|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Witam
Jesień chyba nadchodzi pochmurno u mnie i wietrznie.Dziś typowego obiadu nie robię, bo Tż ze mną w domu siedzi, tzn. zaraz będzie siedział , zje byle co ![]() W sklepie i tak byłam, bo zawsze czegoś zabraknie- wzięłam picie, chleb, słonecznik i ser, bo już końcówka była Ser to nam znika z lodówki za sprawą Tż ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-05 o 11:24 |
|
|
|
#2762 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Jestem w pracy i po czterech dniach wolnych jak zwykle nie mogę dojść do ładu i składu Pogoda u mnie się zepsuła i chyba będzie padać, bo strasznie szaro się zrobiło. Na obiad mam barszcz czerwony i łazanki ![]() Katar mnie strasznie męczy ![]() Miłego dnia
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też katar męczy i już nie wiem od czego, ale najgorzej jest z rana
![]() Pyszny obiad Lilo masz dziś ![]() Muszę pranie poskładać i wywiesić nowe. Szop pracz ze mnie ![]() effie- widzę, że jesteś. Te buty co chciałaś są od 13.10 w Biedro, a w Lidlu są lepszej jakości (chyba), ale za 39,99 (od jutra)
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-05 o 11:57 |
|
|
|
#2764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To alergiczny katar, jak tylko rano występuje Mój jest gorszy, bo jak cały dzień i w nocy mnie męczy. Zażywam Sudofed, ale po kilku godzinach i tak wraca
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmowa może wyglądać różnie, ale np. jak masz nietypowy temat to mogą zapytać dlaczego ten temat właśnie wybrałaś, z jakiej literatury korzystałaś i która była najbardziej pomocna... tak mi się wydaje ![]() Wróciłam z zakupów - dwie ciężkie siaty! 100 zł nie moje, o sorry 93 zł ![]() Ale mam zapasów na najbliższe 7-8 dni i obiadowo i kolacjowo i śniadaniowo Ano i u mnie też zrobiło się jesiennie, choć w miarę ciepło ale pochmurnie. Lili no paplo Ty jedna gdybyśmy mieszkały wszystkie w jednym miejscu to pobiłybyśmy się pod sklepem ![]() Żartuję oczywiście - ja intensywnie myślę kopić czy nie
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-nie mogę stracić 40 zł -nie mam w okolicy Lidla Byłam w Aldiku po podudzia z kurczaka. Jutro wytarzam w przyprawach i upiekę
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-05 o 13:26 |
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny dzień się lenię.
Wieczorem ma wpaść kumpel, jutro na zajęcia, a wieczorem pewnie przyjedzie tata TŻ remontować. Także korzystam z ostatnich chwil lenistwa. A jako, że duża ilość wolnego czasu sprzyja różnym pomysłom wynazłam paletki sleek i się zastanawiam, którą kupić... http://allegro.pl/sleek-oh-so-specia...846869618.html http://allegro.pl/sleek-paleta-cieni...855359861.html http://allegro.pl/sleek-paleta-cieni...855359861.html |
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ładniejsze niż ten pierwszy Wysprzątałam mieszkanie i zasiadłam z kawą. Później chyba poćwiczę
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie używam cieni wiec sie nie wypowiem
![]() miałam dzis szkolenie 4h i na razie wydaje się okey
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie po staremu ![]() wróciłam nie dawno do domu, wykąpałam się i zaraz trochę popracuję ale nie zostało mi dużo na dzisiaj więc do top model ogarnę ![]() na obiad upiekłam schab i wyszedł niezły ![]() niestety pogoda się pieprzy w nocy u mnie ma padać i jutro w dzień też, czyli jesień w pełni
|
|
|
|
#2773 |
|
zawsze mam racje
|
anastazja: no ja też mam parę papierów do przerobienia, wszystko byłoby super, gdyby nie to, że ten mój vaio nadal nie skończony.
A cała zabawa przez to, że na zainstalowanej wersji windows 7, nie raczył pójść przedpotowy program form ularze ips No i muszę działać na czymś innym, ale tż ma to w końcu dokończyć ![]() I moją motywacją jest też zdążyć z robotą na top model ![]() Nadrobię was jutro lub pojutrze
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-05 o 20:21 |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No i zawitała jesień. Nic to, trzeba zaprzyjaźnić się z moimi jesiennymi botkami ![]() Podejdę dziś do Lidla, zobaczyć te buty i legginsy (chyba kupię te drugie) Jeszcze mam w planach lumpka, muszę się dowiedzieć kiedy są u nas dostawy bo nie mam zielonego pojęcia, a przy poniedziałku nic ciekawego nie było więc mniemam że dostawa jest poprostu w inny dzień. Uciekam
|
#2775 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Byłam dziś na zakupach, przed pracą i jestem właścicielką czarnego sweterka, rozpinanego, leginsów i sukienki. Muszę jeszcze za butami popatrzeć i bluzkami. Może później pójdę. Na obiad mam łazanki z wczoraj, więc dziś nie gotowałam. Milego dnia ![]() Cytat:
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-10-06 o 11:10 |
|
|
|
|
#2776 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#2777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2778 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja niestety od poniedziałku będę miała
No ale cóż...Wczoraj zrobiłam do obiadu marchewkę z groszkiem - okazało się, że TŻ pierwszy raz taką jadł Skroiłam więcej marchwi (znaczy Blenduś skroił ) i resztę zamroziłam.U mnie całkiem fajna pogoda tylko ten wiaaatr ![]() Miłego dnia SPD ![]()
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziś większość czasu poza domem spędziłam, musiałam do stomatologa podejść, do Biedro (udało mi się ostatnio sztukę Coelho dostać za 8,99 .Kupiłam babkę waniliową, bo gości dziś pod wieczór mamy ![]() U mnie lato w pełni, pogoda na krótki rękaw ![]()
|
|
#2780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja często robię marchewkę z groszkiem do obiadu. Szczególnie do ryby u mnie uwielbiają. ![]() U mnie jeszcze też
|
|
#2781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i sobie tez![]() 'ja już mam weekend ale to już niestety osttani tak długi weekend od wtorku do pracy
|
||
|
|
|
#2782 |
|
zawsze mam racje
|
No ja w tygodniu w sumie tez, ale jesli bym miala czasem to wole spac
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
dzięki za opinie co do paletek. Siedzę na uczelni i czekam na zajęcia. Doceniam fakt posiadania netbooka. Muszę też skonfigurować sieć uczelnianą w telefonie. Dzięki l4 mam sporo wolnego, ale jak mi przyjdzie wrócić do pracy to masakra. Każdy dzień zajęty albo uczelnią albo pracą, a niektóre rano na uczelnię, a potem do pracy czyli jakieś 12h poza domem. Raz w miesiącu, może dwa mam jeden dzień zupełnie wolny. TŻ jeszcze gorzej ma bo dwie prace, studia dzienne i podyplomówka. Z jednej strony trzeba korzystać z chęci i działać teraz bo potem to nam się nie będzie chciało, ale nie ukrywam, że chętnie pożyłabym studiami, posiedziała całe dnie w bibliotece i popisała magisterkę. Wszystko byłoby ok gdyby nie zapieprz w pracy. Na uczelni też będzie trzeba popracować trochę. Czasami mam ochotę to rzucić (w sensie pracę), ale w czerwcu będę szukała pracy po skończonych studiach i wtedy mogę żałować swojej decyzji. Przyzwyczaiłam się też, że jakaś kasa wpływa na konto co miesiąc, a na wykończenie mieszkania też będzie potrzeba. Szczęście w nieszczęściu, że miałam ten wypadek bo jak już lepiej się poczułam to mogłam naładować trochę akumulatory. Takie rzeczy jak zrobienie prania czy posprzątanie robiłam z chęcią bo normalnie nie mam na to czasu. Marzy mi się czas jak wprowadzimy się do naszego mieszkanka i będziemy spędzać długie zimowe wieczory z kocykiem, książką, filmem i herbatą. Wprowadzenie na zimę może i jest realne, ale ta reszta niestety nieprędko. |
|
|
|
#2784 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
W sensie, że na popołudnia od jutra, dlatego się krzywię
![]() Cytat:
Reszta przyjdzie z czasem
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Oglądam właśnie Kuchenne Rewolucje i leję Cieszę się bardzo, bo dziś zrealizowałam swój plan, tzn poćwiczyłam tyle ile planowałam. No i już drugi tydzień nie jem słodyczy ![]() Cytat:
Na całą resztę przyjdzie czas.Ja tez w zimie najbardziej lubię te wieczory, gdy za oknem sypie śnieg, a ja pod kocem siedzę i czytam lub ogladam ![]() To może jutro bo dziś już nie mam siły
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
uff to dobrze bo już się bałam, że coś się stało
![]() Cytat:
![]() i gratuluje cwiczen i wytrwałości![]() ja dziś musze się przygotować na nastepny tydzien na uczelni wiec czeka mnie baaardzo dużo czytania |
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Kelpie, do zimy prędko zleci a później już z górki
No i spierniczyła się pogoda na dobre. Zimno i deszczowo. Ok w niedzielę ma być słonecznie ale 11 stopni to mimo wszystko zimno. Wczorajszy dzień zleciał ekspresowo. Zrobiliśmy szybkie zakupy w rossmanie. Dorwałam w końcu bloker z Ziajki i balsam Butów ani legginsów nie kupiłam. Buty owszem, solidne ale doszłam do wniosku że wolę te pieniądze przeznaczyć na jakiś sweterek czu cuś. legginsy porażka więc długo się nie zastanawiałam ![]() Później tż pojechał na kurs a ja wyruszyłam do lumpka (nic nie kupiłam, ale z pewnością się tam jeszcze pojawię - nie poddaję się ) później już popłynęłam. Bo fioletowa bluzeczka z takim lejącym się dekoldem, koszula na guziczki z długim rękawem w koloże brudnego różu Nie wiem ale bardzo porzypadł mi do gustu Szara bielizna i szary lakier do paznokci. Wierzcie, gdybym miała więcej funduszy to pewnie kupiłabym więcej. Ale przynajmniej wiem na co zapoluję w przyszłym miesiącu ![]() Idę płukać włosy bo siedzę w turbanie z maską Muszę się zabrać za jakieś śniadanie. Obiad mam gotowy
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wstałam, piję kawkę i jak się ogarnę to do sklepu pójdę ![]() Pogoda nie za ładna dziś, szkoda, chyba faktycznie prawdziwa jesień nadeszła, wczoraj w nocy tak wiało, masakra ![]() Kelpie- jak już się wprowadzisz to reszta pójdzie z górki. Zazdroszczę tej przeprowadzki na swoje ![]() Tak się obżarłam wczoraj pałkami z kurczaka, jeszcze do tego zżarłam bagietkę czosnkową ![]() Dziś dietka
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-07 o 09:28 |
|
|
|
#2790 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie też jesień przyszła.Od rana jest tak ciemno, że musiałam światło w domu mieć zapalone. Na szczęście jeszcze jest dość ciepło, bo 17 stopni i nie pada. Nie mogłam dziś wstać, pewnie przez tą pogodę. Jak zadzwonił mi budzik, to udawałam, że to mi się śni Na obiad dziś u mnie zalewajka ![]() Jak dobrze, że dziś już piątek. Wprawdzie jutro muszę na chwilę przyjść do pracy, ale potem mam zamiar się lenić i nie robić NIC ![]() Przed pracą znów byłam na zakupach i dziś dorwałam czarne rurki i szary, dłuższy sweterek z golfem i krótkim rękawkiem. Zadowolonam z zakupów ![]() No to do pracy, w sensie najpierw herbatka Cytat:
Ja właśnie poluję na szary lakier do paznokci i brudny róż też mi się podoba ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

pochmurno u mnie i wietrznie.
, zje byle co 
Ser to nam znika z lodówki za sprawą Tż 

(od jutra)
To alergiczny katar, jak tylko rano występuje ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Skroiłam więcej marchwi (znaczy Blenduś skroił
od wtorku do pracy
i wytrwałości