Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-06, 19:08   #331
carrola
Zadomowienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
W planach mam zamiar się jej oprzeć
Zużyłam podkład i próbkę kremu LRP
W sumie ja mam taki sam plan.
Za zużycia brawa!

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A ja zrobiłam zakupy.
Czyli?

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A ja odebrałam suknię

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Hihi juz sie nie moge doczekac waszego slubu, tak to wszystko super poszlo, te wszystkie twoje posty dotyczace poznania A., zareczyn, przygotowan
Heh ja to podobnie odbieram. Jakoś wszystko tak się szybko potoczyło, Hosenka nam pisała o wrażeniach, byłyśmy niemal świadkami wydarzeń. Też się nie mogę doczekać, w dzień ślubu chyba sama będę się denerwować. I czekam na zdjęcia.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 19:17   #332
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Czyli?
Kupiłam 2 żele Jardins de Monde YR i odebrałam 2 płyny micelarne gratis. A poza tym puder sypki Paese bo była wyprzedaż.

No i wczoraj litrową odżywkę do włosów.

I jeszcze coś przedwczoraj.

Na szczęście prawie wszystkie zakupy potrzebne/przemyślane a w YR kupiłam cokolwiek dla tych gratisowych płynów (mam tylko pół Ziai), więc też częściowo usprawiedliwione.
Stary 2011-10-06, 19:44   #333
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ja się chyba jutro wybiorę do Yver Rocher, też kupię jakiś drobiazg, żeby tego micelka dostać

Zużyłam właśnie półlitrowy szampon Ziai Już myślałam, że nigdy się nie skończy!
Na razie mam 2 OUT i 1 IN (wzięłam ten uniwersalny balsamik z Avonu, fajny jest)
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 19:52   #334
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Używałam tylko odżywki, bo są od słuzszego czasu w kiepskiej kondycji Rozdwajają się, wolno rosna i sa suche
Wiem, jaki to ból Mnie pomógł Nail Tek.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
a mi się strasznie skóra przetłuszcza. Zrobię makijaż rano, daję podkład LRP Unifiance cream satin i na to puder fiksujący Artdeco, meteoryty tylko na kości policzkowe, bo za bardzo się świecą, a po 2 h. mam istny smalec! W ruch idą bibułki matujące, no ale strasznie mnie to wkurza, nie zawsze mam czas używać bibułek. Macie na to jakąś radę?
Na noc używam kremu dobrze nawilżajacego(żeby skóra nie produkowałą tyle sebum) a rano czegoś leciutkiego a i tak mam smalec...
Ja niestety nie znam żadnych trików, ale sama chciałabym poznać Mnie się twarz trochę uspokoiła, kiedyś przetłuszczała mi się dużo bardziej, ale czoło wciąż mam jak latarnia

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
a ja zużyłam błyszczyk z h&m

Cytat:
dzisiaj testuję puder utrwalająco-matujący z Essence - jak narazie ładnie trzyma mat (od ok 10)
A jaki masz rodzaj cery?

Cytat:
A ja odebrałam suknię
Pokaż

Ja kupiłam dziś ten lakier Bell Air Flow nr 706
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 706.jpg (18,0 KB, 6 załadowań)
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 21:17   #335
Nusia7
Zakorzenienie

Zużyłam jeszcze dziś zmywacz do paznokci. Przy okazji okazało się, że nie mam już żadnego w zapasie, choć nie wiedzieć czemu byłam pewna, że mam... Puściłam też w świat tonik Clean&Clear, bo mi zupełnie nie spasował.
Stary 2011-10-06, 22:15   #336
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jestes juz podekscytowana?
Makijaz w koncu bedziesz sama robic?

Hihi juz sie nie moge doczekac waszego slubu, tak to wszystko super poszlo, te wszystkie twoje posty dotyczace poznania A., zareczyn, przygotowan
Tak, sama Zmaluję coś podobnego do tego makijażu wrzuconego dziś na blog

TŻ jest cudowny (wczoraj na dobranoc dostałam smsa: "Nie denerwuj się ślubem, będę obok. Kocham Cię"), choć czasem reaguję zbyt na wyrost, bo nerwy sa już całkiem spore - tzn może inaczej: momentami mam już dość tych przygotowań i najczęstszym zdaniem jest: a róbcie jak chcecie, ja już chcę żeby było po.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 23:32   #337
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Bedzie pieknie!!! Kochany TZ!!!

Dziewczyny moze zrobimy tu sobie na watku Hosenkowe wesele kto jest ZA?
Wiecie...jedzonko, myzka, toast i pogadanki za zdrowie mlodej pary!!

Cytat:
Tytułowym akcentem z paletki Au Naturel są cienie Nubuck i Cappuccino nałożone pod łukiem krwiowym i w wewnętrznym kąciku powieki.
padam z nog Hosenko dziekuje ze dalas mi powod do usmiechu bo ostatnio u mnie nie za dobrze z tym
hihi a moze chcialas napisac krowim ? albo krwawym
hihi sorry ale usmialam sie literowki czasem sa sympatyczne

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2011-10-06 o 23:42
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 00:10   #338
carrola
Zadomowienie

Cytat:
TŻ jest cudowny (wczoraj na dobranoc dostałam smsa: "Nie denerwuj się ślubem, będę obok. Kocham Cię").

Cytat:
Byłabym chętna, ale idę w ten dzień na imprezę. A myślę, że może tu być niezła zabawa.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 08:39   #339
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
A ja odebrałam suknię
i jak jesteś zadowolona?To suknia Twoich marzeń?
Ach, chciałabym przeżyć to jeszcze raz... jak odebrałam swoją to chciało mi się płakać...
Cytat:
Jestes juz podekscytowana?
Makijaz w koncu bedziesz sama robic?

ja też się nie mogę doczekać, m.in dlatego. że tak tu wszystkie tym źyjemy, bo znamy sprawę od początku. I nie mogę się doczekać zdjęć.
Cytat:
Tak, sama Zmaluję coś podobnego do tego makijażu wrzuconego dziś na blog

TŻ jest cudowny (wczoraj na dobranoc dostałam smsa: "Nie denerwuj się ślubem, będę obok. Kocham Cię"), choć czasem reaguję zbyt na wyrost, bo nerwy sa już całkiem spore - tzn może inaczej: momentami mam już dość tych przygotowań i najczęstszym zdaniem jest: a róbcie jak chcecie, ja już chcę żeby było po.
Cudooowny i lecę oglądać makijaż!
Cytat:
Bedzie pieknie!!! Kochany TZ!!!

padam z nog Hosenko dziekuje ze dalas mi powod do usmiechu bo ostatnio u mnie nie za dobrze z tym
hihi a moze chcialas napisac krowim ? albo krwawym
hihi sorry ale usmialam sie literowki czasem sa sympatyczne

co do wesela to jestem za, pod warunkiem,że będę w domu
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:08   #340
Hosenka*
Zakorzenienie

Luskap: suknia zachwyciła mnie juz w kwietni. Przymierzyłam kilka, ale dopiero w tej poczulam to "wow", mimo, że na wieszaku mi się nie podobała i nie chciałam mierzyć.
Od wczoraj wisi sobie w pokrowcu i czeka na jutro

Instagram

Stary 2011-10-07, 10:09   #341
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

To juz jutro

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:34   #342
actriz
Zadomowienie

"Tajemnice Urody cz. 3" KLIK oraz KLIK
jak dla mnie bez szału ale to może i lepiej

Cytat:
Miałam go póki co nie otwierać, ale ok jutro wypróbuję i spróbuję porównać.
i jak?

Cytat:
a mi się strasznie skóra przetłuszcza. Zrobię makijaż rano, daję podkład LRP Unifiance cream satin i na to puder fiksujący Artdeco, meteoryty tylko na kości policzkowe, bo za bardzo się świecą, a po 2 h. mam istny smalec! W ruch idą bibułki matujące, no ale strasznie mnie to wkurza, nie zawsze mam czas używać bibułek. Macie na to jakąś radę?
Na noc używam kremu dobrze nawilżajacego(żeby skóra nie produkowałą tyle sebum) a rano czegoś leciutkiego a i tak mam smalec...
jak też się okropnie świecę po jakiejś godzinie od zrobienia makijażu i nic na to nie pomaga

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust

Edytowane przez actriz
Czas edycji: 2011-10-07 o 11:45
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:15   #343
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Kochany TŻ
A nerwy są zawsze przy ślubie, także nie masz się czym przejmować Na szczęście Ciebie stres dopadł wyjątkowo późno, a już jutro ślub, więc będzie ok

