Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytul kolejnego wątku
Raczkujemy i wstajemy, wszsytko w domu popsujemy II-IV 2011 9 23,68%
Kilka ząbków już mamy, teraz pierwsze kroki stawiamy III-IV 2011 0 0%
Pół roczku już za nam,i coraz mniej czasu mamy III-IV 2011 0 0%
Dzieci nasze już raczkują, a mamusie ciągle plotkują III-IV 2011 0 0%
Dzieci wiosną się rodziły.. pierwszą gwiazdkę obchodzimy III-IV 2011 1 2,63%
Lato, jesień już za nami, pierwsza choinka z maluchami III-IV 2011 2 5,26%
Coraz mniej czasu na wizaz mamy, ale chętnie tu zaglądamy III-IV 2011 0 0%
"Mama" mówić zaczynają, dzieci łezka w oku się kręci III-IV 2011 0 0%
I do taty i do mamy sami już się przemieszczamy - III-IV 2011 1 2,63%
Zęby szczerzą, wszędzie właźą, co potrafią nam pokażą III-IV 2011 22 57,89%
Kilka ząbków już mamy, więc raczkować zaczynamy III-IV 2011 0 0%
Na czworaka świat zwiedzamy, pierwszego Mikołaja wyglądamy III-IV 2011 3 7,89%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-07, 10:03   #3211
Natka3008
Rozeznanie

Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011

Witam

Pogoda dzisiaj nie za ciekawa, a my właśnie wybieramy się dzisiaj do pediatry po receptę na mleko, a później może jakieś małe zakupy

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
eirene.... dokładnie ja też nie mogę Was dogonić

czytam w chwilach spokojniejszych ale co zaczne pisać to mały się dopomina

dziewczyny czuję się fatalnie a to dopiero początek ..
katar i bolące gardło mnie powala..

mam nadzieję że mały tego nie przejmie..
leczę się domowymi sposobami narazie..
dopiero dziś zaczęło się to choróbsko.. ale już DOŚC!!

małego karmię normalnie..mimo że z nosa mi kapie
i sapie nad nim he he..
zawsze jakieś przeciwciała mu przekaże..

wybaczcie
ale muszę trochę wczesniej isć spac bo mi źleee

jak tylko lepiej się poczuje to wrócę...

dobranoc wszystkim

i dziękuję za miłe przywitanie

mały już śpi od godziny
Życzę zdrówka

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Mieliśmy wczoraj ciężki dzień i noc. Wczoraj mały nie pospał w dzień nawet 5 minut, więc nie było jak zrobić cokolwiek...Nadrobiłam Was też pobieżnie, więc wybaczcie.
Anessa zdrówka dla Nina
ada zdrówka dla Ciebie
agaga gratuluję kolejnego zębolka
tajka fajne zdjęcia
A mnie coś gardło zaczyna boleć. Eh...
Leon szaleje, ciągle się wspina na wszystko i pokrzykuje na własny cień, a potem zaczyna chodzić trzymając się oczywiście poręczy, czy czegoś innego Śmiesznie nóżkami przebiera, tak niezgrabnie jeszcze. A no i z nowych umiejętności to nauczył się ze stojaka schylać po coś. Jedną rączką się trzyma, a drugą sięga uginając kolanka
Gratulacje nowych umiejętności
Tobie również życzę zdrówka

Wszyscy chodzą albo zakatarzeni albo z bolącym gardłem, ciekawe co będzie zimą

Cyprian
29.10.2016 r.
Natka3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:30   #3212
maggol111
Raczkowanie

ada32 ja juz daawno nie miałam sytuacji zeby mleko sie lało strumieniamiostatnio moze ze 2 -3 m-ce temu, ale to tylko w nocy, zdarzało sie ze mały przeyspiał całe nocki, to były czasy...

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
maggol dobrze wiedzieć, ze te bodziaki bez rewelacji, bo ja w końcu do lidla nie dotarłam, byłam za to w h&m bo zaczęła się jakaś sezonowa wyprzedaż, są ciuszki od 10 zł, ale u nas dla chłopców to straszna bida, nie było co wybrać, dla dziewczynek oczywiście znacznie więcej rzeczy, ale nie oglądałam dokładnie

U nas fatalna nocka, mały zasnął dopiero ok. 22 a już chwilę po 23 obudził się z płaczem, cyca doił i puszczał, musiałam go nosić, bo był ciagły płacz, posmarował dziąsełka ale nic to nie dało, w końcu koło północy usnął mi na rękach budził się po 3, o 6.30 i przed 8 już na dobre.
tez byłam w h&m, wykorzystałam w koncu kartę podarunk., którą dostałam na urodziny od sis, czekała od m-ca na realizację
faktycznie bida na tych wyprzedazach, a najwiecej letnich ubranek no i oczywiscie najwiecej dla dziewczynek, trzeba zaczekac do grudnia na prawdziwe wyprzedaze

mojemu dziecku po szczepieniu zrobiły sie takie jakby zgrubienia i zaczerwienienia na nózkach w miejscu szczepienia, biedulek, cos kojarze ze to sie chyba smaruje altacetem i rozmarowuje, nie kojarzycie?

Edytowane przez maggol111
Czas edycji: 2011-10-07 o 10:32
maggol111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:37   #3213
gosiawolna
Rozeznanie

cos mi internet szwankuje, a najlepsze jest ze za rachunek mam zaplacone postaram sie doczytac

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny, może się w takim razie wybiorę koło 17 jak mąż wróci z pracy, powinno jeszcze chyba coś zostać. Ja szczerze mówiąc nawet nie pomyślałam o tych rajstopkach, bo nie wyobrażam sobie w nich mojego małego faceta

maggol bardzo ładna waga
ja chodzę do pediatry tylko jak potrzeba - tzn. mały chory, albo szczepienie tak bez potrzeby nie chodzę, nawet mi to nie przyszło do głowy
ja tak samo jak choroba albo szczepienie tylko
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:38   #3214
kasiuni_a
Wtajemniczenie

maggol ja na zaczerwienienia robiłam okłady z sody, ale może rzeczywiście jakoś się rozmasowuje te gule, nie wiem niestety
a w h&m rzeczywiście letnie rzeczy przecenione, ja wzięłam dwie koszulki na przyszły rok ale za to bardzo mi się spodobała kurteczka, a kupiłam w tym tygodniu już z f&f i nie moge znaleźć paragonu żeby ją zwrócić

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 10:42   #3215
gosiawolna
Rozeznanie

ktorass pisala o rajstopkach z lidla. tata kupil dla malego 86- 92 i co??? sa nawet za duze dla mojej 1,5 rocznej bratanicy a dla niej kupil 92 chyba do 104 i sa dobre ??

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny...
Jestem pol przytomna... noc strasznie ciezka, Nino od wczoraj ma 40* C...
Bylismy u lekarza nocnego i okazalo sie, ze to zapalenie ucha...
Mamy juz antybiotyk i bierze syropek przeciwgoraczkowy z 2 roznych skladnikow, bo goraczka powraca tak szybko, ze nie moglabym podawac tylko np. paracetamolu.
Ech...
Bidulek moj... Ide do niego, znow placze...
Nie nadrobie was przepraszam
biedaczek. zycze powrotu do zdrowka
Stary 2011-10-07, 11:01   #3216
żurawinka
Zakorzenienie

Dziewczyny, witajcie
Nocka taka sobie, boląca głowa, wymioty u mnie, kaszel u małej, wszyscy chorzy.
I yeraz też bez sił, na szczęście wymieniamy się przy małej która ma przymusowe więzienie w łóżeczku

Cytat:
Hej dziewczyny! Mieliśmy wczoraj ciężki dzień i noc. Wczoraj mały nie pospał w dzień nawet 5 minut, więc nie było jak zrobić cokolwiek...Nadrobiłam Was też pobieżnie, więc wybaczcie.
Anessa zdrówka dla Nina
ada zdrówka dla Ciebie
agaga gratuluję kolejnego zębolka
tajka fajne zdjęcia
Leon szaleje, ciągle się wspina na wszystko i pokrzykuje na własny cień, a potem zaczyna chodzić trzymając się oczywiście poręczy, czy czegoś innego Śmiesznie nóżkami przebiera, tak niezgrabnie jeszcze. A no i z nowych umiejętności to nauczył się ze stojaka schylać po coś. Jedną rączką się trzyma, a drugą sięga uginając kolanka
U nas też podobnie, robi kroczki wzdłuż łóżka, podnosi się o wszystko i przesuwa, a duzo mamy mebli nisko położonych, ciągle stoi Gdyby nie kaszel i katar to pomyslałabym że zdrowe dziecko.

Dziewczyny dużo zdrówka dla Anessy i Nina, Alanka i Patrycji, Mai i Czarnej, Ada 32 Wy też się kurujcie

Marta27 niestety ze słodyczami trudno się rozstać, po porodzie ja też zjadałam ulubioną czeko z Wedla dziennie ( 1000 kalorii ) , na szczęście te ilości są coraz mniejsze.

Kwartalinka my tez przesiedlismy się do spacerówki pięć dni temu dopiero i pierwsze przymierzanie to była chęć ucieczki z pasów Teraz przeważnie zapinam jej w te biodrowe pasy, górne sa jakieś duże. Niedługo sie pewnie przyzwyczai.

Mam prośbę, wiem że wielokrotnie były juz wstawiane linki do krzesełek do karmienia które ma większość, ale miałam zapisany link na zepsutym kompie i nijak nie mogę znaleść ich teraz na allegro, firmy chyba Apollo sun. Byłabym wdzięczna za link

Przez to choróbsko czuję się jak pijana, nie jestem sobą, będę zaglądać o ile samopoczucie pozwoli.
Apeluję do jeszcze zdrowych dbajcie o siebie bo to coś strasznego chorować
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:10   #3217
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
ada32 super, że wyjazd taki udany, a mały ma tyle nowych umiejętności
co do czosnku to ja dodaję normalnie do różnych potraw i nie zauważyłam żeby Dawid nie chciał wtedy jeść a takiej sytuacji żeby mleko samo wypływało to już nie miałam od ładnych paru miesięcy i nie wiem co to, ale masz chyba dużo pokarmu jeszcze, prawda?

izunia czyli jednak ten wynik to nie pomyłka, dobrze że szybko zrobiłaś badania, a z tym czekanem na wizytę to aż szkoda gadać, wszedzie trzeba prywatnie chodzić, bo by się człowiek wykończył

mordka niezłe pomysły ma ten Twój tż, ciekawe czy Oliwce budyń smakował

Anessa bardzo mi przykro z powodu choroby, mam nadzieję że mały juz dziś lepiej się czuje

tajka ale ta Twoja Lenka grzeczna śpi pięknie, zjada też już bardzo ładnie, do tego ciagle nowe umiejętności, no brawo

maggol dobrze wiedzieć, ze te bodziaki bez rewelacji, bo ja w końcu do lidla nie dotarłam, byłam za to w h&m bo zaczęła się jakaś sezonowa wyprzedaż, są ciuszki od 10 zł, ale u nas dla chłopców to straszna bida, nie było co wybrać, dla dziewczynek oczywiście znacznie więcej rzeczy, ale nie oglądałam dokładnie

fajnie, że już wózek sprzedałaś, ja planuję na wiosnę dopiero, a co do kuriera to ja z żadną firmą nie miałam jeszcze złych doswiadczeń, ale jeszcze w pracy korzystaliśmy z ups i zawsze było wszystko ok

kasienkakg śnieg jestem w szoku
u nas deszcz, a ja chcę na dwór bo mały mnie zamęczy w domu

agaaga brawa dla Filipka za drugiego ząbka

kwartalinka
gratuluję Łucji awansu
Dawid jeszcze nie szarpie się z pasami, ale ja w spacerówce zapinam go tylko w te biodrowe, a te które są na ramionka to maksymalnie wydłużam i upycham obok

U nas fatalna nocka, mały zasnął dopiero ok. 22 a już chwilę po 23 obudził się z płaczem, cyca doił i puszczał, musiałam go nosić, bo był ciagły płacz, posmarował dziąsełka ale nic to nie dało, w końcu koło północy usnął mi na rękach budził się po 3, o 6.30 i przed 8 już na dobre.
dziękuję
no tak właśnie... dużo mam chyba...
bo jak nie nakarmię go z jakieś przyczyny to po dwóch godzinach pękam w szwach
a praktycznie to co chwilę sobie dojada..

ale wtedy ni stąd ni zowąd
leciało samo mimo przystawiania małego
nawet nadprogramowo..
kapało i się sączyło
co chwile zmieniałam stanik i bluzkę
bo nawet wkładki nie pomagały
nie wiem o co chodziło.. ale kojarząc fakty..
piłam u teściów sok z aronii i czarnych porzeczek..
może aronia tak działa?!
albo fakt że zaraz po tym incydencie.. katar i ból gardła
(bez kaszlu o dziwo) się pokazał..
może miałam już osłabienie jakieś
i tak organizm sobie popuszczał z cyców ( he he popuszczał mlesio)

Cytat:
Napisane przez marta_27 Pokaż wiadomość
ada32 to może zjedz ten czosnek zaraz po karmieniu a na następny posiłek daj owoce, to przerwa będzie dłuższa

ja spadam, pomyłam gary, wstawiłam pranie, poczytałam dziecku wierszyki i dałam jeść, teraz spać a matka do roboty, hehe
tak zrobie ..moze mały będzie jednak lubił?!..

Cytat:
Napisane przez Natka3008 Pokaż wiadomość
Witam

Pogoda dzisiaj nie za ciekawa, a my właśnie wybieramy się dzisiaj do pediatry po receptę na mleko, a później może jakieś małe zakupy

Życzę zdrówka

Gratulacje nowych umiejętności
Tobie również życzę zdrówka

Wszyscy chodzą albo zakatarzeni albo z bolącym gardłem, ciekawe co będzie zimą
dziękuję

Cytat:
Napisane przez maggol111 Pokaż wiadomość
ada32 ja juz daawno nie miałam sytuacji zeby mleko sie lało strumieniamiostatnio moze ze 2 -3 m-ce temu, ale to tylko w nocy, zdarzało sie ze mały przeyspiał całe nocki, to były czasy...

tez byłam w h&m, wykorzystałam w koncu kartę podarunk., którą dostałam na urodziny od sis, czekała od m-ca na realizację
faktycznie bida na tych wyprzedazach, a najwiecej letnich ubranek no i oczywiscie najwiecej dla dziewczynek, trzeba zaczekac do grudnia na prawdziwe wyprzedaze

mojemu dziecku po szczepieniu zrobiły sie takie jakby zgrubienia i zaczerwienienia na nózkach w miejscu szczepienia, biedulek, cos kojarze ze to sie chyba smaruje altacetem i rozmarowuje, nie kojarzycie?
ja w sumie też już nie przeciekałam .. dlatego to dziwne..
nawet wkładek już nie musiałam nosić..

co do zgrubień po szczepiennych
to tez jak kasiunia pisała przykładałam okłady z sody..
ale tylko raz.
raczej bałam mu się to rozcierać bo go to bardzo bolało

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

żurawinka dziękuję

też dużo zdrówka dla całej Twojej rodzinki zyczę
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 11:13   #3218
Castia
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

nasze nocki są okropne mi to się już płakać chce z powodu tych naszych nocek. mała budzi się co rusz. płacze. co odłożę do łóżeczka pół godziny i znowu ryk. ja już nie mam siły

dziś 7 października moja mała dziewczynka kończy 7 miesięcy!!!

Tity
wow brawo dla Leonka!!! jaki bystrzak ci rośnie
super

ada zdrówka kochana życzę

anessa zdróweczka dla Nina, bidulek

no i oczywiscie zdróweczka dla każdego forumowego chorowitka!!!

marta też uwielbiam zieloną herbatkę, mniamm. tylko sikam po niej strasznie i denerwuje mnie to ciągłe bieganie do wc

kasienkakg snieg?
u nas dziś pada deszcz a ja już wychodzę z siebie

w ogóle ja mam samopoczucie coraz gorsze. dobija mnie wszystko. ta rutyna, każdy dzień jest do siebie podobny.żyje sobie z dnia na dzień karmię, przewijam, bawimy się i tak w kółko. mam już tego dość powoli.
jej chyba nie mogłabym poświęcić się tylko wychowaniu dzieci
moim marzeniem też jest wyrwanie się chociaż na aerobik
a tu zima za pasem. jak nic zwariuję w domu
ja dziś mam zamiar ugotować coś małej na indyku ale nie wiem co???
zestaw indyk, ziemniak marchewka już mi się przejadł.
zaproponujcie coś?

wczoraj ugotowałam małej taki kisielek na bobo frucie. zawsze to coś innego. ładnie zjadła
coś ostatnio owocków nie chce mi jeść
i w ogóle zauważyłam że lepiej jej wchodza takie ciemne owoce typu - malina, owoce leśne jagody wcina ze smakiem. a za jabłkiem bananem kiedyś szalała a teraz buzi nie chce otworzyć
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:30   #3219
ada32
Wtajemniczenie

castia dziękuję

wow ale masz już pannę
sto lat dla Malwinki

kurcze... pamiętam dokładnie jak na tą impreze się wybierałaś ..
(na porodówkę)
aszszsz... tęsknie trochę za tamtym czasem..
(jak wszystkie czekałyśmy)
a tu lada dzwon roczki naszym dzieciom stukną

castia kochana trzym się.. nie wpadaj w depresje tylko..
jakoś zorganizujesz się i zobaczysz wszystko się ułoży..
taka rola matki...
Stary 2011-10-07, 11:32   #3220
maggol111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Mam prośbę, wiem że wielokrotnie były juz wstawiane linki do krzesełek do karmienia które ma większość, ale miałam zapisany link na zepsutym kompie i nijak nie mogę znaleść ich teraz na allegro, firmy chyba Apollo sun. Byłabym wdzięczna za link

Przez to choróbsko czuję się jak pijana, nie jestem sobą, będę zaglądać o ile samopoczucie pozwoli.
Apeluję do jeszcze zdrowych dbajcie o siebie bo to coś strasznego chorować
http://allegro.pl/kolory-krzeselko-s...852299421.html

współczuję choroby, wiem niestety jakie to uczucie, jeszcze sie dzieckiem trzeba zajmowac, ja juz od 2 dni super sie czuje, ale mysle ze baardzo pomógł mi sok z malin, dostałam od mamy, ostatnio zbiera u siebie w ogródku i robi soki, rewelacja, 3 dni i przeziębienia nie ma, polecam

Cytat:
ja w sumie też już nie przeciekałam .. dlatego to dziwne..
nawet wkładek już nie musiałam nosić..

co do zgrubień po szczepiennych
to tez jak kasiunia pisała przykładałam okłady z sody..
ale tylko raz.
raczej bałam mu się to rozcierać bo go to bardzo bolało
wkładki ja jeszcze noszę niestety, jak karmię z jednej piersi, to z drugiej często tez leci w tym czasie

Cytat:
maggol ja na zaczerwienienia robiłam okłady z sody, ale może rzeczywiście jakoś się rozmasowuje te gule, nie wiem niestety

dzieki dziewczyny a te okłady z sody jak sie robi??

posmarowałam tym altacetem na razie, ale doczytałam na ulotce zeby nie stosowac przed 3 r.ż, to ja juz sama nie wiem, zacznę te okłady z sody lepiej

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

nasze nocki są okropne mi to się już płakać chce z powodu tych naszych nocek. mała budzi się co rusz. płacze. co odłożę do łóżeczka pół godziny i znowu ryk. ja już nie mam siły

w ogóle ja mam samopoczucie coraz gorsze. dobija mnie wszystko. ta rutyna, każdy dzień jest do siebie podobny.żyje sobie z dnia na dzień karmię, przewijam, bawimy się i tak w kółko. mam już tego dość powoli.
zaproponujcie coś?

wczoraj ugotowałam małej taki kisielek na bobo frucie. zawsze to coś innego. ładnie zjadła
i w ogóle zauważyłam że lepiej jej wchodza takie ciemne owoce typu - malina, owoce leśne jagody wcina ze smakiem. a za jabłkiem bananem kiedyś szalała a teraz buzi nie chce otworzyć
gratulacje o matko 7 miesiecy
współczuję nocek, ciekawe czemu tak sie budzi biedulka

co do gotowania to ja nie zaproponuję, my ciągle cycoch, dopiero zaczniemy za jakis tydzien z warzywkami
Stary 2011-10-07, 11:33   #3221
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Zdrowka zycze i za kolejne umiejetnosci!

Cytat:
dlatego miedzy innymi jestem zadowolona z wyjazdu ..
to przyspieszyło jego rozwój intelektualny i manualny
z czym miał lekki problem
nowe twarze i miejsce i nie wiem co jeszcze
tak właśnie na niego wpłyneło
Tez mam taka nadzieje, ze jak pojade do PL to Nino mi sie rozkreci z przekrecaniem na brzuszek i w ogole zwiekszy aktywnosc przy dziadkach
Gratuluje
I tez zdrwka zycze

Cytat:
Dziewczyny, witajcie
Nocka taka sobie, boląca głowa, wymioty u mnie, kaszel u małej, wszyscy chorzy.
I yeraz też bez sił, na szczęście wymieniamy się przy małej która ma przymusowe więzienie w łóżeczku
I kolejne chorowitki! Zdrowka

Cytat:
[COLOR=Red][B]dziś 7 października moja mała dziewczynka kończy 7 miesięcy!!!

Dzien dobry!
Dziekujemy wszystkim za zyczenia zdrowka dla Nino
Noc byla lepsza choc co 2-3h sie budzil ot tak, zeby pomruczec, pokrecic sie, czasem zaplakac a pozniej sam zasypial. Goraczka nie wrocial!!!
Znaczy, ze antybiotyk dziala, cale szczescie
Robi dosc czesto rzadkie kupki, wiec dzis bedzie tylko na mleu i ewentualnie dodam kaszke ryzowa a owoce i warzywa sobie darujemy.
Mimo wszystko jest nadal troszke marudny i szybciej meczy go zabawa ale jest w miare pogodny i bez goraczki, a to najwazniejsze. Obsypalo go calego, taka dziwna wysypka, ale podobno to normalne przy zapaleniu ucha i goraczkowaniu

U nas znow powrocilo zimno, tak jak u czarnej i kanienkikg wialo okropnie ale dzis juz spokoj tylko ten ziab, brrrryyy

Teraz tak sobie mysle, ze te kupki to moze byc tez oznaka zabkowania, bo dzis tak masakrycznie sie slinil, doslownie kapalo z niego Caly dzien ma zamontowany sliniak, bo szkoda mi go meczyc z przebieraniem co chwila. Oznak na dziaselkach niestety nie ma

No i ja sie chwale, ze moj rodzyneczek dzis konczy 5 miesiecy Alez ten czas leci

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 11:34   #3222
Tity
Zakorzenienie

Castia brawo za 7 miesięcy A może małej ząbki rosną i tak źle to znosi.... Trzymaj się!
Anessa brawo dla Nina za 5 miesięcy
My byliśmy z wózkiem na spacerze i oczywiście pół drogi ryk....ryk jest też ostatnio przy ubieraniu się. Nieznośny ten mój Leoś....
Za to śmieszną rzecz zauważyłam już któryś raz. Jak siedzi z nami przy stole i się przygląda jak jemy, to w pewnym momencie otwiera buzię tak jakby czekał, aż mu się łyżeczkę włoży z jedzonkiem
Aha a ja mam chyba 3 raz zapalenie cycka....boli mnie znowu.....chyba znowu odgniotłam,.....

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-10-07 o 11:37
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:40   #3223
ada32
Wtajemniczenie

anasso dla Nina za 5 miesięcy buziaki
najmłodsze a już takie duze
Stary 2011-10-07, 11:40   #3224
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Castia - gratulacje 7 miesięcy:r oza:

co do guzka po szczepieniu to Oliwia takiego miała. Pediatra kazała smarować altacetem, robić okłady z sody i rozmasowywać. Powiedziała, że takie może się robić po szczepieniu bo w nim jest glinka ...itp. ale tak naprawdę zrobił się włókniak bo źle zastrzyk zrobili. Oliwia miała to chyba ze 4 miesiące. W końcu samo znikło. Mama mówiła, żeby tego nie masować bo to ją boli (pielęgniarka).
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 11:47   #3225
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
http://allegro.pl/kolory-krzeselko-s...852299421.html

współczuję choroby, wiem niestety jakie to uczucie, jeszcze sie dzieckiem trzeba zajmowac, ja juz od 2 dni super sie czuje, ale mysle ze baardzo pomógł mi sok z malin, dostałam od mamy, ostatnio zbiera u siebie w ogródku i robi soki, rewelacja, 3 dni i przeziębienia nie ma, polecam

wkładki ja jeszcze noszę niestety, jak karmię z jednej piersi, to z drugiej często tez leci w tym czasie

dzieki dziewczyny a te okłady z sody jak sie robi
??

posmarowałam tym altacetem na razie, ale doczytałam na ulotce zeby nie stosowac przed 3 r.ż, to ja juz sama nie wiem, zacznę te okłady z sody lepiej

co do gotowania to ja nie zaproponuję, my ciągle cycoch, dopiero zaczniemy za jakis tydzien z warzywkami

maggol mi tez leci z drugiej jak karmię
ale ja wywalam obydwie piersi przy karmieniu
i przykładam pieluchę tetrową..
bo te wkładki mnie denerwowały..
a to tylko chwilę kapie a potem już luzik

a okłady to ja robiłam tak;
w szklance ciepłej wody rozpuszczałam łyżkę sody..
moczyłam gaziki i mu przykładałam taki ciepły kompres..

taki nakaz z przychodni miałam jakby właśnie nóżki czerwieniały albo robił się obrzęk
Stary 2011-10-07, 11:52   #3226
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

anessa- dobrze, że Nino ma się lepiej. Gratuluję 5 miesięcy.

ja też tak mam, że jak karmię jedną piersią to z drugiej fontanna. Są dni kiedy cycki jak flaki, a niekiedy pełne jakby miały eksplodować. Dziwne, ale cieszę się, że jeszcze karmię.

żurawinka - zdrówka dla całej rodzinki.

ja dziś na obiadek zapodaję brokuła z żółtkiem i masełkiem.
A na deser jabłuszko ugotowane z kaszką manną.
Pyszności.
A ja i tż - gargoły
bo nie chce mi się iść po zakupy w taką pogodę

eirene- widzisz, ja to mam szczęście do dokarmiaczy. Po prostu ręce opadają. Byłam wściekła na tż-ta.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-10-07, 11:52   #3227
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Castia brawo za 7 miesięcy A może małej ząbki rosną i tak źle to znosi.... Trzymaj się!
My byliśmy z wózkiem na spacerze i oczywiście pół drogi ryk....ryk jest też ostatnio przy ubieraniu się. Nieznośny ten mój Leoś....
Za to śmieszną rzecz zauważyłam już któryś raz. Jak siedzi z nami przy stole i się przygląda jak jemy, to w pewnym momencie otwiera buzię tak jakby czekał, aż mu się łyżeczkę włoży z jedzonkiem
Aha a ja mam chyba 3 raz zapalenie cycka....boli mnie znowu.....chyba znowu odgniotłam,.....
tity no powiedz mi szybko jak to zapalenie wygląda ..
bo ja nie wiem może właśnie miałam jakieś zapalenie ..
pod pachą zrobił sie taki bolący duży guziol..
tak na granicy pachy a piersi..
czy to może byc jakieś powiązanie czy normalny jest to gruczoł przy karmieniu?? i czy mleko Ci samo leci ?? i czy twarde czy miękie piersi są??
Stary 2011-10-07, 11:56   #3228
agaaga89
Zakorzenienie

Dziękujemy za wszystkie gratulacje mimo wszystko u nas szaleństwo, wszystko naraz katar, ząbek i dziś wylazła paskudna skaza (może od tego wywaru??) Mały jest płaczliwy, a dziś ten deszcz i nawet na dwór nie chce mi się z Nim wyłazić...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:16   #3229
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
castia dziękuję

wow ale masz już pannę
sto lat dla Malwinki

kurcze... pamiętam dokładnie jak na tą impreze się wybierałaś ..
(na porodówkę)
aszszsz... tęsknie trochę za tamtym czasem..
(jak wszystkie czekałyśmy)
a tu lada dzwon roczki naszym dzieciom stukną

castia kochana trzym się.. nie wpadaj w depresje tylko..
jakoś zorganizujesz się i zobaczysz wszystko się ułoży..
taka rola matki...

haha ja też pamietam i też mi tego brakuje , bardzooo
dziękuje barszo ,buziak dla cioci

Cytat:
dziękujemy

Cytat:
moja tez tak robi jak jemy
mam nadzieję ze to zabki bo masakra jest
a ich ciągle nie ma i nie ma....

współczuję zapalenia. ja to nie mam już tyle pkarmu co kiedyś. rzadko kiedy mam fontannę
wcześniej to jak karmiłam z jednej piersi to z drugiej mi kapało teraz to częśćiej mam flaczki, szczególnie teraz w nocy jak mała je co rusz
w ciągu dnia nawet ładnie się napełniają bo Malwinka zje już coś innego.
no i muszę pić dużo żebym jednak ten pokarm miała.
Cytat:
anasso dla Nina za 5 miesięcy buziaki
najmłodsze a już takie duze
oooo Nino buziaki dla Ciebie Skarbie
równe dwa miesiące różnicy między naszymi pociechami
ja urodziłam o 11.20, o tej porze próbowałam wstać do łazienki już

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Mały jest płaczliwy, a dziś ten deszcz i nawet na dwór nie chce mi się z Nim wyłazić...
mi też sie nie chce ruszać z domu
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 12:17   #3230
maggol111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość

No i ja sie chwale, ze moj rodzyneczek dzis konczy 5 miesiecy Alez ten czas leci

gratulacje

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
co do guzka po szczepieniu to Oliwia takiego miała. Pediatra kazała smarować altacetem, robić okłady z sody i rozmasowywać. Powiedziała, że takie może się robić po szczepieniu bo w nim jest glinka ...itp. ale tak naprawdę zrobił się włókniak bo źle zastrzyk zrobili. Oliwia miała to chyba ze 4 miesiące. W końcu samo znikło. Mama mówiła, żeby tego nie masować bo to ją boli (pielęgniarka).

tez tak myslałam, ze źle sie wkuła bo przy poprzednich szczepoeniach nic takiego nie wyszło, ale teraz mały wpadł w taką histerię, wiekszą niz zawsze, ze na szybko sie wkuwała

Cytat:
maggol mi tez leci z drugiej jak karmię
ale ja wywalam obydwie piersi przy karmieniu
i przykładam pieluchę tetrową..
bo te wkładki mnie denerwowały..
a to tylko chwilę kapie a potem już luzik

a okłady to ja robiłam tak;
w szklance ciepłej wody rozpuszczałam łyżkę sody..
moczyłam gaziki i mu przykładałam taki ciepły kompres..

taki nakaz z przychodni miałam jakby właśnie nóżki czerwieniały albo robił się obrzęk

o dzieki, zaraz zrobię te okłady z sody
Stary 2011-10-07, 12:22   #3231
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Dziękujemy za wszystkie gratulacje mimo wszystko u nas szaleństwo, wszystko naraz katar, ząbek i dziś wylazła paskudna skaza (może od tego wywaru??) Mały jest płaczliwy, a dziś ten deszcz i nawet na dwór nie chce mi się z Nim wyłazić...
przytulam mocno
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 12:28   #3232
gosiawolna
Rozeznanie

Cytat:
hej dziewczyny

Tity
wow brawo dla Leonka!!! jaki bystrzak ci rośnie
super

ada zdrówka kochana życzę

anessa zdróweczka dla Nina, bidulek

no i oczywiscie zdróweczka dla każdego forumowego chorowitka!!!

marta też uwielbiam zieloną herbatkę, mniamm. tylko sikam po niej strasznie i denerwuje mnie to ciągłe bieganie do wc

kasienkakg snieg?
u nas dziś pada deszcz a ja już wychodzę z siebie

zaproponujcie coś?

gratulacje 7 miesiecy
Stary 2011-10-07, 12:32   #3233
kasiuni_a
Wtajemniczenie

żurawinko dużo zdrówka dla całej Waszej rodzinki

ada no to rzeczywiście masz jeszcze dużo mleka, ja już nie pamiętam kiedy miałam nabrzmiałe piersi, wkładek nie używam już ze trzy miesiące, bo jak karmię to z drugiej mi nie płynie
nie słyszałam nigdy o wpływie soku z aronii lub czarnych porzeczek na laktację, ale kto wie, może coś w tym jest

Castia
gratulacje dla Malwinki za 7 miesięcy
myslałam, że już się Wam jakoś uregulowały te nocki, a tu nadal beznadzieja, musisz być rzeczywiście wymęczona i pewnie też dlatego samopoczucie coraz gorsze, do tego ta jesień już dziś w całej okazałości ale rozumiem Cię, bo we wtorek pierwszy raz powiedziałam, że chyba wolałabym jednak wrócić do pracy jestem po całych dniach zupełnie sama z dzieckiem i powoli zaczyna mi to doskwierać, czuje jakbym była takim odludkiem, wiecznie tylko z małym

maggol
nam lekarka zaleciła łyżeczkę sody na pół szklanki letniej przegotowanej wody, przykładac kompresy na około 15 minut

Anessa dla Nina tez ogromne gratulacje z okazji 5 miesięcy
super, że gorączka już nie wróciła i jest już lepiej

Dziewczyny, nie wiem albo to skok, albo ja mam niegrzeczne dziecko w tym tygodniu to już mam powoli dość tego jak on się zachowuje, dużo płacze, jęczy, marudzi, nic mu nie pasuje, niczym się nie chce zająć, nie potrafi się sam zabawić dłużej niż 5-10 minut, najlepiej mu na rękach a czasem i tam płacze, ktoś (czyli ja ) musi przy nim być ciągle, nie chce sam zasypiać choć widać że zmęczony, a jak już zaśnie to na krótko, wieczorem też nagle problem z zasypianiem. Dobrze, że te noce jeszcze nie takie tragiczne. Przebrać go albo przewinąć to męka. Tylko na dworze było w miarę ok, a tu dziś się nie da wyjść. Właśnie zasnął, ale po wielkich bojach i płaczu. Kilkanaście razy podnosiłam i odkładałam do łóżeczka, a w końcu usnął patrząc na misia, którego musiałam do łóżeczka wstawić

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2011-10-07 o 12:35
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 13:08   #3234
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

kasiunia- oby to był skok, bo się wykończysz...

Oliwia na szczescie w miarę grzeczna jest. Z zasypianiem czasem też ma problem. Wieczorem wkładam ją do łóżeczka i odchodze, jak zapłacze idę włożyć smoka, pogłaszczę i znów wychodzę. Tak parę razy i śpi.
A w dzień tak długo ją ,,męczę" aż sama padnie. Właśnie spała mi 2 godziny.
Niestety brokuł był ble! ja wiecej zjadłam niż ona.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2011-10-07, 13:09   #3235
Natka3008
Rozeznanie

Sto lat sto lat dla Malwinki i dla Nino

Castia proszę tu nie wpadać w depresję tylko myśleć pozytywniebo jak nie to

Cyprian
29.10.2016 r.
Stary 2011-10-07, 13:15   #3236
izunia233
Zadomowienie

Dzień dobry

Czytam was od 1,5 godziny i jakoś nie mogłam doczytać do końca.

Byłyśmy u lekarza i Maja ma Kręcz szyi Pediatra dała skierowanie na rehabilitację. Oczywiście termin na 11 listopada ale dzięki znajomościom teściowej udało nam się wskoczyć w innym zakładzie rehabilitacji na 18 października. Pani rehabilitantka powiedziała, że może być ciężko to wyprowadzić ale zrobi wszystko co się da.

Maja waży 8.250 normalnie kluska

agaaga89 gratulacje dla Filipka za drugi ząbek. No to kasownik ma gotowy hehe.

czarna widzę, że u Was szpital na całego życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia

kwartalinka to ja kiedyś wrzuciłam tą stronkę bo pomyślałam, że komuś może się przydać No dzięki mojej mamie udało mi się szybko wykryć tarczycę. Dziś właśnie rozmawiałam o tym z pediatrą i powiedziała, że mam bardzo a to bardzo wysoki wynik.

ada32 bidulka, też życzę Ci dużo zdrówka a dzidzię karm normalnie. Ja też byłam chora i karmiłam małą. Zawsze to dostaje przeciwciała

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
kwartalinka- swietny awans hehe
ada- zdrowka
agaaga-gratuluje zabka

Lena zasnela dopiero 21.30, bo mielismy drzemke od 18 do 19.30
My w ramach diety wypilismy piwko i zjedlismy chipsy
Za chwilke dodam fotki z mama
Kurcze tajka też chcę taką dietę. Kiedyś lubiałam sobie wypić Redsa a teraz gdybym wypiła to pewnie bym pijana chodziła po jednej butelce bo moja abstynencja trwa odkąd zaszłam w ciążę

Tity no i następna chora, eh... Dużo zdrówka kochana No i gratki dla Leonka za postępy, fajnie to musi wyglądać jak tak się schyla

Cytat:
kurcze u mnie też ta waga spaść nie chce, ciągle +4 kg a jeszcze wczoraj spotkałam znajomą i ona się mnie pyta czy ja znów w ciąży no aż takiego wielkiego brzucha to chyba nie mam
Ja już schudłam 22 kg i mam 5 kg mniej jak przed ciążą. No ale i tak jeszcze z 5 kg nadwagi bo mam 160cm a ważę 64 kg

Cytat:
Ja w poniedziałek zamówiłam taki ale jeszcze do mnie nie doszedł więc nie wypowiem się na ten temat http://allegro.pl/krzeselko-stolik-d...849566567.html
Mam nadzieję, że dzisiaj dostanę.

Cytat:

Gratulacje za 7 miesięcy. No pannicha już niezła. A ja pamiętam jak się zastanawiałyśmy jak dałaś małej na imię bo dłuższy czas się nie odzywałaś hehe a to już minęło 7 miesięcy, eh....

Anessa dziś właśnie pomyślałam sobie o Twoim Nino bo pamiętam jak zostałyśmy same na poczekalni Gratki za skończony 5 miesiąc.

No i kupiłam dziś Mai Emmanuela i żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam bo dosłownie oszalała na jego punkcie. Powiedzcie mi jakie są jeszcze fajne zabawki z tej serii ?

Idę uśpić małą bo już mi oczka trze, ciekawe ile to potrwa ?

Aaaa i wstawiam fotkę czapeczki jaką jej dziś kupiłam na chłodniejsze dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0938.jpg (100,4 KB, 30 załadowań)

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 13:15   #3237
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
żurawinko dużo zdrówka dla całej Waszej rodzinki

ada no to rzeczywiście masz jeszcze dużo mleka, ja już nie pamiętam kiedy miałam nabrzmiałe piersi, wkładek nie używam już ze trzy miesiące, bo jak karmię to z drugiej mi nie płynie
nie słyszałam nigdy o wpływie soku z aronii lub czarnych porzeczek na laktację, ale kto wie, może coś w tym jest

Castia gratulacje dla Malwinki za 7 miesięcy
myslałam, że już się Wam jakoś uregulowały te nocki, a tu nadal beznadzieja, musisz być rzeczywiście wymęczona i pewnie też dlatego samopoczucie coraz gorsze, do tego ta jesień już dziś w całej okazałości ale rozumiem Cię, bo we wtorek pierwszy raz powiedziałam, że chyba wolałabym jednak wrócić do pracy jestem po całych dniach zupełnie sama z dzieckiem i powoli zaczyna mi to doskwierać, czuje jakbym była takim odludkiem, wiecznie tylko z małym

maggol nam lekarka zaleciła łyżeczkę sody na pół szklanki letniej przegotowanej wody, przykładac kompresy na około 15 minut

Anessa dla Nina tez ogromne gratulacje z okazji 5 miesięcy
super, że gorączka już nie wróciła i jest już lepiej

Dziewczyny, nie wiem albo to skok, albo ja mam niegrzeczne dziecko w tym tygodniu to już mam powoli dość tego jak on się zachowuje, dużo płacze, jęczy, marudzi, nic mu nie pasuje, niczym się nie chce zająć, nie potrafi się sam zabawić dłużej niż 5-10 minut, najlepiej mu na rękach a czasem i tam płacze, ktoś (czyli ja ) musi przy nim być ciągle, nie chce sam zasypiać choć widać że zmęczony, a jak już zaśnie to na krótko, wieczorem też nagle problem z zasypianiem. Dobrze, że te noce jeszcze nie takie tragiczne. Przebrać go albo przewinąć to męka. Tylko na dworze było w miarę ok, a tu dziś się nie da wyjść. Właśnie zasnął, ale po wielkich bojach i płaczu. Kilkanaście razy podnosiłam i odkładałam do łóżeczka, a w końcu usnął patrząc na misia, którego musiałam do łóżeczka wstawić
współczuje, my dzis mamy takie przeboje z zasypianiem. widać ze jest śpiąca, ale nie moze zasnąc, musze nosić, tulić, śpiewać i dopiero odpłynie :/
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 13:18   #3238
Natka3008
Rozeznanie

U nas usypianie też nie wygląda za ciekawie. Nauczyłam noszenia i teraz muszę nosić, tylko, że przejdę raz w koło pokoju i mała już śpi. A w ciągu dnia ma dwie drzemki tak po od 1,5 do 2,5 godzin. W miarę wszystko się wyregulowało i drzemki są o starych porach od 10.30 do 12.30 i później od 15.00 do 16.30

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Czytam was od 1,5 godziny i jakoś nie mogłam doczytać do końca.

Byłyśmy u lekarza i Maja ma Kręcz szyi Pediatra dała skierowanie na rehabilitację. Oczywiście termin na 11 listopada ale dzięki znajomościom teściowej udało nam się wskoczyć w innym zakładzie rehabilitacji na 18 października. Pani rehabilitantka powiedziała, że może być ciężko to wyprowadzić ale zrobi wszystko co się da.

Maja waży 8.250 normalnie kluska

agaaga89 gratulacje dla Filipka za drugi ząbek. No to kasownik ma gotowy hehe.

czarna widzę, że u Was szpital na całego życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia

kwartalinka to ja kiedyś wrzuciłam tą stronkę bo pomyślałam, że komuś może się przydać No dzięki mojej mamie udało mi się szybko wykryć tarczycę. Dziś właśnie rozmawiałam o tym z pediatrą i powiedziała, że mam bardzo a to bardzo wysoki wynik.

ada32 bidulka, też życzę Ci dużo zdrówka a dzidzię karm normalnie. Ja też byłam chora i karmiłam małą. Zawsze to dostaje przeciwciała

Kurcze tajka też chcę taką dietę. Kiedyś lubiałam sobie wypić Redsa a teraz gdybym wypiła to pewnie bym pijana chodziła po jednej butelce bo moja abstynencja trwa odkąd zaszłam w ciążę

Tity no i następna chora, eh... Dużo zdrówka kochana No i gratki dla Leonka za postępy, fajnie to musi wyglądać jak tak się schyla

Ja już schudłam 22 kg i mam 5 kg mniej jak przed ciążą. No ale i tak jeszcze z 5 kg nadwagi bo mam 160cm a ważę 64 kg

Ja w poniedziałek zamówiłam taki ale jeszcze do mnie nie doszedł więc nie wypowiem się na ten temat http://allegro.pl/krzeselko-stolik-d...849566567.html
Mam nadzieję, że dzisiaj dostanę.

Gratulacje za 7 miesięcy. No pannicha już niezła. A ja pamiętam jak się zastanawiałyśmy jak dałaś małej na imię bo dłuższy czas się nie odzywałaś hehe a to już minęło 7 miesięcy, eh....

Anessa dziś właśnie pomyślałam sobie o Twoim Nino bo pamiętam jak zostałyśmy same na poczekalni Gratki za skończony 5 miesiąc.

No i kupiłam dziś Mai Emmanuela i żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam bo dosłownie oszalała na jego punkcie. Powiedzcie mi jakie są jeszcze fajne zabawki z tej serii ?

Idę uśpić małą bo już mi oczka trze, ciekawe ile to potrwa ?

Aaaa i wstawiam fotkę czapeczki jaką jej dziś kupiłam na chłodniejsze dni
Ja mam grającego słonia z Lamaze i też robi furorę u Anastazji

A czapeczka śliczna i ślicznie w niej Maja wygląda

Cyprian
29.10.2016 r.
Stary 2011-10-07, 13:21   #3239
coralady
Wtajemniczenie

Brzydka pogoda na zewnątrz i od razu jaki ruch na forum

Po pierwsze gratulacje dla Nino za skończone 5 miesięcy i dla Malwinki za skończone 7 miesięcy!

My jutro kończymy pół roczku

Castia wiem,że Ci ciężko kochana...Nie łam sie jednak,damy radę! My tez mamy cięzkie nocki Wyrwij sie na aerobik jeżeli tylko masz taką możliwość,pogadaj z mężem,żeby został z Malwinką przez jakiś czas a ty zrób coś dla siebie.Wybierz sie gdzieś sama!Dobrze Ci to zrobi!Przezyjemy tą jesień i zimę!

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

izunia a co kręcz szyji?Czym to sie objawia?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-07, 13:31   #3240
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Brzydka pogoda na zewnątrz i od razu jaki ruch na forum

Po pierwsze gratulacje dla Nino za skończone 5 miesięcy i dla Malwinki za skończone 7 miesięcy!

My jutro kończymy pół roczku

Castia wiem,że Ci ciężko kochana...Nie łam sie jednak,damy radę! My tez mamy cięzkie nocki Wyrwij sie na aerobik jeżeli tylko masz taką możliwość,pogadaj z mężem,żeby został z Malwinką przez jakiś czas a ty zrób coś dla siebie.Wybierz sie gdzieś sama!Dobrze Ci to zrobi!Przezyjemy tą jesień i zimę!

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

izunia a co kręcz szyji?Czym to sie objawia?
a mi marzy sie basen, ale nie mam kiedy iść, w tygodniu tz wraca bardzo późno, w weekendy ma zjazdy na podyplomówce
zawsze obiecuje ze wybierzemy sie razem w sobote rano, ale zawsze cos wyskoczy i nie moze, ehhhhhhh
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości