![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Eaudemoiselle, Givenchy Oblique Play, Dark Extacy, A*Men Pure Havana,Baiser du Dragon
W Warszawie preferuję wymianę osobistą, wysyłam tylko listem poleconym dobrze zabezpieczonym i tego samego oczekuję od współwymieniającej.
Wymieniam tylko i wyłącznie na perfumy, flakony za flakony, odlewki za odlewki ale nie interesują mnie pojemności poniżej 5 ml. Interesują mnie wszelkie perfumy poza średnią półką i oczywiście wszelkimi La rive i Biesami, nie pokuszę się też na zapachy bardzo ciężkie albo ogórkowo świeże. Przepraszam ale będę wybredna bo mam całą szafkę flaszek i odlewek. Moja wish: Midnight Poison, Code EDP, Cinema EDP i EDT, Alien likierowy, Ange ou Demon Le Secret Elixir i Juliette Has a Gun Lady Vengaence. MAM NA WYMIANĘ DOKŁADKA Hugo Boss Deep Red 37/90 tester Flakony Le Baiser du Dragon EDP 30/100 Givenchy Eaudemoiselle (kupiony na e-glamour jako tester ale nie ma żadnych nalepek, że to tester, ma korek) 40/100 leci do blueflower Givenchy Oblique Play ( + body, trochę obdrapane) 16/20 Odlewki w atomizerach Burberry Brit Red 8/10 - leci do nerola Guerlain Champs Elysees ( z allegro, atomek nietypowego kształtu i nie znam pojemności ale na oko to jest dziesiątka, zostało ok 4 ml) Hermes Kelly Caleche 2,5/5 Mogę też zrobić spore odlewki (nawet do 30 ml) A*Men Pure Havane La Perla Dark Extacy - DE oddane, odlewki dla _nika_ i nerola, flaszka wymieniona na gazetowym * Za coś extra mogę rozważyć oddanie Dark Extacy z flaszką (ok. 50/100) Nie perfumowo: Clarins, Teint Eclat Mat Autofocus, kolor 10.5 Abricot 5 ml (dostałam jako gratis do zakupów ale dla mnie zdecydowanie za ciemny, ubytek to tylko jedno maźnięcie dla sprawdzenia koloru) Edytowane przez ssue Czas edycji: 2011-10-15 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Eaudemoiselle, Givenchy Oblique Play, Dark Extacy, A*Men Pure Havana,Baiser du
Coś u mnie za te rzeczy?
Burberry Brit Red 8/10 Guerlain Champs Elysees ( z allegro, atomek nietypowego kształtu i nie znam pojemności ale na oko to jest dziesiątka, zostało ok 4 ml) Hermes Kelly Caleche 2,5/5 Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-09-26 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Eaudemoiselle, Givenchy Oblique Play, Dark Extacy, A*Men Pure Havana,Baiser du
cos za Givenchy Eaudemoiselle?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie z Hermes Kelly?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Cię zainteresuje w zamian za
Givenchy Eaudemoiselle (kupiony na e-glamour jako tester ale nie ma żadnych nalepek, że to tester, ma korek) 40/100
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Givenchy Eaudemoiselle (kupiony na e-glamour jako tester ale nie ma żadnych nalepek, że to tester, ma korek) 40/100
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej coś za odlewki Guerlain i Hermes? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29374634
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
wypatrzysz coś u mnie za Le Baiser du Dragon EDP? - odpisz proszę w moim wątku
Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2011-09-29 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za odlewkę eliksir leczący rany La Perla Dark Extacy ?
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-27 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej,
niestety nic. Dark Extacy się na mnie jakoś tak kwaśno rozwija niestety ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej.
U Ciebie spodobała mi się Eaudemoiselle, ewentualnie Dragon, ale wątpię zebyś chciała wymienic się za Halloween, bo to raczej nie ta półka cenowa. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Coś u mnie za Dark Extacy?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post29728600
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej dzięki za zdjęcia.
Zastanowię się i dam Ci znac jak i co. Napisz mi kod z nalepki oraz czy ten Smok to tester czy produkt? Mam nadzieję ze flaszka wizualnie wygląda ok, ze napisy są nie pościerane, flaszka nie jest podrapana, ani nie poobijana np. od noszenia w torbie, bo nie lubię takich podniszczonych perfum ![]() Sorrki, ze pytam o to, ale sądząc po zużyciu, to domyslam sie ze perfumy pewnie byly otwarte dosc dawno temu, wiec roznie to moze byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej, bardzo chciałabym poznać Dark Extacy
![]() U mnie - to co w wątku, ponadto mogę oddać: - DelRae, Bois De Paradis (12/50 ml) + kartonik (lub odlewka) - DelRae, Eau Illuminee (15/50 ml) + kartonik (lub odlewka) - Teo Cabanel OHA (odlewka) - La Perla Eclix (odlewka) nieduża - Givenchy Hot Couture Collection no. 1 edp (odlewka) nieduża - Armani Prive, Bois d'Encens (tu mogę rozważyć oddanie używki we flakoniku i drewnie) ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj moze cos u mnie znadziesz za Le Baiser du Dragon EDP 30/100??????zerknij do obu watkow
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ssue
![]() Znajdziesz coś u mnie za odlewkę Dark Extacy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
vea7, jarzo38 - niestety nic
_nika_ - zaintersowała mnie u Ciebie tyko odlewka Hot Couture (nawet ręka mi drgnęła czy by nie wziąć udziału w rozbiórce u Ciebie ale w tym miesiącu jestem juz pusta z kasą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Proszę, odpisz ![]() EDIT: /Mogę pokusić Cię jeszcze próbką Hermessence Osmante Yunnan ![]()
![]() Edytowane przez __nika__ Czas edycji: 2011-10-07 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Przejrzałam wątek i może oprócz HC zainteresowałaby mnie próbka Deep Night Ghost (masz sporo niszy a to niestety nie moja bajka).
Moja propozycja to 2ml HC i próbka Deep Night za 5 ml Dark Extacy (Za niepełną setkę Dark Extacy zapłaciłam na allegro niecałe 200 zł a więc jest tańsza od HC). Może być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Znajdziesz cos u mnie za Eaudemoiselle? Pozdrawiam Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Moglabym wymienic halloweena, tylko ile ma ta flaszka, kiedy ja kupilas??? i czy to edp czy edt???
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Moglabym sie chetnie wymienic , podasz jeszcze kod flaszki??zapraszam na pw ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Hej nic sie nie odzywasz, wymiana nadal aktualna??czy nie?? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.