![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pryzmy Givenchy
Bo te 9 to sa chyba sezonowki,prawda?
Tak mi sie chyba zdaje... Tanzanit,Vril,mam wiec do Was prosbe. Mozecie sprawdzic te puderniczki od 9 kolorowych,czy da rade wyjac wklad? Jezeli da-znaczy to,ze sa wymienne. A jezeli sa wymienne-znaczy to ze mozna wlozyc 4kolorowe wklady. Bylabym baaaaardzo wdzieczna... Vril-te blyszczyki widzialam-tam jeszcze balsamik jest ![]() Myslalam o takich pojedynczych w pudeleczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Szlaban, zamotalam
![]() ![]() Niestety nie ma szans by wymienic wklady w Prismissime, bo one jedne maja wlasnie te przegrodki jak cienie - nie sa laczone jak roze czy pudry 4 - kazdy odcien jest w osobnej przegrodce. Wymiary puderniczki to 5,5 cm x 5,5 cm. Tak, 9 to sezonowki - co pare miesiecy wchodzi nowy zestaw kolorow. Teraz zrobili 9 cieni, wygladaja jak te pudrowe. Rzeczywiscie mogliby wypuscic palety blyszczykow, bo w tych Baby Lips to tylko dwa kolorki, balsam i peeling. Tanzanit, Skin Fusion sa piekne ![]() Zgadzam sie, ze pryzmy pachna cudownie ![]() ![]() Teraz czaje sie na to sypkie ustrojstwo i juz pomolestowalam paru sprawdzonych sprzedajacych z Allegro, bo w Sephorze to pewnie juz tylko mgliste wspomnienie. Ehh... pojde z torbami - baby i te ich kolorowe firdygalki ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2006-10-08 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Vril- błagam!!! cóż to za piękności na drugim zdjęciu Twojego postu nade mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ups... nie przyuwazylam
![]() ![]() Ostatnie fotki to nowosc - paletki cieni do oczu, niestety same brazy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=prismissime |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Ooo,Szaja,to nawet mozemy byc sasiadkami skoro masz blisko do Geant'a na Jubilerskiej
![]() Vril,straszna szkoda,bo fajnie byloby wymieniac te 9-cio kolorowe z tymi 4 kolorowymi... No ale coz-trzeba cierpiec. Te cienie brazy widzialam-sa cudowne ![]() Carolina,no ba! Jasne ze dostaniesz. Pozatym jeszcze jedna istiotna rzecz,Twoje psy tu nam bardzo pomoga wiec jeszcze bardziej Ci sie naleza ![]() A pozatym to spotkala mnie straszna tragedia.... ![]() Padl mi monitor-teraz widze wszystko na czerwono-w zasadzie to nawet ledwo co widze. Dzis moze bede mialka zastepczy jakis dopoki nie kupie nowego. No i zeby bylo zabawniej to aparat tez sie popsul ![]() Ledwo co sie odsuwa oslona a zdjecia wychodza niewyrazne jak cholera jasna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja śledzę uparcie ten wątek
![]() "piękne są te wszystkie pryzmy!! uczta dla oczu naprawdę! warszawianko jeżeli masz możliwość, to radzę sprawdzic efekt apc na twarzy moim zdaniem to naprawdę niezły puder, a kosztuje niewiele...dziewczyny pisały, że u nich daje o wiele lepszy efekt od meteorytów (sama nie uzywalam wiec nie porównam), także uważam, że warto chociaz sprawdzić mowię oczywiscie o kuleczkach nr 00 Pozdrawiam" naprawdę radzę chociaz wypróbowac ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Virl tez mam odczucia ze jako cienie sie nie nadaja. Probowalam raz i prawie calkiem zuzylam jeden z kolorow a efektu nie bylo. Wiec niech one zostana pudrem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Mi.a-ja wiem,ze i tak sprobuje
![]() Kupilabym je juz dawno,gdyby nie to,ze wyczytalam ze nie nadaja sie jako poprostu puder-na podklad,tylko jako rozswietlacz juz na przypudrowana twarz. Tanzanit,Vril ,ja swoich starych pryzm uzywalam z powodzeniem na oczy jako cieni lub jako rozswietlacze. I to nie tylko u siebie ![]() Jednak to byly te *stare* pryzmy... Jak tylko dostane ten zastepczy monitor(powinno to nastapic dzis wieczorem)poszukam w necie zdjecia tych starych moim i Wam wkleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Warszawianka naprawiaj aparat ale migiem, bo chce twoje pryzmy na zywca
![]() A jak dalej myslisz o APC to mala uwaga - porownujac efekt miedzy APC i Guerlain to, APC widac na twarzy a meteoryty nie. Zalezy co komu potrzeba - APC daja gladki polysk, meteoryty sa przy tym prawie niewidoczne i za to je wole bardziej, ale oba to sie moga wypchac do pryzm ![]() Mi.a zagladam ![]() Tanzanit dokladnie- kostki jednej dzialki - puder i tylko puder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Uwaga,probuje wkleic moj 8 cud swiata(teraz mam go ledwo co,same okruszki ale jak poswiece 40 minut to da rade jeszcze go uzyc
![]() Zdjecie oczywiscie znalezione w necie-jak tylko bede mogla zrobie zdjecie moich okruchow i tych nowych ![]() A narazie tylko dla opisu ze o te mi wciaz chodzi ![]() Kurna jakis blad wyskakuje... Podaje wiec link http://66.249.93.104/search?q=cache:...&ct=clnk&cd=27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
vril zgadzam się oczywiscie co do tej mieszanki
![]() ![]() ![]() warszawianko to zalezy od cery, ja mam mieszaną w kierunku suchej i u mnie dodatkowy puder nie jest potrzebny, ale zgadzam się - przy twarzy w kierunku tłustej z pewnością kuleczki będą wyglądały lepiej na przypudriwanej twarzy ![]() pozdrawiam i czekam na zdjęcia 8 cudu swiata ![]()
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Mi.a-resztek tego cuda
![]() Moja cera idzie w kierunku mieszanej wiec boje sie ze APC jeszczebardziej uwidocznia ten blysk.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Mi.a zgadza sie, co do 00, bo one zawieraja tylko kulki ze starszej wersji. Tyle, ze te nowsze sa ladniejsze
![]() ![]() ![]() Ja mam duzo tych nowych i ten moj pastelowy zestaw robil mi z twarzy "mokry slizg" a za takim efektem nie przepadam. Ten drugi cieplejszy jest ok, bo tylko 3 nowsze kulki tam mam - 2 oliwki i 1 brazowa, rozowe wypirzylam. Ale chcetnie dodalabym jeszcze pare z tych dwoch, bo i tak uzywam go tylko na policzki, wiec ta odrobina polysku w tym miejscu ujdzie. W zwiazku z tym... Warszawianko, mam pytanie za sto tysiecy pieniedzy ![]() ![]() ![]() Aha - tez mam cere mieszana ze sklonnoscia do przesuszania i bez problemow ze swieceniem i uzywam kulek solo bez innego pudru. Zreszta kazdego pudru uzywam pojedynczo bez mieszania z innymi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Vril-no zabilo mnie te sto tysiecy pieniedzy
![]() Ja kupuje na zywca. W GC w centrum-ale zeby bylo fajniej,to czekam az bedzie w GC weekend niskich cen i wszystko 20% taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Zamawiając przez internet- otrzymujecie gratisy
![]() ![]() Ja zamawiałam za około 70 zł. -dostałam ładne cienie w kulkach i nie płaciłam za przesyłkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Carolina,wiem,ale ja tylko na te kulki rozswietlajace sie napalilam a jak bede zamawiac przez internet to napale sie jeszcze na kilka cieni i kulki ciemnobrazowe
![]() Aha,Carolina,musze Ci jeszcze cos powiedziec-ten psiaczek w Twoim avatarze-bossski ![]() Zawsze zanim Ci odpisze to patrze i sie usmiecham w ten nos swiecacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Vril,ja z tymi zakupami to jeszcze zaczekam-do obnizek.
Bo Ty nie chcesz kupic tych APC w sklepie internetowym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Nie, bo chce kupic tylko to jedno male opakowanie mieszanki 2 kolorow, wiec nie bede sie wyglupiac z zamowieniem u APC.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Aaaa.
No ja niestety nie moge skorzystac z zakupow przez net,poniewaz u mnie skonczyloby sie to zakupami raczej gigantycznymi-chociaz nie potrzebuje niczego oprocz kulek ![]() Wiesz co,na watku o APC dziewczyny czasem umawiaja sie na wspolne zamowienia-tzn napewno umawialy. Spytaj,mysle ze znajdziesz chetne ![]() A ja wczoraj rozmawialam z mama i chyba zarazilam ja pryzmami. Givenchy kupi napewno(dla mnie tez-oby tak dalej Mamus,zbiore komplet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Watek dead
![]() Ponawiam prosbe do wizazanek, ktore uzywaja pryzm aby podzielily sie opiniami o tych kosmetykach. Mnie zwlaszcza interesuje puder sypki Prisme Libre ![]() Z gory dzieki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prismissime Eyes Givenchy
Podbijam wątek.
Wiecie może czy cienie są nadal dostępne? Ew. czy można gdzieś zamówić? Wiem, że to była limitowana edycja, ale może gdzieś jeszcze je można kupić... ![]()
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
ja też bardzo chcę wiedzic czy można je jeszcze gdzieś kupić
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
chyba jedynie na allegro
![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie jakieś sephory na uboczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Nie dość że to moje kolory to jeszcze wygladają jak pudelko czekoladek
![]() ![]()
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Również ciężko zachorowałam na Pryzmy
![]() ![]() ![]() Podnoszę więc wątek, może któraś z Was wie, gdzie w Katowicach można znaleźć kolorówkę Givenchy? Ani w Douglasie, ani w Sephorze w centrum Katowic nie mają ![]() ![]() I czy jest jeszcze dostępny ten sypki, ktory był reklamowany w ulotce sephorowskiej? I tak ostatnie pytanie, ile kosztują te przymy prasowane 4- i 9-kolorowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dziś kończy się licytacja sypkich pryzm http://allegro.pl/item136676642_give..._na_rynku.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Ja mam pryzmy i jakos specjalnie oczarowana nie jestem nimi, nie widze spektakularnego efektu.Teraz wystawilam je na targowisku.
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.