Cytat:
Ja jestem za Wprawdzie będę w pracy, ale w soboty nic się prawie nie dzieje, więc będę z Wami

Cytat:
Byłabym chętna, ale idę w ten dzień na imprezę. A myślę, że może tu być niezła zabawa.
Baw się dobrze Ja właśnie też jutro idę. Tzn. właściwie nie wiem Bo kumpel TŻ-a i mój ma urodziny i coś chce zrobić - tylko dalej nie wiemy, co Także po pracy lecę do domu, przebieram się, maluję na nowo i lecę świętować z nim. Jutro TŻ będzie u mnie spał

Cytat:
ja też się nie mogę doczekać, m.in dlatego. że tak tu wszystkie tym źyjemy, bo znamy sprawę od początku. I nie mogę się doczekać zdjęć.
Ja tak samo Tak szybko się wszystko potoczyło i wszystko przy nas Pamiętam jeszcze początki...

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
"Tajemnice Urody cz. 3" KLIK oraz KLIK
jak dla mnie bez szału ale to może i lepiej
Dla mnie na szczęście też. Wezmę peeling, bo w poprzedniej gazetce nie brałam, a później na wyprzedaży się już nie załapałam. I może sól do kąpieli, pomyślę. I to by było na tyle

Dziś pierwszy krakowski deszczowy dzień Aż się nie chce wychodzić z domu...
Stary 2011-10-07, 12:27   #344
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Mnie kusi tylko kula do kąpieli, nic więcej w sumie Nie jest źle
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:32   #345
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cytat:
poka poka!

no tak, na Ten Dzień muszą wyglądać pięknie!

luskap - ja mam dokladnie ten sam problem z cera, bardzo sie przetluszcza, do tego jest wrazliwa.
Ale znalazlam na to sposob Odwrocilam moja pielegnacje, robie tak, rano myje twarz woda, potem nakladam tonik i na to makijaz, zero kremow, od razu podklad na stonizowana skore. W ten sposob mam 3/4 dnia matowa cere, dopiero popoludniu musze zmatowic bibulka w okolicy nosa i brody.
Za to na wieczor zmywam makijaz mleczkiem i zelem, potem odzywczy tonik (inny niz rano), teraz uzywam Royal Velvet z Ori, potem bogaty krem do cery z pierwszymi zmarszczkami, czyli jakikolwiek krem przeciwzmarszczkowy, ale dla srednio dojrzalej cery, potem jeszcze odzywczy, gesty krem pod oczy. Trzy razy w tygodniu maseczka na twarz - stosuje naprzemiennie glinkowe i zelowe/nawilzajace.

I powiem Ci, ze cere mam jak dzidzius, zero wypryskow, mniej zmarszczek

Nie twierdze, ze w Twoim przypadku to by cos zdzialalo, ale w moim dziala super

EDIT: U mnie tez ciemno i leje

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2011-10-07 o 12:34
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:53   #346
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Luskap jeszcze ze dwa lata temu miałam ten sam problem. Świeciłam się jak latarnia, trochę pomagał mi puder w kompakcie Creme Puff Max Factora, ale bez szału. Używałam wtedy kosmetyków do młodej, tłustej i trądzikowej cery (coś typu Czysta Skóra, ale nie tylko).
Najpierw zmieniłam makijaż na mineralny. Nie rozstaję się od tej pory z pudrem Jadwigi (hardkorowy jest bardzo) i podkładem mineralnym. W świeceniu nastąpiła znaczna poprawa, ale nadal używałam bibułek i robiłam poprawki makijażu.
Odkąd zaczęłam używać regularnie naturalnej pielęgnacji zapomniałam zupełnie co to świecenie skóry. Mój wypróbowany zestaw to hydrolat oczarowy (mega ) i żel hialuronowy z olejem tamanu. Żel hialuronowy nawilża, olej łagodzi zmiany trądzikowe i reguluje sebum. Najwięcej jednak zawdzięczam oczarowi - całkowicie wyeliminował problem z sebum Kiedyś mi go zabrakło, a dostałam jakiś tonik w prezencie i zaczęlam go używać to było czuć różnicę od razu. Po jakiś dwóch dniach od przejścia z powrotem na tonik miałam smalec
Nie jest tak, że używam tylko naturalnej pielęgnacji, bo np. na dzień mam krem z ziai nawilżająco-matujący albo siarkowy z Barwy. Do tego też drogeryjne maseczki. Ale hydrolat to już moja podstawa i na pewno w życiu nie będę więcej używać toników

W temacie wątku tylko jedno małe zużycie - miniaturka żelu oliwkowego Yves Rocher 50 ml. Zrobiłam niedawno trochę zakupów:
- lakier air flow pomarańczowy
- lakier catrice It's Rambo no 5 (fajna nazwa)
- czerwony pękacz Lovely
- żel rozgrzewający Rebuild Ziaja
- krem do biustu Rebuild Ziaja

Ta promocja z gratisowym płynem micelarnym jest świetna Wykorzystałam ją już we wrześniu - kupiłam Mamie szampon, a sobie wzięłam płyn
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:57   #347
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam tusz Wibo z kolekcji rozanej i duza probke podkladu Givenchy Skin Tonic

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2011-10-07, 13:57   #348
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

ja właśnie wróciłam z pracy- u mnie też paskudnie i w dodatku szłam na pieszo...
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
luskap - ja mam dokladnie ten sam problem z cera, bardzo sie przetluszcza, do tego jest wrazliwa.
Ale znalazlam na to sposob Odwrocilam moja pielegnacje, robie tak, rano myje twarz woda, potem nakladam tonik i na to makijaz, zero kremow, od razu podklad na stonizowana skore. W ten sposob mam 3/4 dnia matowa cere, dopiero popoludniu musze zmatowic bibulka w okolicy nosa i brody.
Za to na wieczor zmywam makijaz mleczkiem i zelem, potem odzywczy tonik (inny niz rano), teraz uzywam Royal Velvet z Ori, potem bogaty krem do cery z pierwszymi zmarszczkami, czyli jakikolwiek krem przeciwzmarszczkowy, ale dla srednio dojrzalej cery, potem jeszcze odzywczy, gesty krem pod oczy. Trzy razy w tygodniu maseczka na twarz - stosuje naprzemiennie glinkowe i zelowe/nawilzajace.
I powiem Ci, ze cere mam jak dzidzius, zero wypryskow, mniej zmarszczek
Nie twierdze, ze w Twoim przypadku to by cos zdzialalo, ale w moim dziala super
Dzięki za podpowiedź, spróbuję tak jak Ty i zobaczymy. Tylko co ja zrobię z tyloma kremami jak nie będę używała na dzień No i też mam sporo wielkich krost po obu stronach brody- zwłaszcza przed i w trakcie okresu, potem cera się stabilizuje, ale wyglądam jak zombie w trakcie okresu, bo te gule są wielkie i bolące. teraz kupiłam preparat punktowy Iwostin Purritin i widzę, ze nawet jak coś wyskoczy to szybko się po tym goi.

księżniczko,
to mówisz, ze przez tonik miałaś taki smalec hmm teraz mam tonik z Bourjois, wcześniej miałam Dermikę do cery tłustej i ten sprawował się chyba lepiej. Tylko żeby przejść na naturalną pielęgnację musiałabym wykończyć wszystkie swoje kosmetyki, a jest ich niemało.
A jest jakaś nowa seria Air flow? bo nie widziałam pomarańczowego, a taki delikatny bym sobie sprawiła.
Stary 2011-10-07, 14:16   #349
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za podpowiedź, spróbuję tak jak Ty i zobaczymy. Tylko co ja zrobię z tyloma kremami jak nie będę używała na dzień No i też mam sporo wielkich krost po obu stronach brody- zwłaszcza przed i w trakcie okresu, potem cera się stabilizuje, ale wyglądam jak zombie w trakcie okresu, bo te gule są wielkie i bolące. teraz kupiłam preparat punktowy Iwostin Purritin i widzę, ze nawet jak coś wyskoczy to szybko się po tym goi.

księżniczko,
to mówisz, ze przez tonik miałaś taki smalec hmm teraz mam tonik z Bourjois, wcześniej miałam Dermikę do cery tłustej i ten sprawował się chyba lepiej. Tylko żeby przejść na naturalną pielęgnację musiałabym wykończyć wszystkie swoje kosmetyki, a jest ich niemało.
A jest jakaś nowa seria Air flow? bo nie widziałam pomarańczowego, a taki delikatny bym sobie sprawiła.
To może zbytnie uproszczenie, że wszystkiemu winny był zły tonik. Miałam ogólnie złą pielęgnację, zbyt inwazyjną, wysuszającą (wysuszenie tylko potęgowało produkcję sebum). Po części z niej rezygnowałam - najpierw zapychający fluid i podkład w kompakcie na rzecz mineralnego pudru i podkładu. Potem zrezygnowałam z żelu do mycia twarzy z SLS na rzecz olejku myjącego z BU. Ale największą poprawę zauważyłam po zmianie toniku na hydrolat.
Miałam ten sam kłopot z nadmiarem pielęgnacji. Kiedy chciałam ją zmienić okazało się, że mam kilkanaście kremów i co najmniej 6 toników. Część zmęczyłam zanim użyłam biochemii, a resztę używałam np. do szyi, dekoltu, stóp. Nie namawiam Cię, żebyś teraz wszystko wyprzedawała albo zużywała na siłę, bo wcale nie ma gwarancji że naturalne produkty będą Ci służyć. Może zamów sobie jeden hydrolat i sprawdź czy Ci to odpowiada. A jeśli Ci podpasuje to będziesz miała motywację do wykańczania zapasów i niekupowania nic drogeryjnego. Właśnie w ten sposób wyleczyłam się z nadmiaru pielęgnacji.
Stary 2011-10-07, 14:19   #350
Ł@siczk@
Zakorzenienie

luskap - wczesniej tez uzywalam kremy na dzien, ale po nalozeniu na to makijazu bardzo szybko sie swiecilam, moja cera nie lubi wielu warstw specyfikow Nawet lekkie kremy sa za ciezkie. Za to moja cera bardzo lubi geste, odzywcze kremy na noc Rano cera wyglada pieknie i jest gladka. Nie odczuwam wiec braku kremu na dzien. No i fakt, ze sie o wiele mniej swiece bez niego...

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2011-10-07, 14:22   #351
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

A co do lakieru to może źle się wyraziłam o kolorze. To pomarańcz, ale taki bardzo ciemny, a raczej taka pomarańczowa czerwień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg test-bell4.jpg (58,4 KB, 6 załadowań)
Stary 2011-10-07, 15:00   #352
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dzięki za podpowiedzi dziewczyny wrzuciłam swój zbiór własnie na pielęgnacyjny, więc możecie zobaczyć ile tego jest, no ale kremy, które dostaję z Avonu chcę sprzedać lub wymienić, bo jakoś co jakiegoś użyję to wydaje mi sie, że zapychają, bo po jakimś czasie mam wysyp pryszczy. Moja skóra zrobiła się ostatnio wymagająca.
a co do lakieru to piękny, ale szukam mniej intensywnego. No i nie widziałam do w tej serii. A taką pomarańczową czerwień już mam z Bell Glam wear.
Stary 2011-10-07, 15:00   #353
Hosenka*
Zakorzenienie

Pokażę Wam, jak przyozdobiłam koszyczek do zbierania pieniążków i świeczkę Zostało nam kokardek z zaproszeń, więc wykorzystałam 4 kokardki przyozdobia tez klamki samochodu i nic więcej na nim nie będzie.

A zaraz - parę zdjęc mieszkania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2874.jpg (27,0 KB, 61 załadowań)

Instagram

Stary 2011-10-07, 15:05   #354
nurek119
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29833258]Mnie kusi tylko kula do kąpieli, nic więcej w sumie Nie jest źle [/QUOTE]

mnie też ta kula kusi + masło do ciała tylko się zastanawiam czy z tym masłem nie poczekam aż go przecenią

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Pokażę Wam, jak przyozdobiłam koszyczek do zbierania pieniążków i świeczkę Zostało nam kokardek z zaproszeń, więc wykorzystałam 4 kokardki przyozdobia tez klamki samochodu i nic więcej na nim nie będzie.

A zaraz - parę zdjęc mieszkania
pięknie tak skromnie a zarazem z klasa
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 15:21   #355
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
mnie też ta kula kusi + masło do ciała tylko się zastanawiam czy z tym masłem nie poczekam aż go przecenią

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

pięknie tak skromnie a zarazem z klasa
Dziękuję

A to nasze zaproszenia: http://lakierowo.blogspot.com/2011/0...dliwienie.html

Luskap: mi naturalna pielęgnacja niezbyt podpasowała. Zostałam jedynie przy hydrolatach.

