- nie drogi taki przewijak wychaczyłaś, czyli jak najbardziej dla mnie jak nie znajdzie siostra na strychu to pewnie kupię ten
A do Lidla to i ja się chyba wybiorę obejrzeĆ co i jak
no i do Tesco bo Huggiesy chusteczki są w promo

aaa no i w Realu widziałam Papmersy różne rozmiary(też 2) jumbo w dwupakach- za paczkę wychodzi 45zł niecałe- to chyba niezła cena, prawda? pamietam, ze wtedy w rossmanie były po 39,99 ale nie kupiłam, bo nie miałam auta

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

aaa no i nadal nie wiem co z ta parafiną kupiĆ te Babydream czy Oilatum, żesz cholera wie chociaż położna mówiła, że główki oliwką się nei smaruje... a w Babydream są oleje a w takim Oilatum jest parafina a ona wiadomo że podaje się ją do ucha-tzn. dorosłi, żeby rozpuściła woszczynę, to moze i będzie lepiej myła główkę maluszka, zeby ta cholerna ciemieniucha nie powstała?---> ale jak jest na prawdę to nie wiem

p.s. jakby któraś chciała Oilatum taniej to w doz zamówcie sobie z importu równoległego ( sa przepakowywane po prostu dlatego taniej) jest o dychę taniej wtedy- mówię o pół litrowych i mam na mysli zamówienie internetowe, któe odbierasz w aptece bez dodatkowych kosztów

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-06 o 08:07
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:04   #3966
__Fallen Angel__
Zadomowienie

dziewczyny mam pytanie bo bardzo się niepokoje....od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak przed miesiączką,ale od wczoraj nie przestaje,całą noc mnie bolał i nadal boli jestem w 29 tygodniu.Boje się że coś złego się dzieje,doradźcie coś

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:08   #3967
truscafka
Zadomowienie

Witam się raniutko!!
O dziwo już drugą noc przespałam całą z jednym wstawaniem, bez nudności i zgagi - ale za to pół dnia muszę wcinac migdały.

35 tc coraz bardziej daje się we znaki, wczoraj utwierdziłam się w przekonaniu, że cesarka będzie najlepszym wyjściem, na ok. 5 sec. wypadł mi dysk kiedy kładłam się na łóżko.... niestety jeśli trwałoby to dłużej musieli by mnie wywieźć chyba na pogotowie - ból nie do zniesienia, nagle gruchnęło i wlazł spowrotem co nie znaczy że nie wyłam jeszcze przez 20 min ze strachu zeby się to nie powtórzyło..... brrrrr

kolejna sprawa to niezafajna rzecz o której już któraś z Was pisała - odparzenia "tam". Matko kochana - jednym słowem masakra. Zmobilizowałam się wczoraj i usunęłam włoski z całego bikini bo inaczej w życiu nie wyleczyłabym tego, posmarowałam kremem na odparzenia Nivea i jest w miarę ok

chcę już uroooodzić !!

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie bo bardzo się niepokoje....od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak przed miesiączką,ale od wczoraj nie przestaje,całą noc mnie bolał i nadal boli jestem w 29 tygodniu.Boje się że coś złego się dzieje,doradźcie coś
ja miałam tak ostatnio - zaczęło się ok. 2 tyg temu, Pani dr przepisała luteinę. Przeszło po 2 dniach, ale nie wiem czy na poprawę miał wpływ lek czy po prostu samo ustąpiło. Najlepiej zadzwoń do gina i powiedz mu o tym....

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:11   #3968
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
a niczego nei brałaś? żadnej no-spy? nie masz zabarwionych upławów?
teroretycznie możemy mieĆ takie bóle bo te więzadła się rozszerzają i tak dalej...

wiesz a zadzwoń do swojego lekarza niech ciebie dzisiaj przyjmie a jak nie masz takiej mozłiwości to moze na IP? byłabyŚ spokojnijesza, bo nie pewnośĆ jest najgorsza i nie stresuj mi się!!! wykręĆ numer do swojego lekarza/przychodni

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-06 o 08:12
Stary 2011-10-06, 08:11   #3969
rojku
Rozeznanie

lina84 też się zbieram do Lidla i może kosmetyczka mnie przyjmie i może do fryzjera się umówię Darusia mi ochoty narobiła na fryz nowy

Cytat:
Do lekarza kobitko. Bóle miesiączkowe kojarzą mi się ze skurczami. Lepiej sprawdzić niż się denerwować. Więc pupa w troki i do gina. Powodzenia i dawaj nam tu znać.
Stary 2011-10-06, 08:13   #3970
__Fallen Angel__
Zadomowienie

tak właśnie się zastanawiam,ze podejde do przychodni,bo wizyte mam w poniedziałek a jutro jest u nas nieczynna ginekologia.A na dodatek w weekend do szkoły i wolałabym żeby ten ból ustąpił.A czy to może oznaczać coś złego?

I need your love

Moje Serduszko bije już

Stary 2011-10-06, 08:18   #3971
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
tak właśnie się zastanawiam,ze podejde do przychodni,bo wizyte mam w poniedziałek a jutro jest u nas nieczynna ginekologia.A na dodatek w weekend do szkoły i wolałabym żeby ten ból ustąpił.A czy to może oznaczać coś złego?
albo to więzadła się rozszerzają albo to są skurcze... nic mi innego nie przychodzi do głowy- tak czy siak nie wkręcaj się, ze to na pewno coś złego- idź do tej rpzychodni szybciusieńko i niech ciebie przyjmie na cito- powiedz co i jak w rejestracji3mam kciuki i odezwij się po wizycie

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-06 o 08:19
Stary 2011-10-06, 08:20   #3972
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
nie sądze, ale lepiej to zbadać - tak jak pisały dziewczyny zadzwoń, albo idź do lekarza bo przede wszystkim będziesz spokojniejsza
ja zauważyłam, że u mnie te bóle - jak na miesiączke pojawiają sie w momencie kiedy mam jakieś problemy z wypróżnianiem - zaparcie, biegunka... po wizycie w wc wszystko się wycisza

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:29   #3973
domi7ks
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość

aaa no i nadal nie wiem co z ta parafiną kupiĆ te Babydream czy Oilatum, żesz cholera wie chociaż położna mówiła, że główki oliwką się nei smaruje... a w Babydream są oleje a w takim Oilatum jest parafina a ona wiadomo że podaje się ją do ucha-tzn. dorosłi, żeby rozpuściła woszczynę, to moze i będzie lepiej myła główkę maluszka, zeby ta cholerna ciemieniucha nie powstała?---> ale jak jest na prawdę to nie wiem

p.s. jakby któraś chciała Oilatum taniej to w doz zamówcie sobie z importu równoległego ( sa przepakowywane po prostu dlatego taniej) jest o dychę taniej wtedy- mówię o pół litrowych i mam na mysli zamówienie internetowe, któe odbierasz w aptece bez dodatkowych kosztów
Ja nie kupuje żadnej parafiny. Niekoniecznie Twoja dzidzi będzie miala ciemieniszuke (dobrze napisalam?) moja nie miała i wiele innych nie ma. A na ciemieniuszke to słyszałam, że podobno jest rewelacyjny jakis kosmetyk Skarb Matki.

Zamiast Oilatum równie dobrze mozna kupić Emolium- również w aptece, a jest tańsze o wiele i ma takie samo działanie
Poza tym skóry maleństwa lepiej nie przyzwyczając do Oilatum, bo potem podobno ciężej przestawić na "zwykł" kosmetyk, typu Nivea, bo objawia się alergia. Oilatum lepiej zastosować (lub Emolium), gdy skróra maleństwa źle reaguje na te zwykłe kosmetyki.

Cytat:
Konieczni idź do lekarza, taki ból nie jest normlany. Ja miałam w pierwszej ciąży też taki, ale jednego dnia bardzo mnie bolał więc wieczorem poszłam do lekarza, który nan oc już do szpitala mnie wysłał pod kroplówkę

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:31   #3974
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dzien dobry

Fallen ty wiesz najlepiej jaki to bol i czy kiedys juz tak mialas czy nie, lec to sprawdzic SZYBCIUTKO!

a co do przewijaka tego z ikei to dla mnie lipa jest , juz lepiej jak sie bardzo chce komode kupic....
potem ten przewijak sie nie przydaje do niczego,moglam za 7 dyszek go kupic ale nie widze takiej potrzeby, z tym na lozeczko bylo mi wygodnie , malo miejsce, zawsze mozna schowac czy polozyc obok lozeczka.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:33   #3975
__Fallen Angel__
Zadomowienie

dzięki dziewczyny za rady

truscafka co do toaletowych spraw to raczej mam dziś biegunkę a do tego od wczoraj mdłości straszne,ale nie wymiotuję

I need your love

Moje Serduszko bije już

Stary 2011-10-06, 08:43   #3976
Ona231
Zadomowienie

Jakoś weny mi brak na udzielenia się, ale podczytuję

truscafka Ty przynajmniej termin znasz, a ja muszę cierpliwie czekać, aż się dziecię zdecyduję
Ale fakt, faktem kręgosłup nie przestaje mnie boleć, ale co zrobić

To miłego dnia życzę, potem postaram się odezwać
Stary 2011-10-06, 08:45   #3977
Darusiaaaa
Zakorzenienie

DOMI nie koniecznie, bo Oilatum jest do skory zdrowej, podobnie Balneum, Emolium takze sa rozne rodzaje, jest krem zwykly czyli balsam a jest tez specjalny jesli cos sie dzieje...
moja mala do tej pory smarowana jest emolium i ma super skorke!
zwyklymi kosmetykami juz rowniez i alergii nie bylo, byla po 1 i 2 kapieli na johnsona na nivee owszem , ale po emolium nic sie nie pokazalo i jestem super zadowolona.

Teraz dla malucha jestem pewna ze od razu kupie emolium do kapieli, balsam i krem specjalny.
Do tylka tormentiol,
uszy -patyczki
oczy-sol fizjologiczna
nos-disnemar

zadnych pudrow nie uzywam, po prostu nie bede uzywac chusteczek w domu....tylko na wyjscia jak juz...a najblizsze nasze wyjscie bedzie pewnie na wigilie...
przy malej tez nie uzywam w domu chusteczek , od razu idziemy pod kran.

Na ciemieniuche tez emolium bede uzywac

`Fallen zmykaj do przychodnii!!!!

Jeju jak milo obudzic sie spojrzec w lustro i stwierdzic "fajnie wygladam" :P hahahha nie jak ogrzyca:P
A.Camus
Stary 2011-10-06, 08:48   #3978
rudominka
Raczkowanie

Witanko

U nas trwa przebudowa, ale oczywiście się ślimaczy, mam nadzieję, że pokój będzie gotowy przed przyjściem malutkiej na świat

Fallen - najlepiej niech cię lekarz zobaczy jeszcze dziś, zwłaszcza że masz plany na weekend

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a co do przewijaka tego z ikei to dla mnie lipa jest , juz lepiej jak sie bardzo chce komode kupic....
potem ten przewijak sie nie przydaje do niczego,moglam za 7 dyszek go kupic ale nie widze takiej potrzeby, z tym na lozeczko bylo mi wygodnie , malo miejsce, zawsze mozna schowac czy polozyc obok lozeczka.
Zależy kto co lubi, dla mnie te przewijaki na łóżeczko to lipa (albo zakrywa kawałek łóżeczka, albo trzeba go ściągać), ja właśnie kupię taki z ikei tylko seria Gulliver, bo jest biały. A potem będzie służył jak zwykła półka na zabawki. Komody nie kupuję, bo resztę mebelków na razie mam. Za parę lat wymienimy całość.

Zostało mi 30 dni do porodu
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 08:48   #3979
Paula__22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Witam mamusie
Zaraz wybieram sie do lidla na bodziaki i bluzeczki )
Ale obiecałam sobie ze bez szaleństw .
Wczoraj byłam u kolezanki i widziałam u niej ten przewijak z ikei - mówiła że na poczatku był dla niej niezbędny i że to super sprawa.
I się własnie zastanwiam czy kupic ,w sumie porównując cenowo to nie sa drogie , a nawet jak kupie kolorowe łóżeczko -to zawsze tż może pomalować .
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20045205/
do tego trzeba dokupić
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70025318/
no i
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90140548/
Ja kupiłam używany na allegro za 36 zł. Złożyłam i myślę że fajna sprawa, przy Matim miałam taki na łóżeczko bo mieliśmy tylko jeden pokój. Teraz wstawiłam na dole w łazience żeby po cc dużo po schodach nie latać. Bo jednak wiekszość dnia będziemy spędzać na parterze.
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:07   #3980
elf27
Zadomowienie

Dzień dobry

U mnie dzisiaj noc przespana, raz tylko wstawałam. Wczoraj wieczorem trochę mnie mdliło, ale to pewnie przez to, ze przesadziłam z jedzeniem...
Na dzisiaj planów póki co zero, mogłabym troszkę się poruszać i ograniać mieszkanie powoli, ale mam strasznego lenia.,

FALLEN jeśli Cię to niepokoi, dzwoń do gina.

A właściwie od którego tygodnia zaczynają się pojawiać nieregularne skurcze w postaci łagodnych bóli miesiączkowych??? Bo chyba na etapie 30tc+ to już normalne???[COLOR="Silver"]

Edytowane przez elf27
Czas edycji: 2011-10-06 o 10:29
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:13   #3981
lina84
Rozeznanie

właśnie doczłapałam się z lidla
Informuję że kończe z kupowaniem dla smyka ubranek .
Teraz jeszcze poniedziałkowe zakupy w ikei -nio i jakieś rzeczy uzupełniajace do szpitala.

elf27 - extra że dobrze spałaś ))

Zabieram się do pracy ))
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:15   #3982
dygotka8
Zakorzenienie

dzień dobry
no i się przeziębiłam,gardło boli,nos zatkany,głowa trochę od tego pobolewai znowu obudziałam się zlana potem
wyglądam jak nei powiem co
ogólnie humor mam do d...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:16   #3983
mol_aa
Zadomowienie

Dzien dobry

U nas noc w miare przespana, pomimo czestych wstawan na siku
Fallen na Twoim miejscu polecialabym do gina upewnic sie czy wszystko ok.

Darusiaa ile ja bym dala, by moc isc do fryzjera, a tu lezec trzeba i nie ma mowy o jakimkolwiek wychodzeniu z domu - oprocz wizyt u gina
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:18   #3984
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Dzieńdobrek mamuśki.
Pokaże Wam kawałek ściany z kolorkiem jaki będzie u Olivci w pokoju
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG20111006_003.jpg (15,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG20111006_004.jpg (38,0 KB, 20 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-10-06 o 09:19
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:18   #3985
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
dzień dobry
no i się przeziębiłam,gardło boli,nos zatkany,głowa trochę od tego pobolewai znowu obudziałam się zlana potem
wyglądam jak nei powiem co
ogólnie humor mam do d...

biedactwo ... wygrzewaj się i kuruj, mleczko z miodem, jakiś film i dużo odpoczynku

kurde, czemu mnie tak czyści może po tych śliwkach suszonych
nie chcę jeszcze rodzić
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:21   #3986
mol_aa
Zadomowienie

Dziewczyny podobno biegunka pod koniec ciazy to normalnosc, bo organizm oczyszcza sie przed porodem - parciem

Ogladam ddtvn i jestem w szoku 3 latek z rakieta tenisowa
Stary 2011-10-06, 09:24   #3987
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
jak nie pójdziesz to się nie dowiesz,ale najlepiej nie martw sie na zapas

A mi sie podoba ten przewijak z ikei i sobie go kupię,zawsze potem mozna go potem złożyć i schować.

obudziałam się dziś do łazienki o 5.15 i już nie usnęłam...położyłam się po godzinie 7 i przysnęłam na trochę dopiero

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:26   #3988
Myszeczka86
Zakorzenienie

Witajcie.

Dziewczyny czy ania jest juz na porodówce czy jeszcze ???

Darusia pokaż sie w fryzurce nowej

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
biedactwo ... wygrzewaj się i kuruj, mleczko z miodem, jakiś film i dużo odpoczynku

kurde, czemu mnie tak czyści może po tych śliwkach suszonych
nie chcę jeszcze rodzić

Elfik śliwki sa przeczyszczajace także możliwe że od tego.

Ja ostatnio tez mam normalna kupke zawsze miałąm zaparcia teraz juz luzik ale to sie nie ma co stresowac i tak bedzie co ma byc.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:26   #3989
mol_aa
Zadomowienie

czy Wy tez tak macie, ze skóra na brzuchu Was swedzi??? Wczoraj myslalam, ze oszaleje, biegalam co chwile do lazienki smarowac sie kremami, bo na szczescie jeszcze rozstepow nie mam i nie chce ich miec
Stary 2011-10-06, 09:26   #3990
Darusiaaaa
Zakorzenienie

rudominka zgadza sie, dla mnie ten na lozeczko byl super, ani ciezki nie jest ani nic wiec problemu zeby zdjac nie ma.

My od rana juz zarysowalysmy calyyyyyy blok

Dzisiaj sporo roboty mam, czekam az maluch pojdzie spac...
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości