|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Chciałabym iść ale nie mam pojęcia na kogo głosować. PO mam już dosyć, zwłaszcza minister edukacji i zdrowia, minister finansów też nie za bardzo wie o czym mówi
Z kolei jeśli wygra PiS to mamy zagwarantowane kilka lat Smoleńska a może nawet i wojnę z Rosją i Niemcami ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() Ja znowu mam ochotę na pędzle z Ecotools... A ostatnio nabyłam 2 z ELFa... ![]() I znowu strasznie spodobały mi się matowe cienie i już kombinuję jakby tu zaciągnąć TŻ'a do Łodzi, żeby do Inglota zajrzeć Ostatnio jak byłam miałam kupić matową paletkę a jak zwykle skończyło się na perłach |
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie chcę żeby PiS wygrało, ja chyba będę głosować na PO, choc tak szczerze nie wiem co dane partie obiecują, ale jako uczennica pewnie chcę czegos innego niz Ty
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() teoretycznie? |
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja słyszę co wymyśla ta pożal się minister edukacji to aż mnie śmiech ogarnia i współczuję ludziom, którzy muszą się tym zajmować. Ta pani nie ma nic wspólnego z edukacją poza tym, że kiedyś uczyła matematyki w podstawówce, jej mąż był dosyć ustosunkowany w PO i że założyła kiedyś szkołę niepubliczną, której została dyrektorem i którą kuratorium (po tym jak wpadło kiedyś na kontrolę) zamknęło Uważa się, że jest gorsza od Giertycha Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-05 o 22:25 Powód: poprawka ;) |
|
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się moty doradców zawodowych w gim, choc mnie to nie dotyczy
|
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do perspektyw - PO obiecywało gruszki na wierzbie, pracę dla młodych, drugą Irlandię i co? I nic ![]() Dlatego ja naprawdę nie wiem na kogo głosować |
|
|
|
|
|
#996 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Idziemy ![]() Zawsze chodzę Cytat:
Poszukaj pędzlaków na ebayu. Ostatnio widziałam zestaw za 15 z wysyłką ![]() Co za elfy znowu kupiłaś ???A cienie matowe ma My Secret i teraz nowa kolekcja Sensique cała w macie jest. No i Kobo, więc jak nie uda Ci się wycieczka do Łodzi, to zawsze jakaś alternatywa ![]() Cytat:
i jest to bardzo celowe działanie. Chcą wpuścić PiS w ślepą uliczkę i zderzyć ich rządy z nadchodzącą/już panującą drugą falą kryzysu. Słynna zielona wyspa zniknie z mapy i tak, ale manipulacja obliczona jest na to, że to niby PiS zepsuł, bo za PO podczas kryzysu wiodło się znacznie lepiej...Mniejszościowy rząd, który nie jest w stanie rządzić, eskalacja niezadowolenia wśród społeczności - to wszystko a w przyszłości [prawdopodobnie w przyspieszonych wyborach za ok. 2 lata] ma przynieść PO spektakularny powrót do władzy... No planuję, trza rozkręcić te moje wypociny jakoś... Teoretycznie, bo nie jestem pewna, czy nie potrzeba jeszcze dokumentu potwierdzającego zameldowanie. Cytat:
Śmiejcie się ze mnie - głosuję na ludzi Palikota ![]() Na chwilę obecną nikt inny do mnie nie przemawia, zwłaszcza w moim regionie.
|
|
|
|
#997 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przestaniecie, wstręciuchy jedne, śmiać się z myślącej inaczej Kasi ?! Toż to współczuć należy . Cytat:
Wiesz, że nie wiem. Niby też dowód tożsamości, ale adresu zamieszkania w nim nie ma. Zadzwoń do waszego urzędu miasta. To jeszcze nic. Sonja przez prawie dwa lata chodziła jak "prawdziwy" Maltańczyk - włosy do samej ziemi. Możesz sobie wyobrazić jakie ozdoby spinające jej koński ogon na głowie nosiła. Same świecidełka Swarovskiego . A lubiła, bestyja, stroić się. Oj, lubiła. Straszliwie mi jej brak ... Cytat:
![]() Wstaw adres bloga . Idziemy ! Cytat:
Aga, wybacz, ale powtarzasz populistyczne gadki tych od PO. A ja chciałabym wyjaśnienia wszystkich niedomówień i kłamstw w sprawie Smoleńska. Na ujawnienie sprawy Katynia i Miednoje wieki całe czekaliśmy. Pozostała jeszcze sprawa gułagów . Pomyśl sama : jeśli zginąłby ktoś z Twoich bliskich, nie chciałabyś wyjaśnienia sprawy. Ja - tak . A to co pokazuje gadzinowska telewizja, to przecież wszystko pod publikę, żeby ośmieszyć i poniżyć. Pamiętasz sprawę zdjęć ? Jak przez cały czas w mediach specjalnie były pokazywane okropne zdjęcia Kaczyńskich, a raptownie, po katastrofie znalazły się te ładne. Dziewczyno, jak wojna ? Tłuc to się mogą w Afryce czy gdzie indziej, używając broni z demobilu. Ale w Europie ? A tak a propos - dla mnie to ta Unia Europejska może się rozpaść z wielkim hukiem. Zawsze byłam temu sztucznemu tworowi przeciwna . Czwarty rozbiór Polski . Bo jest głupsza od niego. W tym roku posłała pięciolatki do szkoły, a teraz okazało się, że szkoły nie są do tego przygotowane i decyzja ta będzie anulowana. To znaczy co będzie ? Dzieciaki te będą w przyszłym roku raz jeszcze robić to co robią w tym. Ja bym chciała usłyszeć, który minister z obecnego rządu jest właściwą osobą na stanowisku. Ta od służby zdrowia, ten od infrastruktury, czy ten *** z MSZ ?! Boni, który nasze pieniądze odkładane na emeryturę ukradł ? Żaden ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na takich : http://www.youtube.com/watch?v=aULdcob9Jeg "Piotr Tylkowski, który kandyduje z listy Palikota w Garwolinie, w wywiadzie mówił, że bolączką jest "brak funduszy". I zaproponował "zorganizowanie podwyżek". Internauci go obśmiali, a on: "Mam w du*** wasze komentarze, kandyduję, jestem na listach, reszta mnie nie interesuje"." Więcej... http://wyborcza.pl/1,7524...l#ixzz1ZsgwfTkJ "W Łodzi jedynką jest Roman Kotliński, były ksiądz i redaktor naczelny tygodnika "Fakty i Mity", w którym ukazał się cykl wywiadów z Grzegorzem Piotrowskim, b. kapitanem SB, mordercą ks. Jerzego Popiełuszki, pod tytułem "Nie zabiłem Popiełuszki". A w Elblągu jedynką jest Wojciech Penkalski, trzykrotnie skazywany, m.in. za udział w pobiciu człowieka kijem bejsbolowym." Jak zawsze, lud woła : "panem et circenses" . Igrzyska gwarantowane, chleba na pewno z tego nie będzie. Przypomina mi się casus Tymińskiego z początków naszej demokracji . Że też my nigdy nie jesteśmy mądrzy po szkodzie, im bardziej coś egzotyczne i oderwane od rzeczywistości, tym chętniej sadzamy to na tronie. Ten motyw przewija się przez całe dzieje ... A jaki to jest program jego ugrupowania ? Oddzielić państwo od kościoła . Toż mamy podpisany konkordat . Legalizacja związków "kochających inaczej " ? Bez komentarza, bom ja homofob . Aborcje i in vitro za nasze pieniądze ? Były już czasy, kiedy to aborcje stosowano jako środek antykoncepcyjny, a in vitro i teraz można stosować {mam tego żyjący, dotykalny przykład }. A co z żyjącymi już dziećmi ? Jakoś o tym cicho w programie RPP . Wybaczcie mi moje polityczne wpisy . Już nie będę . Mam jedynie nadzieję, że wszyscy pójdziemy do wyborów w pełni świadomi i znający chociaż główne punkty programu wyborczego partii / ugrupowania, na którą chcemy oddać głos i będziemy potrafili oddzielić populistyczne plewy od ziarna. Miłego dnia |
||||||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Na resztę będę odpowiadać po pracy
![]() Cytat:
![]() Owszem, chciałabym się dowiedzieć ale boję się, że Smoleńsk może być jedyną rzeczą, którą będzie zajmował się Kaczyński, przynajmniej na początku. I zamiast zająć się bieżącymi problemami będzie roztrząsanie tego co poprzedni rząd zrobił źle itd - to tak upraszczając. Z tą "wojną" może źle się wyraziłam, po prostu widzę jaki Kaczyński ma stosunek do Rosji (do Niemiec też), uważa, że Rosja jest winna tragedii w Smoleńsku i będzie żądał od Putina przeprosin a Putin tego nie zrobi i w ten sposób nasze stosunki z Rosją (a być może i nie tylko) znacznie się ochłodzą. Nie mam ochoty głosować ani na PiS ani na PO |
|
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sobie portfelik na klucze i obiada![]() Co do wyborów- nie wiem,czy zdążę wrócić do domu na głosowanie;/ jeśli tak to chciałabym zagłosować na SLD. Podobno Palikot ma duże szanse z tego co ktoś mi mówił
|
|
|
#1000 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy kupować na ebayu, dolar teraz strasznie drogi jest, no i te niedochodzące przesyłki mnie trochę zniechęcają ![]() Ten http://allegro.pl/elf-studio-powder-...818930132.html i ten http://allegro.pl/elf-studio-complex...818272789.html ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Żaden rząd nie zajmie się przeprowadzaniem konkretnych zmian w odpowiednim kierunku bo istnieje ryzyko, że nie zdążą podczas swojej kadencji i mogą nie wygrać następnych wyborów a jeśli ich następcy będą te zmiany kontynuowali i uda im się coś dobrego zrobić to przypiszą sobie zasługi i nikt nie będzie pamiętał kto to zaczął - i tego się boi każdy rząd ![]() Cytat:
Cytat:
Ale się wkur..łam! Dostałam dzisiaj wezwanie z urzędu miasta do zapłaty podatku za Reksia. W domu było awizo dla TŻ'a, nie zdziwię się jeśli będzie to to samo tylko za Jaffę. Co za cholerne pasożyty! Aha, w tej Naturze zaraz obok mojej pracy też wstawili szafę Catrice ![]() Nie będę musiała zasuwać na drugi koniec miasta, sasasa ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-06 o 17:45 |
|||||||
|
|
|
|
#1001 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Musiała wyglądać bosko z tymi klejnotami we włosach ![]() Kliknij Sobie Cytat:
No może niekoniecznie na takich [zresztą w każdym ugrupowaniu takich oszołomów znajdziesz ]Na "mojej" liście jest całkiem konkretna babka. A program jak każdy inny - nie do realizacji ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie kusi jakiś okrągły pędzel z wąską końcówką, taki w kształcie jakby płomyczka świecy. Ale taka smutna prawda. Cytat:
, a do tego kilka lat temu zniesiono ten podatek, bo i tak wpływy do budżetu z tego tytułu były nikłe. Dla mnie to durnota, jakby jeszcze za mało z ludzi zdzierali.Za telewizor też nie płacę ![]() Publicznej telewizji nie oglądam, a poza tym swoje oddałam przy zakupie odbiornika [podatek] i za każdym razem płacę przy rachunkach za kablówkę [znów podatek]. Niech mnie cmokną ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- No i miałam notkę pisać, a siedzę z Wami
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
ja na pewno nie chcę żeby PiS wygrał, nie lubię Kaczynskiego i jego brata prezydenta też nie lubiłam
![]() do urzędu nie chce mi sie dzwonic
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to
![]() Zastanawia mnie jeszcze PJN bo na SLD glosowałam jak przewodniczącym był Olejniczak, Napieralski jakoś mnie nie przekonuje. Cytat:
![]() To awizo do TŻ'a to na pewno to samo wezwanie bo mój brat też dostał Też nie płacę abonamentu, w końcu mam kablówkę ![]() |
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
|
Cytat:
![]() Nie płać. Bo jak Ci udowodnią, że nadal masz tego psa? Rejestrowaliście go jakoś? A awizo nie odbierajcie, sasasasa
|
|
|
|
#1005 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dziewczyny, stokrotnie przepraszam za te moje polityczne gadanie. Znacie mnie - czasem mnie ponosi. Rzuciłam okiem na parę "politycznych" tematów na Wizażu i ręce mi opadły. Każdy ma prawo do swoich poglądów . I dobrze . Ale jak można mieć poglądy na coś, czego się nie zna. Jak można negować lub popierać coś , o czym nie ma się zielonego pojęcia . Interesuję się polityką i dlatego mnie poziom wiedzy politycznej większości moich współziomków przeraża. Nie mam tu na myśli Was, ale dziewczyny, które wypowiadają się w sprawach, o których nie mają zielonego pojęcia . Przepraszam Cytat:
Zapisałam w zakładkach . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. A u mnie każdego roku miasto i gmina podaje jaka jest kwota tego podatku .Byłam wczoraj u fryzjera . Pasemek nie zrobiłam, bo mnie pani specjalistka uświadomiła, że nie zrobi mi pasemek od skóry głowy i odrost będzie widoczny . Kolor mam ohydny . Taki niby karmel, do tego sprany, bez połysku. To nic . Zrobię inny . Miałam w ręku kosmetyki z tej serii : L'Oreal VOLUME EXPAND W ręku ... Pani fryzjerka mi nimi fiu - bździu na włosach robiła. Nie mają silikonów, tylko, z tego co udało mi się doczytać - jeden paraben . Pozwoliłam sobie nawet piankę na włosy położyć. Efekt przy uzyciu suszarki - dwa razy więcej włosów . Spróbowałabym, ale ceny odstraszają. Odżywka u fryzjerki - 55,oo zł. Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wyciułałam jeszcze trochę kasy na wczorajszą 'imprezkę' i dzisiejsze zakupy
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
spędzam piątkowy wieczór w domu, ale jutro sobie odbiję
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() nie chce mi sie cytowac nic, ale nadrobilam ![]() ja dzisiaj tez w domu i tez jutro sobie odbije
|
|
#1010 | |||||||
|
|
Cytat:
![]() Mi zawsze miło się czyta to, co piszesz, nawet jeśli się z tym nie zgadzam albo widzę coś inaczej ![]() No i słynna dyskusja nt. Gerharda S ![]() Cytat:
![]() Powiem tak szczerze, że głosowałabym pewnie na PO, gdyby nie kilka rażących w oczy faktów dotyczących całej tej walki politycznej o miejsce na liście w moim regionie. O wpadce Joanny Muchy nie ma co dyskutować, ale... u mnie na 'jedynce' jest "Bukietowa" - durne babsko, które niczego dla regionu w minionej kadencji nie zrobiło. Oprócz wręczenia bukietu z gratulacjami ministrowi Grabarczykowi, który to obciął fundusze na budowę dróg na Lubelszczyźnie [w tym na trasę S17, najważniejszą dla regionu], zaraz po obwieszczeniu tej informacji. Po prostu brak słów... http://alltheprettyfaces.pinger.pl/m...ebiesko-czarny Zerknij na film w tym poście, około 3:38 pojawia się ten pędzelek i jego zastosowanie. Pięknie 'wyciąga' cienie w taki płomyczkowy kształt. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja co najwyżej do galerii handlowej jakieś nowe lakierzyska kupić
|
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie i tak nie jest tak źle bo "tylko" 35 zł, czytałam, że np w Wejcherowie jest to 75 zł a w jakimś mieście (nie pamiętam w którym) nawet 100 ![]() W tym piśmie straszą wszczęciem postępowania podatkowego i egzekucyjnego w razie nie uiszczenia opłaty ![]() Cytat:
![]() W piśmie podany był numer chipa a oprócz mnie zna go tylko weterynarz więc wszystko jasne skąd urząd miasta wie, że mam psa o takim numerze |
||
|
|
|
|
#1012 | |
|
|
Cytat:
![]() Mam straszne parcie do wydawania $$ na ebayu ![]() W szczególności na duperele, które wcale nie są mi potrzebne, ale... miło byłoby je mieć
|
|
|
|
#1013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hejloł, balangowiczki ! A ja dzisiaj chcę po drzewka czereśni jechać . Też balanga .Cytat:
Aga, ja tam nie chcę straszyć, ale jak czytam takie pisma, to biegiem lecę i płacę. Patrz na moim przykładzie - po trzech latach US doszedł sam, że tu mieszkam i mam dochody; Niemcy, których nie poinformowałam o zmianie adresu, zaczęli mi na ten nowy korespondencję przesyłać. Jak będą chcieli i się uprą - znajdą i wyegzekwują . I do tego z odsetkami i karami. Cytat:
No i mam następny zgryz. Moja Pani od podatków poinformowała { ostrzegła } mnie wczoraj , że komornik , na podstawie nakazu egzekucji ma prawo zablokować mi wszystkie konta bankowe . A nasze banki parę lat temu podpisały porozumienie o odtajnieniu kont. Jedynie SKOK nie podpisał tej umowy. W poniedziałek jestem umówiona na szkolenie { } z adwokatem, a we wtorek - z komornikiem {znajomym znajomego} . Pewnie konta do SKOKu przeniosę. Tylko to podobno zdziercy { }.Miłej i balującej soboty |
|||||
|
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
tez wydaje sporo na duperele
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza??
Dziewczyny już pewnie balują? ![]() A ja spędzę wieczór przed telewizorem oglądając Voice of Poland
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
byłam z kol w Galerii w Carrefourze... Nie kupiłyśmy nic konkretnego i 6dych poszło:<Zakupy wczorajsze dodam do albumu Powiem Wam,że wczorajsza impreza mnie przerosła, po raz drugi miałam koncert w muszli
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2011-10-08 o 19:59 |
|
|
|
|
#1018 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie masz jakiejś zaufanej osoby, która mogłaby założyć konto na siebie, a realny dysponentem byłabyś Ty? Tak, że dysonowałabyś kartą, kodami dostępu i hasłami, czy co tam potrzeba... A żeby było w papierach w porządku, na swoje własne-prawdziwe konto raz na jakiś czas robiłabyś wpłaty środków potrzebnych na bieżące wydatki. Najlepiej gotówką, żeby nie było śladu po przelewie z innego konta, żeby się potem nikt nie dopytywał, dlaczego ktoś obcy Ci "prezenty" robi. Wiem, wiem, kombinator ze mnie straszny, ale i liczygrosz, szkoda byłoby mi oddawać za durno komornikowi ![]() Cytat:
, bo co Ci zrobią???Choć podejrzewam, że nikt tytułów przelewów nie czyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dyskoteka z pawianami ![]() Ciekawe czy Mirelka dziś rozpropaguje popychacza
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, gdyby chociaż w tej opłacie było jakieś szczepienie albo coś w tym stylu ale nie, trzeba zapłacić tylko dlatego, że się ma psa, paranoja Myślałam, że przynajmniej tutaj będę miała spokój od techniawy a tu chyba właśnie ktoś jakąś imprezę urządza ![]() Przeglądam allegro i mam ochotę kupić sobie jakąś pomadkę nyx albo od razu dwie, żeby zaoszczędzić na przesyłce
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
|
Pomadki Nyx chodzą za mną już od jakiegoś czasu, tylko nigdy nie wiem, na jaki kolor się zdecydować. Nie umiem wybrać spośród swatchy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Z kolei jeśli wygra PiS to mamy zagwarantowane kilka lat Smoleńska a może nawet i wojnę z Rosją i Niemcami 

. Toż mamy podpisany konkordat . Legalizacja związków "kochających inaczej " ? Bez komentarza, bom ja homofob . Aborcje i in vitro za nasze pieniądze ? Były już czasy, kiedy to aborcje stosowano jako środek antykoncepcyjny, a in vitro i teraz można stosować {mam tego żyjący, dotykalny przykład }. A co z żyjącymi już dziećmi ? Jakoś o tym cicho w programie RPP .