![]() |
#4831 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
no wiesz gdyby firma była w stanie odnieść sukces tylko dzięki logu to świat byłby piękny ![]() ja pisąłam tylko ze logo moze podnosic wartośc firmy-bo jest cześcią spojnego wizerunku, ktory sie przyczynia do sukcesu
![]() |
#4832 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
bo to wygląda jak taki wykres pracy serca, a potem jest linia ciągła i wyglada, jakby ktos właśnie zszedł
![]() i tylko brakuje takiego biip-biip-biiiiiiiiiiiip jak na filmach ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-06 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ad2. dalej nie rozumiem jak ma sie ta teoria podnoszenia wartości - nanu nana ma taniochę ma logo sugerujące taniochę to serio chyba w podświadomości mas - chyba o to chodzi bo ja nie czuję tego podnoszenia wartości mimo wszystko przez logo ![]() ![]() acz czuję spójność brak pulsu może ? linia ciągła ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-06 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jeszcze a propos Apple, jak o Jobsie dziś rano w metrze przeczytałam to mi się tak trochę głupio zrobiło bo dosłownie ze trzy dni temu oglądałam odcinek South Parku o Apple - świetny zresztą edit: ucięło mi, bo głupio tak, oglądam South Park i rechocę a zaraz później czytam że przegrał wieloletnią walkę z rakiem.... ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-10-06 o 20:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znów nie zaliczyłam Lidla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() albo ja mam kiepski monitor, albo on w ogóle nic tam nie skrywa ![]() Odpukać, chyba C zaczęło działać ![]()
![]() |
#4837 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale dlaczego sądzisz ze jeśli firma sprzedaje tanioche i ma logo sugerujace tanioche to logo nie przyczynia sie do podnoszenia wartości firmy? mowiąc o wartości firmy mam na mysli rózne aspekty-np wartością firmy jest to ze marka jest rozpoznawalna=to juz jest bardzo duza wartość mozna mieć firme o ogromnej wartości sprzedającą tanioche-np BIC
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
ʞɐɯǝuɐ
|
spróbowałam podać kotu no spę, w mięsku, ledwo polizała tego kurczaka i fuj, nie zje, no to ja też spróbowałam okruszek tabletki
![]() OMG jakie to wstrętnie mega gorzkie ![]() ![]() a na siłę niestety nie mogę zapodać tablety bo kota ma się nie stresować bo zapalenie pęcherza wg wetów ma podłoże psychiczne, jak nie przejdzie po drugiej dawce antybiotyku będę kotę prozakować ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() dobry ![]() ![]()
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- no cóż rzec - opowiadaj? masz siłę? ochotę ? czy jeszcze nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
telegraficzny skrót dla Rejcz i Winter i innych zainteresowanych
w szpitalu coś w rodzaju szopki (potem opiszę szczegóły, bo warto, Bareja żałuje zapewne, że go przy tym nie było) ![]() potem kłótnia z tatusiem (moim) ![]() a teraz, tel. rozmowa godzinna ![]() ![]()
![]() |
#4844 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Nindżopesz
|
Kameno, a jakby wetknąć w mocno pachnącą kiełbasę czy cuś?
Flo, czekam na streszczenie ![]() Hm... chyba się zakochuję w tych butach... http://www.ebay.co.uk/itm/Z22-MILITA...item895f80e235 ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Albo w khaki http://www.ebay.co.uk/itm/Z3-LADIES-...item895f80d96b |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jak to co ... waliss sie cyy nie ![]() Cytat:
![]() ![]() i ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetnie ząlatwiłaś teściową ![]() no i już pierwsze koty za płoty Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-06 o 21:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
grozi wypollizowaniem
|
ju- wysłałam ci maila
#4849 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z teściową godzinę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
grozi wypollizowaniem
|
nie wiem jaki zapach na wesele
![]() prada? molekuły 2? poison? safran? fiore d'ambra? elixir penhaligons? chyba nic nie pasuje ![]()
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierzesz pod nastrój - jako spójny z nastrojem ubiorem no i wiesz w jakim stylu wesele - choć to najmniejszy szczegół imo czy z pompą czy bez pompy zapach dobierasz do siebie chyba - przychylnie paczam na ambre i poisona |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Polly, na wesele wybierz co Ci będzie akurat w danym dniu pasować Ja tak zwykle dobieram pod nastrój w danej chwili ![]()
#4854 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie Nie znam/nie pamiętam Podłączam się z pytaniem - na urodziny TŻta w erpegowym klubie co zapodać? T4T narazie próbkowo BC Dune Nu Messe Smok Kokon Gucci PH Stara Mania? Mój typ to chyba smok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
]
![]() ![]() ![]() to teraz szpital ![]() wstałam rano, bardzo, bo rejestracja do 13 jest, a ja mam kawał drogi się wybrałam, pojechałam (oczywiście musiałam wrócić, bo zapomniałam kalendarza ![]() dojechałam i się zaczęło nie było gdzie zaparkować, 20 min czekałam na miejsce, zaparkowałam ide do info, pytam, gdzie leźć dalej z tym skierowaniem, pokazuję ![]() odpo: na oddział to leze na I piętro tam do sekretariatu kolejka, czekam trochę, wchodzę się dowiaduję, że to nie tu ![]() mam zejść na ratunkowy i w lewo ide znalazłam staję w kolejce wchodzę pani patrzy, ogląda i to nie tu ![]() idę staję w kolejce ![]() podchodzę pan mnie informuje, że najpierw do Pielęgniarki (jakiejś tam - nie pamiętam) ide do pielęgniarki, byłam pierwsza, zero kolejki ![]() ona mówi, że z takim skierowaniem to od razu do rejestracji ![]() idę jestem trzecia w kolejce ![]() pan mówi, że do pielęniarki, ja że już byłam ![]() pan wierząc mi chyba na słowo zaczyna rejestrować ![]() pyta: ale gdzie potwierdzenie ubezpieczenia? ja mówię: mam książeczkę rumowską, a ubezpieczona jestem przy mężu pan; proszę rmua i zgłoszenie do ubezpieczenia ja: ale dzwoniłam i nikt mi nie mówił, że muszę mieć pan: proszę dowieźć ja: ok. ![]() mam sor ![]() ide do kolejki (tej na lewo) kolejka w miarę się posuwa wchodzę szczęśliwa a pani mnie się pyta, gdzie wynik wymazu ![]() ![]() mówię: nie mam, byłam tu i Pani nie powiedziała, że muszę mieć ![]() pani: kto pani to powiedział? ja:lekarz ![]() pani: no chyba nie nasz ja: no nie ![]() pani: nie mogę zapisać, bo musi pani mieć to badanie, które jest ważne miesiąc!!!! zrezygnowana mówię, że ok. to zrobię wymaz i przyjadę jeszcze raz się wpisać na ichne badanie, ale zobaczmy czy jest termin ![]() pani: nie ma ![]() ja: ![]() pani: no takie są procedury, muszę mieć wyniki wymazu, aby się zapisać na oddział, na badanie, na który nie ma terminu ![]() ![]() ja: no dobrze, to przywiozę "wymaz" pani mnie zapisze na termin odległy i..??? pani: jak przyjdze pani kolej, to zrobi pani nowy wymaz ![]() ja ![]() i mówię, dopra to ja chcę zapłacić i zrobić to badanie, za 3 tyg. prywatnie pani: nie można, nie robimy ja ![]() pani ![]() ![]() ogólnie Pani była b. sympatyczna i sama miała beke ![]() czy ktoś się dziwi, że od jutra szukam prywatnie ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-06 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wszyscy kochamy służbę zdrowia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Nindżopesz
|
Flo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakie to jest żałosne. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Łał podchodzę zamknąć okno, a tu patrol policji pomalutku jedzie
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
![]() czisas co za wycieczka - choć przerobiłam kilka takich już to starałam się wyprzeć z pamięci - groteska - a zwłaszcza wymaz dla wymazu ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
mi pasi Gucci PH |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby logiczne w zamiarze, ino pikne nie jest. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ni. ![]() Ju, PIĘKNIE! ![]() Polly - 2. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.