|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
mogl kategorycznie powiedziec nie , a naciagniety nie jest bo nikt go przeciez nie oszukal, po prostu biedny jak nie umie odmawiac...
nie da sie jakos zrezygnowac czy cos?
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta szkoła jest w innym mieście i jak to się od zawsze tu mówiło "za granicą" czyli w zagłebiu a nie na śląsku. To takie tradycyjne powiedzenie jeszcze sprzed wojny.
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Bao jak ja szlam na zwolnienie to tez w szkole juz robili wlasnie te kąciki dla dzieciakow , dywaniki byly kupowane nowe rzeczy itd.
Daaaaawno tam nie bylam wiec nie wiem jak to teraz wyglada jak ja odchodzilam to chyba jakos 2 klasy byly zrobione z 6 , tam wiecej nie ma bo to mala szkoleczka jest.
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziwnia a nie da się tego oddać jeśli podpisał jakąś umowę kupna czy coś to może odstąpić , gorzej jak już zapłacił to mogą nie chcieć kasy oddać,najlepiej nie chodzić na takie prezentacje bo tam wodę z mózgu ludziom robią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Witam po super wakacjach
![]() Było świetnie, słonecznie i ciepło (tutaj podobno też) tylko dlaczego jak wróciliśmy to tylko 10st jest? Lot w pierwszą stronę trochę ciężko Misiek zniósł, za to z powrotem super, Młody połowę czasu spał, potem połowę drogi autem też spał. Poza tym się bawiliśmy ![]() Wróciliśmy z dwoma nowymi ząbkami (4), Michaś niestety gorączkował przy ich wychodzeniu i 2 dni mieliśmy dość nerwowe bo baliśmy się że to choroba wraca. Jak zgram zdjęcia to coś może wrzucę ![]() Jeszcze nic nie czytałam ale chwilowo nie chce mi się tyłka z fotela podnieść to nadrobię chociaż ostatnie kilka stron żeby wiedzieć co u Was...
#4837 |
Rozeznanie
|
ICE
zmrozilo mnie. co za brak kompetencji.. walcz o odebranie jej prawa do wykonywania zawodu. z TVNem to dobry pomysl, media maja ogromna sile. poplakalam sie jak wyobrazilam sobie co musisz czuc, tez bym wykrzyczala wszystko w twarz takiej babie, Lenka na pewno bedzie niedlugo zdrowa, wszystko bedzie dobrze i zapomnicie o tej chorobie. brawa dla Ciebie za intuicje i reakcje, uratowalas swoje dziecko, jestes wspaniala mama. ucaluj Lenusie od wizazowej cioci i malej Tosi jak bedziesz mogla. trzymaj sie kochana i wracaj tu, zeby przegadac wszystkie zle mysli. i jasne, ze pamietam, zaczelysmy mniej wiecej rowno pisac tu na forum i nasze dziewczynki sa w tym samym wieku.
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moglibysmy to odesłac ale skoro zdecydował sie to braca juz otworzył zanim ja to zobaczyłam.. to niech bierze on wazy 135 kg.. i do niego nie docieraja agrumenty lekarza że mu zawał grozi To takie duze dziecko ale jak sam sie nie upilnuje to nikt nie bedzie za nim wszedzie chodził. juz drugi dzien i trzyma sie diety.. daj Panie Boże kazdy kg w doł to sukces!
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
To już poważna otyłość, oby mu sie udało wiem doskonale jak to ciężko
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh cham z tego człowieka i tyle tak grać z Tobą ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze Agnieszka dawno nie pisała może już urodziła Cytat:
Cytat:
OLka się dziś darła z godzinę . nie wiem co ją napadło . teraz się bawi z TZtem i jeszcze nie śpi ![]() Pojechałam dziś do takiej babki co do mnie rzeczy wstawia do pracy . Obkupiłam Olkę . ma kombinezon reimy z polarem dwie kurtki, pełno bluzek , bluz i innch rzeczy . będę od niej kupowac ubranka
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Madziwinia - trafili na łatwy grunt. Teraz za taką kasę to musi schudnąć
![]() Cytat:
W ciągu dnia miałyśmy zabawę w zasypianie ![]() ![]()
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
ice- miałam łzy w oczach gdy czytałam twojego posta... biedna lenka... jeszcze raz pytam kto wymyślił to że dzieci tak mają cierpieć?? dużo zdrówka dla Lenki! i dla ciebie! trzymajcie się!! a wczoraj o was pomyślałam co tam u was słychać... a dziś takie info od ciebie...
ana- zaczynasz studia? ![]() ![]() libra- a ja lubię kwasiory! więc ta tarte na pewno zrobię... z resztą kiedyś wklejałam w klubie przepisy na to ciasto cytrynowe! zawsze dodaje 1 cytrynę więcej niż w przepisie ![]() ![]() darusia- co za jędza o 2 gr będzie się kłócić! bardzo dobrze zrobiłaś!! ehh jutro szkoła.. musiałabym prędzej iść spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Wtajemniczenie
|
czesc mamusie
![]() jestem jestem ![]() ![]() ![]() nie pisze bo nie chce Wam smecic i psuc humor...tak bardzo chcialabym miec juz porod za soba...jak pomysle o tych bolach to dostaje paralizu i stwierdzam,ze poprostu uciekne z porodowki ![]() i to wyliczanie,wyczekiwanie czy to dzis czy nie dzis...ehhh a od dzis dodatkowo doszedl mi taki potworny bol pipipi przy chodzeniu jakbym caly tydzien zanadgorliwie szpagaty robila. Karinka jak zawsze rozbiegana,foszki swoje juz ostro pokazuje...caly czas musze ja z lazienki wyganiac bo w moich kosmetykach grzebie.... MLODA szczerze obslinilam sie jak zobaczylam Ciebie ![]() ![]() ![]() DARUSIA brzus piekny i baaardzo zgrabniutki...a fryz tez mi sie podoba ![]() ![]() ![]() ANIAP ![]() ![]() ![]() ICE WOMEN ja sie poryczalam po Twoim poscie.to jest nie do pomyslenia,ze lekarz zamiast ratowac nam zycie, doprowadza do takich ciezkich powiklan...duzo zdrowka dla Lenusi i prosze Cie pisz jak zdrowko malutkie.oby szybko doszla do siebie ...duzo buziaczkow BAOBABKU nigdy nie ogladaj sie nainne osoby.rob tak jak Ci serducho i Twoj rozum podpowiada,jesli pragniesz drugiego dzieciatka to ja Ci zycze powodzenia i szybkiego zostania mama
#4844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Młoda bilety do Agnieszki tanie a zakupy u niej bezcenne
![]() Agnieszka to życzę obyś szybko urodziła pisz nawet w srodku nocy ![]()
#4846 |
Zakorzenienie
|
heheh ale ja myślę o takim wyjeździe na stale:P a to jednak trochę więcej papierków niż tylko bilety:P ale jak pomyślę o zakupach tam....ehhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jejku ale bym sie cieszyla jakbyscie do mnie przyjechaly,przylecialy:e hem:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- MLODA ale tak wcale to tu kolorowo nie ma...lepiej sie zastanow porzadnie ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ANIAP hahaa z latarka ![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
heh a jak tu u nas kolorowo?? ostatnio mielismy propozycje zdj slubnych tam u was... i z mila checia bysmy pojechali - 2 dniowy wypad ale cos ucichlo a szkoda bo moze jakis kontakt by juz byl...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
a w jakiej czesci Anglii...
ale Wy chyba nie macie co narzekac...wydaje mi sie,ze fotograf to taki przyszlosciowy zawod i biznes...uwielbiam Wasze focie i lubie sobie ogladac galerie Waszych zdjec...
#4850 |
Zakorzenienie
|
tamto chyba w Londynie było... wiesz z samej fotografii byśmy tu u nas nie dali rady... wiec tezet tez normalnie pracuje przez co nie ma kiedy sie nawet porządnie rozreklamować...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka nie prowokuj
![]() ![]()
#4852 |
Wtajemniczenie
|
MLODA ja myslalm,ze macie jakis lokal i obydwoje tylko tym sie zajmujecie...szkoda bo fotki sa swietne.ja niedaleko londynu mieszkam wiec na lotnisko blisko,a na prom jeszcez blizej
![]() ANIAP przez najblizszy miesiac gosci nie przyjmuje...ale pozniej jak najbardziej zapraszam ![]()
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby zaproszenie byloby aktualne to moze kiedys i my was odwiedzimy... bo śliczne plenery tam macie i juz dawno o tym myśleliśmy:P zeby tak na weekend sie wybrać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Wtajemniczenie
|
MLODA oczywiscie,ze zapraszamy
![]() ![]() powiem Ci,ze piekne sa widoki.mieszkamy nad samym morzem i te klify,plaze piaszczyste,plaze kamieniste...jest pieknie... a jeszcze jak jest juz cieplo,wszystko kwitnie i jest zielono ![]() ![]() ![]() wiec dajcie znac i zapraszamy ![]()
#4855 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sesa śmierdzi,niektórzy zapachu nieznoszą-dosłownie,ale jest rewelacyjna dla włosów ![]() ![]() ![]() ![]() Olej zazwyczaj nakładam godzinę,dwie przed myciem,spać też w nim spałam i rano myłam,ale czuję się tak "brudna"w nim,bo włosy okrutnie tłuste,że komfort spania do dupy-dlatego unikam.Chcesz to wyślę Ci próbkę vatiki kokosowej?bo sesy mam końcówkę już. Jeśli chodzi o coś na końcówki to ja mam to http://www.johnmasters.pl/pl/p/Odzyw...ych-wlosow/108 i jeśli chodzi o producenta JMO to mam 3 odżywki,te kropelki,odżywkę bez spłukiwania i rewelacja ![]() ![]() Tańszą alternatywą jest właśnie olej kokosowy dawany na końcówki-minialnie z umiarem,bo inaczej efekt opłakany ![]() Jeśli chodzi o biosilk to on sam w sobie na dłuższą mete wysuszy włosy ![]() ![]() Cytat:
Wybrałam jej wszystkie meble wraz z łóżkiem w kolorze bieli.Bardzo intenstywnie brałam pod uwagę całą serię mamuta,ale jednak wkurza mnie za bardzo mały rozmiar tych mebli i odpuściłam. Mamy to http://allegro.pl/ikea-hensvik-lozko...853358965.html http://allegro.pl/ikea-hensvik-szafa...858111124.html ten regał biały oczywiście http://allegro.pl/ikea-trofast-regal...857714165.html i ta komoda biała http://allegro.pl/komoda-ikea-hemnes...862635534.html od innego kompletu nieikejowskiego szafka nocna-jedyna biała jakś się udało mi upolować http://allegro.pl/szafka-nocna-zuzia...857384566.html I teraz jeszcze potrzebuję fotela dla Niny,bo jak wyrzuce jej kanape to nie będzie gdzie dupy tam posadzić,bo oprócz łóżka do spania nie mamy nic.Zupełnie nie wiem co kupić. I pomóżcie,bo chcę zamówić 6 tych półek,ale czy one mają w sobie coś na czym można je zawiesić? http://allegro.pl/ikea-polka-mammut-...855401021.html I czy któraś z was macała już ten fotel-jajo z ikea,bo też chcę go kupić. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do paneli to codziennie klne je i nienawidzę ich,bo każdy syf na nich widać.Fakt,że ładne,bo napalona na nie byłam jak szczerbaty na suchary i żaden mądry argument tż nie był w stanie mnie przekonać i teraz mam-odkurzanie 4 razy dziennie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajny mam bardzo plan zajęć,dużo praktycznych zajęć się szykuję,ciekawe przedmioty,laski tez w większości w porzo,dwie takie solaro-tipsiary się trafiły co to takie zjawiska pokazują na demotywatorach ![]() Co do jazdy to po autostradzie przeleciałam jak strzała,wjechałam do centrum i z wrażenia to mi się tusz na rzęsach pokruszył.Na światłach migiem kazałam tż wysiadać i spieprzać za kierownice ![]() I tak:budynek szkoły mam w centrum i dojezdzam tramwajem,a auto stoi pod blokiem ![]() Babcia zła,że taka dorypana jestem i kazała mi wsiadać i się zawiezć chociaż do tesco,żeby to przed sąsiadkami pokazać jaka to wnusia naumiona jazdy ![]() Idę jeść i się szykować i do szkółki. Miłego dnia ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Dziewczyny jeśli któraś chętna to mogę wam polecić parę perełek do pielęgnacji twarzy,sama na sobie mam przetestowane.Kosmetyki cudo,bez niczego syfiastego i widzę po swojej buzi jakie są zmiany na plus ![]()
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.
Byłąm wczoraj u mojej myszki, o dziwo byłam tam z 5 godzin i nikt mnie nie wyrzucił. Miałam pisać wieczorem ale jak wróciłam to poryczałam sie i tak juz zostało. Mam dośc juz tego wszystkiego. Niech ten koszmar sie skończy. Wiec tak Lenka jest 3 dzień odłączona od respiratora, oddycha samodzielnie, saturacja w normie wiec jest coraz lepiej. Teraz tylko zmniejszaja jej leki i moze jutro przejdziemy na normalna sale i bede mogła z nia być juz cały czas. Najgorsze jest to ze ona juz nie spi i jeswt przerażona. Pewnie mysli ze mama ja opuściła. Kurde dziewczny to jest nie do wytrzymania. Zostawiam ja w szpitalu jak juz zaśnie zeby nie płakała. Własnie jej zupke gotuje i zawioze jej bo pluje tym szpitalnym jedzeniem. ![]() Dzieki za słowa otuchy bede Was informować na bierząco. Buziaczki dla Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
madziwnia ja bym mu radzila odchudzac sie "z lekarzem" bo moze sobie wiekszej krzywydy narobic , albo schudnie a potem wroci wszystko z podwojona sila;/
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Ice brawa dla Lenki za sile!!!! silna z niej babeczka!super ![]() O matkooo..... ja sie teraz poryczalam jak przeczytalam twojego posta.... bedzie dobrze!!!! pisz jak malutka, ucaluj ja od nas mocnoo!!!!!!! Ja bym ta ✂✂✂✂e zabila!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
Wrzuce Wam pare zdjęc mojej ślicznotki bo dawno jej nie pokazywałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() te regały co zamówiłaś pięknie wygladają jak stoją koło siebie 2 czy trzy moja koleżanka co to ma , to ma tego 4 na jednej ścianie . Ale to potem możesz sobie domówić zawsze . Półki mamuta mają w zestawie wszelakie śrubki do wieszania więc możesz spoko zamawiać . Co do rzeczy do twarzy to pisz , co tam masz fajnego może mi ciś w oko wpadnie . Ja ostatnio kupiłam kremik ten aa eco i jestem bardzo zadowolona . Cytat:
![]() ![]() Ja sie nauczyłam pokory po śmierci mojej koleżanki córci . Ale to zupełnie inna sprawa bo malutka miała raka ![]()
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Lenka ślicznosci
![]() ![]() ![]() My tez jedziemy na zakupy ale latem w lipcu , dokladnie to Worchester. (chyba tak to sie pisze:P) no chyba ze ewentualnie jak pojde bo jeszcze nie mialam kiedy dotrzec do tego sklepu o ktorym kuzynka mowila, to zobaczymy ile narzucaja sobie za nowe rzeczy na zamowienie. Chcialabym na wiosne juz kurtke dla malej taka fajną skórkową motocyklówe...zobaczymy.. .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.