Zapuszczanie włosów - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 19:21   #3091
tryagain
Raczkowanie

Dot.: Zapuszczanie włosów

Nie obcinam. Dzisiaj mam dzień z serii "szkoda mi nawet podcinać końcówki" ehhh, kobiety...

Zapuszczam włosy

cel- do łokci!

tryagain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 21:58   #3092
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mango_91 Pokaż wiadomość
Moje włosy mnie strasznie wkurzają. Układają się jakoś tak, nijako, o:
musisz bardziej postawić na odżywienie i nawilżenie włosów bo nie wyglądają ciekawie... używaj olejów na noc .. Zdrowe włosy układają się dużo lepiej
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 07:41   #3093
misiuuniaa
Raczkowanie

d

Edytowane przez misiuuniaa
Czas edycji: 2011-10-12 o 07:52
misiuuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 20:49   #3094
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
musisz bardziej postawić na odżywienie i nawilżenie włosów bo nie wyglądają ciekawie... używaj olejów na noc .. Zdrowe włosy układają się dużo lepiej
Olejuje je od dobrego miesiąca jak nie dalej. Co dwa dni. Ale nie zawsze mogę zostawiać na noc, bo często wstaję rano na autobus, a trochę dojeżdżam.

mysia m: lubię i proste i kręcone Ale nie potrafię jeszcze wydobyć ze swoich włosów ładnego skrętu

Edytowane przez mango_91
Czas edycji: 2011-10-05 o 20:54
mango_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:47   #3095
mysia m
Zakorzenienie

mango, fale dobrze podkreśla dyfuzor i nałożony wczesniej odpowiedni stylizator, który podtrzyma skręt. Jesli fale sa leciuchne, jak np u mnie, to bez stylizatora moge miec całkiem proste włoski. Przy małej tendencji do skrętu jest trochę roboty, żeby ten skręt podkreślic. Mnie to osobiscie wnerwia i po kilkunastu próbach powrotu do fal, odpuszczam sobie i zostawiam tak jak jest, czyli lekko wygniecione, a na okazję uzywam suszarki i szczotki. Przyznaje szczerze, ze nieraz mi sie nie chce, tym bardziej, że raz chcą współpracowac i raz nie i wteyd, gdy nie chca, włosy pozostaje wyłacznie związac lub upiąć. a juz w sezonie zimowym, pod czapką, robią co chcą. Czasem wolę byc uczesana

U mnie wczoraj było załamanie zapuszczeniowe i gdyby nie brak kasy, pewnie znów ucięłabym.. ale jakos przezyłam i dzis jakos nie chce mi się ścinac Szkoda trochę by było. Ale podciąc bede musiała, bo schodze z cieniowania wrrr...!
Stary 2011-10-06, 11:49   #3096
laudik
Zakorzenienie

a ja wlosy wyrownalam (co prawda mialam nie, ale jednak nie wytrzymalam w postanowieniu )
no i teraz do oporu zapuszczam w dlugosc (lacznie z grzywa)

we wrzesniu byly takie mocno scieniowane, z dlugim ogonem, teraz sa na rowno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 294033_2195133009866_1593445194_2149766_345674186_n.jpg (45,1 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ImageUploadedByTapatalk1317795952.186971.jpg (84,4 KB, 92 załadowań)

laudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 12:13   #3097
misiuuniaa
Raczkowanie

d

Edytowane przez misiuuniaa
Czas edycji: 2011-10-12 o 07:52
misiuuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 14:18   #3098
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia m Pokaż wiadomość
mango, fale dobrze podkreśla dyfuzor i nałożony wczesniej odpowiedni stylizator, który podtrzyma skręt. Jesli fale sa leciuchne, jak np u mnie, to bez stylizatora moge miec całkiem proste włoski. Przy małej tendencji do skrętu jest trochę roboty, żeby ten skręt podkreślic. Mnie to osobiscie wnerwia i po kilkunastu próbach powrotu do fal, odpuszczam sobie i zostawiam tak jak jest, czyli lekko wygniecione, a na okazję uzywam suszarki i szczotki. Przyznaje szczerze, ze nieraz mi sie nie chce, tym bardziej, że raz chcą współpracowac i raz nie i wteyd, gdy nie chca, włosy pozostaje wyłacznie związac lub upiąć. a juz w sezonie zimowym, pod czapką, robią co chcą. Czasem wolę byc uczesana

