|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Ekhem, to ja tez spytam (jak wszyscy to wszyscy
). Zygmus, czego jeszcze brakuje z mojego zamowienia 11? ![]() PS. Startujemy z 13 zamowieniem z moim arkuszem?
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, czy na masce ślimaczkowej jest podany skład? Tzn. myślę, że na pewno jest, tylko czy to krzaczki czy normalny język?
Never underestimate the power of good morning texts, apologies, and random compliments. Edytowane przez Shazney Czas edycji: 2011-10-06 o 09:56 |
|
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Zygmusiu, przelałam kasę. Przepraszam, że dopiero teraz, ale zukałam sie w zamówieniu 12 a nie wpadłam na to, żeby szukac w 10
przelałam parę zł więcej bo jeśli te kremy zaznaczone na fioletowo znaczą, że już poleciały, to chyba nie doliczyłaś za następną przesyłkę?
|
|
|
|
#3334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od 13 Twój arkusz ![]() Cytat:
Później zrobię zdjęcie, w tej chwili nie mam czym.No tak, tylko jedna przesyłka była wliczona, już wpisałam drugą.
|
|
#3335 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
to wychodzi mi, że będę miała 2 zł 77 gr nadpłaty jesli dobrze liczę. Najwyżej dorzuć mi za tą kwotę jakąs próbke czyscidła albo peelingu jesli cos takiego w tej cenie Ci zalega ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- własnie przyszedł listonosz wielkie dzięki zygmusiu, wszystko doszło w stanie nienaruszonym a słoiczki z białą zakrętką są śliczne ta ampułka grzybowa liftingująca jest pod oczy czy na całą twarz?dzięki dzięki dzięki ![]()
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym Ci bardzo wdzięczna.
|
#3337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A te nowe kremy poleca pozniej, pewnie i tak cos w 13 bede brac I zaraz wysle przelew z doplata
|
|
#3338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj nic. Aż listonosz przyszedł powiedzieć, że nic nie ma.
Cytat:
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
zygmus czy paczuszka do mnie to została wysłana
Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności. "Światło myśli, że podróżuje szybciej niż cokolwiek innego. Ale myli się. Nieważne, jak szybko światło podróżuje, dowiaduje się, że ciemność dotarła tam pierwsza i czeka na nie." |
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie śmiać się, pewnie sam był zdziwiony, że nic nie przyszło.
Dzisiaj poleciała.
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmus, dostałam paczkę, dziękuję Ci bardzo
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Zygmuś, popraw proszę u mnie, w zamówieniu nr 11 ilość Baviphat Paprika Trouble Out Jelly Cream - wpisane jest u mnie: 40g, a chciałam tylko 10ml, co widać w cytacie poniżej. Bo chyba 40g nie równa się 10ml?? Czy równa
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero wpisuję, poprawiłabym. 40g ma całe opakowanie, wpisane było 40, bo kopiuję z drugiego arkusza, w podliczeniu jest 10.
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
A, to oki
Dopiero w domku mogę sobie podejrzeć co mam zapisane, więc nie śledzę na bieżąco Uśmiałam się ze zdziwionego listonosza, który przyszedł powiedzieć, że wyjątkowo nic nie ma |
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
zygmus, widzę, że uzupełniłaś arkusz o moje zamówienia
potem jak wszystko podliczysz, łącznie z dodatkową wysyłką, to dopłacę resztę, bo jedna wpłata w wys. 30zł poszła do Ciebie jakiś czas temu, chyba jeszcze jest niepodliczona.
|
#3348 |
|
Rozeznanie
|
ZygmusDopisz mi jeszcze jedną maskę Detox To już razem 7.
Przelew poszedł przed chwilą, przepraszam, że tak późno, miałam przelać w tam tym tyg ale się rozchorowałam... Zygmuś a powiedz mi masz może troszkę do odsprzedania tego Kumano albo Daiso do mycia z węglem? Szukałam Kumano na ebay ale od jakiegoś czasu nie mogę go znaleźć...
Every time she closed her eyes Edytowane przez nez123 Czas edycji: 2011-10-06 o 20:57 |
|
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
zygmusiu, dziękuję za podliczenie moich zakupów
Zaraz puszczę przelew ale mogłabyś wcześniej usunąć z arkusza ostatnią pozycję? nie kupowałam plasterka Innisfree więc pewnie przeskoczył z innego zamówienia ![]() Tak się zastanawiam nad przesyłką bo kończę jeszcze próbki z poprzednich rozbiórek więc w sumie to mi się nie spieszy i mogę poczekać aż się uzbiera całe zamówienie, a potem będę mieć mega dzień dziecka przy odpakowywaniu No chyba, że ze względu na ilość i wartość zamówienia lepiej podzielić je na pół, jak uważasz?
|
#3350 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2011-10-06 o 21:13 |
|||
|
|
|
#3351 |
|
Konto usunięte
|
Jestem chętna na uguisu jeśli Ktoś ma w nadmiarze, chce sie podzielić, chce mnie obdarować, komuś nie pasuje, odkupię z najmilszą chęcią /niepotrzebne skreślić
/
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmuś no i dostałaś może odpowiedź w sprawie mojego BB intense classic balm?
|
#3353 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, ale tylko taką żeby jeszcze poczekać, bo przesyłki do Europy idą.... taka formułka, którą wysyłają wszystkim. Daje mu czas do wtorku, jak nie przyjdzie, to otwieram spór.
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko jednak dobrze się skończy a Ty nie będziesz miała z tym wielkiego zamieszania
|
|
#3355 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam kilka takich zaginionych. 2 jeszcze z sierpnia... nie mam pojęcia gdzie one przepadają.
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie 40zł to nie mało a tutaj taki psikus
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
Zygmusiu, poszedl przelew
![]() Mam jeszcze takie pytanko, może trochę "napastliwe" (nie, nie bede pytać, kiedy coś do mnie wyślesz^^) co z moją drobną niespodzianką za odgadnięcie zawartości koperty z innisfree? ;-) Czy może to byly te dodatkowe próbki, co dostalam z 9 zamówieniem? Pytam, bo ostatnio sobie o tym przypomnialam
|
#3358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3359 |
|
Rozeznanie
|
Zygmuś poszedł przelew, troszkę więcej bo nie wiem czy dodałaś na następną przesyłkę, tam widzę dwie, a dwie przesyłki już były
|
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm Aniu widzę,że mam wpisane 100g Skinfood Ginseng Mask. To to samo co 10ml? Bo tyle brałam
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

). Zygmus, czego jeszcze brakuje z mojego zamowienia 11? 

jestem również
Mam nadzieję, że wszystko jednak dobrze się skończy a Ty nie będziesz miała z tym wielkiego zamieszania