Instagram

Stary 2011-10-07, 15:44   #356
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hos, pięknie się to wszystko prezentuje i z klasą czekam na dalsze foto mieszkania
Stary 2011-10-07, 15:52   #357
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hos, pięknie się to wszystko prezentuje i z klasą czekam na dalsze foto mieszkania
Mieszkanie tez z klasą hahaha
Nie mam zdjęć wszystkich pomieszczeń
Oj dużo roboty nas czeka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2751.jpg (26,2 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2756.jpg (32,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2757.jpg (30,9 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2760.jpg (24,9 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2761.jpg (30,2 KB, 77 załadowań)

Instagram

Stary 2011-10-07, 16:03   #358
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam dziś ten lakier Bell Air Flow nr 706
ja mam 704

wrzucam zaległy bilans. Na swoje usprawiedliwienie moge napisac, ze stresowalam sie stazem poza tym teraz nie bede miala pewnie za wiele wydatkow, bo tu gdzie mieszkam nawet drogerii nie ma Niestety zuzyc tez nie bede miala za duzo poki co, bo przyjezdzajac tutaj bralam same pelne kosmetyki, bo nie wiem kiedy mi przyjdzie znowu do domu jechac

Na stazu jest super, nie mam czasu na nic, zwlaszcza na wizazowanie. Wstaje o 6, ide z psem i sniadanie, 7 - 15 praca, wracam, zjem cos, 16 - 17 spacer z psem, potem zwykle sie zajmuje 3letnia coreczka lesniczego, czasem pomagam jego synom w lekcjach (11 i 14 lat), pogadam z nim / jego zona chwile, 21 spacer z psem, kąpu kąpu i spanie

WRZESIEŃ

przybyło: 8
ubyło: 7

przybyło:
Hawaiian Tropic, Beach Balm, 200ml
Inter Fragrances, Seboradin Niger, Lotion z czarną rzodkwią
Ziaja, Szampony Rodzinne, Lawendowy szampon do włosów przetłuszczających się
Farmona, Radical, Mgiełka wzmacniająca do włosów
Schwarzkopf, Gliss Kur Liquid Silk Gloss, Ekspresowa odżywka regeneracyjna (nowa wersja)
Schwarzkopf, Got2b, Powder`ful Volumizing Styling Powder (Puder unoszący włosy u nasady)
Rossmann, Rival de Loop, Anti - Age Pflegekapseln (Tygodniowa kuracja przeciwzmarszczkowa w ampułkach)
Almond scented soap 473ml

wydane:
28,5 paletka sleek + 9 balsam hawaiian tropic + 21,98 pedzelek do eyelinera i puder sun club + 16,99 almond scented soap + 2,99 zmywacz isana + 14,49 gliss kur + 5,49 radical + 18,99 got2b puder + 5,49 kapsulki rival + 21,56 blyszczyk bigelow + ok 30zl 3szt lakiery do paznokci = ok 175 zł

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZUŻYCIA:

* Himalaya Herbals, Revitalizing Hair Oil (Rewitalizujący olejek do włosów) 200ml *
* Farmona, Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy a
* Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (Naturalny jedwab - odżywka regenerująca bez spłukiwania)
* L'oreal Paris Studio Line, Utrwalenie i Blask Supermocny, Lakier do włosów, 250ml a
* Yves Rocher, Jardins du Monde, antyperspirant w kulce 'kwiat bawełny z Indii'
* Rossmann, Rival de Loop, Aqua Spray (Mgiełka do twarzy z wyciągiem z aloesu)
* Avon, Planet Spa, Mediterranea Olive Oil, Body Scrub (Śródziemnomorski peeling do ciała z oliwką) 150ml
Stary 2011-10-07, 16:06   #359
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hosenko, No faktycznie czeka Was generalka, ale mieszkanie jest duże, macie duże pole do popisu, no niestety bez roboty nie ma niczego... trzymam kciuki
Stary 2011-10-07, 16:21   #360
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Mieszkanie tez z klasą hahaha
Nie mam zdjęć wszystkich pomieszczeń
Oj dużo roboty nas czeka
dużo roboty, ale za to możecie od podstaw urządzić

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości