|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Hej
![]() Olka bo to jednak nie był Słodziak tylko zwykły i pospolity burak cukrowy. Jusia współczuję... Myślę, że załatwiasz firmowe sprawy jak masz wolne nie dlatego że musisz, tylko dlatego bo chcesz/czujesz się odpowiedzialna za rodzinny biznes ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Osz na jaki film się wybieracie? |
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osz, jaaaaaakie śniadanie, też chcę!
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w opakowaniach firmy Tony Moly http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...Categories#ptm
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się ogromnie podobają z... kurde, nie pamiętam, takie mają super opakowania w pinupowe obrazki
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, że spotykamy się w Krakowie już za 2 tygodnie?
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
TAK!!!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- http://www.ebay.co.uk/itm/Tony-Moly-...#ht_4113wt_994
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Zobaczcie jaka różnica https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3301 |
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Carmi świetne mają opakowania a ja nadal nie wiem co kupić Tż na urodziny
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojemu B. do tej pory kupiłam m.in. torbę treningową, kurtkę snowboardową, bokserki, skarpety, el. maszynkę do golenia, książki, płyty, kosmetyki, słuchawki. |
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie stanie na perfumach plus coś za 50-70
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy jakie perfumy chcesz kupić, za taką kwotę to w Syforze nie poszalejesz, ale w superpharm czy przez internet kupisz już coś sensownego
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
to już mamy załatwione, Tż lubi takie z feromonami, cena koło 90 zł
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
je bardzo lubi, tylko jedne mu się potłukły
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Oesuuuuuu ale mam kaca
![]() Wczoraj było fajnie. Najpierw Agata pozwoliła mi się wygadać i wypłakać, przy czym z każdym moim zdaniem robiła coraz większe oczy (mówi, że jak zadzwoniłam, to myślała, że się z nim przespałam i jestem w ciąży ) i na koniec mojej opowieści powiedziała "nie wierzę... to nie ten Piotrek"- cóż, ja też nie wierzę. Później skutecznie zmieniła temat. Rozmawiałyśmy o wszystkim i o niczym i jakoś się udało na chwilę nie myśleć. Koło 1 po A. przyszedł jej chłopak- i tak jak go uwielbiam, to aż mnie za serce ścisnęło, jak zadzwonił domofon, ja odbieram a tam "dobry wieczór. Szukam Agatki. Czy dobrze trafiłem?"- zaprosiłam go też na kielonka. Wypiliśmy jeszcze ze 3 i oni sobie poszli a ja padłam na łóżko.I całą pieprzoną noc, śnił mi się P. Nie przypuszczałam, że ktoś może tak szybko i w takim stopniu zawrócić w głowie.... i z takim skutkiem.
|
#3227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdrowiej! właśnie dlatego zdrowiejcie! ![]() Cytat:
w dwa lata to ja w pół roku mogę być dżaga tylko mi się nie chce...
|
||||
|
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, wczoraj oczywiscie nic ze sprzątania nie wyszło, dziś rano wstaliśmy i szaleliśmy z odkurzaczem i ścierą
![]() Teraz A. pojechal do szkoły a ja się wybieram na zakupy żywieniowe ![]() Justyna, zdrowia życzę, nie smarkaj już Stygmatku, to nie z Tobą jest cos nie tak, tylko z jego emocjami. Gwizdak, ale Ty masz super męża. Czy on nie chciałby udzielać korepetycji czyjemus facetowi ?Med, ale kiepski dzień Blond Kawa, poka ![]() Arrakis, bardzo mi przykro, trzymaj się cieplutko |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie - zaraz idę się ogarnąć i jedziemy na mały szoping, także życzcie mi powodzenia, bo muszę kupić dżinsy (nie cierpię tego...) i marynarkę
buziole |
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Zaraz sobie nadrobię, ale najpierw napiszę, że śniła mi się Ilsa i Rain Ilsa miała do mnie przyjechać w odwiedziny, no i przyjechała. Nic nie chciała się odzywać, była spokojniutka i cichutka. Natomiast poznała moich rodziców i tak nie wiadomo z czego, mówiła do nich na Ty i dawała im porady modowe...![]() No i później miałyśmy się razem spotkać z Rain i ja tak do Agnieszki na uszko szepnęłam, że masakra, Ilsa jest jeszcze spokojniejsza ode mnie, to niemożliwe! ![]() A później... Poszłyśmy do jakiegoś hipermarketu i postanowiliście "pożyczyć" wózki sklepowe, żeby sobie pojeździć na torze gokartowym, który mieścił się w jakimś opustoszałym budynku... A ja wyszłam z tego sklepu ostatnia i mnie capnął ochroniarz, że mam oddać wózek ;/ Oto mój sen.
|
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się ogarnęłam. Czuję się zdecydowanie lepiej. Niestety nie tak dobrze, żeby wyjść na miasto zjeść jak mieliśmy w planach. Tż pojechał na trening i po zakupy spożywcze, a ja nastawiłam pranie i uporządkowałam pokój i siebie
![]() Pokaż jakie to są? Bo nie kojarzę ![]() Naj trzymam kciuki za poukładanie sobie relacji z mamą I za zakupy Nie wysypało Cię po misshce? U mnie buzia prawie idealna mimo okresu ![]() Stefka też się nie mogę doczekać kiedy poznam na żywo nowe zazdrośnice. Oczywiście na widok "znajomych" też się ucieszę ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Pony niezły sen
|
|
|
|
#3233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najeczko, no to tym bardziej trzymam kciuki dodatkowo za dżinsy i marynarkę ![]() Stefcia postaram się ![]() Pony ![]() Zadzwonił chwilę temu D. No i rozmawiamy i chce przyjechać do mnie wieczorem... Mówię, że jestem chora, że smarkam, że niewyjściowa... nic to nie daje no i teraz nie wiem, co zrobić, chciałabym się z nim zobaczyć, ale nie wiem, czy jestem (on jest) gotowa na to, żeby mu się pokazać w takim stanie ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, i w ogóle to Pani Prezes mojej obecnej firmy zatrudnieniowej zaszczepiła mnie wczoraj całkowicie za darmo na grypę
To miłe, chyba. Albo im się spodobałam i wiążą ze mną nadzieje na współpracę, albo nie wiem co :PAle wczoraj wieczorem odczułam skutki szczepienia. Dzisiaj za to już jest ok
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Jusia na mnie zawsze możesz liczyć
![]() Tż mnie wkurzył Miał jechać na szybki trening, a nie ma go już 2,5 godziny i nie odbiera telefonu. Zanim zrobi zakupy minie kolejna godzina ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi
http://allegro.pl/miiko-nakaido-extr...829760676.html coś takiego
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
No tak... O tym chorobowym, to nie pomyślałam. Cholera.
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz oddałam Tżtowi pierścionek....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

to ja w pół roku mogę być dżaga
dodatkowo za dżinsy i marynarkę
no i teraz nie wiem, co zrobić, chciałabym się z nim zobaczyć, ale nie wiem, czy jestem (on jest) gotowa na to, żeby mu się pokazać w takim stanie
Miał jechać na szybki trening, a nie ma go już 2,5 godziny i nie odbiera telefonu. Zanim zrobi zakupy minie kolejna godzina