U mnie wczoraj było załamanie zapuszczeniowe i gdyby nie brak kasy, pewnie znów ucięłabym.. ale jakos przezyłam i dzis jakos nie chce mi się ścinac Szkoda trochę by było. Ale podciąc bede musiała, bo schodze z cieniowania wrrr...!
Ja nie używam suszarki. Chyba, że naprawdę muszę. Także rozumiesz Ja mam takie nijakie fale. Raz są ładne a innym razem nie i ledwo je widać. Zależy od tego, jaki moje włosy mają akurat kaprys^^Wczoraj były ładne (ale miałam warkocza), dziś już niekoniecznie
Też mam takie załamania. Czasami mnie wkurzają moje fryzury i mam ochotę sciąc na prosto wszystko, ale potem mówię: nieee, zapuszczamy, poczekamy aż urosną

mango_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 14:26   #3099
mysia m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
a ja wlosy wyrownalam (co prawda mialam nie, ale jednak nie wytrzymalam w postanowieniu )
no i teraz do oporu zapuszczam w dlugosc (lacznie z grzywa)

we wrzesniu byly takie mocno scieniowane, z dlugim ogonem, teraz sa na rowno
taa.. ja tez tak mam - takie jakby ogonowate coś z tyłu i wcale to cos mi się nie podoba. nazywam to syndromem chomika.. tzn nie to coś ogonowate a ten wygląd. Chomiki lubia sobie rózne rzeczy w domu poobgryzac i ja w takich w włosach czuję się podobnie. U Ciebie cięcie bardzo na plus, bardzo lubię takie równe na spodzie włosy cięte w półokrag. Włosy wtedy sa takie gęste i wyglądają zdrowiej.

Mnie dzieli jakies 4 cm od równego tyłu. Chce zrównac do wierzchniej warstwy, ale stwierdziłam, ze jednak jest ona troche za krótka by teraz ciąc i zetnę na poczatku grudnia. Akurat 4cm będzie wiecej.

Nie wiem co mnie podkusiło na to cieniowanie tyłu.. bob bobem, no odechciał mi się w swoim czasie i juz. Ale na diabła cieniowałam tył na bombkę. Zamiast bombki wyszła srąbka z baaardzo krótką wierzchnia warstwą i niezbyt równymi podcieniowaniami ponizej i wychodze z tego od kwietnia.. pół roku. Buuu.

Cytat:
Napisane przez misiuuniaa Pokaż wiadomość
mnie strasznie wczoraj kusiło zeby iść do fryzjera wyrównać troche i koło twarzy podciąć bo chce mieć przedziałek na środku a mam nierówne włosy, ale jednak stwierdziłam ze mam za krótkie i źle wygląda narazie przedziałek na środku ;/ ;p

a szampon i odżywka z gliss kura super! włosy są po nich takie miłe w dotyku jak po waxie
dzielna dziewczynka
ja tez chodze w stylu boho chic, wszędzie lata, wszedzie nierówno :P i udaje, ze to zamierzone
Stary 2011-10-06, 16:27   #3100
majreg
Wtajemniczenie

Ja też mam podobnie. Włosy zawsze miałam długie ale malowałam chemicznie i ta czesc malowana jest w złym stanie. Próbuję zapuszczać i jednoczesnie podcinać końce w związku z czym ciągle mam tę samą długosc i ciągle widoczne poprzednie zniszczenia.
Na dodatek odhodowuję też grzywkę, a boki miałam cieniowane i obecnie wyglądam jak topielica z grzywką zakręcającą się tak jak jej sie chce i sięgającą za oczy.
Myślę znowu o podcięciu, ale wiem,że i tak dopoki nie odhoduję grzywki nic to nie da.
Nigdy chyba nie będę wyglądać jak zadbana kobieta.
Stary 2011-10-07, 08:10   #3101
Kicia131
Zadomowienie

No to i ja wrzucę zdjęcia swoich kudłów :p
Nie jestem zadowolona z ich kondycji, przez rozjaśnianie trochę się łamią, ale chyba nie jest źle patrząc na zdjęcia
Zdjęcie 1- włosy po umyciu, jeszcze odrobinę wilgotne (tło czarne, bo było niewyjściowe )
Zdjęcie 2- włosy po całonocnym zawinięciu w gumkę metodą "na skarpetkę". Na początku ładnie się skręcają, po kilku godzinach są już proste nawet troszkę lakieru nie pomaga, więc przestałam to już robić. Zapuszczam od dawna, ale przez te zniszczenia wykruszyły mi się i musiałam podciąć w sierpniu (jeszcze widać). Chciałabym mieć już je do połowy pleców
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy1.jpg (17,5 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg włosy2.jpg (46,9 KB, 130 załadowań)

Kupiłam konia! 11.03.2012 Messi

Od 14. kwietnia 2016 aparatka
Kicia131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 08:49   #3102
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez Kicia131 Pokaż wiadomość
Nie jestem zadowolona z ich kondycji, przez rozjaśnianie trochę się łamią, ale chyba nie jest źle patrząc na zdjęcia
Zdjęcie 1- włosy po umyciu, jeszcze odrobinę wilgotne (tło czarne, bo było niewyjściowe )
Zdjęcie 2- włosy po całonocnym zawinięciu w gumkę metodą "na skarpetkę". Na początku ładnie się skręcają, po kilku godzinach są już proste nawet troszkę lakieru nie pomaga, więc przestałam to już robić. Zapuszczam od dawna, ale przez te zniszczenia wykruszyły mi się i musiałam podciąć w sierpniu (jeszcze widać). Chciałabym mieć już je do połowy pleców
to zdjęcie drugie, gdzie masz takie pofalowane.... ...
jak wygląda metoda na skarpetkę....bo ja ciemna
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 09:06   #3103
Kicia131
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
to zdjęcie drugie, gdzie masz takie pofalowane.... ...
jak wygląda metoda na skarpetkę....bo ja ciemna
Dziękuję
Tu jest link do tematu o tym :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552146&page=43 na stronie 45. jest wrzucony jeszcze filmik nie umiem tego opisać

Stary 2011-10-07, 09:32   #3104
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Dziękuję
Tu jest link do tematu o tym :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552146&page=43 na stronie 45. jest wrzucony jeszcze filmik nie umiem tego opisać
dzięki, przeoczyłam, a jestem z watkiem na bieżąco

Pisałam kilka miesięcy temu...o tym, jak to czekam na porost....że się niecierpliwię....

Odpuściłam czekanie urosły nieostrzeżenie same. Pielęgnacja oczywiscie w tym. I słyszę teraz: jaakie ty masz już długie włosy

Także tego....nie spinać się dziewczyny, czekać, czekać...
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 09:53   #3105
Dorcia18
Raczkowanie

GG do Dorcia18

hej mogę się dołączyć?? ja zapuszczam od grudnia od króciutkich włosów takich naprawde króciutkich z wygolonym bokiem coś jak zielińska. teraz mam włosy gdzieś do brody i kompletnie nie wiem co z nimi zrobić i jak je ułożyć wydaje mi się że we wszystkim mi brzydko już nawet chciałam znów na krótko je ściąć. ciągle chodzę w związanych i to w koczku ale od tego chyba się łamią mi i wypadają. może coś doradzicie??
Stary 2011-10-07, 10:13   #3106
mysia m
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo łądne włoski nie widac zniszczen, wręcz przeciwnie!
dla mnie to byłaby satysfakcjonujaca długośc, dla siebie to nawet chcę trochę krótsze
A próbowałas robić tą skarpetkę na wilgotne włosy, w które wgnieciony jest jakis stylizator np 'pantene loki i fale odż bez spłukiwania', moze trzymałyby się dłużej Bardzo fajny efekt
Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
dzięki, przeoczyłam, a jestem z watkiem na bieżąco

Pisałam kilka miesięcy temu...o tym, jak to czekam na porost....że się niecierpliwię....

Odpuściłam czekanie urosły nieostrzeżenie same. Pielęgnacja oczywiscie w tym. I słyszę teraz: jaakie ty masz już długie włosy

Także tego....nie spinać się dziewczyny, czekać, czekać...
hihi, dobra rada
ja tak osobiscie stoję and swoimi włosami, mierze je wzrokiem codziennie i zdaje się jakby stały w miejscu. W sumie dobrze jest włosy po prostu wiecej związywac, mniej uwagi im poswiecac i potem jak sie rozpusci to.. o jejku

Cytat:
Napisane przez Dorcia18 Pokaż wiadomość
hej mogę się dołączyć?? ja zapuszczam od grudnia od króciutkich włosów takich naprawde króciutkich z wygolonym bokiem coś jak zielińska. teraz mam włosy gdzieś do brody i kompletnie nie wiem co z nimi zrobić i jak je ułożyć wydaje mi się że we wszystkim mi brzydko już nawet chciałam znów na krótko je ściąć. ciągle chodzę w związanych i to w koczku ale od tego chyba się łamią mi i wypadają. może coś doradzicie??
to całkiem szybko Ci rosną
jak nosisz wciaz zwiazane, to moze ponos rozpuszczone? bedziesz miała jakąs zmianę. Jak nosisz proste, to pokręc. Moze tak Ci sie uda oszukac ochotę na ścięcie.
Stary 2011-10-07, 16:37   #3107
tryagain
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo ładne włosy! A wersja z loczkami to już w ogóle Próbowałam ostatnio "nakręcić" sobie kudły na skarpetkę, ale nie za bardzo wiedziałam co zrobić po zrobieniu ze skarpetki "donata"

Przyszedł dzisiaj do mnie olej Sesa, nie mogę się doczekać wieczora, żeby już go nałożyć na włosy!

Zapuszczam włosy

cel- do łokci!

tryagain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 20:32   #3108
Kicia131
Zadomowienie

Dziękuję Wam za miłe słowa!
Próbowałam je robić na piankę Nivea, lekko wilgotne, ale i tak się rozprostowały. Hmm widać taka ich natura Kiedyś miałam proste jak druty włosy, później bardzo się kręciły, a teraz znowu proste

Ja jak mam taką szeroką gumkę na końcówce włosów to zawijam końcówki w stronę głowy i zawijam je z gumką aż się zrobi kok na głowie, o taki :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0841.jpg (66,3 KB, 96 załadowań)

Stary 2011-10-07, 21:08   #3109
fluorescencyjna
Przyczajenie

GG do fluorescencyjna

To i ja pokażę swoje włoski Zapuszczam je od około 3 lat, obcinając końcówki (ok 4cm) co jakiś czas czy też cieniując je. 2 lata temu zrobiłam najgłupszą rzecz w swoim włosowym życiu, gdyż rozjaśniłam czarne włosy blond pasmami, po czym zafarbowałam je na karmelowy brąz. potem farbowałam już tylko brązami, choć po 2 tygodniach pasma były niestety znów blond. Aktualnie farbuję włosy średnimi brązami, gdyż z takimi jest najmniej roboty przy naturalnym, mysim brązie.

Włosy myję co 2 dni wieczorem, po czym kładę się spać w mokrych, rozczesanych włosach (przez ostatnie kilka lat rano dzien w dzien myłam je i suszylam).

Brałam mnóstwo tabletek, używałam cudactw na zniszczone włosy, a najbardziej kondycję moich włosów poprawiło rozstanie się z suszarką na 3 miesiące. Aktualnie biorę tylko vitapil, który prawdę mówiąc mało daje

https://picasaweb.google.com/1018156...28527534682642

https://picasaweb.google.com/1018156...28552466251026
Stary 2011-10-07, 21:53   #3110
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fluorescencyjna Pokaż wiadomość
To i ja pokażę swoje włoski Zapuszczam je od około 3 lat, obcinając końcówki (ok 4cm) co jakiś czas czy też cieniując je. 2 lata temu zrobiłam najgłupszą rzecz w swoim włosowym życiu, gdyż rozjaśniłam czarne włosy blond pasmami, po czym zafarbowałam je na karmelowy brąz. potem farbowałam już tylko brązami, choć po 2 tygodniach pasma były niestety znów blond. Aktualnie farbuję włosy średnimi brązami, gdyż z takimi jest najmniej roboty przy naturalnym, mysim brązie.

Włosy myję co 2 dni wieczorem, po czym kładę się spać w mokrych, rozczesanych włosach (przez ostatnie kilka lat rano dzien w dzien myłam je i suszylam).

Brałam mnóstwo tabletek, używałam cudactw na zniszczone włosy, a najbardziej kondycję moich włosów poprawiło rozstanie się z suszarką na 3 miesiące. Aktualnie biorę tylko vitapil, który prawdę mówiąc mało daje

https://picasaweb.google.com/1018156...28527534682642

https://picasaweb.google.com/1018156...28552466251026
Jakie długie
Stary 2011-10-08, 09:56   #3111
vacancy
Raczkowanie

Witajcie Ja mam dzisiaj mierzenie i kuracje WAX-em, bo sobie ostatnio odpuscilam z powodu braku czasu
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 18:32   #3112
fluorescencyjna
Przyczajenie

GG do fluorescencyjna

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Jakie długie

hahaha kochana, już Cię uwielbiam! dziękuję

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
Witajcie Ja mam dzisiaj mierzenie i kuracje WAX-em, bo sobie ostatnio odpuscilam z powodu braku czasu
ja w ogóle nie mierzę! te centymetry tylko denerwują.. bo nie rośnie i nie rośnie. a jak nie będziesz mierzyć, to któregoś dnia staniesz przed lustrem i powiesz: WOW! JA MAM NAPRAWDĘ DŁUGIE WŁOSY!
Stary 2011-10-08, 19:22   #3113
Krasko1
Zakorzenienie

Witam wszystkie Panie
Dołączam się do Was, również zapuszczam Zastanawiam się tylko nad jednym...Moje włosy nie są aż takie Super gęste jak niektórych dziewczyn i trapi mnie czy jest sens mieć je długie...Tj one właściwie są gęste ale niestety cienkie- od zawsze Nie ma tragedii, nie suszę, nie prostuję, właściwie żyją własnym życiem tylko czasami podcinane Chyba nie mają ze mną tak źle Ostatnio zafarbowałam po praz pierwszy Jak myślicie, zapuszczać takie jakie są czy jednak nie? Lubie swoje długie włosy.. I wiem, że nie są złe ale przy długich włosach bardziej widać każde niedociągnięcie Dodam zdjęcia, przepraszam za słabe oświetlenie Normalnie bardziej błyszczą tylko nie w tym świetle I przez ten warkocz <warunki domowe więc muszą być spięte z racji wygody xD> trochę się "pofalowały"
Fluorescensyjna Zgadzam się z tobą Też by mnie to tylko denerwowało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1837[01]_08-10-11.jpg (115,9 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1839[01]_08-10-11.jpg (106,6 KB, 88 załadowań)
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-08, 23:12   #3114
fluorescencyjna
Przyczajenie

GG do fluorescencyjna

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie
Dołączam się do Was, również zapuszczam Zastanawiam się tylko nad jednym...Moje włosy nie są aż takie Super gęste jak niektórych dziewczyn i trapi mnie czy jest sens mieć je długie...Tj one właściwie są gęste ale niestety cienkie- od zawsze Nie ma tragedii, nie suszę, nie prostuję, właściwie żyją własnym życiem tylko czasami podcinane Chyba nie mają ze mną tak źle Ostatnio zafarbowałam po praz pierwszy Jak myślicie, zapuszczać takie jakie są czy jednak nie? Lubie swoje długie włosy.. I wiem, że nie są złe ale przy długich włosach bardziej widać każde niedociągnięcie Dodam zdjęcia, przepraszam za słabe oświetlenie Normalnie bardziej błyszczą tylko nie w tym świetle I przez ten warkocz <warunki domowe więc muszą być spięte z racji wygody xD> trochę się "pofalowały"
Fluorescensyjna Zgadzam się z tobą Też by mnie to tylko denerwowało
Zazdroszczę Ci idealnie gładkich i lśniących włosów! Naprawdę piękne! Wygląda, że są w rewelacyjnej kondycji! Ja bym zapuszczała maksymalnie do mniej więcej lędźwi. Z resztą zapuszczać zawsze można, a jak obetniesz, to będzie Ci ich szkoda poza tym coraz modniejsze są upięcia plecione tj. warkocze, francuzy itd., więc koleżanko! Zapuszczamy! )
Stary 2011-10-09, 12:02   #3115
Krasko1
Zakorzenienie

Już jakiś czas temu pozbyłam się 10cm włosów i to było straszne Ale były zniszczone...
Fluorescencyjna skoro tak mówisz to będę zapuszczać A francuzy taak ładnie wyglądają!D
Stary 2011-10-09, 12:16   #3116
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

A ja dzis ide kupic sobie kupic opaskę , gumke do włosów i wsuwki i bedę jakoś spinac włosy i odstawiam prostownice
Stary 2011-10-09, 12:20   #3117
sziszunja
Przyczajenie

a ja mam ochote cos zmienic.. mysle o obcieciu wlosow do polowy szyi ale wiem ze potem bede zalowac
sziszunja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:11   #3118
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
A ja dzis ide kupic sobie kupic opaskę , gumke do włosów i wsuwki i bedę jakoś spinac włosy i odstawiam prostownice
ja tez zakupilam

laudik wydaje mi sie, ze dobrze zrobilas, moim zdaniem lepiej wygladaja jak sa rowne
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:54   #3119
Dorcia18
Raczkowanie

GG do Dorcia18

ja coraz częściej myślę o ścięciu tym bardziej że moja koleżanka fryzjerka ścieła a zapuszczałyśmy razem. w ogóle moje włosy mają teraz jakąś faze że ani w jedną ani w drugą i zostaje tylko koczek
Stary 2011-10-09, 15:12   #3120
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorcia18 Pokaż wiadomość
ja coraz częściej myślę o ścięciu tym bardziej że moja koleżanka fryzjerka ścieła a zapuszczałyśmy razem. w ogóle moje włosy mają teraz jakąś faze że ani w jedną ani w drugą i zostaje tylko koczek
Faza ci w końcu minie a jak zetniesz to będziesz prędzej czy później żałować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości