Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-06, 20:45   #2491
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
chodzi mi o to ze nie wiem jak zareagowalby moj organizm czy polecialabym wymiotowac, czy bym robila rozne gluopty, czy poszlabym spac w kazdym badz razie jak dla mnie w kazdym z tych wypadkow impreza bylaby do bani wiec wole nie wiedziec jak to jest

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

jest tu jakas ksiegowa? albo ktos kto jest w miare obcykany w rachunkowosci?
potrzebuje pomocy...
mam konto "rozrachunki z dostawcami" i na tym koncie wartosc materialow zakupionych ksieguje po stronie Ct? czyli to jest zobowiazanie - konto pasywne? to co w takim razie ksieguje na tym koncie po stronie Dt?
no i mam konto "rozrachunki z odbiorcami" i na tym koncie to co sprzedam ksieguje po stronie Dt? i to sa naleznosci czyli konto aktywne? to jest to co sprzedam i co ktos mi ma zwrocic? i znow pytanie... co w takim razie po stronie Ct takiego konta?

i jeszcze ten VAT...
konto "rozrachunki z tytułu VAT"
po stronie Dt - VAT naliczony - czyli to co musze zwrocic do US? to jest VAT od zakupionych materialow?
po stronie Ct - VAT nalezny - czyli to co musi mi zwrocic US? to jest VAT od mojej sprzedazy?
Jeny, jaka czarna magia
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 20:47   #2492
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Jeny, jaka czarna magia
nom:/ a na niedziele musze to pojac...
Stary 2011-10-06, 20:48   #2493
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeny, jaka czarna magia
dokładnie o tym samym pomyślałam

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

nasza kochana kłamczuszka nas podgląda

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 20:51   #2494
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Jest piękna jest Tylko czy mieszkanie w bloku jest dobre dla kot? Myślę o jej dobru

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

To zależy od kota. Równie dobrze tak samo mogłoby być z psem... No i masz troche myślenie tych bab, które z powodu ciąży wyrzucają kotki...
No i akurat kot jest czystszy niż pies To sprawdzone i przetestowane Kot się w gównie nie wytarza, pies i owszem

A ja chcę jej pomóc! Ona tyle przeżyła! Sama w tym lesie pewnie trochę była
Ja bym Ci radziła wziąć tego kotka , on potrzebuje miłości człowieka
Cytat:
u nas tez na wszystkich imprezach wczesniej byla zoladkowa ale niektorzy znajomi maja zle wspomnieniadlatego mysle nad cxzyms innym...
200 butelek na 80 osob to strasznie duzo....
tym bardziej ze drugiego dnia dziwnym trafem czesc osob juz jakos nie ma ochoty na picie u nas bedziemy liczyc raczej 0,5l na osobe. na weselu bedzie ok. 150-170 osob a na poprawinach ok. 50osob. a i tak mysle ze tej wodki zostanie. bo na weselu nie kazdy bedzie pil. beda ludzie starsi i dzieci.
My też myślimy wziąć 200 butelek na ok 90 osób na 2 dniNasze rodziny lubią sobie wypić i potrafią dużo wypić więc musimy się zaopatrzyć
Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
mi wyszła ta sama, której poglądy są mi najbliższe a najdalsze kościołowi poza tym - ja tą partię dopisuje na listy wyborcze:

http://kwejk.pl/obrazek/535198

my mieliśmy kota podwórkowego (totalny pech - pierwszy raz wyszedł na ulicę i go wtedy trzasnęło ;( ) i jak moja siostra zaszła w ciążę, zrobiła badania i wyszło wszystko ok, to nawet i go głaskała. tyle tylko że był pilnowany, żeby nie wchodził do jej pokoju, jak był w domu.

moja śp. ciocia miała za✂✂✂istego kota wiecznie mlody i zwariowany, huśtał się na firankach i nie dał przeżyć żadnym rajstopom i był strasznie za dziećmi, jak zobaczył dzieci z balkonu, to z pietra wyskoczył za nimi wybił wszystkie tylnie zęby ale wpadł w jakiegoś świerka to mu nic nie było

bynajmniej to nie to samo co przynajmniej
haha ale się uśmiałam
Cytat:
Żartujesz? Moja latała z 4 piętra na trawnik i szła na spacer...
Jak mieliśmy ją jakiś miesiąc to swoim zwyczajem w pełnym pędzie latała po całym mieszkaniu-sypialnia, długi przepokój, kuchnia i tak w kółko. W nocy. Aż sie nagle mama zorientowała, że kota nie ma. Idzie do kuchni, a tam okno otwarte na oścież. Więc rano idzie pod bramę kota zakopać, a ta siedzi wciśnięta z ścianę i czeka na nas... Potem wyleciała jak siedziała na balkonie na szerokiej balustradzie i zaczęła łapać jakiegoś bąka-to tylko szuranie pazurami po blasze usłyszeliśmy-mama leci na balkon, na dole coś czarnego się rusza i stoją jakies dwie dziewczynki zszkowane. Bo im kot przed nosem przeleciał . U mojej babci też przez okno 2 razy wyszła... I nigdy nic jej się nie stało... Aż ją chyba cos przejechało

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=qRkKmz-yZig To chyba jedyna polska artystka, której wokal po angielsku mnie nie razi Uwielbiam ja!

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Nie wiem czy tymi przygodami mnie zachęcacie
Ale jak patrzę w jej oczka ze zdjęć to... Trzymajcie kciuki żeby TŻ się zgodził
bardzo mocno trzymam
Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=JnBXqUg4YLA chciałabym to mieć grane na ślubie w Kościele

http://www.youtube.com/watch?v=gZaTitzlSbQ Ave Maria będzie obowiązkowo Na skrzypcach
ta pierwsza muzyka jesteż bym chciała to mieć
Cytat:
Ja nie chwalac się mam dość mocną głową, choć zdarzają mi się megsłabe dni, wtedy to szybkoooo mnie bierze Kiedyś w taki słabszy dzień byliśmy z TŻem na ognisku, poszliśmy się przejść, gadamy sobie, gadamy po czym ja się schylam i zaczynam rzygać Prawie TŻowi na buty A on taki kochany stał i trzymał mi włosy, bo miałam rozpuszczone i nie chciał żebym sobie je zarzygała
dobre dobreJa powiem szczerze, że jesteśmy z Tż-tem 6 lat razem ale nigdy nie widział mnie rzygającejJa jestem z tych niepijących więc mi wystarczy niewiele żebym poczuła się źleKiedyś jak wróciłam z małej imprezy z Tż-tem i jego rodziną do swojego domu to położyłam się do swojego łóżka i omentalnie poczułam, że jest mi niedobrze... No, niestety nie zdąrzyłam do łazienki i zwymiotowałam na swoją poduszkę i pościelTak mnie ścięło, że tylko ściągnęłam poszwę, rzuciłam w kąt pokoju i poszłam dalej spać pod zarzyganą kołdrąOczywiście nie ma się czym chwalić ale ja się teraz z tego śmieję
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Też mam strasznego moralniaka jak się nawalę i jeszcze rzygam, albo gadam głupoty, albo bełkoczę coś ale nigdy nie miałam takiego, zeby mówić, że koniec z piciem często za to ryczę i przepraszam rodziców że się im nie udałam

Dobra uciekam, bo TŻ ledwo żywy i nie chcę go już denerwować
Do jutra kochane stosunkowo udanych wieczorów

Dobranoc
Cytat:
TŻ dzwonił, że już wraca więc stawiam ziemniaczki i szykuję mu kolacyjkę. Potem może jakiś filmik

Dobranoc i do jutra
Dobranoc

Dobry wieczór

Tż niedawno poszedł więc wzięłam się za nadabianieMuszę przyznać, że byłam dzisiaj w szoku...Tż jak przyszedł po mnie po pracy od razu powiedział, że rozmawiał z właścicielem sali, którą na 1 miejscu biezemy pod uwagę i wypytał się kilka szczegółów Szok!Oczywiście nie dowiedział się za wiele ale... Co Nas niemile zaskoczyło to biorą za salę 160 zł od osoby z poprawinamiNie wiedziałam, że na zwykłej stołówce mogą tyle wziąć. No ale podobno zrobili tam remont i planuą dalej coś tam robić. Z tego co Tż mi mówił to do 2013 roku mają postawić jakąś altankę w ogrodzie, żeby ozna było sobie usiąść na dworze jakby ktoś chciał Tż chce pogadać z właścicielką, żeby spuściła cenę do 150 zł od osoby ale nie wiem co z tego wyjdziePowiedział jeszcze, że podają 11 dań gorących. 8 w dzień ślubu i 3 na poprawinach, najlepiej zarezerwować termin rok 1,5 roku wcześniejMogą również polecić dobrą orkiestrę. No i... 3 tys. zaliczkiTż powiedział, że musimy w końcu iśc i zobaczyć tą salęChyba przez tą rozmowę trochę się nakręcił bo ciągle zaczynał temat wesela Potem mnie zapytał co z tym fotografem. Umówiiśmy się, ze zrobię listę pytań i następnym razem kiedy się spotkamy to zadzwonię do tego fotografaPotem rozmawialiśmy o wódce i stwierdziliśmy, że najlepsza to będzie krupnik albo żołądkowa białaCieszę się, że w końcu zaczął inaczej podchodzić do tego tematu

A co do wesela to pamiętacie jak pisałam Wam, że zmarła kobieta na weselu mojego Tż-ta kolegi?Wyobraźcie sobie, że reanimowali ją 40 minut na sali zanim zmarła...

Edytowane przez dastin
Czas edycji: 2011-10-06 o 20:54
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 20:51   #2495
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie o tym samym pomyślałam

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

nasza kochana kłamczuszka nas podgląda
humanistki jedne!!!! i nikt mi nie pomoze
w sumie to ja tez jestem po profiulu human istycznym a tu taaaaaakie cuda
kochana
Stary 2011-10-06, 20:54   #2496
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana
ironia

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-06, 20:55   #2497
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Ja bym Ci radziła wziąć tego kotka , on potrzebuje miłości człowieka

My też myślimy wziąć 200 butelek na ok 90 osób na 2 dniNasze rodziny lubią sobie wypić i potrafią dużo wypić więc musimy się zaopatrzyć

haha ale się uśmiałam

bardzo mocno trzymam

ta pierwsza muzyka jesteż bym chciała to mieć

dobre dobreJa powiem szczerze, że jesteśmy z Tż-tem 6 lat razem ale nigdy nie widział mnie rzygającejJa jestem z tych niepijących więc mi wystarczy niewiele żebym poczuła się źleKiedyś jak wróciłam z małej imprezy z Tż-tem i jego rodziną do swojego domu to położyłam się do swojego łóżka i omentalnie poczułam, że jest mi niedobrze... No, niestety nie zdąrzyłam do łazienki i zwymiotowałam na swoją poduszkę i pościelTak mnie ścięło, że tylko ściągnęłam poszwę, rzuciłam w kąt pokoju i poszłam dalej spać pod zarzyganą kołdrąOczywiście nie ma się czym chwalić ale ja się teraz z tego śmieję

Dobranoc

Dobranoc

Dobry wieczór

Tż niedawno poszedł więc wzięłam się za nadabianieMuszę przyznać, że byłam dzisiaj w szoku...Tż jak przyszedł po mnie po pracy od razu powiedział, że rozmawiał z właścicielem sali, którą na 1 miejscu biezemy pod uwagę i wypytał się kilka szczegółów Szok!Oczywiście nie dowiedział się za wiele ale... Co Nas niemile zaskoczyło to biorą za salę 160 zł od osoby z poprawinamiNie wiedziałam, że na zwykłej stołówce mogą tyle wziąć. No ale podobno zrobili tam remont i planuą dalej coś tam robić. Z tego co Tż mi mówił to do 2013 roku mają postawić jakąś altankę w ogrodzie, żeby ozna było sobie usiąść na dworze jakby ktoś chciał Tż chce pogadać z właścicielką, żeby spuściła cenę do 150 zł od osoby ale nie wiem co z tego wyjdziePowiedział jeszcze, że podają 11 dań gorących. 8 w dzień ślubu i 3 na poprawinach, najlepiej zarezerwować termin rok 1,5 roku wcześniejMogą również polecić dobrą orkiestrę. No i... 3 zaliczkiTż powiedział, że musimy w końcu iśc i zobaczyć tą salęChyba przez tą rozmowę trochę się nakręcił bo ciągle zaczynał temat wesela Potem mnie zapytał co z tym fotografem. Umówiiśmy się, ze zrobię listę pytań i następnym razem kiedy się spotkamy to zadzwonię do tego fotografaPotem rozmawialiśmy o wódce i stwierdziliśmy, że najlepsza to będzie krupnik albo żołądkowa białaCieszę się, że w końcu zaczął inaczej podchodzić do tego tematu

A co do wesela to pamiętacie jak pisałam Wam, że zmarła kobieta na weselu mojego Tż-ta kolegi?Wyobraźcie sobie, że reanimowali ją 40 minut na sali zanim zmarła...
mnie tż tez nie widzial zygajacej za to jak mielismy zemste faraona w egipcie to bylo co innego i ja i on

moj nie ma czasu sie interesowac:/ ja w sumie tez ale mam nadzieje ze od nowego roku sie to zmieni

to ja wam napisze cos w klubie...
Stary 2011-10-06, 20:55   #2498
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Jeny, jaka czarna magia
dla mnie też...
Stary 2011-10-06, 20:56   #2499
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
kochana
Ej, ej, ja jestem chemiczką!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-10-06, 20:58   #2500
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
moja głowa nie jest w stanie tego pojąć, ryczałabym do końca wesela albo wyprosilabym gości...

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-06, 21:05   #2501
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, ej, ja jestem chemiczką!
to ja juz chyba wole ta moja rachunkowosc
Stary 2011-10-06, 21:07   #2502
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
moja głowa nie jest w stanie tego pojąć, ryczałabym do końca wesela albo wyprosilabym gości...
podobno goście się rozeszli po wszystkim...chyba wększa tragedia nie ogła ich spotkać w ten dzien...
Stary 2011-10-06, 21:09   #2503
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
podobno goście się rozeszli po wszystkim...chyba wększa tragedia nie ogła ich spotkać w ten dzien...
eh, wcale się nie dziwie, ciężko mieć ochotę do zabawy.

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-06, 21:15   #2504
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Hej Piękne PMki... znowu się rozpisałyście. Ale nadrobię Was jutro, przepraszam i obiecuję poprawę W ogóle coraz cięzej mi tu zaglądać, a nie chcialabym zniknąc, bo musze przyznać, ż esporo mi to forum dało. W normalnym świecie nie mam (oprócz TŻ'ta) z kim rozmawiać o tym ślubie i wszystkim. Wszyscy myślą, że wcześnie i wcześnie, a ja chcę tak i już. Ehh... jakaś dzis taka zdołowana jestem Jutro jade na 15 minut na uczelnię. W autobusie spędzę jakieś 2h a będę tam 15 minut, w porywach 30 :/

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:18   #2505
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Hej Piękne PMki... znowu się rozpisałyście. Ale nadrobię Was jutro, przepraszam i obiecuję poprawę W ogóle coraz cięzej mi tu zaglądać, a nie chcialabym zniknąc, bo musze przyznać, ż esporo mi to forum dało. W normalnym świecie nie mam (oprócz TŻ'ta) z kim rozmawiać o tym ślubie i wszystkim. Wszyscy myślą, że wcześnie i wcześnie, a ja chcę tak i już. Ehh... jakaś dzis taka zdołowana jestem Jutro jade na 15 minut na uczelnię. W autobusie spędzę jakieś 2h a będę tam 15 minut, w porywach 30 :/
może tak się czujesz przez zmęczenie? Ja tak często mam, że jak jestem bardzo zmęczona to zaraz łapie mnie doł. Najlepiej wtedy iśc spać

Idę się kąpać bo za chwilę Kuchenne Rewolucje
Stary 2011-10-06, 21:23   #2506
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
może tak się czujesz przez zmęczenie? Ja tak często mam, że jak jestem bardzo zmęczona to zaraz łapie mnie doł. Najlepiej wtedy iśc spać

A na BBC "Kuchenne koszmary" z Gordonkiem R.
Stary 2011-10-06, 21:24   #2507
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=JnBXqUg4YLA chciałabym to mieć grane na ślubie w Kościele

http://www.youtube.com/watch?v=gZaTitzlSbQ Ave Maria będzie obowiązkowo Na skrzypcach
Stary 2011-10-06, 21:24   #2508
melleczka
Zakorzenienie

a ja wam powiem ze zaczynam troszke kumac
chociaz dalej mi sie aktywa z pasywami nie chca zgodzic...

i powiem wam ze mi bardzo ten Celebrin pomogl nie tylko na wlosy ale i na paznokcie takie mocne i dlugie mam bede sobie musiala walnac 2 miesiace przed slubem opakowanie bo chce miec swoje, naturalne i dlugie paznokcie zrobie sobie frencha i zaoszczedze 100zl na tipsach

za to czytalam o bibulkach matujacych shiseido i tu jestem sklonna zainwestowac te 70zl bylebym sie tylko nie swiecila jak psu jajka:/
Stary 2011-10-06, 21:26   #2509
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
No to trzymam kciuki
Wiesz, ja jestem wybuchową osobą. TŻ o tym dobrze wie. I uważam, że czasem lepiej wykrzyczeć się w nerwach czy powiedzieć nawet coś czego się nie myśli niż trzymać w sobie wszystko TŻ też taki z resztą jest, więc pod tym względem też świetnie się rozumiemy
A TŻ wie, że często w nerwach mówię coś, czego na serio nie myślę
Też taka jestem i też tak uważam. Mój TŻ raczej jest spokojny i się nigdy chyba jeszcze przy mnie nie uniósł. Ale też mnie to czasem denerwuje, bo nieraz wolałabym, żeby na mnie ryknął jak bywam zołzą.

Cytat:
Witam z rana
No i byliśmy z TŻem w kancelarii. Niczego ciekawego się nie dowiedzieliśmy oprócz tego, że nie mają kalendarza na 2013r., że nauki u mnie w Parafii zaczęły się we wrześniu i następne znów dopiero za rok Ale pójdziemy do innej parafii. TŻ pokłócił się z tą kobietą, ponieważ przed ślubem trzeba dostarczyć Akt Chrztu nie starszy niż pół roku TŻ powiedział, że ma oryginał, ale nie... Musi być maksymalnie pól roczny. Czyli czeka nas wycieczka do Parafii w której TŻ miał Chrzest, czyli 450km. od nas

Poza tym wczoraj i dziś kłóciliśmy się mocno, ale już jest ok Pierwszy raz odkąd jesteśmy razem zasnęliśmy pokłóceni.
Do pracy jutro nie idę, bo dopadło mnie jakieś choróbsko.

Dziewczyny! Staram się namówić TŻ na kotkę. Moja koleżanka znalazła 2 miesiące temu maleńką kotkę. Ktoś wyrzucił ją w lesie. Kotka załatwia się do kuwety już. No i poważnie się nad nią zastanawiamy. TŻ ma dziś podjąć decyzję Z kotem przecież nie ma tyle roboty co z pieskiem. No i wysterylizowalibyśmy ją
Bezsens z tym aktem chrztu ;| A co nowszy będzie bardziej prawdziwy, czy co ? Też się chyba wybierzemy. U nas na szczęscie nauki są co 2 miesiące chyba i wiem, że w każdą 3. sobotę miesiąca są te jakieś spotkania jeszcze. Nie wiem dokładnie, bo się nie orientuję dokładnie.

A co do kotka, to rozumiem Cię doskonale - ja mam mojego kiciaka od 2 miesięcy. Wzięłam go jak jeszcze mieszkałam z TŻ i on jej nie chciał. Ogólnie to postawiłam na swoim i tyle. Ale to ja się kotem zajmowałam, teraz też ja ją wzięłam. Nieraz mi mówił, że będę żałowała, ale pomimo, że mnie budzi o 5. rano to nie żałuję. Że gryzie itd. nie żałuję. Wniosła mi tu do domu tyle życia, że nawet nikt by nie powiedział, że taka mała kulka tyle może. Poza tym takie zwierzę to dobra nauka odpowiedzialności. Dziś mojej się coś działo, a musiałam iść z domu i cały dzień o niej rozmyślałam i się martwiłam. Ja tam jestem za kotami

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Jak zaczął się rok akademicki to bardzo pusto się tu zrobiło

Ja właśnie zjadłam piers z kurczaka i brokuły robione w parowarze. I powiem wam,że nawet smaczne to
No niby pusto, ale jak się wróci po 24h to nagle 10stron do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Uwierzcie dziewczyny że można co chwilę myć ręce... jak ja byłam chora a mój brat pytał się Moim rodzicą co mi jest i dla czego choruję.... to powiedzieli mu że to przez to że zjadłam coś brudnego i nie umyłam wcześniej rąk... to on od tego czasu nie weźmie nic do buzi nim nie umyje rąk... a od mojej chorby minęło jakieś 12 lat.... sama nie zjem nic dopóki nie umyję rąk, jak bawię się z moim psiakiem to potem idę zaraz myć ręce, wychodzę z tramwaju i chcę zjeść jabłko np to wycieram ręce w "mokre husteczki" może i nazwiecie mnie wariatką ale dużo się wycierpiałam jak byłam mała i wiem że od higieny bardzo dużo zależy
FlightlessBird
tak jak piszesz higiena to podstawa! i zdrowy rozsądek
Wiem coś o częstym myciu rąk :/ Sama to mam, nie wiem skąd, ale nie cierpie różnych zapachów na dłoniach i myje je po wszystkim. Przed i po jedzeniu, nienawidze zapachu cytryny na dłoniach - podobno to już zakrawa u mnie na nerwice natręctw, ale wolę to niż brudne.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2011-10-06, 21:26   #2510
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiakowa90 Pokaż wiadomość
ja Canon D bede miala na miliard % na płycie Nie mogę mieć takich pięknych piosenek na żywo, bo bym beczała jak nie wiem :P I tak się martwię o mój stan psychiczny w tym dniu, bo nie dość że jestem nerwowa, niecierpliwa, nieufna to jeszcze panikuję A na domiar złego strasznie się rozklejam z byle powodu
mam to samo
Stary 2011-10-06, 21:27   #2511
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
tez bym chciala juz i wszyscy mowia ze jeszcze tyleeee czasu... a tu juz 2 miesiace minely odkad zamowilismy sale a do slubu pozostal dokladnie 1 rok i 9 miesiecy a jak wykoncze te poprawki to juz na calego bede myslec o tym wszystkim
Stary 2011-10-06, 21:29   #2512
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
A z latarnika wyszły mi poglądy najbardziej zbliżone do Ruchu Palikota

Na wybory i tak nie idę, bo musiałabym jechać do domu, a niedawno byłam
to tak jak mi
Stary 2011-10-06, 21:30   #2513
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
mam to samo
i ja tez
zreszta ja jestem rak. a raki sa najwrazliwsze z calego zodiaku...
i ostatnio w horoskopie slubnym mi pisalo ze na swoim slubie byc moze nie bede mogla wypowiedziec slow przysiegi bo sie rozkleje... a tż pisalo ze lubi tradycje i na pewno do slubu wybierze samochod retro. wszystko sie zgadza w 100%
i czesto placze o byle co... az jestem na siebie zla jak o takie glupoty mozna ryczec... jak jestem zla to tez placze...
Stary 2011-10-06, 21:31   #2514
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
tez bym chciala juz i wszyscy mowia ze jeszcze tyleeee czasu... a tu juz 2 miesiace minely odkad zamowilismy sale a do slubu pozostal dokladnie 1 rok i 9 miesiecy a jak wykoncze te poprawki to juz na calego bede myslec o tym wszystkim
a ja nie mogę mieć ani jednej poprawki za cały rok akademicki, eh

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-06, 21:31   #2515
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:

Może, ale prędko się nie wyśpię Nadrobiłam Was nawet Humor mi się polepszył od razu

Cytat:

U mnie też ave maria będzie, musi być http://kapele-wesele.pl/skrzypek-krzysztof-nazarewicz to pierwsze wykonanie mi się podoba bardzo W ogóle to jakos zawsze mnie na płacz bierze, jak to słyszę

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2011-10-06, 21:31   #2516
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
to tak jak mi
nie wiem czemu, ale w tych spotach jakoś tylko on gadał z sensem

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-06, 21:32   #2517
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie mogę mieć ani jednej poprawki za cały rok akademicki, eh
dlaczego?
Stary 2011-10-06, 21:35   #2518
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Tak bardzo mi tęskno za TŻ...

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
ja tez nie wogole nigdy pijana nie bylam nie wiem jak to jest i nie chce wiedziec
no to piąteczka mam tak samo
Stary 2011-10-06, 21:37   #2519
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
dlaczego?
warunek postawiony przez uczelnię, żeby wypuściła studenta na zagraniczne praktyki. a ekologia jest strasznie nudna

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

no to piąteczka mam tak samo
ja raz, wybombiłam flaszkę wina nie jedząc przy tym nic a tż mnie tylko pod bramkę odstawił ale rano obudziłam się tylko niewyspana

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-06, 21:38   #2520
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
No nam też już nie wiem ile czasu minęło, ale no inni nie planują, to nie wiedzą, co my przeżywamy

Cytat:
i ja tez
zreszta ja jestem rak. a raki sa najwrazliwsze z calego zodiaku...
i ostatnio w horoskopie slubnym mi pisalo ze na swoim slubie byc moze nie bede mogla wypowiedziec slow przysiegi bo sie rozkleje... a tż pisalo ze lubi tradycje i na pewno do slubu wybierze samochod retro. wszystko sie zgadza w 100%
i czesto placze o byle co... az jestem na siebie zla jak o takie glupoty mozna ryczec... jak jestem zla to tez placze...
to tak, tak - też jestem rak (i nawet nie czuję, kiedy rymuję) na cudzych ślubach na błogosławieństwach nie mogę się powstrzymać od płaczu. Tak samo jak to oglądam : http://www.youtube.com/watch?v=Avd5h5SSXPU to płaczę chyba zawsze - chciałabym mieć takie ładne kazanie. :rolleye s:

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości